40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#33654 Olasz vonalból meg igazán nagy kedvencem az USURA! Open your Mind rendszeresen forog nálam! -
#33653 Nem szeretem a hip-hop-ot sem az R&B-t, sem a RAP-et. Szóval ezek a stílusok nálam (kevés kivételtől eltekintve) kizárva. -
Storung #33652 Ebben esetleg tudna valaki segíteni? mp3-ban már megvan, de örömmel venném jobb minőségben. -
#33651 én sem azért mondom hogy gond legyen
-
#33650 jó ám -
#33649 Az egy nagyon jól sikerült album volt pedig,és rongyosra játszották az album dalait a clubokban!
Pld a 'SCREAM' extended verziója valami brutálisan nagy zene!
Jó tudom neked inkább az eurodance stílus jön be!
Nincs is ezzel semmi gond! -
Storung #33648 Az introval együtt kellemesebb :) -
Storung #33647 Hmmm...volt ilyen is:Co.Ro. Reconstruction RMX -
#33646 jó ez is
bár az ice mc -vel kapcsolatban nem értek 1 et -
#33645 szivesen,oké megnézem -
#33644 Akkor újra!
CO.RO -
#33643 ICE MC messze legigényesebb albuma az 1990-es Cinema volt!
Szuper hipp-hopp zenékkel,a későbbi eurodance zenéi közt csak a give me the light tetszik!
Az olasz euro vonal egyik legnagyobb zenéje nálam ez!
CO.RO feat.Taleesa-4 your love
-
egy jó kis zene 1994-ből -
#33641 ez is jó zene -
#33640 nekem ez az legnagyobb kedvencem
ICE MC -TŐL -
#33639 de nagyon ám -
#33638 tudom laci de régen még ment nálad is -
#33637 Éppen ma forgott nálam. -
#33636 Azért ez nem teljesen így van, de erre nem térnék ki itt. -
Retroman #33635 Intermission-től a Six Days is hatalmas zene! -
#33634 Te amúgy is hozzá vagy szokva, hogy italo fronton 19,9EUR-t lehúznak egy maxiért. No úgy nézve tényleg nem sok :D -
#33633 Hát nem tom. Soha nem fizettem még ennyit vinylért :o -
#33632 Hozzáteszem alapból persze nagyon sok pénz lemezért, de ezért a dupla kiadványért talán nem.
-
#33631 Szerintem a minta értékű dupla vinyl-ért nem sok a 39 Euro + posta a németektől. -
#33630 Erről eszembe jutott, hogy kihagytuk az Intermissiont.
1 szám Intermission - Piece of My Herat -
Retroman #33629 A Jam & Spoon zenéi minden szempontból telitalálatok voltak, a zenei alaphoz nagyon illett Plavka hangja, a három legismertebb zenéjük (Right In The night, Find Me, Angel) szerintem mind maradandó, örökértékű alkotások, sőt szerintem még a Kaleidoscope Skyes című daluk is. -
#33628 Van ennek a műfajnak egy koronázatlan királya.
Úgy hívják hogy Eurodacer.
Ha valaki megérdemelné hogy kiadják az albumait , na akkor ő az.
Többek között az Ice Mc számokat is brutálisan dolgozza fel. -
#33627 ó nagyon sok mindent kihagytam -
#33626 Ezt kihagytad...KLF - 3am Eternal -
Retroman #33625 Az X-Perience-nek az énekesnője tudomásom szerint eredetileg operaénekesnő volt, hallatszik is a hangján, hogy profin képzett énekhang, nekem pont ez miatt nem is jönnek be az X-Perience zenéi,valahogy ehhez a szinti alapú dance zenéhez abszolút nem illik az "operás" énekhang szerintem. -
#33624 It's A Rainy Day az nagyon ott van ám... Volt egy remix albumjuk amire készült egy karácsonyi feldolgozás nagyon sokszor hallgattattam It's A Rainy Day (Christmas Remix) -
#33623 Jah én erre gondoltam konkrétan (nagylemezre, maxit mostanában nem veszek - meg talán meg is van az everybody needs somebody)
Masterboy - Different Dreams -
#33622 Ha 1 számot lehetne mondani a Culture Beat-től akkor tőlük meg Mr Vain :)
1 szám Masterboytól - I got to give it up
1 szám Scootertől - Hyper Hyper
1 szám Lofttól - Hold On
1 szám Captain Hollywood Projecttől - More and More
:) -
#33621 Very Good Plus Nem jó???? -
#33620 ICE MC – Dreadatour Albumon található hmmmmmmmmmm jó album ezt is beszereztem annak idején pontosabban 1996.ban.
-
#33619 Ha 1 számot lehetne mondani én is azt mondanám :) -
#33618 Ha csak egy számot lehetne mondani akkor az nekem a It's A Rainy Day.
Nálam ez jelenti az Ice Mc kfejezést. -
#33617 Másik nagy etalon: (Sajnos ha véletlen felbukkan a piacon egy jó állapotú lemez akkor iszonyatosan küzdeni kell érte és felmegy az ára az egekbe)
-
#33616 Ice MC-től inkább ilyenek az etalonok :)
-
#33615 Igen nagyon nagy zene volt Neverending Dream azonban nekem tőlük ez a kedvencem.