90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
köszi én már hallgatom pár hete<#eljen><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Biztosan találkoztatok már vele de azért megosztanám

VA - Big Mix 5 (2013) flac

http://turbobit.net/download/folder/1401056

http://uploaded.net/f/mqahqk

TRACKLIST:

1. Maquina Central (mixed by Maglio Nordetti) - 14:20
2. TechnoDance Mix (mixed by Vanya Funckin) - 33:06
3. Estilomegamix (mixed by Emets) - 10:08
4. Big Bot Mix (mixed by Vasja Pumpkin) - 12:20
5. Euromegamix (Edit 2013) (mixed by Maglio Nordetti) - 09:31

IMYke2.0.0.0
Egy kis OFF:
Egy nagyon szar hangulatú napon készült az elsõ verziója, még régebben.
Nemrégiben újra meghallgattam, és úgy döntöttem, kicsit átpofozom, itt-ott javítok rajta, és feltöltöm, hogy mások is meghallgassák.
A videó leírásában minden információ megtalálható.
A videó: .József Attila...Nagyon fáj (i2k'013 Szívfájdalma Feldolgozás) - 06:50
ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jó hát😊 egy megamixben hallottam, de sehol nem találom sajnos...pedig kéne!
zalrobto
jó csak meg kéne szerezni 😊<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

http://www.youtube.com/watch?v=zjLpAfhHpgE

---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
B-Well - Nowhere Girl maxi valakinek meglenne esetleg?? akár 192-ben is jó!
igen, sajna nekem is sok olyan van ami nem 320-as minõség, de nincs mit tenni 😊
Köszönöm,igaz 192-ben van meg nekem is a 3 verzió,vagyis a maxi.
Összehasonlításképp vittem.
Kár,hogy ez a nagy zene ilyen ritka, jóban.
nekem 192kbps-ben megvan a maxi ha érdekel:
black4white
Sziasztok !
Én is nagy keresgélésbe vagyok,de nem hogy lossless,még egy mp3 320 sem
jön össze. Black 4 White - So I love You Baby(Dinamic House Mix)(6.17)
Nagy köszönet érte,ha valaki feltenné.
Sziasztok!

Egy zenét keresek elég régen olyan 1993-94 lehet, mintha az Emergency House énekelte volna , és a szövegvilága olyan volt mintha azt mondták volna, hogy csak mi ketten, vagy kéz a kézben, nem tudom már de bizts hogy nem betty love vagy soho party volt, kérlek segítsetek! Elõre is köszi!

Üdv.: Ricsi
mflex
<#worship> Köszi!

What about the forests?

zalrobto

letöltés FLAC
<#eljen><#hawaii>

RockFm
Sziasztok! Lenne egy kérésem, van egy zene 1993-ból amit azóta sem tudtam megszerezni,anno egy rádióból vettem fel gyorsan kazira de semmit nem tudok róla. Ha esetleg valaki ráismerne megköszönném ha megmondaná a címet. Elég rossz a minõsége...
keresem
Köszi elõre is!

Vinyl Forever!

A kilencvenes évek elsõ felében a Danubiuson Komjáthy György jóvoltából - de néha kívánságmûsorban is megjelent - lehetett egy csomó olasz eurobeat felvételt rögzíteni. Késõbb ezt a mûfajt teljesen számûzték a rádiók kínálatából, meg kellett várnunk az internetkorszakot, hogy ismét elérhetõvé váljanak ezek a zenék.

Szuperdiszkó - Eurobeat slágerek

Mflex, én is csak gratulálni tudok az albumodhoz, amit feltöltöttél ide a múltkor, nagyon profi munka! <#eljen>
AKG fejhallgatón hallgatva különösen jól szól, így, hogy VM-ben töltötted fel! <#nevetes1>

mflex
Köszi, nektek is Nastar és Régiújzenék ! 😊

Elnézést, ha nem válaszolok hamar, de elég ritkán vagyok itt.

Most ez készült el tegnap.

Innen le is tölthetõ, egyelõre mp3-ban, de az is nagyon jó minõség.

DL SC

What about the forests?

Szia!

Nagyon tetszik, kiváló munka! Még sok ilyet!
<#worship><#worship>

Ez is jó zene:
R J G
Az I love the 90's bemutatja:
DJ SASH! LIVE /Germany/ 2013.03.02.
Budapest belvárosában, az ISKOLÁBAN, 1061 Budapest, Hegedû u. 3.

SASH! alkotta az "ECUADOR", az "ADELANTE", az "ENCORE UNE FOIS", a "LA PRIMAVERA", a "MYSTERIOUS TIMES" és a "STAY" világslágereket.
Event: http://www.facebook. com/events/149274465223 967/
Egy kis hazai 1996-ból😊link
zalrobto

Manapság már nagyon válogatós vagyok a zenében, de ez lenyûgözött. Kiváló minõségû a zene és a videó is! Ehhez csak gratulálni lehet. Meg is osztottam itt:

Facebook - Régi Új Zenék

Király zene nagyon,<#taps><#eljen><#law> gratula cimbi!!!!!
mflex
Kösz! 😊

What about the forests?

Zephyr Retiring
Köszönöm a véleményezést. Tényleg jó a szám<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Howkeddlee
Bocs,még annyit,hogy a Meglestem a... címû zenéjüket anno 1-2 városi rádió is játszotta,így az a dal,lehet 1-2 embernek ismerõs lesz! (Fehérvár rádió,Kapos rádió stb)

Egy másik zenéjüknek a lemezrõl,még klippje is van:

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Robi,Luigi és akit még érdekel az Erotikus Technológia Promo lemez,innen letöltheti: Erotikus Technológia Promo lemez 128k

Jelszó a kibontáshoz a szokásos... (nevem) <#worship>

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Ez már átnyúlik a 2000-es évekbe, de remélem, még belefér:

Magyar trance zenék 90-es, 2000-es

zalrobto
<#mf1>
jó kis számok 1 albumról <#eljen>

és még van pár jó rajta,érdemes begyüjteni<#eljen><#nyes>

zalrobto
szia
pontosan mit is(milyen stilusban)???
ismerös de nem tudom most igy hová tenni öket<#fejvakaras>
ha szerinted jók kiváncsi lennék rá<#wink>

Howkeddlee
Sziasztok!

Mindenkinek nagyon megköszönöm a segítségét! Storung,köszi a maxit! Robikám és Gabriel nektek pedig nagyon köszi a Liberty-ket!! <#worship>

Más: Mond nektek az a csapat valamit,hogy Erotikus Technológia? Mert az egyik nagyon kedves ismerõsömtõl kaptam egy 4trackes promo albumot (Farkasétvágy,Meglestem a...,Örökre maradok?,Jean és Pascal számcímekkel),és úgy tudom hogy baromi ritka a lemezük! Próbáltam rájuk keresni,de ezt a a promo albumot nem találtam semmilyen formában a neten.mégcsak képet sem a lemezrõl!
Oké,nem kell túl sokat várni tõlük,és sokakat megosztott az amit õk játszottak zenéket,de azért nem volt olyan rossz! <#wink>
(Azért akinek esetleg kellene,vagy kíváncsi rájuk,szóljon és átküldöm neki privátban!)

Üdv.Csaby

Üdv!

Egy ilyen gyári darab van a gyûjteményemben, de a hangminõség némi kívánnivalót hagy maga után... Ride on the rhythm

zalrobto
igaz csak 1 verzió<#eplus2>

zalrobto
ez lossless(VM)<#nevetes1><#wink>

zalrobto
szia
5-6 szám tetszett az meg is maradt,annyira nem vagyok ebben a stilusban képben, de aki ezt szereti szerette annak biztos tetszik majd az egész<#nyes>
nekem ez jön beMflex feat. Leo Samuelle - Party Up All Night (HHM covered dance remix)
a legjobban<#eljen>

Az I love the 90's bemutatja:
DJ SASH! LIVE /Germany/
2013.03.02. Budapest belvárosában, az ISKOLÁBAN, 1061 Budapest, Hegedû u. 3.

DJ SASH!, a legendás német Dj és producer, a 90’s évek legmeghatározóbb disco és club zenei elõadója. SASH! alkotta az "ECUADOR", az "ADELANTE", az "ENCORE UNE FOIS", a "LA PRIMAVERA", a "MYSTERIOUS TIMES" és a "STAY" világslágereket.

Event:
http://www.facebook.com/events/149274465223967/
Csaby, 320kbps-ben tudok linket:
Liberty - Melody in Motion Maxi
zalrobto
szia csaby
itt megtalálod klikkkelj😊
<#eljen><#papakacsint>

Zephyr Retiring
Elfogulatlan vélemény érdekelne 😊
S tekintve közel 4 éves ismeretségedet az alkotóval, bocs, de Tõled ilyesmire nem számíthatok 😊
P.ü. is megy..

Musachy
Szedd le.

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
10 napja leszedted..
Nekem még nem volt idõm rá..
Érdekelne a véleményed.
Zeneileg hová sorolnád?
Volt közte abszolút kedvenc?
Vagy "csak" olyan mint a Laserdance volt annó a 90-es években?
Én pl. tõlük egy nótát sem tudnék kiemelni a többi közül. Mindet szerettem 😊
Sok zenét hallhattál már.
A Te véleményedre adok, és ha azt mondod szedjem le, akkor leszedem 😊

Howkeddlee
Skacok!

Blackwood albumot és maxikat keresnék! Akinek lenne valami tõlük,nagyon megköszönném ha feltöltené,minél jobb minõségben!(Van 2 albumom tõlük,de sajnos csak 192k minõségûek!)

Egy kis ízelítõ tõlük,s nemtudom ti hogy vagytok vele,de nekem baromira tetszik :-) :

Köszönöm a segítségeteket!!

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Robi: Igazad van,tényleg sokkal jobb!! 😊

gabriel: Liberty - melody in motion -- ez meglenne neked esetleg,jó minõségben?

Köszönettel!

Üdv.Csaby

zalrobto
aha szeretjük😊

Helyes! 😊
Ez sem rossz szerintem:
Liberty - melody in motion
DJ SASH! LIVE /Germany/
Budapest belvárosában 2013. március 2-án!

Az Ecuador, az Adelante, a Mysterious Times, a La Primavera, az Encore une Fois és a Stay alkotója az ISKOLÁBA jön és elhozza nekünk a 90-es éveket!
Event:
http://www.facebook.com/events/149274465223967/
zalrobto
én inkább ezt hallgatom<#mf1>,még az instrument sem kéne<#levele>

<#finom><#szeret><#taps>

Howkeddlee
Sziasztok!

Mester: Köszönöm a System Error-t! <#worship>

Imyke: Egyszerû mint a faék,ez tény,instrumentalba nekem is tetszik,de az énekes verzió (Vocal version) valami iszonyat szörnyû belõle: