90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
VA - Big Mix 5
http://turbobit.net/download/folder/1401056
http://uploaded.net/f/mqahqk
TRACKLIST:
1. Maquina Central (mixed by Maglio Nordetti) - 14:20
2. TechnoDance Mix (mixed by Vanya Funckin) - 33:06
3. Estilomegamix (mixed by Emets) - 10:08
4. Big Bot Mix (mixed by Vasja Pumpkin) - 12:20
5. Euromegamix (Edit 2013) (mixed by Maglio Nordetti) - 09:31
Egy nagyon szar hangulatú napon készült az elsõ verziója, még régebben.
Nemrégiben újra meghallgattam, és úgy döntöttem, kicsit átpofozom, itt-ott javítok rajta, és feltöltöm, hogy mások is meghallgassák.
A videó leírásában minden információ megtalálható.
A videó: .József Attila...Nagyon fáj (i2k'013 Szívfájdalma Feldolgozás) - 06:50
ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
Összehasonlításképp vittem.
Kár,hogy ez a nagy zene ilyen ritka, jóban.
black4white
Én is nagy keresgélésbe vagyok,de nem hogy lossless,még egy mp3 320 sem
jön össze. Black 4 White - So I love You Baby(Dinamic House Mix)(6.17)
Nagy köszönet érte,ha valaki feltenné.
Egy zenét keresek elég régen olyan 1993-94 lehet, mintha az Emergency House énekelte volna , és a szövegvilága olyan volt mintha azt mondták volna, hogy csak mi ketten, vagy kéz a kézben, nem tudom már de bizts hogy nem betty love vagy soho party volt, kérlek segítsetek! Elõre is köszi!
Üdv.: Ricsi
keresem
Köszi elõre is!
Vinyl Forever!
Szuperdiszkó - Eurobeat slágerek
AKG fejhallgatón hallgatva különösen jól szól, így, hogy VM-ben töltötted fel! <#nevetes1>#nevetes1>
Elnézést, ha nem válaszolok hamar, de elég ritkán vagyok itt.
Most ez készült el tegnap.
Innen le is tölthetõ, egyelõre mp3-ban, de az is nagyon jó minõség.
DL SC
What about the forests?
Nagyon tetszik, kiváló munka! Még sok ilyet!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
R J G
DJ SASH! LIVE /Germany/ 2013.03.02.
Budapest belvárosában, az ISKOLÁBAN, 1061 Budapest, Hegedû u. 3.
SASH! alkotta az "ECUADOR", az "ADELANTE", az "ENCORE UNE FOIS", a "LA PRIMAVERA", a "MYSTERIOUS TIMES" és a "STAY" világslágereket.
Event: http://www.facebook. com/events/149274465223 967/
DJ H Feat. Stefy - My Body maxi
320kbps
Insanity - Paradise (remix) maxi
320kbps
Jumahla - Fly Away maxi
320kbps
Orbita - Call me misha maxi
320kbps
4 jó kis maxi <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Facebook - Régi Új Zenék
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Egy másik zenéjüknek a lemezrõl,még klippje is van:
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Robi,Luigi és akit még érdekel az Erotikus Technológia Promo lemez,innen letöltheti: Erotikus Technológia Promo lemez 128k
Jelszó a kibontáshoz a szokásos... (nevem) <#worship>#worship>
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
jó kis számok 1 albumról <#eljen>#eljen>
és még van pár jó rajta,érdemes begyüjteni<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
pontosan mit is(milyen stilusban)???
ismerös de nem tudom most igy hová tenni öket<#fejvakaras>#fejvakaras>
ha szerinted jók kiváncsi lennék rá<#wink>#wink>
Mindenkinek nagyon megköszönöm a segítségét! Storung,köszi a maxit! Robikám és Gabriel nektek pedig nagyon köszi a Liberty-ket!! <#worship>#worship>
Más: Mond nektek az a csapat valamit,hogy Erotikus Technológia? Mert az egyik nagyon kedves ismerõsömtõl kaptam egy 4trackes promo albumot (Farkasétvágy,Meglestem a...,Örökre maradok?,Jean és Pascal számcímekkel),és úgy tudom hogy baromi ritka a lemezük! Próbáltam rájuk keresni,de ezt a a promo albumot nem találtam semmilyen formában a neten.mégcsak képet sem a lemezrõl!
Oké,nem kell túl sokat várni tõlük,és sokakat megosztott az amit õk játszottak zenéket,de azért nem volt olyan rossz! <#wink>#wink>
(Azért akinek esetleg kellene,vagy kíváncsi rájuk,szóljon és átküldöm neki privátban!)
Üdv.Csaby
Egy ilyen gyári darab van a gyûjteményemben, de a hangminõség némi kívánnivalót hagy maga után... Ride on the rhythm
5-6 szám tetszett az meg is maradt,annyira nem vagyok ebben a stilusban képben, de aki ezt szereti szerette annak biztos tetszik majd az egész<#nyes>#nyes>
nekem ez jön beMflex feat. Leo Samuelle - Party Up All Night (HHM covered dance remix)
a legjobban<#eljen>#eljen>
DJ SASH! LIVE /Germany/
2013.03.02. Budapest belvárosában, az ISKOLÁBAN, 1061 Budapest, Hegedû u. 3.
DJ SASH!, a legendás német Dj és producer, a 90’s évek legmeghatározóbb disco és club zenei elõadója. SASH! alkotta az "ECUADOR", az "ADELANTE", az "ENCORE UNE FOIS", a "LA PRIMAVERA", a "MYSTERIOUS TIMES" és a "STAY" világslágereket.
Event:
http://www.facebook.com/events/149274465223967/
Liberty - Melody in Motion Maxi
S tekintve közel 4 éves ismeretségedet az alkotóval, bocs, de Tõled ilyesmire nem számíthatok 😊
P.ü. is megy..
Nekem még nem volt idõm rá..
Érdekelne a véleményed.
Zeneileg hová sorolnád?
Volt közte abszolút kedvenc?
Vagy "csak" olyan mint a Laserdance volt annó a 90-es években?
Én pl. tõlük egy nótát sem tudnék kiemelni a többi közül. Mindet szerettem 😊
Sok zenét hallhattál már.
A Te véleményedre adok, és ha azt mondod szedjem le, akkor leszedem 😊
Blackwood albumot és maxikat keresnék! Akinek lenne valami tõlük,nagyon megköszönném ha feltöltené,minél jobb minõségben!(Van 2 albumom tõlük,de sajnos csak 192k minõségûek!)
Egy kis ízelítõ tõlük,s nemtudom ti hogy vagytok vele,de nekem baromira tetszik :-) :
Köszönöm a segítségeteket!!
Üdv.Csaby
Robi: Igazad van,tényleg sokkal jobb!! 😊
gabriel: Liberty - melody in motion -- ez meglenne neked esetleg,jó minõségben?
Köszönettel!
Üdv.Csaby
Budapest belvárosában 2013. március 2-án!
Az Ecuador, az Adelante, a Mysterious Times, a La Primavera, az Encore une Fois és a Stay alkotója az ISKOLÁBA jön és elhozza nekünk a 90-es éveket!
Event:
http://www.facebook.com/events/149274465223967/
<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#taps>#taps>
Mester: Köszönöm a System Error-t! <#worship>#worship>
Imyke: Egyszerû mint a faék,ez tény,instrumentalba nekem is tetszik,de az énekes verzió (Vocal version) valami iszonyat szörnyû belõle: