90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wink>#wink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ez egyébként egy kanadai produkció 1996-ból, Kanadában is elég sok dal készült eurodance stílusban anno.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Én ezt a nagyon "olaszos" "dream dance" verziót keresem jóban.
http://www.youtube.com/watch?v=OPRRxQ5hDsg
youtube
szia nekem csak ez van wav-ban ha esetleg megfelelne?<#papakacsint>#papakacsint>
Lossless-rõl nem is merek álmodni.
Pedig nem is egy ritka zene,persze ez legjobb verzió,és pont ezt
nem találni sehol.
256 mp3-ban van, egy igazi 320-as jó lenne.
Köszönet érte,ha valakinek lenne egy ilyen.
http://www.youtube.com/watch?v=BDQg5z2ysYo&feature=youtu.be
...ezt kerestem.<#taps>#taps>
üdv. Atti
Most más dolga van épp, de ezt üzeni:
"not at all".
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A 6. track-nek külön örülök,hogy a hosszú, legjobb verzió is meg lett.
Jól is szólnak.<#worship>#worship>
Mi lett régi kedvenceinkkel?
Olvas és nosztalgiázik 😊
Jó zenéket mindenkinek!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u89w26DOOUU
Nekem csak 128-as mp3 van.
Köszönet,ha valakinek lenne egy kicsit jobb.
Public Art - River (Run Dry Airplay Mix)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
C-Block - So strong out
Hysterie - You're the one
Intermission - Planet Love
Public Art - River
Matador - Ritmo Nacional
Talán nem rúgnak a hátsómba érte,de akit érdekel és kevés a helye a gépében,vannak használt 1terás (1000G😎 wd és samsung,sata2-es, kitûnõ állapotú,hibátlan winyóm eladók. Ha valakit esetleg érdekel,árat és a részleteket privátban megbeszéljük! A samsungok még garisak!
Az enyémek voltak,de kinõttem már õket! <#vigyor0>#vigyor0>
Köszönettel! <#worship>#worship>
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
remek zene <#eljen>#eljen>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Keresem Kylie Minoque videoklippjét, melyben egy tartálykamionon pózol.
Lehet hogy 2000 utáni a zene. A szám címe is elég lenne.
Köszi Atti
Draft – Dombok Felett (Liquid Millenium Mix)
jó minõségben, meg tudná osztani?
Sokat segítene vele/vagyis inkább örömet okozna ezzel, elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
DJ SASH! LIVE DJ SET /Germany/
2013.03.02.
Club ISKOLA, 1061 Budapest, Hegedû u. 3. - Budapest belvárosa
DJ SASH!, a legendás német Dj és producer, a 90’s évek legmeghatározóbb disco és club zenei elõadója. Több mint 18 millió albumot adtott el világszerte és több mint 65 arany és platina díjat gyûjtött össze az évek során. SASH! alkotta az "ECUADOR", az "ADELANTE", az "ENCORE UNE FOIS", a "LA PRIMAVERA", a "MYSTERIOUS TIMES" és a "STAY" világslágereket. Elsõ albuma 1997-ben jelent meg „It’s my life" címmel.
EVENT:
http://www.facebook.com/events/149274465223967/
Ne tévesszen meg, hogy a neten mindenhol csak ezt a lehalkított végû verziót találni, "Remix" néven futva - sokan ugyanis egyenesen a Youtube-ról, igénytelenül, leszedik és visszaosztják, MP3-ként.
Én pont azért tettem be ezt a youtube-os mintát,mert azt a lassabb,
kattogós kezdetû verziót keresem.
Nem tudom mi a hivatalos verzió neve,mert a discogs-on ezt nem láttam.
Mflex feat. Loreen - Euphoria (Rhythym Of My Mind Remix)@2013
Here's the full MFLEX VERSION!
Style/Genre: ITALOSPACETRANCE
Pump Up The Volume! + 10!
Download mp3 NOW!
Wav lossless: Not yet available! (only album release)
Enjoy!
PLAY/DOWNLOAD
What about the forests?
Ez a zenét keresem 192-320 mp3-ban,ebben a verzióban.(Köszönet elõre is.)
http://www.youtube.com/watch?v=wZV-xn1X9Ik
Robikám,fogadd õszinte részvétem!! <#sir>#sir>
Sajnos tudom mit élsz át most!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Köszi a linket.
maxi cd letöltés
most nem kell köszönni ,elvesztettem a legjobb barátot <#szomoru1>#szomoru1>
ez a rohadt rák vitte el<#sir>#sir>bocsi tudom hogy ez nem idevaló de nagyon nehéz, vasárnap még beszéltem vele és szerda reggelre <#shakehead>#shakehead>
Ezt a zenét ebben a verzióban fel tudná tölteni valaki LOSSLESS-ben?

Ex-Plain - Check Out (Club Mix Original) (1991) (Clip video)