40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Szia, 
Az eurodance stílus meglehetősen mély nyomot hagyott a 90s évek zenei palettáján,némelyik dal nézettsége a YouTube-on úgy cirka 30-40 millió körüli,de nem is folytatom tovább,mert poénos ezt pont neked írnom,aki velem azonos módon imádja ezt a stílust és abszolút képben van.
Azt gondolom e zenei stílus népszerűsége folyamatosan fenn fog maradni,nagy léket vágott a 90s években.
s idén ami az egykori felhozatalt illeti, talán legjobb,legerősebb év 1994 ,jubileumi 25 éves.
E kapcsán az év során nem bánnám ha az euro-italo dance fanok itt a topicban is visszaidéznének néhány nagy slágert az 1994-es évjáratú muzsikákból.
Merthogy ilyen bombasztikus,óriási zenék kerültek piacra abban az évben,3 Reynaud favorit.
1. B.G. The Prince Of Rap- The Colour Of My Dreams
-
Eden - You Make Me Feel

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.01.27. 03:38:23 -
Happymen - ...Are You Ready

-
Hello
igen már hallottam 
Örülök hogy még 2019 ben is él a 90s eurodance stilus
-
allacska #40179
-
allacska #40178 -
Sziasztok!
Ma eszembe jutott egy feldolgozásnak a szövege beütöttem a gugliba a szövegét és meg is találtam. A dal 92-es. Szintén ebben az évben készült egy feldolgozás "The Sound of Silence" klasszikusból diszkó verzióban. Valaki tud róla valamit?
-
Zalrobto hallottad már?
New-Euro Dance
Angelika Yutt & Vladimir Stankevich - We Love Eurodance
-
Venere - Fantasy (Euro Mix) (1996)

-
Andrea - Let The Night Away (Venti D'Azzurro Edit)

-
Loud - There It Is

-
Alexia - Carry On (A Night Electric Rhythm)

-
Shannon - Into My Life

-
Dagoth ft. Tanya Starkova - Endless Rain
Dagoth - Tell Us The Truth

-
That's NRG - All Nite 2 Nite (Syntetic Mix)

-
Piccadilly - Gift 4 Love
-
misinick #40167 helló.... keresnék egy zenét ha valakinek meg lenne wav,flac minöségbe ha lehet ossza meg ... alix - jam to the beat köszi előre is... -
Tina Safrany - Love Is The Power (EuroDJ Remix)
2019 Eleje és már itt egy új Eurodance 90s stilusban

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2019.01.07. 19:19:37 -
Philip Lynott - Voices In The Dark ('94 Remake)
-
Matrix 10 - She Really Loves Me
-
Club Zone - Back On Love (Mix 2)

-
Dance D-Vision - The Evolution [Make It Move]

-
Lucille - T.Na.Ta. (Extended Mix)
-
BÚÉK!
X-Fade - Dance (Fun Mix) (1995)
-
maxi71 #40159 Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek! -
T 1000 - Terminated (Judgement Day Version)
-
Örök
D-Fresh - Tell Me What You Feel (Radio Version)

-
A Finnek is szeretik még az Eurodancet 
Chorale feat. Päivi Lepistö - Suomidancee 2018 Október 26.

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.12.29. 22:39:49 -
Szia
hát ilyen nyitott fórumon ez sajnos legtöbbször igy van ritkán köszönik meg ha saját zenét osztasz is meg vagy bármit jelszóval érdemes ellátni ha az ember köszönést vár érte tisztelet a kivételnek .
Én személy szerint csak most néztem meg a zenét de látom már törölted (szived joga) .
Azért köszönet a feltöltésért
Azért jó zenéket (video) formában még megoszthatnál .
Sikerekben Gazdag Boldogabb Új Évet Kivánok !
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.12.29. 22:08:26 -
tormesz #40154 egyébként 1 év alatt összesen 2 remek nótát töltötem le a és tényleg KÖSZÖNÖM!!!!
-
tormesz #40153 nem tévesztetem el!!!most ez volt kéznél!!!nem akarok veszekedni mi jó meg mi nem valóban nem 90's stilus!!! 
ezért felteszem ezt:
még valamikor pont D.FRESH irta hogy ez nem német hanem olasz csak ennyi -
tormesz #40152 csak szeretem volna küldeni valamit neki mert csipem a stilusát de tényleg!!!!!mivel szereti az olasz vonalat!!!!!ez meg olyan muzsika amivel nem felejtjük el hogy honnan is indult a zenei izlésünk anno.ha elcsesztem bocs!!!! 
tudom hogy kicsit elvont nem 90 s..... -
eurolacko #40151 Jó kérdes...talán eltévesztette a házszámot! 
-
Ez nem a te stílusod!!!
Nem ismerlek személyesen ,de a hozzászólásaid alapján ,az általad a múltban linkelt szuper 90s euro-italo dance zenék alapján is mondom én örülők a jelenlétednek a fórumon,hasznos,szoktalak is hiányolni amikor éppen a pecázás miatt hónapokig nem jössz.
Én kívántam mindenkinek (Reynaud hsz) kellemes ünnepeket,ebben te is benne voltál.
A zenébe ,őszinte leszek ,bele sem hallgattam,de majd mindjárt elindítom a videót.
Amúgy én is lehetnék dühös ,sok úgy gondolom hasznos infót megosztok a new-italo topicban,egy db köszönöm visszajelzés nélkül.
Egyébként pedig,egyes emberek itt olyan irányba vitték a dolgokat hogy bár biztosan sokan hálásak neked a megosztásért,nem merik megköszöni,mert kéregetőnek stb. titulálják őket.
Tanulság,maradj a fórumon,de ne osztogasd a zenéid!
Boldog új évet kívánok Neked! -
ItaloMucsacso70 #40149 Csak kíváncsiságból.
Miért pont ezt????
-
eurolacko #40148 Ne bosszankodj ezen....inkább pörgesd tovább a vinyleket! 
Boldog új évet kívánok cimbora!
-
tormesz #40147 Szia!igaz én sem töltötem le!de én is boldog új évet kivánok neked meg az élet minden terén!!!!!!!!sok nagyon nagyon nagyon jó zenéket osztótál meg te is..............meg többek közt az ős alapitók is ez nem segg nyalás csak én vissza tértem a spacesyntre meg a 80-as hangzásra!egyébként még a letöltéshez is hülye vagyok a 11 éves fiamnak szoktam szólni ez van!!de azért teszek fel neked 1 ilyet,ha emlékezetem nem csal szereted az olasz vonalat ,zalrobto remélem nem lesz nagyon ideges 
ne legyél mérges adj 1 kis hangerőt rá szerintem egész jól szól -
ItaloMucsacso70 #40146 Hm...
Még jó hogy én le sem töltöttem.
De azért Zenékben Egészségben Sikerekben Boldog Új Évet Kívánok Neked!
-
Eddig 114 letöltés, de
- Se egy köszönöm
- Se egy boldog karácsonyt
- Se egy kapd be a f...
Ilyen egy idióta brigádot.
Ez volt az utolsó írásom ide...
-
tormesz #40144 Már rég voltam itt a blogon,de azért néha benézek ha van időm.Néztem egész jó kis nótákat osztótatok meg!Én is szoktam lavirozni youtube oldalon hát ha találok valami régi jó ritkaságot!Hát beleszaladtam egy ilyen nem is tudom mibe!Ezt felszúrom ide,tényleg nem akarom züleszteni az oldalt de azt hittem nincs ennél lejeb,de van