90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzanne Vegah & Fatboy Slim - Champion Sound (Jaba Project E D Remix)
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
..egy kis '90-es évekbeli muzsika...<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.28. 15:42:17
Geo Da Silva & Jack Mazzoni Booma Yee (Dj Walkman EuroDance Rmx)
ItaloDisco4Ever !
Az a lemez megérte az árát s ha megnézed a (Maxi Cd) beárazását .... 😊
Nálam egy húszas ,ezresekben a limit 1 darab lemezért,anno a 90s évek elejétől úgy cirka 2008-ig havonta akár több lemezcsomaggal is csengetett a postás,ezek háromnegyedét nem is hallgatom,így aztán manapság ,csak az igazán legjobbakra vagyok vevő.
Jó ez a mjúzik ! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Annyit én sem ,csak 1 lemezért adtam eddig sokat kb 10000 ft körül igaz postával együtt az USA ból érkezett
Jefferson Project - You Got Me
<#vigyor2>#vigyor2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A fáradozásodat és ha ezt nem felejted el, azt pedig külön is köszönöm szépen!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
szerintem egyik legjobb feldolgozását hoztam el spoiler alatt akit érdekel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...érdekesség, hogy a zeneszám eredeti előadói is szerepelnek a klipben.
Nekem tetszik ez a verzió is, de biztosan nem lesz ezzel mindenki így....<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval időm egyelőre zéró, de amint sikerül utat vágni a lemezekhez a dobozokon át, meglesem miből gazdálkodhatunk.
De nincs elfelejtve a dolog..<#vigyor1>#vigyor1>
Nekem is gyanús volt hogy nem igazán az,de örültem neki hogy így is meghallgathattam,és rögtön az egyik kedvencem is lett.
Amúgy sikerült esetleg valamit találnod?
Köszönöm ha utánanézel/néztél.
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Sziasztok ..... a zene vadonatúj, de a verzió egy kicsit 90's ..... nálam az abszolút No1 jelenleg ......
Mivel hogy a dalból nem kevés remix készült az elmúlt x évben,a precízség kedvéért nevezzük meg melyik.
" Where's The Love (Waitin' For The Love Remix)"
ItaloDisco4Ever !
Nekem van egy Desparado Demo néven futó CD rip-em amit még 2011-ben kaptam.
15 track-ből áll de mivel aki berippelte nem igazán értett hozzá nincsenek címek csak Track1-től 15-ig.
Na most nekem azért furcsa ez az album mert tudomásom szerint nincs olyan albumuk ami 15 track-ből állna.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lesz egy kis időm a hétvégén megpróbálom kideríteni hogy mik a címek hátha ez az amit keresel.
Én a zippyshare oldalt nem vagyok hajlandó megnyitni, már egyszer szétcseszte a gépem a rengeteg buzisága miatt.
Feltöltöttem mp3-ba, innen tudod csekkolni a verziókat.
link
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.23. 18:37:19
Adok egy kis segítséget.
sample
ItaloDisco4Ever !
Nemrég túrtam magamnak egy lemezt. Magyar megamixekkel van tele, remix versionokkal.
Nekem nagyon tetszik.
Discogs link
Számomra legérdekesebb a Desperado Megamix. Kedvelem őket, ezekben a remixekben nem is hallottam még, és nagyon rendben vannak. Ha valakinek esetleg meglenne külön trackekben, és még oda is adná nekem, szívesen fogadnám (nem lennék hálátlan)
Előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.23. 04:25:11
Köszönöm!
A kérdés neked könnyen menni fog.
Mely dalban használtak fel e verzió zenei alapjából,az is egy bitang jó muzsika...?
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.22. 18:09:58
(CD1 - Track 6) jöhetne még! <#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
A rövid verziók miatt lenne fontos beszerezni,persze nem a discogs-ról,ahol cirka 35-40 ezer forint az ára, amikor éppen van egy eladó példány.
Ennyit én soha nem adnék egy lemezért,de majd jövőre megyek Franciaországba, 1 hónapra maradok,s majd körülnézzek néhány "lemezturkálóba" 😊 ,hátha a kezembe akad fillérekért egy.
Na akkor hallgassuk is meg !
ItaloDisco4Ever !
The Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl 1999
anno valahogy megfogott ez a zene
<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Én a --- CD-re --- gondoltam,a rövid verziókkal.
Te szintén ? ha ez megvan neki ,az nagyon értékes gyűjtői darab.
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm szépen! <#papakacsint>#papakacsint> Ez a muzsika azon ritka zenék közé tartozik, ami első hallásra is megtetszik az embernek.
Sajnálom hogy nincs meg neked (sem) a maxija, pedig benned bíztam a legjobban. <#bee1>#bee1>
De azért ha valaki másnak esetleg meglenne, neki nagyon megköszönném ha feltöltené nekem!
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.11.18. 23:47:05
Már rég írtam ide, de olvasóként azért néha fel-felnézek hozzátok. Sajnos a sok meló miatt picit háttérbe szorult a zenegyűjtés, épp ezért is kérnék egy kis segítséget most tőletek.
Hoztam egy zenét 93-ból, és ennek a zenének a maxiját keresném. Ha valakinek esetleg meglenne, és lehetőleg losslessben, azt nagyon megköszönném ha feltöltené. Amúgy nagyon kellemes kis dallamos zene, könnyen az ember fülében marad, utána pedig csak ezt dúdolja <#bee1>#bee1> szóval érdemes meghallgatni.
Synad - I'm Your Woman (6:03) (1993) (FLAC)
Én ezt szeretném begyűjteni : --- link ---
ItaloDisco4Ever !
A fogdokit nem csípem ! <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
MARC Z FEAT.COCO - TIME IS ON MY SIDE
JERIKO - WE ARE THE POWER
KEY MOTION - LET THE MUSIC
FACE 2 FACE - I WANT YOU (REMIXES)
N.A.S.A. - I WANNA FLY
ROB 'N RAZ - IN COMMAND
TRANCE X - PRESS - TURN UP THE POWER
SIR PRIZE - LULLABY OF LOVE
ANTICAPPELLA FEAT. MC FIXX IT - MOVE YOUR BODY
CYMURAI FEAT THEA AUSTIN - VIBE (SENDING MESSAGES)
<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.11.18. 02:34:51