40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
maxi71 #35016 Szia!
Köszi szépen, nagy muzsika valóban. -
#35015 Sziasztok!
Volt egy kis időm, hogy bedigizzem a nemrég beszerzett lemezeket.
Legutóbb feltettem egy képet az Euro-Vision lemezről.
Gondoltam megosztom veletek ezt a remek zenét:
Letöltés
-
#35014 Szia Robi!
A Snatch nótát én is vittem.
Köszönöm. -
#35013 szivesen
köszönöm mit tudok csinálni szeretem ezt a stilust
na ez is megfogott
-
#35012 Big thanks Mr.EuRobDance!
Amit Te tudsz erről a stílusról az félelmetes!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.28. 23:10:21 -
#35011 Orlando Johnson -- You (Power Mix).wav
letöltés
ez is 1 remek zene
letöltés
WAV
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.09.28. 22:08:33 -
#35010 WOW! Tényleg nagyon jó! -
ez is jó zene -
remek ritkaság -
#35007 Talált! -
#35006 "és várok egy a FlashBack records-nál remélem év végéig megjelenő new-italo lemezt!"
csak nem a Magic System D.J. maxira gondolsz?
Hatalmas zenék az már biztos.
Ez már a féltucat demo-bol is tisztán látszik.
-
#35005 Miért gondolod hogy én nem tudnám bedigizni? :)))))
Írtam #34999 legközelebb év vége körül fogok vásárolni lemezeket,ennél a lemeznél a listámon vannak fontosabbak!
Egyet említsek : D.C. Mark - Baby Love,és várok egy a FlashBack records-nál remélem év végéig megjelenő new-italo lemezt!
-
#35004 "A vinylen kívűl más lehetőség nincs ,veszteségmentes minőségben ezt a dalt megszerezni!"
Az épen elég is.
Alternatív megoldásként odaadod valakinek hogy digizze be.
Itt a fórumba is jó pár tag vállalkozna rá szívesen.
Kérdés mennyit hajlandó áldozni egy zenére.
Jelen esetben ez a vinyl már 2 Euro + posta költségért beszerezhető.
De hangsúlyozom mindenki máshogy van elengedve sajnos anyagilag.
Van akinek ez megéri, van akinek sok egy maxiért ennyi is.
A kérdés mindig az mennyire szeretnél a magadénak tudni valamit. -
#35003 Ez egy 320kbps mp3-as webes kiadvány,az oldal alján ezt írják is!
BigZé írta,egy jó minőségű mp3-ban is megfelelelne neki!
A vinylen kívűl más lehetőség nincs ,veszteségmentes minőségben ezt a dalt megszerezni!
Akárcsak ezt a másik Severino Lombardoni szerzeményt,ami ugyancsak ütősre sikerült!
Homeboyz - I Want You (1994)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.28. 12:08:29 -
#35002 Aztán nehogy jöjjön a csalódás. Bár nem írják de tuti hogy ez csak mp3 lesz. -
BigZé #35001 Köszi az infót, ez tényleg nem sok pénz...
-
#35000 Favoritom volt ez a Hysterie muzsika a vokál verzióban,de x éve nem hallottam,teljesen el is felejtettem!
Zalrobto barátunk látom már akcióba vetette magát! :)))
Mindkettőtöknek jár a köszönet!
-
#34999 Hali!
Ahhoz képest hogy a fehér holló ritkaságával vetekszik ez a dal ( 3 példányt találni belőle fizikális korongon),pár fillérért megszerezheted,amennyiben van,vagy lesz google fiókod!
Itt megvásárolható! 5.track
Megfogom vásárolni vinylen,de csak év vége tájékán tervezzek legközelebb lemez beszerzést!
Ki is Carol Lewis? Regina
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.27. 18:05:35 -
#34998 Rádiós műsorok közöl a Pillantás az európai diszkókba című műsor(Haluska Iminek köszönet érte)volt a kedvencem.
Itt végig lehetett követni az aktuális disco-listákat,főleg az OLASZ-t.Erről a témáról regéket lehetne írni,de ezt ti is itt sokan tudjátok. -
#34997 Aerocool - Persze hogy megfelel,várom nagyon.
Köszönöm előre is! -
#34996 jó zene egyik verzió
Hysterie - You're The One wav
letöltés -
#34995 nekem Danubius rádióban Kajárik Andrea jut eszembe onnan én is sokat felvettem anno -
#34994 a legjobb Masterboy album 95 katona voltam és még a rádióban is ment a reklám ,azt hiszem a Juventuszon , allig vártam már hogy hazamehessek és megvegyem
és nagyon megvoltam elégedve és szerintem is megérdemelt volna 1 maxit ez a szám
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.09.27. 15:55:50 -
#34993 Kis tisztítás kell a lézer lencsének és mehet! -
Unlimited2 #34992 Hát, az akarat meg volt bennem. Elkértem őket kölcsönbe, de a cd meghajtómnak kappeca lett. Évek óta nem használtam és megdöglött. Csak pörgeti a lemezt, villog a led, de semmi. -
BigZé #34991 Ajándékot visszakérni nem szép dolog
Egyébiránt meg szívesen vesszük ha megosztasz belőlük -
Unlimited2 #34990 Ha nem volt még elegetek a Masterboy munkásságából. Egy nóta a Generation Of Love albumról, ami nem jelent meg soha kislemezen, bár szerintem jobb volt annál, hogy csak az albumon legyen. Mint a videó mutatja, vitték koncertre is magukkal.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.09.27. 08:19:11 -
Unlimited2 #34989 Úgy látom, mindenkinek van valami jó emléke ebből az időkből.
Ezeket a lemezeimet elajándékoztam a jó barátomnak, nekem csak foglalta a helyet, macera volt hallgatgatni őket úgy, hogy állandóan cserélgetni a lemezeket. De azt hiszem, hogy vissza kérem őket - csak legyen rá időm valamikor - hogy feltegyem gépre őket, vagy legalább a jobb verziókat a maxikról, hogy megosszam veletek. -
#34988 Copernico, ahogy ráérek sorra bedigizem kazettáról amiket kitettél.(Feltéve ha úgy megfelel) -
#34987 Sovranha - Dont Give Up ( On Love ) -
BigZé #34986
Ütős és ugyanakkor kellemes zenei alap; vokál nélkül is tökéletes:
Masterboy - Show Me Colours (Good Friends Intrumental Mix) <FLAC>
-
mixfm #34985 80-as években péntek este volt a Fiataloknak című kívánságműsor Komjáthyval. Talán '93-ban szűnt meg. Na abból igazi disco ritkaságokat vettünk fel, elejétől a végéig. Ja és akkor még nem volt szétprocesszálva a rádióadás, tehát jól szólt.
A legnagyobb kincsem meg egy Poptarisznya teljes hosszban, igaz, az 1982-es... -
BigZé #34984 1994, Petőfi rádió:
"11:08 Vasárnapi koktél (Komjáthy György),
16:00 Poptarisznya (B. Tóth László)"
Infó: http://retro80s90s.blog.hu/2010/04/14/mit_neztunk_a_teveben_1994_aprilis_25_majus_1_kozott
Én poptarisznyáztam, emlékszem mikor felkonferálta a Culture Beat legújabb kislemezét, az Inside Out-ot, ott és akkor hallottam először.
-
Unlimited2 #34983
Ez volt a Kajárik kívánságműsor háttérzenéje.
Még most is itt cseng a fülemben ahogy meghallottam. -
Unlimited2 #34982 Emlékszem, valamikor a 80as évek vége, 90es évek eleje, mikor megfertőződte. Az Ice Mc Cinema albuma volt, amit megkaptam az akkori Lengyel piacról, meg egy walkment, amit nyúztam, még wc-re is vittem magammal. Onnan nem volt megállás. Egéyzen addig kazettáztam, míg az első munkahelyem első fizetését megkaptam. Irány Pest, Teréz Krt. gyalog végig rajta. Egymást érték a jobbnál jobb lemezboltok, DJ Service, stb. Egyszer rátaláltam egy eldugott kapualjban egy CD kuckó nevezetű boltra. Egy nagy hajú srác volt a tulaj, Gyapinak becézték. Ott aztán minden meg volt. Heti rendszerességgel jártak ki németbe (mert akkor onnan jött a zene) az ott, frissen megjelent lemezeket hozták be. Össze "haverkodtunk" onnan csak oda jártam. Mikor megláttak az ajtóba, tudták mit keresek, már tették is ki elém az új, heti megjelenéseket. Akkor már volt itthon cd lejátszónk, akkor már a discoban is arról játszottuk a buli nagy részét. Mennyire más világ volt. Akkor nagyon nagy értéke volt a lemezeknek, főleg olyanoknak, amit akkor csak a Viva Tv, Club Ratation műsoréban lehetett hallani.
Emlékezetk még a Danubius rádióban Kajárik Andrea féle kívánságműsorára? Mindig onnan vettük fel a zenéket. Rengeteg disco-sal jóban volt, kapta tőlük az új lemezeket, direkt úgy játszotta őket, hogy hagyott szünetet az elején, és a végén a számoknak, fel lehessen venni.
Meg Komjáti György műsorára a Petőfi rádióban? A címére már nem is emlékszem.
Ki emlékszik ezekre? -
BigZé #34981 Mekkora zene! Nem ismertem, nagyon tetszik!
Jobbféle mp3-ban is megvan? Örömmel vinném... -
#34980 Egyik leg eurodance nálam!
Priority - Time to Unite ¤ 1995
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.26. 17:21:53 -
#34979 Carol Lewis - The music is my liberty ¤ 1994
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.26. 17:14:57 -
Nastar #34978 Ez nagyon ott van! -
BigZé #34977 Ezt az időszakot elevenítik meg az AIMP hi-fi skinjei