90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2013, de nagyon jó, fõleg a vokál! 😊
dbp - do what u wanna do
reynaud
Üdv fórumtársak!

Candy Beat-Feel Alright /cdm/ 1992
Candy Beat-Sax'y /cdm/ 1992

E két maxi cd anyagát szeretném!
Nem vinylrõl,nem mp3-ban,kizárólag az original maxi cd-rõl!
Köszönettel,bár tudom kívánságom esélye cirka 1%!

Candy Beat -Sax'y /1992/

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
de jó hogy neked minden megvan <#hehe><#eljen>
nagy kedvenc <#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

remek <#awink><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy az akkoriban létezõ MP3 DVD-im közül az elsõ 4 (a legöregebbek) már nem is olvashatóak - pedig makulátlan a felületük -, és erõs a gyanúm, hogy azok valamelyikérõl származik a szám (ne adj isten nem azokról és akkor még nagyobb bajban vagyok, mert akkor kb. 40 lemezt kellene áthallgatnom).
A WhereIsIt-ben hiába bámulom a számokat, nem segítenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Boney M - Rasputin-ra emlékeztet ez a dallam, persze tudom, hogy ez nem az. Sajna a pontos verziót én nem ismerem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Másik topikban nem tudnak / akarnak segíteni:

Ezer éve készítettem - kérésre - egy aerobic mixet, és akkoriban élõben kevertem össze az 1.0-s Tracktor DJ-vel. 2005-ben.
Nos, most szeretném feltenni Youtube-ra és mindegyik számot felismertem, illetve egy esetében az Audiggle is tudott segíteni, de ennél bizony nem:

Ennek a számnak az elõadóját és címét keresem!

Köszönettel venném a gyors segítséget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

longhaul
ZenékA mai zene.

OMSI FOREVER!!!

IMYke2.0.0.0
Bocs, nem 90-es, de talán érdekel valakit:
Arash...Megamix (i2k'011's Party mix) 06:35

zalrobto

EZ 2003-AS nagy kedvenc 😊

narumon
Igaz ez már 2000 de stílusa (és határévszáma) alapján befér ide szerintem. Ez is nagy kedvencem volt:

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

zalrobto
sajnos nekem csak ez a maxi van meg lossless- ben

<04:27> 01. CO.RO. feat. Taleesa - CO.RO. feat. Tarlisa / 4 Your Love (Radio Version)
<06:27> 02. CO.RO. feat. Taleesa - CO.RO. feat. Tarlisa / 4 Your Love (Panoramix The Druid)
<05:53> 03. CO.RO. feat. Taleesa - CO.RO. feat. Tarlisa / I Breakdown And Cry (Me Corro Rmx)
<04:47> 04. CO.RO. feat. Taleesa - CO.RO. feat. Tarlisa / There's Something Going On (Morris Rmx)

reynaud
Alexia,nagy kedvenc!
De ha jól emlékszem Double You segíti a vokált!
A 'Summer is crazy' a másik nem akármi zenéje!

ItaloDisco4Ever !

tgolyo
na igen! kicsit megpucolhattam volna a cd-t.<#nyes>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

tgolyo
most, hogy az ICE MC-t elõhoztátok, gondolom emlékeztek erre is:

nem volt kedvem a vinyl-t elõkeresni, mert reggelig is kereshetném ebben a káoszban. pedig annó 2db-ot vásároltam egyszerre belõle.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

reynaud
Az 1997-es remixeit ismered?
Azok sem rosszak,bár az eredeti verzió überelhetetlen!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Ez így nem olyan rossz, de azért még mindig nem sajnálom, hogy nincs benne a gyûjteményemben.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

reynaud
Nagy zene,rendszeresen hallgatom!<#eljen>

ItaloDisco4Ever !

narumon

Ami 1:13-nál kezdõdik ritmus az hatalmas!

reynaud
Naru,hallgasd meg a SCREAM extended zombie remixét,így találod a YT-n!
Ez nem holmi amerikai hipp-hopp,azt én is utálom!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Olasz vonalból meg igazán nagy kedvencem az USURA! Open your Mind rendszeresen forog nálam!

narumon
Nem szeretem a hip-hop-ot sem az R&B-t, sem a RAP-et. Szóval ezek a stílusok nálam (kevés kivételtõl eltekintve) kizárva.

Ebben esetleg tudna valaki segíteni? mp3-ban már megvan, de örömmel venném jobb minõségben.

zalrobto
én sem azért mondom hogy gond legyen<#eljen><#wave>

zalrobto
jó ám<#taps>

reynaud
Az egy nagyon jól sikerült album volt pedig,és rongyosra játszották az album dalait a clubokban!
Pld a 'SCREAM' extended verziója valami brutálisan nagy zene!

Jó tudom neked inkább az eurodance stílus jön be!
Nincs is ezzel semmi gond!

ItaloDisco4Ever !

Az introval együtt kellemesebb 😊

Hmmm...volt ilyen is:Co.Ro. Reconstruction RMX

zalrobto
jó ez is <#eljen>
bár az ice mc -vel kapcsolatban nem értek 1 et<#nyes>

zalrobto
szivesen,oké megnézem <#awink>

reynaud
Akkor újra!
CO.RO

ItaloDisco4Ever !

reynaud
ICE MC messze legigényesebb albuma az 1990-es Cinema volt!
Szuper hipp-hopp zenékkel,a késõbbi eurodance zenéi közt csak a give me the light tetszik!

Az olasz euro vonal egyik legnagyobb zenéje nálam ez!

CO.RO feat.Taleesa-4 your love

ItaloDisco4Ever !

zalrobto

egy jó kis zene 1994-bõl<#nyes>

zalrobto
ez is jó zene <#eljen><#finom>

zalrobto
nekem ez az legnagyobb kedvencem

ICE MC -TÕL<#szeret><#szeret><#szeret>

zalrobto
de nagyon ám <#finom><#szeret>

zalrobto
tudom laci de régen még ment nálad is <#vigyor><#wave>

gyorgy74
Éppen ma forgott nálam.<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
Azért ez nem teljesen így van, de erre nem térnék ki itt.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Intermission-tõl a Six Days is hatalmas zene!

narumon
Te amúgy is hozzá vagy szokva, hogy italo fronton 19,9EUR-t lehúznak egy maxiért. No úgy nézve tényleg nem sok 😄

narumon
Hát nem tom. Soha nem fizettem még ennyit vinylért :o

kaposi1
Hozzáteszem alapból persze nagyon sok pénz lemezért, de ezért a dupla kiadványért talán nem.

kaposi1
Szerintem a minta értékû dupla vinyl-ért nem sok a 39 Euro + posta a németektõl.

narumon
Errõl eszembe jutott, hogy kihagytuk az Intermissiont.
1 szám Intermission - Piece of My Herat

A Jam & Spoon zenéi minden szempontból telitalálatok voltak, a zenei alaphoz nagyon illett Plavka hangja, a három legismertebb zenéjük (Right In The night, Find Me, Angel) szerintem mind maradandó, örökértékû alkotások, sõt szerintem még a Kaleidoscope Skyes címû daluk is.

kaposi1
Van ennek a mûfajnak egy koronázatlan királya.
Úgy hívják hogy Eurodacer.<#wink>
Ha valaki megérdemelné hogy kiadják az albumait , na akkor õ az.<#szeret>
Többek között az Ice Mc számokat is brutálisan dolgozza fel.<#csodalk>

narumon
ó nagyon sok mindent kihagytam

gyorgy74
Ezt kihagytad...KLF - 3am Eternal

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Az X-Perience-nek az énekesnõje tudomásom szerint eredetileg operaénekesnõ volt, hallatszik is a hangján, hogy profin képzett énekhang, nekem pont ez miatt nem is jönnek be az X-Perience zenéi,valahogy ehhez a szinti alapú dance zenéhez abszolút nem illik az "operás" énekhang szerintem.