90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel nincs meg nekem ez a CD így csak gyanítom hogy itt valami elírás lehet.<#nemtudom>#nemtudom>
INFÓ<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Maurizio - Let's Spend The Night Together (Exclusive Radio Dub)
Innen szedhetõ:
https://disk.yandex.com/public/?hash=xHAPyZPBAFQHbSPYYhGLuxN5bMZNrxcTUQmVLeYOiOY%3D&locale=ru
<#awink>#awink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
akkor én szerencsésebb vagyok ,mert már ez a verzió megvan régebben <#nyes>#nyes><#smile>#smile>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Amber-This is your night' dalát,mixelték össze a Real Mccoy-Another night' zenéjével,méghozzá ha jól emlékszem ezt a mashup mixet amerikában készítették!
Az amerikai rádiókban játszották nagyon sokat,ide hazánk egyik kereskedelmi rádiójába úgy jutott el,hogy egy az egyben lejátszották egy bizonyos amerikai danceradio felvételét!
Persze ettõl még lehet ez a mix hivatalos is,nem véletlen volt a kérdésem!
Amennyiben erre a mashup mixre gondoltál,hol lehetne elérni ezt a kiadványt?
ItaloDisco4Ever !
Röviden: még szép.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jól elbújt elõlem az a nóta Mister Black-tõl(csak 18 évet bújkált)<#taps>#taps>
Ez is elég ritka.<#wink>#wink>
4 Logic feat. Arya - Heartbeat
A club mixben /05.17 / pedig az egyik legbrutálisabb zene amit valaha hallottam a stílusban!
Néhány infó a dalról:
A hivatalos angol lemezeladási listán 2.helyig jutott!
A hivatalos US Billboard lemezeladási listán 3.helyig tudott jutni!
Ezen kívül még számos európai ország listáján jutott a top 20-ig!
Az amerikai dance chart-on pedig hetekig volt listavezetõ!
REAL McCOY-ANOTHER NIGHT
A dallal kapcsolatban volna infóra szûkségem!
Anno ezt a dalt 'mashup' verzióban Amber-This is Your Night dalával mixelve hallottam,rádiókban játszották!
Arra lennék kíváncsi ez a verzió hivatalos kiadványon megjelent e valaha?
ItaloDisco4Ever !
http://www15.zippyshare.com/v/35922444/file.html
Látom 1995-ös ez is, mint a Diana's féle ismertebb angol nyelvû verzió.
Abból a (Fabio Cozzi Remix) a kedvenc.
Sajnos ez a Tony Rucco féle még mp3-ban sincs nekem.
http://www.discogs.com/Thats-NRG-All-Nite-2-Nite/release/1050206
még szerencse hogy legalább 1 verzió már megvan <#szeret>#szeret><#nyes>#nyes>
Michael Wendler Feat. Anika - In The Heat Of The Night (English Version)CSAK!
<#wave>#wave>
Tuti ritkaság!
Van még több szám is tõle,de ez a legjobb.
Én is vittem.
monika - love will wait (alternative mix)
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
remek verzió <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
Most látom hogy mégis megvan<#vigyor2>#vigyor2>
Bocsánat hogy hiába fáradtál 2 linkel is <#wave>#wave>
Ez valakinek esetleg meglenne? 320-ban is tökéletes lenne.
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
keresem ezt a remix maxi verziót!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
lossless-ben csak!
Köszönet elõre is,ha valakinek fel tudná tenni.
<03:28>03:28> 01. Digital Base project - Do What U Wanna Do (Radio Edit)
<04:26>04:26> 02. Digital Base project - Do What U Wanna Do (CJ Miron Project Mix)
<04:30>04:30> 03. Digital Base project - Do What U Wanna Do (Extended Rap)
<04:05>04:05> 04. Digital Base project - Do What U Wanna Do (Owntunez! DJ Mix)
<01:46>01:46> 05. Digital Base project - Do What U Wanna Do (BonusMix)
letöltés
320kbps
<#wave>#wave>
Csak a WAV peregjen
Csak kíváncsiságból kérdezném a 90-es évek CD kollekcióján túl 2000-es év felett is gyûjtötted továbbra is a megjelent CD kiadványokat?
Nagyon köszönöm!<#worship>#worship>
Nem akármilyen lemez gyûjteményed van,ahogy azt többen is mondták nekem!
Üdvözlet és nagy köszönet Neked!
ItaloDisco4Ever !
Sax'y
Fotó nincs, mert pillanatnyilag a banán körzetünkben hiánycikk... <#vigyor2>#vigyor2>