90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :-)
Ágica

Mflex - Magical Winter

https://soundcloud.com/mflex/magical-winter

The beauty is in the eyes of the beholder.

reynaud
A 80s évek italo-disco sztárjai mellett,az euro-disco stílusában nagy sikereket elérõ elõadói is készítettek tipikus 90s eurodance nótákat!

E dal bevallottan az egyik legsikeresebb eurodance muzsika /Haddaway-What Is Love/ mintájára készült,és remekül sikerült!

FANCY-NO WAY OUT >>> 1993 <<<

Fancy a 90s évek hajnalán adta ki e dalát,számomra ott van a megunhatatlan zenék listáján a topon,vagyis minden idõk legjobb euro-disco zenéjének tartom!

FANCY-ANGEL EYES >>> 1989 <<<

Ru48JETuWvs

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
azta <#wow1>el sem hiszem hallgatható verzió<#szeret>

<#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Sziasztok!

Alexa - Hello Mr. Szerelem maxi megvan esetleg valakinek?
Az album megvan nekem eredetiben, a maxira kíváncsi lennék, hogy milyen verziók vannak rajta az eredeti változaton kívül.

zalrobto

én ezt is ajánlanám mindenkinek <#finom><#awink><#szeret>
kedvenc!

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

d jani

reynaud
DOUBLE YOU feat. ALEXIA-DANCING WITH AN ANGEL

TONY DI BART-TURN YOUR LOVE AROUND *****

ItaloDisco4Ever !

Copernico
Köszönöm Csaba,már megvan mp3 192kbps-ben.
Ennél jobb minõségrõl csak álmodni tudok<#wave>
Nem tudom,hogy te milyet ajánlsz?<#conf>

reupload plz

Sziasztok!

Copernico: Egy ilyenem lenne addig míg valaki fel nem teszi jobb minõségben:

Triple X - The Good, The Bad, The Ugly (1996) (VBR)

Üdv.Csaby
zalrobto

remek 😊

Copernico
Olasz zene kedvelõknek<#integet2>

Ez még számomra is újdonság!
Aki keres,talál(hála a netnek)

zalrobto

nem rég találtam szerintem hatalmas zene <#finom><#nyes>

zalrobto
ja egész jó ez is <#wink>

Copernico
Azért remek mert full olasz zene!
Ezekkel én sem tudok betelni,és a hallgatásuk közben borsózik a hátam annyira jók<#taps>.
A Dance version sz.tem 1fokkal még jobb.

zalrobto

remek <#nyes>

zalrobto
Ebben én is egyet értek <#finom><#nyes>

reynaud
Így igaz cimbora! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

Hatalmas muzsika!!!!<#taps><#eljen>
reynaud
SAVAGE-DON'T YOU WANT ME

A 90s eurodance stílus népszerûsége a 80s évek italo disco sztárjait is munkába fogta anno,ilyen produkciók sikeredtek tõlük!
Szégyenkezni nem volt okuk! LOL! <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
ROBERT MILES-FREEDOM

ItaloDisco4Ever !

Sziasztok!
Ezt a zenét ebben a verzióban fel tudná tölteni valaki lossless-ben?

Gloria Estefan - You'll Be Mine (Party Time) (Rosabel's Fiesta Edit)

zalrobto

<#nyes>
kedvenc

reynaud
Az egyik legjobb olasz producer Mark Farina ismerjük így is /Mauro Farina/
Mondhatom úgy is Factory Team remixében jó néhány Delegation dalt varázsoltak át!

Searching /factory team rmx-1998/
You and I /factory team rmx-1995/
Call me /factory team rmx-1995/
Szintén jól sikerült remixek!

Az én személyes kedvencem viszont ez a dal,szintén Factory Team remix.

DELEGATION-I WANNA BE THE WINNER /1994-95/ olasz eurodance stílusban.

ItaloDisco4Ever !

narumon
No a 2014-es Deja Vu-n már biztosan itt lesz Haddaway és Mr President (nomeg a Kozmix), de halkan azt suttogják, hogy Scooterre is van esély.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Én ezzel a számmal vagyok így. Egyszerûen képtelen vagyok megunni:

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Köszi, már töltöm is 😊

zalrobto

nekem ez a számuk is ,kedvenc verzióm<#nyes>

Copernico
Hatalmas zene!

reynaud
Szintén az olasz eurodance vonal.
A dal egyik szerzõje,egyben producere az a Claudio Mingardi kinek nevéhez fûzõdik a 80s évek egyik jól sikerült italo-disco dala a "Star" 1984-bõl.

Egyszer talán megunom több mint 18 év alatt nem sikerült!😊))
Po.Lo-I Want You /1995/

ItaloDisco4Ever !

Copernico
Ja de,hiszen megvan<#vigyor2>

Copernico
Sosem hallottam Italodance:

Copernico
Lehetne sorolni rengeteg kedvencet.
Egy a sok közül:

reynaud
Bitang jó! <#taps>

Nagyon tetszik,és bevallom nekem premier volt!

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
hát hasonló az biztos <#nyes>
van két számuk amik ugyan Így kedvencek <#finom>

1994

1993
<#wave><#szeret>

És egy másik kedvenc 1995-bõl.

The real DJ play vinyl!

Ha már 1995 akkor az én egyik kedvencem.

The real DJ play vinyl!

Copernico
Hát igen!
ITALODANCE FOREVER
Látom hasonló az izlésünk<#eljen>

zalrobto
a legnagyobb kedvencek egyike 1995-bõl <#finom><#szeret>

<#nyes><#nyes><#nyes>

Musachy
Hélium típusú találkozások

imo :) science fiction is science fact

zalrobto

<#nyes>

reynaud
BASIC ELEMENT- THE PROMISE MAN

ItaloDisco4Ever !

reynaud
No,No Mr.Musachy!

Nincs két azonos zenei ízlésû ember!
Semmi különös,ha zenéken,elõadókon,zenei stílusokon vitatkozunk!
Ezek a vélemény formálások,nem olyan horderejû illetve komolyságú dolgok,melyeknek olyan trágár vége kellene lennie mint amit említesz!

A világ összes zenei fórumában,alap dolog a zenékrõl a kritikai megnyilvánulás,jómagam szeretem ha trágár szavak mellõzésével íródnak!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Baszki rossz topicba posztoltam iccaka. Szóval akkor ide is mégegyszer. Nem eurodance de 90-es évekbõl abszolút kikerülhetetlen:

Musachy
Fa Somat! Azt hittem, hogy balhéztok egy igazi nagyot legalább. Egy kis anyázás meg ilyenek... <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Jól van naaaaa!😊)),tisztáztuk!

ItaloDisco4Ever !

narumon
No azé mááán 😊

reynaud
Közben megtaláltam azt a bejegyzést Ákos helyett valóban bonanza volt,de számomra az egy és ugyanaz,és az utalás amúgy is a bonanza stílus volt!

Annak akkor örülõk hogy nem szereted Ákost,és bocsi azért!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nem szívtam semmit,lehet Te igen hogy már nem emlékszel,néhány hete a bakelit topikban Ákos lemezborítóit látva,egészen mást állítottál!

Ha óhajtód holnap visszakeresem Neked!
Még arra is emlékszem azt írtad hogy a te Ákos lemezeid nem szólnak szépen!

Nos kedves barátom,ha én utálom valaki zenéjét akkor nem hallgatom,s pláne nem vásárolom a lemezeit!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Én Ákos rajongó? Te mit szívtál?? 😊) útálom mint a szart!
A bonanza és a szintipop az más - fõleg utóbbi a szívem csücske, de mÁkosnak ezekhez semmi köze...

reynaud
Maradj csak az eurodance stílusnál,az utóbbi idõben rendre nagyszerû zenéket mutatsz <#eljen>

A 'bonanzás hangzást meg meghagyjuk Narumonnak,aki köztudottan nagy Ákos rajongó is!
No ha létezik zene amit igazán utálok és ki nem állok az Ákos és a bonanza stílus!

ItaloDisco4Ever !