90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto

remek <#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Elkészült a 90-es évek egyik legnépszerûbb rave csapatának, a Raver's Nature együttesnek a teljes története, biográfiája, lemezekkel, zenékkel, elõször magyar nyelven:

Raver's Nature együttes

zalrobto
köszi bár már megvan <#awink>
hát legalább igy megvan mert eddig csak ennél sokkal silányabb minõségben volt megtalálható

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

remek 😊

Dj Tommy
Tudom, olvastam is. Csak gondoltam leírom, hátha szükséged lesz rá valamikor.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

köszi,azért a zippsharen mindezt egy kattintással meg lehet oldani 😊 de mint irtam már megvan a zene... 😊
Zalrobto: ha jól emlékszem kerested ezt nemrég...viszonylag tûrhetõ minõség 😊back2back - everybody dance (extended version)
zalrobto

még 1 kedvenc <#szeret>

zalrobto
nagy kedvenc <#szeret>

Dj Tommy
Ha bejön a letöltõ oldal, akkor katt az elsõ ikonra (kettõ ugyanolyan van egymás mellett), majd betölt egy másik oldal, itt vannak részekre tagolva ilyen kis "dobozok"(mindegyikben egy aláhúzott+másik link van) ott az egyikre katt, kivárod a 30ms-t, majd elõjön a már ismert ikon, kattrá, beírod a számot a rublikába, alatt lévõ orosz írásra katt,utána megint a már ismert ikonra katt, vagy a linkre és töltheted is.
Remélem, azért jól írtam le.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

zalrobto

én csak ilyet szoktam csinálni vele A SONY VAL <#smile>

zalrobto
csak egyszer kell megtanulni onnan letölteni utánna már könnyen megy <#awink>

Musachy
Már miért lenne lehetetlen? Nincs lehetetlen, csak tehetetlen (ember). Amott már délelõtt segítettem egy ugyanilyen letöltéssel kapcsolatban, de Kaposi Laci már törölte, mivel õ egy videós helpet rakott fel...

imo :) science fiction is science fact

Innen lehetetlen letölteni,azért köszi...😊 De most néztem,hogy megvan nekem is a gépemen 3 verzióban 😊
Más
Valaki ért a sony vegashoz? Egy hosszú listát szeretnék úgy megcsinálni,hogy fentrõl lefele görgesse végig.. a textbe tenném,..köszönöm
zalrobto
szia
igy még jobb lehet <#awink>
letöltés
FLAC
<#nyes>

Köszi,biztosan tudta sokmindenki,csak én nem tudtam körberajzolni...😊 Mindenféle csacsacsát irtam,de senki nem sejtette,hogy ez. 😊
Itt lesz a Megamixem,még egészen friss 😊
kaposi1
Pár verzióban!<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
És komolyan ezt nem tudta senki anno????<#csodalk><#nyes>

Fresh System - You And Me <#wink>

Üdv: Még úgy egy éve körül kerestem egy zenét,irtam róla mindent ,de nem jöttetek rá. Nos itt lenne 2:25-tõl kezdõdik. Cimet valaki? Utána dobok egy megamixet 😊
zalrobto

ez ám a remek zene <#nyes><#awink>

jóóó zene!
kaposi1
Nincs véletlenül valaki birtokában Ez a CD?

AeroCool
Boldog Új Évet Kivánok Minden Kedves Eurodance Kedvelõnek! :-)

New Italo Vinyl

zalrobto
kezdjük az új évet egy remek eurodance zenével ami igazán ritkaság !!!

én még csak mp3 at találtam(már régebben) úgy hogy semmi infó nincs a maxiról <#fejvakaras> pedig megvenném <#finom><#szeret>

zalrobto
Boldogabb új évet kÍvánok mindenkinek<#wave><#wave><#wave>

kaposi1
Nagyon Boldog 2014-es Esztendõt Minden Kedves Ismerõsömnek.

zalrobto

EUROLACI ajánlásával jó kis eurodance <#nyes><#wow1>

Flac

BUÉK!!!

King of Paradise - One night stand
http://www60.zippyshare.com/v/32747599/file.html

zalrobto

Track List
<05:20> A1.Take It To The Limit (Dbxmix Version)
<05:29> A2.Take It To The Limit (Gallinera Version)
<04:25> B1.Take It To The Limit (Kardsex Mix)
<05:37> B2.Take It To The Limit (Radio Edit)
320kbps
remek zene <#eljen>
letöltés
<#wave>

reynaud
Den Harrow-You and the Sunshine /rmx 1994/

Kiváló zene,melyet elfelejtettek 😊)) maxi cd-n kiadni,sajnos kizárólag vinyl formátumban létezõ kiadvány!

A linkelt oldalon látható lemezrõl, egy jó minõségû vinyl rip,érdekelne az extended /05.50 min/ verzióból!
Talán valakinek a bakelit gyûjteményében ott lapul ez a lemez,és megtud lepni vele 😊!
A cd-n elérhetõ verzió nem érdekel,az megvan!
Köszönettel fogadnám!

ItaloDisco4Ever !

zalrobto

best !!!
<#finom><#szeret>

zalrobto
óriási kedvenc best !!!

<#vigyor2><#szeret>

zalrobto
és egy másik zene ami eredetileg 80s zene de van belõle 94 es mix kedvenc <#finom><#awink>

Eartha Kitt - Where Is My Man (94 mix).wav

<#wave>

zalrobto
egyik kedvencem <#awink>

Jesse Lee Davis - Round And Round.flac

<#wave>

kaposi1
Megmondom õszintén ha bízhattunk valakiben hogy felteszi akkor az te voltál. Nagyon szépen köszönöm!!!!!

Kellemest neked is.<#worship><#worship><#wave>

320

wav

+ Mindenkinek kellemes stb., stb., stb...

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

kaposi1
Sajnos , nagyon igazad van.<#sir>
Én is szívesen elfogadnám a digitális ripjét.

reynaud
Favorit volt,de a feledés homályába tûnt!
Többre érdemes!

LEROY GOMEZ-WONDERFUL WORLD /1995/

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
remek remix 2013

<#eljen>

AeroCool
Köszi szépen Zalrobto!

New Italo Vinyl

AeroCool
Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek! Merry Christmas to Everyone!

New Italo Vinyl

kaposi1
Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Minden Kedves Ismerõsömnek ezzel a saját összeállítású válogatással.

Last Christmas CD 2013.rar 423.3 MB
https://mega.co.nz/#!v9YEVQyL!eIqPSCbCnJzhessFL3bcfn9sgvFBeJtPq-GSCh3ziR8

Pass: Christmas

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Ice MC - Christmas Day 😊
reynaud
THE REAL McCOY-SHINING STAR

ItaloDisco4Ever !

zalrobto

Békés Boldog Karácsonyt minden fórumozónak!!!
<#wave><#wave><#wave>

Copernico
Boldog Karácsonyt!

zalrobto
én mint 90s EURODANCE RAJONGÓ<#szeret> NEKED is BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK <#wave>

zalrobto

szerintem egy remek muzsika 2013<#wink><#wave>

AeroCool
Boldog karácsonyt kivánok minden kedves Eurodance kedvelõ fórumozónak!!

New Italo Vinyl