90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nem nagyon szeretem ezt a stílust, valahogy nekem nagyon egyforma zenék, de ez nagyon tetszik. Köszi, hogy feltetted!<#worship>#worship>
Ádám,nagyon köszi,innen sikerült leszednem! Viszont közben a régebbi link is "megjavult"... <#worship>#worship>
RD: ment privát,köszönöm szépen neked is! <#worship>#worship>
Hoztam is valamit,ami szintén nagy kedvenc,s már biztos volt is itt,de ha valakinek ez nincs meg,az szedje le nyugodtan! Viszont ha valakinek meglenne egy hosszabb verzióban ugyanez,azt nagyon megköszönném ha feltöltené!
Marina - Um Lotty Da (Radio Mix) (1997) (FLAC)
Ezen a maxin megtalálható amit keresek: Marina – The Dream Lover EP (Discogs)
Köszönöm!!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nite Beat
Intonation
<#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Aya - Can You Hear Me <1995>1995> WAV vinyl.rar
jóó muzik letöltés 😊
WAV
<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Mp3 128 feletti már megfelelne.
http://www.discogs.com/AYA-Can-You-Hear-Me/release/816414
Köszönet elõre is.
Zalrobto és Copernico barátaimban,meg az itteni többi aktív tagban
bízom,hogy talán elõ lehet keríteni.
Nagyon köszönöm Ádám,de sajnos errõl az oldalról nem tudok letölteni. <#shakehead>#shakehead>
Csak középen forog 5 kis fehér pont a fekete körben,és semmi több nem történik! Már korábban is próbáltam errõl az oldalról mást letölteni,de akkor sem ment a letöltés! <#shakehead>#shakehead>
Megteszed hogy feltöltöd máshova? (pl. zippyshare)
Köszönöm!!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Szia Ádám!<#wave>#wave>
A méretébõl nézve 24Bit-ben. <#taps>#taps>
Mondjuk nekem nem kell mert nem tetszik, de jó tudni hogy vannak még igényes kollégák.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kb 2 hete adtam el ezt a maxit vinylen, de egy verziót azért bedigiztem belõle.
F.U.S.E. - Dreamer (Brooklyn Mix) 1997.
Letöltés
ui: Jó kis zene <#awink>#awink>
Nincs esetleg meg valakinek losslessben ez a maxi?
Nagyon keresném!
F.U.S.E. – Dreamer (1997) (Discogs)
Köszönöm elõre is a segítségeteket!
Üdv.Csaby
i2k'014...Fun Time (Radio mix) - 03:15, 133 BPM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DJ Tommy: Nagyon szívesen! <#worship>#worship>
Berguson: Priviben amit kérdeztél arra válaszolva,szerintem te ezt kerested:
Disco Citizens - Right Here Right Now (Original) (1995) (11:16) (FLAC)
Ez a zene volt az "alapja" a késõbbi Chicane - Strong In Love "dalának":
Chicane Feat. Mason - Strong In Love (Disco Citizens Remix) (1998) (8:06) )FLAC)
Jó töltögetést és zenehallgatást hozzá! <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
Tudja valaki az elõadót és a szám címét?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Dj Tommy: parancsolj:
Sara - Burning Up For You (12'' Vinyl) (1997) (320Kbps)
Jelszó a kicsomagoláshoz a szokásos! (nevem) <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
ez is <#nyes>#nyes><#szeret>#szeret><#finom>#finom>
csak pörög pörög <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Tina Cousins - Foreever és Killin Time
Tina Cousins - Forever (Radio Edit)
Tina Cousins - Killin Time (Sash! Radio Edit)
Jelszó: 90sMusic
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
letöltés
és honnan is van koppintva?
bár én imádom <#szeret>#szeret>
Haddaway hangját szeretem, szerintem kár volt ezt a jó számot átdolgozni.
Haddaway vs John Newman - What Is Love Me Again > Paolo Monti mashup 2014
Ez nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
Hát sehogy.<#shakehead>#shakehead>
Külön gratula hogy az elsõ két perc zenenélküliség nélkül is felfedezted ezt a zenét.<#eljen>#eljen>
Én biztos nem néztem volna végig az ajánlásod nélkül. <#nevetes1>#nevetes1>
<#smile>#smile>
First Base <#mf1>#mf1>
Tina Safrany <#nyes>#nyes>
Lil Suzy -The Greatest Hits CD (2004)
Tina Cousins:
- Forever
- Mysterious Time
- Pray
zalrobto:
Neked is kösz a segítõ szándékot, de így meg vannak, (a komplett Initial D soundtrack-bõl).