90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Keresném a KGM - More Than A Woman c. muzsikát. Valamikor 2009 magasságában felkerült ide wav-ban. Ha valaki feltöltené azt nagyon szépen megköszönném.
nagyon jó verzió <#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
remek 😊
Tracklist :
Unrest Feat. Beverley Skeete - Feel So High (Original Mix)
Gulliver - Open Your Eyes (Club Control Mix)
Ruffcut feat. Carol Jones - Feel So Good (Riff Mix)
Quasimodo - All I Want Is You (Main Room Edit Mix)
Andromeda - We've Got To Live Together (D.J. Larbi)
320kbps ben <#ravasz1>#ravasz1>
letöltés 😊
<#smile>#smile>
jó zene <#vigyor2>#vigyor2>
<#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
Nastar: Köszi a feltöltést! Az egész maxi nincs meg neked esetleg?
Köszönettel!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Bocs,most látom csak,hogy tegnap kicsit elírtam: <#worship>#worship>
Javítva: "Ez a zene volt a késõbbi Nalin & Kane - Open Your Eyes (1999) dalának az alapja!"
Hoztam most is valamit. Ez a dal is az egyik kedvenc:
Spagna - I Always Dream About You (Extended Dream) (1993) (5:46) (FLAC)
Jó zenehallgatást hozzá... <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ebben a lemezben tudna esetleg valaki segíteni? Lossless lenne a legjobb vagy legalább 320k ha kérhetem...
Criss Tonino – The Story (1998) Discogs
Cserébe hoztam is valamit:
At The Villa People - Open Your Eyes (1997) (3:57) (FLAC)
Ez a zene volt a késõbbi Nalin & Kane - Open Your Eyes (1999) dalának!
Ha esetleg ez a maxi is meglenne valakinek,ennek is nagyon tudnék örülni! <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
1850 - Some Things Live Forever (Plugges Radio).wav
letöltés
egy nagy kedvenc <#szeret>#szeret> kár hogy anno nem ismertem <#szomoru1>#szomoru1>
itttttttttt
azta !!!
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#szeret>#szeret><#finom>#finom>
ez is jóóóó eurodance forever !!! <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Klikk a blogra!
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
ez meg egy kedvenc feldolgozása 2004-bõl ez már <#vigyor2>#vigyor2>
DAISY DEE közremüködésével <#nyes>#nyes>
Lájtos ez is,euro-house Kanadából!
Mitch - I Believe (1995)
ItaloDisco4Ever !
remek nagy kedvenc kicsit lájtosabb de <#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#finom>#finom>
Amicoz feat D Donna - Stay (D.o.v's Classic Euro Airplay Edit)
Vertical Vibe - Everybody's Free (D.o.v's Radio Edit)
49ers ft Ann-Marie Smith - Rocking My Body (D.o.v's Hi NRG Radio Edit)
Angela - Time (D.o.v's Hi NRG Radio Edit)
Lola ft. Tony Dyer - Power of Goodbye (D.o.v's Euroradio Edit)
Cappella - U&Me (D.o.v's Radio Edit)
Elijah ft. Estela Martin - Send Me An Angel (D.o.v's Euroradio Edit)
Ultra Naté - Automatic (D.o.v's Euroradio Version)
Toni H - Enough Of Your Love (D.o.v's Radio Edit)
Coast 2 Coast - Run Baby Run (D.o.v's Airplay Edit)
X-ite - Down Down Down (D.o.v's 2009 Radio Edit)
Amicoz feat D Donna - Stay (D.o.v's Classic 2nd Euro Airplay Edit)
49ers ft Ann-Marie Smith - Rocking My Body (D.o.v's Hi NRG Original Mix)
Cappella - U&Me (D.o.v's Love Sees No Colour Remix)
Elin Lanto - Round & Round (Discotheque) (D.o.v's Hard Dance Airplay Edit)
Lola ft. Tony Dyer - Power of Goodbye (D.o.v's Euroclub Version)
Vertical Vibe - Everybody's Free (L.Angbom 2nd Mix)
<#nyes>#nyes>
még a verzió is.Ebben a hosszban is jó lenne.
A discogs-on lent a youtube-os 4.56 verzió megfelelne.
Jó minõség,vagy 320mp3 lenne az igazi.
Wen - Feel Me Now (1996)
http://www.discogs.com/Wen-Sienteme-Feel-Me-Now/release/910661
italodance jellemzõi. Nem egy altató dal ez sem. <#nevetes1>#nevetes1>
a nagy kedvencek egyike <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
egy nagyon jó átdolgozás <#szeret>#szeret><#finom>#finom>
hát ezzel megfogtál meg a stilussal <#nyes>#nyes>
Timeless - One More Step To Take
A fonákja dolognak hogy nekem megvan valahol csak nem találom!
ItaloDisco4Ever !
De ez is!
TENESSEE - TELL ME (1995)
ItaloDisco4Ever !
Természetesen azért ettõl sem zárkózom el, csak nagyon válogatnom kell. Pl. a Super Eurobeat sorozatból összemazsoláztam anno 3-4 cd-nyit.
kedvenc <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
egy nagy kedvenc <#ravasz1>#ravasz1><#szeret>#szeret>nagy ritkaság <#wink>#wink>
nekem mindegy italo vagy euro dance csak jóóó legyen pörgõõs legyen ez a lényeg <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
de jó kis zenét találtam <#szeret>#szeret><#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Tényleg nem a kedvencem ez a stílus, de azért van pár zene, ami tetszik.
Pl. ez:
Látom Atiapuka is favirizálja.
Annak ellenére,hogy spanyol kiadvány,a stílusa tiszta
Italo Trance Dance, a discogs-on Euro House-nak van feltüntetve.
Én italodance-nek is merem bátran nevezni.
Ez egy dallamos 90s dance "muzsika".
Fõleg azoknak tetszik szerintem,akik a 80-as italo disco zenéken
nõttek fel,mint én is.
Robikám! Nagyon szépen köszönöm a feltöltést!! <#worship>#worship>
Erre a verzióra gondoltam! <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
Marina - Um-Lotty-Da (Extended Club Mix).rar
letöltés
WAV
Tessék BARÁTOM <#nyes>#nyes><#wave>#wave>