90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.08.26. 11:16:50
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A maxikon kívül elég sok album is megjelent tele maxi verziókkal, akár azokat is lehetne maxiként említeni.
Akkor jó pár száz new italo látott napvilágot, nem semmi <#wow1>#wow1>
Én a New Italo-t 2000-től számolom. 2000-től 2008-ig évente csak pár lemez volt azt nem írtam ide.
2008 - 13 maxi
2009 - 17 maxi
2010 - 24 maxi
2011 - 33 maxi
2012 - 30 maxi
2013 - 16 maxi
2014 - 15 maxi eddig <#wink>#wink>
Ha a számok alapján nézzük akkor egyértelműen 2011 volt a legerősebb év , de nem biztos hogy ez a jó megközelítés mert minden évben volt egy kettő olyan kiemelkedő lemez ami meghatározta az egész évet.<#taps>#taps>
És akkor itt még nem beszéltünk az egyre több megjelenő New Italo válogatás CD-kről ami a 2009-es Venti Compilation 1-részétől számítható és tart napjainkig egyre több kiadvány formájában.
Elnézést hogy ebben a topikban írtam le ezt, de itt kérdezett Ádám.<#worship>#worship>
Hello!<#wave>#wave>
Lehet kicsit félreértelmezhetően fogalmaztam.
Konkrétan én egy Axel Breitung produkciót fájlalok ami nem jelent meg tudomásom szerint lossless-ben.
Baltinore - Strangers From The Light
Igen az általad belinkelt Who took my girl is sokáig nem jelent meg de aztán szerencsére a 2012-es Back To Joy CD-re nagy örömömre rákerült ez az igazán szuper dal is.
Igaz nem a hosszú verzióban de már ennek is nagyon örültem.<#szeret>#szeret>
Play it loud!!
1999- ből 1 nagy kedvenc <#szeret>#szeret>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
egy kis trance igaz 2003 as de nagyon jó <#szeret>#szeret><#finom>#finom>
két óriási kedvenc 2012 s évből <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.25. 23:15:59
kedvenc <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.25. 15:53:28
ItaloDisco4Ever !
Direct 2 Dance
Lossless szeretném,legalább rádió verzióban ha valakinek megvan a gyűjteményében!
ItaloDisco4Ever !
A címét szeretném kérni,így nem tudom melyik zenéjére gondolsz!
ItaloDisco4Ever !
Most beindult a dolog de nyáron uborkaszezon volt ott is.
Szerencsére nem vagyunk nagyon elmaradva így csak az újabbak közül kell válogatni ami igazán tetszik.
Láttam, visszaolvastam egy kicsit.
Ezek jó kis lemezek <#eljen>#eljen>, a Dance D-Vision lemezt elő is szedtem, és meg is hallgattam, mikor láttam a képen.
New italo vonalat már egy ideje nem követem, gondolom fossák a jobbnál jobb zenéket, győzöl szelektálni, hogy mit veszel meg.<#email>#email>
remek zene <#eljen>#eljen>
Sajnos van egy nótája ami sajnos csak mp3-ban látott napvilágot tudomásom szerint pedig hatalmas zene.
Holnapra kikeresem bár szerintem sokan tudják melyikről van szó.
Houdini' - Temptation 19.90 Rebirth Records
Hélicon / Raf Coney - 25.90 Flashback Records
Miss Plug Inn- You And I 12.90 Bordello A Parigi
Riccardo Campa - Ah Ah Ah 24.90 Flashback records
M@rgo Feat. Mode-One – My Love In Your Heart 25.00 Five4It Records
Birizdo I Am – Maybe Baby 25.00 SP Records
Neked nem kell mondani mekkora szívás ha nem egy postával érkezik a csomag.<#sir>#sir>
De más most nem kell a kiadóktól.
Nem akármi ami alkotott a 80s évek italo-euro disco majd a 90s években az eurodance stílusban!
Egyik bitang jó 90s zenéje,amit szerintem mindenki ismer! Katt.
ItaloDisco4Ever !
Érdekelne " Lenny Bertoldo" mix-nek létezik hosszabb ,extended verziója?
AUDIO CULT - HIGHER (1997)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.24. 19:24:04
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
Robi is már várja, hogy rendeljek külföldről, de hát most nem éri meg.
Szerencsére sikerült itthonról vásárolnom az elmúlt időszakban.
Miket rendeltek mostanában?
Csak ne lenne pont most ilyen kurva drága az Euro! <#sir>#sir>
Hát igen, az utolsó 5-10%-ot a legnehezebb beszerezni..... de rajta-vagyunk a témán.<#awink>#awink>
Illetve inkább nincsenek.<#nevetes2>#nevetes2>
Rég jártam már erre, de látom, a jó zenék még mindig megvannak.<#taps>#taps>
http://rusfolder.net/files/41512600
WAV
Utoljára szerkesztette: Copernico, 2014.08.24. 11:25:44
T42 - Free Your Mind (CDM-1994.rar)
letöltés
WAV
NAGY KEDVENC <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.24. 11:00:28
Kedvencek <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.24. 10:24:34
amig élek sosem feledem ezt a remek évtizedet <#nyes>#nyes>
És mi is szeretjük.... <#nevetes1>#nevetes1>
hát ha még azt is boncolgatnánk, hogy az egyik producer,aki az italo és euro disco és synthy pop stb. világába megszámlálhatatlanul sok zenét és előadót vitt révbe,sokszor önmagát alakítva, még tovább lehetne írogatni.
annyi kiegészítést tennék még a power-hez, hogy a jogdíjviták miatt a snap és turbo b részben új szöveggel és háttérvokállal énekelte újra a számot, ekkortól rendeződtek a dolgok.nekem mindkét verzió tetszik,hisz zenei alapjaiban egyeznek.
Snap - The Power zenéje egy zűrzavaros jogdíj vitának köszönheti világsikerét!
Eredetileg a két német zenei producer a Power Jam féle verziót adta ki,amit az usában aztán betiltottak zenei jogok megsértése miatt!
Újra próbálkoztak és bizonyos jogdíjak engedélyének megszerzése után más néven a rappert Turbo B.-re cserélve már zöld utat kaptak!
Nekem sokkal jobban tetszik az eredeti Power Jam verzió!
ItaloDisco4Ever !
Saját CD-rip.
Infó : http://www.discogs.com/Cut-N-Move-The-Sound-Of-Now/release/267480
Letöltés : https://yadi.sk/d/5wc8pWOLaHZFK