90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ő is kereste jobb minőségben
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"1998 nyarán , egy 4 számos demo CD-röl az egyik dal"
Sajnos nekem nincs meg.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha kiadták valamin.
egy kis magyar zene 1998-ból ha valakinek meglenne lossless kérem ossza meg velem <#vigyor5>#vigyor5>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#szeret>#szeret> kedvencek <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.31. 00:44:44
Daavid , Patocska Olivér (ByTheWay), Csordás Ákos, V-Tech, Kozmix, Csordás Tibi (ex-Fiesta), Josh és Yvette, Fekete Dávid, Magic of Music, Mc Hawer és Tekknő, Karda Bea és még számos meglepetésvendég! Cím: Budapest, XII. kerület, Konkoly-Thege Miklós út 21
Csak a WAV peregjen
Baby Baby, Leonie Gane
DJ Company Holiday In The Land Of Love(Radio version)
Fun Factory -Celebration (Slam Rap Extended)
DJ Company - Holiday In The Land Of Love (DJ Company Club Mix)
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2014.08.30. 13:50:29
1.Club House feat. Carl - Nowhere Land (radio edit ¤ 03.55)
2.D.C. Mark - Baby Love (club mix ¤ 05.54)
3.Amber - Colour of Love (Berman '12 mix ¤ 06.39)
4.Fun Factory - Celebration (Slam rap extended ¤ 04.28)
5.DJ Company - Rhythm of Love (Extended vocal mix ¤ 06.14)
6.DJ Company - Holiday In The Land Of Love (radio edit ¤ 03.44 & DJ Company club mix ¤ 04.41)
Megkérem akinek módjában áll segíteni vadászatom..... köszi.
Kizárólag lossless!
ItaloDisco4Ever !
nagy kedvenc <#finom>#finom>
egy kis csemege
zalrobto - 90s eurodance,eurohouse 7.
Tracklist
<07:02>07:02> 2 Mistake - Sweet little boy (Respectable Mix)
<04:02>04:02> Andy - Happy (Essential Mix)
<03:26>03:26> Audio Cult - Higher (Lenny Bertoldo Radio Mix With Rap)
<05:07>05:07> Aya - Can You Hear Me
<05:08>05:08> Baby Swing - Boom Boom (NDA 90ies Club Mix)
<05:40>05:40> Beat Pressure - On The Dance Floor (Magic Flute Mix)
<03:39>03:39> Beatmatic - With You Again (Radio Mix)
<05:39>05:39> Cool James & Black Teacher - Free (booster club mix extended)
<03:55>03:55> Creative Partners - It Takes Two (Radio Premier)
<05:37>05:37> Dj Max V - On My Mind (For World Mix)
<05:46>05:46> Ellektronica - Get It On (D.J. Molinaro Mix)
<05:26>05:26> Expression 4 - I Can Dance And Fall In Love (Mega Mix)
<06:17>06:17> François Feldman - Destination (Masterboy Club Mix)
<05:13>05:13> Get Wet - Something Unreal (Extended)
<04:18>04:18> Hydra - Secret (Joy Mix)
<06:00>06:00> Kate Project - Heart & Soul (FT Company Edit)
<05:42>05:42> Lotuz - Mercy (Extended Version)
<06:04>06:04> Mister X - Music Takes U Higher (X-Tended Version)
<06:39>06:39> T.F.O. Feat Francesco Farfa - Just Keep In Your Love
<06:55>06:55> U.S.U.R.A. - Drive Me Crazy (Infinity Mix)
letöltés innen
WAV ,FLAC
ha érdekell valakit Jelszó priviben
<#wave>#wave>
csak tényleg csak kár hogy ezt nem csinálták meg jó minőségben.
A ma meghallgatott zenék közül ennek örültem a legjobban.
Hú, de rég hallottam már.<#finom>#finom>
Flash - The Damned Don't Cry (2000)
ItaloDisco4Ever !
A zenei alapok Robert Miles és DJ Dado dream dance stílusú zenéire hasonlítanak,mondanám tőlük másolták ha nem látnám a dátumot,azaz éppen fordítva!
ItaloDisco4Ever !
A többezer hasonló kis zenei eposz közül ennek is hasonló a háttere, hogy képben legyünk,miért nincs se cd,se semmi, csak ez. 😊
A címet viselő 1991-es SEGA játék 22 dalocskát (30mp-90mp hosszakban Masato Nakamura pötyögős szerzeményeit) tartalmazó "8 bites zenéjéből ezt a tételt" turbózta fel bö 10 évre rá DJ Pretzel (USA),majd ezt dolgozta át ZSENIÁLISAN "Rayza" Ramon (saját nevén Hayden Petrie, Kanada), 95-ös ihletésű eurodance stílusban, de 2003-ban!
Hogy miért zseniális a maga nemében ? Felraktam az eredetit is losslessben (hahahah), legyen mihez képest elképzelni. 😊)
original Sonic the Hedgehog GreenHill 1991!! <#nevetes1>#nevetes1>
nagy kedvenc <#finom>#finom>csak kár hogy nincs cd vagy vinyl belőle <#szomoru1>#szomoru1>
nagy kedvenc <#szeret>#szeret>
látom alaposan átnézted <#awink>#awink> igen próbálok olyan verziót ami még nincs meg .
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.27. 22:53:51
Igen,ma volt időm és belehallgattam a YT-os csatornád zenéibe!
Többségében számomra ismeretlen zenéket találtam!
Azt látom, elsősorban ritkasságokat,speciális verziókat és keményebb vonalú eurodance zenéket pakolsz fel!
Ami persze gondolom nem azt jelenti hogy a lájtosabb pld.olasz vonalat ne kedvelnéd!
Felesleges is volna mondjuk egy 50-ik videón megmuttatni egy klasszikust!
Jól van ez így és értem a filozofiádat a dalok kiválasztásánál,pld az Out of Mind zenéjével egyedül vagy!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.27. 22:30:50
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>
kedvencek <#eljen>#eljen>
Köszi szépen a te lemezedről gondolom , jó album én is szeretem <#szeret>#szeret>
látom megtaláltad a youtubos csatornámat <#ravasz1>#ravasz1>
jó zene meg is van nem csak mp3 -ban <#nyes>#nyes>az elsö meg hát klasszikus <#szeret>#szeret>
Free 2 Night - Lost Control.wav
A nick nevemmel nyílik!!!! Forever Eurodance...
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Unit - Live it Up (1994)
**************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Bikinis bige ,sportverdás videóra kattintva találtam ezt a remek zenét!
Eurodance Dániából!
Out of Mind - Without You (1995)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.27. 17:12:05
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok, segítségeteket kérném, hátha ti jobban emlékeztek nálam...
93-94-ben hallottam egy számot amiből a következő részletek rémlenek:
"áll a lány , csak vár a lány a betonon
szíve fáj a pénz a hatalom
nincs ki segítsen rajta"
"pillangó az esti fényben
megfulladt az élet vizében"
Akárhogy töröm a fejem nem ugrik be sem az előadó, sem a szám címe..
meg akik már ismernek innen vagy máshonnan azok tudják hogy mit hallhatnak <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.08.26. 22:20:02
Sportverdák és bikinis csajok híján lehet hogy senki nem hallgatna bele ezekbe a számokba (kattintana a videóra)...??? <#vigyor>#vigyor>