40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto
    hát nekem igy adták ezt a verziót
    Real Hype - Living In A Promised Land (Radio Edit)
    letöltés
    WAV
    ha minden igaz
    thanks by : HUDAEFF
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.22. 17:56:41
  • zalrobto

két nagy kedvenc
  • zalrobto

remek
  • reynaud #36254
    DJ Filo feat. Amadeus - The Time Is Right

• reynaud #36253
    A YT videó alatt írva vannak a dallal kapcsolatos infók,de a Real Hype discogs oldalán e dalról semmi, "Hand in Hand for Children - Children Need A Helping Hand" elvileg ezen a kiadványon található a dal,a dolog fonákja hogy én nem találom ezt a kiadványt sem!
    Talán valaki többet tud e dal elérhetőségéről.
    Reduction - Living In A Promised Land
  • zalrobto
    na látod valahogy éreztem hogy rosszul fogalmaztál
  • Unlimited2
    Igazad van, nem egy tetszik belőle, csak rosszul fogalmaztam. 1-2 kivételével mind tetszik. Nagy része annyira, hogy még meg is van.........
  • Unlimited2
    Igen!
  • zalrobto
    oké értem
  • zalrobto
    te tényleg nagyon válogatós vagy
    hogy csak 1 tetszik igazán belőle de te tudod
  • Storung
    Melodie MC - Dum Da Dum
  • Unlimited2
    Tényleg nagyon jó kis nóták vannak össze válogatva. Van benne egy, ami tetszik is, meg is van.
    Egy kis játék, ezzel a nótával kapcsolatban. A rap betét első két sora ismerős lehet valahonnan.

Hol lehet ugyan azt hallani?
  • gyorgy74
    Az Album sem rossz ám!!!!!

Egy régi nagy kedvenc a pinceklubban sokat buliztunk rá....A verziót még valamikkor Nyíregyházán rögzítetek kazettára azóta sem hallottam!

Ice MC - Easy (Attack Remix)

• zalrobto

remek zenék
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.21. 02:55:07
  • zalrobto

egész jó ez a karaoké verzió
  • DFresh
    Most nézem csak, hogy létezik belőle 13 versionos kiadás. nem semmi.

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.02.20. 21:06:04
  • DFresh
    Jó estét!
    Ezt a remek lemezt ma szereztem.
  • Regiujzenek
    1995-ös kedvencek:

1995 Top 10 szubjektív
  • zalrobto

• zalrobto

1 másik remek zene
  • zalrobto

remek kedvenc
  • zalrobto
    szeretem
    sajna én nem tudok menni

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.19. 12:29:30
  • zalrobto
    Oké értem
    én meg szeretek olyat is ami sajnos anno nem jutott el kis hazánkba a klassikusokat én is szeretem pár kivétellel de azokat annyiszor hallottam már (persze nem unom már öket ) eurodancet még ha mások szerint sablonos jó pár
    ez saját vélemény : az italodiscóban sem fedezek fel én sok különbséget ott is van bőven egymásra hasonlitó zene (szigorúan )
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.19. 12:21:05
  • Unlimited2
    Ajjajjjajjj! Majd elfelejtettem! 2015.03.28. Hungexpo G csarnok!!! Ki jön a Total Dance-re?????
    Ki volt ott az összel az elsőn?

Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.18. 19:16:42
  • Unlimited2
    Most épp ez szól itthon! Nagy kedvenc!
  • Unlimited2
    Szia!

Tudod, én nem vagyok az a szó szoros értelmében nagy gyűjtő. Nekem a Jefferson Project bakelitről van meg, 1035 kbps-ban az euro mix. Csak olyat töltök le, keresek, kérek tőletek, amit hallgatok is nap mint nap. Berakom lejátszóba, random állítom, és így mindig olyan szól, ami tetszik. A klasszikust arra értettem, mint pl. Ice Mc, Masterboy, stb. az ismert előadók lemezei. Ezeknek nagy része meg is van, de itt mindig felbukkan 1-1 olyan nóta, amit elfelejtettem rég, de anno nagyon szerettem. Na, ezt majd akkor kérem tőled!!! Az "ismeretlen" előadóktól nagyon kevés az, ami tetszik, és elfog az "azonnal kell" érzés. De néha ilyen is akad, akkor is jelezni fogom az igényemet a nyereményemre.
    Szóval, én így értettem. Én nem vagyok az a konkrét GYŰJTŐ, így nagybetűvel, nekem tényleg csak azok vannak meg, amit még a 90' években hallgattunk, hallgattam, játszottuk a kis vidéki discoban, amihez igazán jó emlékek fűznek.
    Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.18. 19:02:00
  • DFresh
    Igen, jó ez is,
    csak ez a kiadvány számomra azért nem olyan érdekes, mert már megvan, ellenben a remix lemez
  • zalrobto
    ez is jóóó 2000 ből

• Copernico
    Ez még jobb:
  • DFresh
    Lesz kapsz
    De jó zenét találtam:
  • BigZé
    Jól van, na! Nem szólogatok be. Csak ha... Na jó, nem!
  • reynaud #36226
    Maradjunk annyiban hogy nem tudsz rólam semmit!

Engedd meg nekem hogy eldöntsem mi a jó nekem,privát dolgom az milyen igényeim vannak zenehallgatás terén!
    Nem minden az aminek látszik illetve aminek írják ,a netes lossless fájlok jelentős része valójában mp3,de ezt hosszú téma lenne megvitatni!

Végül arra kérlek ha érdemben nem tudsz segíteni, kerüljél ki,ez már a sokadik beszólásod!
  • BigZé
    Ja, ez egyébként "netes lófütty", mert nem én digitalizáltam, de azért bízom abban, hogy örül valaki neki akinek eddig nem volt ilyen formán meg. Ennek kapcsán köszönöm az eredeti feltöltőnek, nevet sajnos nem tudok.
  • BigZé
    A "netes lossless lófüttyöket" is valaki digitalizálta, vélhetően a saját gyűjteményéből vagy kölcsönkapott lemezről....
    Minőségre nem feltétlenül rosszabb egy számunkra ismeretlen feltöltő saját cd/vinyl-ripje...
    Egyébként tetszik hogy ennyire igényes vagy, csak ezt most nem értem.

• reynaud #36223
    Az alább hallható dalt keresem vásárolható válogatás cd-n,esetleg cd minőségben vagy saját ,privát gyűjteményből származó lossless vinyl rip quality!
    Netes lófütty nem játszik,nem érdekel még ha lossless akkor sem!

Vi-King - Do The Dance

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.17. 11:48:02
  • zalrobto
    hát ez amit ha meglehetne valahogy venni akkor
  • zalrobto
    szia
    amig én nem vettem meg és digiztettem ,én nem találtam soha sem belőle igazi lossless-t kiderült mindig hogy mp3 ból krealt
    ezzel nem fényezni akarom magam csak amit én tapasztaltam
    amúgy meg a többi nem érdekel ? vagy azok is megvannak ?
    viszont ha nem hát nem akkor majd máskor valami klasszikust bár nem tudom melyikekre gondolsz
  • BigZé
    D.J. Pierro - Another World (Extended Version) <WAV>

• BigZé
    Azt a számot én kértem, de Te is választhatsz magadnak egyet, nem kell azt elfogadnod. Legalábbis én így értettem.
  • Copernico