90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tracklist a videón, various artists, közepes tempó: "i2k'007...Party MiX 2007 (Short Edit) 08:21"
Nem eurodance. A magyarokat a Rapülők képviseli.
A mix akkoriban a Sony ACID-del készült.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kedvenc <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
remek <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.11.15. 02:08:12
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
New Mill - Keep Me (Radio Mix)
letöltés innen
WAV
<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.11.15. 00:48:24
nagy kedvenc <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
Dante – What Can I Do (Eternity Mix) .flac
és még ez is van tölük <#vigyor2>#vigyor2>
Dante - Take Me Tonight (Factory Dance Mix).wav
még egy jó zene <#eljen>#eljen>
Morgana - A Sign.flac
<#wave>#wave>
<#vigyor2>#vigyor2>
Doug Laurent - I'm Rushin' (Stakkato Mix)
A kedvenc részem: 3:25-től lelassul, és 3:57-nél a ritmusváltás. Nagyon odavág!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csabax Feat. Beyya - Micsoda Éjjel
Köszönöm szépen. Te egy úr vagy.
talán itt jó lesz <#wink>#wink>
http://data.hu/get/8211182/Bandido_-_Get_Into_The_Groove_Factory_Team_Remix.wav
<#vigyor2>#vigyor2>
letöltés
WAV
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.11.12. 01:43:17
nem értem mmi abaj ezekkel a megoszto oldalakkal<#fejvakaras>#fejvakaras>
felteszem máshová neked.
másnak sem jön le ???????
kedvenc ez is <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.11.12. 00:17:44
Körbenéztem, sajnos csak mp3...
Engedély megtagadva,szöveg jeleik meg.
Nem sürgős,ha csak a hétvégén lenne időd,nagyon meg-
köszönném,ha fel tudnád tenni.
Dante - Flying Away
Ez a másik zenéje lossless minőségben érdekelne.
ItaloDisco4Ever !
Mike Mareen megvan neked jó minőségben?
Örömmel venném ha fel tudnád tölteni.
jó kis zene <#finom>#finom><#eljen>#eljen>
igen az én feltöltésem a zőld dowload ra katt jönnie kell <#wink>#wink>
Köszi válaszod.
Jefferson Airplane - Somebody To Love.wav
1969 ből <#wink>#wink>
A Queen Liza eredetije egy 1984-es Dél-Afrikai csapat Cafe Society - Somebody To Love,
feldolgozása. (Haluska Imitől tudom, de itt a discogs résztetei is.) Persze a lényeg,hogy a "Lizás" is már előkerült.
Licensed from Principal Record Company (Pty) Ltd. South Africa.
http://www.discogs.com/Cafe-Society-Somebody-To-Love/release/171953
Számomra azért emlékezetes ez a dal, mert a 90-es évek elején gyakran szólalt meg a diszkókban, megtörve Haddaway, Dr. Alban, 2Unlimited és a hasonló korai eurodance csapatok zenéinek ritmusát, és erre lassúzva lehetett simulni rendesen a csajokhoz. <#buck>#buck>
Bennem a kamaszkori csajozások és a diszkók világát idézi fel ez a dal.
De nem veszünk rajta össze.
Nem vagyok Meat Loaf rajongó,(így elfogult sem!) a tegnap linkelt zenéje az egyetlen amit tartok valamire,de Ő sem egyslágeres senki!
Olvasnivaló !
Metallica...felőlem naponta megtölthetnek koncertjeiken 100 ezres stadionokat rajongókkal,számomra totálisan érdektelen a zenéjük,nem az én világom!( 80s Italo-disco,90s eurodance,synthpop és néhány mai club illetve synthwave zene az érdeklődési köröm.)
Engem nem zavar ha te kedveled őket,privát dolgod,sőt ajánlom figyelmedbe van itt az sg-n Metallica topik,csatlakozz a srácokhoz!
ItaloDisco4Ever !
A Haluska féle pillantásban ment 19 éve:
Queen Liza - Somebody To Love
Végre a Youtubra feltette valaki !
Gyorsan át is konvertáltam mp3-ba.
Ja és az eredeti előadó(Queen)elbújhat mellette.(persze ez csak az én véleményem.
Teljes mértékben olasz produkció! <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
<#violent>#violent>
Ilyet csak az olaszok tudnak<#worship>#worship>
A Metallica zenéje egy lagymatag ,unalmas valami,kifejezetten utálom,de tiszteletben tartom a pozítiv véleményetek,nincs két azonos zenei izlésű ember!
Egyébként részemről ennyit a gitárnyúzó zenékből,de ha ilyen stílust hallgatok akkor már legyen benne spiritusz!
DEF LEPPARD
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.11.09. 12:40:20
ItaloDisco4Ever !
ha már egy keményebb vonalnál tartunk ez is kedvenc meg pár Guns N' Roses szám is <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>