40688
![x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg](http://kepkezelo.com/images/x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg)
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
A rádió varázsa, Nagy Feró Garázsa! -
Linne #91 Meg a rock!Az volt a király! -
Viola90s #90 Apukám világa Csiszárral a Juventuson - kihagyhattalan volt! -
Viola90s #89 Még valami
Császár Előd 1995-ben azzal szórakozott, hogy akivel telefonon beszélt, elmondta, hogy milyen a szobája. Ehhez volt egy kis szerkezet, amley elvileg ellátta azt a funkicót, hogy a tévén keresztül lássa a telefonálót.
Ez azért fontos mert nem hiszem hogy Császár Előd gondolta volna akkor, hogy ez pár év múlva elérhető lesz a neten egy webkamera segítségével. -
Linne #88 Apukám világa (vagy valami ilyesmi). -
Viola90s #87 Azért a képeket nézve elég érdekes divat volt....
Főleg az a kerek szemüveg -
Viola90s #86 Én emlékszem a Digital Screamre, sőt a videóklippjükre is, csak arra nem melyik számból volt a videóklipp. -
"Tágas égen andalog..."
"Cim-cim cimbora"
"Cigánykerék"
"Hakapeszimaki" -
Meg bizony volt az is, hogy: "Tervezzünk tárgyakat, használd az agyadat!". -
HÁHÁ!!! -
#63 János te rohattt!!!4 -
Nem tudom írta már valaki, a Geszti vezette asszem és az volt a címe hogy: ÁSZ! -
Loál, ez viszont megvolt! :D (Vagy meg is van még talán. :o)))) -
Hmm, én ezeket nem ismertem. :C -
-
elektor kalandor! -
ezt ki ismerte?
-
Viola90s #75 bár kicsit nehezen értettem meg kiről nem feltkezünk meg azért a képeket berakom róluk.
Take That-ről később... -
ja es az eredeti FRidi show
"ez a musor nem jott volna letre, ha nincs a CONTRAX" -
azt nem lattam, mert kritikan aluli volt a kritika ra (a haverok meseltek) -
Tényleg, annak a szenyának jó volt a Császármorzsák (?) című műsora. Volt benne oldschool rajzfilm rovat is. :))) -
Áááz! :D -
spajz gorlz
nem felejtkezzunk meg a tekdet mej az ist17rol -
Viola90s #69 Nálunk nem igazán volt zenei csatorna fogható a '90-es évek közepéig, amikor is bekötötték a kábel tv-t. Onnantól egész nap Vivát néztem,oda meg vissza voltam tőle, bár az elején még csak a mamáméknál volt kábel, és amikor '96 júniusában ott nyaraltam volt egy füzetem és felírtam hogy milyen klippek mentek a Viván. A füzet most is megvan, esetleg majd berakom egyik oldalát, habár a kézírásom elég olvashatatlan.
A másik ilyen meghatározó élményem Császár Előd zenés -szórakoztató műsora volt, mai ha jól emlékszem az m2-n ment minden pénteken úgy kb este 11 -1ig. Ott láttam először a Backstreet Boys We've got it goin on klippjét (később ők voltak a kedvenceim). Ez azért érdekes, mert már előtte hallottma a számot a Juventus 6-8 tartó kívánságműsorában, és mivel hasonlított az MN8 I've got a little something for you című számára, azt hittem a BSB tagjai is négerek, így tök ledöbbentem , amikor megláttam őket a klippben.
Itt a tegnap beígért Spice girls -kép! -
Kérdezz, Felelek! :D -
:D Bálint gazda. -
Volt egy műsor az MTV-n, azt hiszem Ablak volt a címe... -
Grétsy roolz! :D
Meg Egri János vetélkedője, mi is volt a címe? -
_Vegeta_ #64 Alljunk meg egy szora. :D -
Beszteszt zenés csatorna a magyar Top TV volt. Állítólag csődbe mentek, nemtom mét. :C
Geszti Ász című műsora, Dévényi Torpedója, meg az egyéb telefonos játékok, volt a Bumm is (igazi loál), meg valami labirintusos, aztán Három Kívánság, Van Benne Valami, Nulladik Típusú Találkozások Déryvel, stbiek. :o))) -
vetettem a szuleimmel egy parabolat, akkoriban meg nemetul is tudtam. egyetlen angol ado a MTV es a cartoon network volt. utana bekodoltak min a kettot kulturaterjesztes urugyen. utana attekertem a vivara - ott meg az aktualis tuctucoket nyomtak, de akkoriban azt szerettem.
na es bersze fosuli, vizsgak, csajozas... -
jájájá kokódzsámbó jájájá:D
píípapaparappa:D -
Nadi #60 Én kb. 4-5 évig folyamatosan vettem a Bravo Sport/Sztár Sportot, csak mikor lett netem utánna már mindent elolvastam itt:D -
HÚÚÚÚÚÚ! :D
DJ Bobo, Spice Girls, Backstreet Boys, RAPÜLŐK!! :), húúúúú!
régi szép idők! :) -
Scooter Friends, Let me be your valentine, I'm raving, Back in the U.K. Break it up, Fire -
Viola90s #57 Tudod a Bajor Imre játszotta és a kozmetikumban fodrász volt.
A Scooter tényleg akkor volt a legjobb: Hyper Hyper, Move your Ass, Rebel yell, Endless Summer - imádom ezeket a számokat. -
Azért a scooter igazi fénykorát nálam 90 közepén élte.
Oli úr az hogy nézett ki?
szeszélyes évszakakok :) -
Viola90s #55 A mixel nincs baj, épp ellenkezőleg, nagyon szupi!
Nekem az Oli úr volt a kedvenc karakterem, meg a Gábor Gábor. Ja és a virág doktor.
A Scooter azért elég jól átmentette magát a 2000-es évekre is.
Hát igen... Coco Jamboo. Húú elég durva, de '96-ban mekkora sláger volt a Macarena-val együtt.
-
hú tényleg dallas meg szomszédok.. az öreg sümegi :)
scooter, mr president . más világ :))) -
blackgamer #53 mi a baj a mixel?