40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Viola90s
    Már tegnap be akartam, tenni ezt a dalszöveget csak elfelejtettem.
    Ha már páran énekelgették Scatman John "érdekes" kis dalocskáját íme itt a szövege:
    Music & Lyrics by Antonio Nunzio Catania and Scatman John

(Scatting by Scatman John)

I'm the Scatman

I'm the Scatman

Everybody stutters one way or the other
    So check out my message to you.
    As a matter of fact don't let nothin' hold you back.
    If the Scatman can do it so can you.

Everybody's sayin' that the Scatman stutters
    But doesn't ever stutter when he sings.
    But what you don't know I'm gonna tell you right now
    That the stutter and the scat is the same thing.
    Yo I'm the Scatman.

Where's the Scatman? I'm the Scatman.

Why should we be pleasin' all the politician heathens
    Who would try to change the seasons if the could?
    The state of the condition insults my intuitions
    And it only makes me crazy and my heart like wood.

If the Scatman can do it brother so can you.
    I'm the Scatman.

If the Scatman can do it brother so can you.

I'm the Scatman.

I hear you all ask 'bout the meaning of scat.
    Well I'm the professor and all I can tell you is
    While you're still sleepin' the saints are still weepin' cause
    Things you call dead haven't yet had the chance to be born.

I'm the Scatman.

I'm the Scatman....repeat after me
    It's a scoobie oobie doobie scoobie doobie melody
    I'm the Scatman....repeat after me
    It's a scoobie oobie doobie scoobie doobie melody

• Loál János #131
    Mi suliban gyakorlaton csináltunk, a tanár adott hozzá mindent. :D
  • Linne
    És talált is.
  • blackgamer
    HBO-hoz mindenki dekódert keresett
  • Viola90s
  • Viola90s
  • Viola90s
    hehehehehehehehehehehe

A Besenyő család

A Besenyő család jelenleg öt főre osztható: Besenyő István, Margit, Anti bácsi, Zigóta és Rücsök. Tartozékaik létszáma három: Kanca, Pandacsöki Boborján és Tompika.

A családfő, Besenyő István rajong a kolbászért és a szomszédasszonyért, ellenben nem rajong a feleségéért. Újabbnál újabb ötleteit igyekszik rátukmálni családtagjaira, ami rendszerint sikerül is neki. Filozófiai fejtegetései nem feltétlenül nyugszanak tudományos alapokon, de ezt eddig még senki sem kérte számon tőle. Igen gazdag szókinccsel rendelkezik felesége korholásában, és néha verset is mond, de azt Kanca szórakoztatására teszi. Ő az edzője Boborjánnak, ami azt jelenti, hogy szerencsétlen "pártfogoltjának" igen változatos programokat talál ki.

Besenyőné Bényei Margit a feleség. Nincs könnyű dolga annak, aki Besenyő úr párjául szegődött, ő mégis optimista. Ezernyi kudarc után is bizakodó mosollyal várja férjura új megjegyzését, aminek rendre ő issza meg a levét. Kicsit borostás, ami nem emeli nőiességét. Talán ezt kívánja ellensúlyozni pöttyös ruhájával. Margit csak álmodozik a nagy Ő-ről, a régi emlékekről, és arról, hogy egyszer valaki rátalál majd. Persze ez csak álom marad a nagy hatalmú férj árnyékában.

Az öreg, Parittya Setét Antal nem tudni, kinek az apja. Valószínűleg nem is vér szerinti rokon, csak véletlenül egy emelettel lejjebb "ment haza" egyszer kutyasétáltatás után. Ezt azonban nem vette észre sem ő, sem a család. Általában nem is ízesül a család életéhez, csak testileg van jelen. Megjegyzései egy másik dimenzióból származnak, valahonnan a totális szellemi leépülés és a letisztultság kivételes állapota közötti térből. A "zsenilis" öregúr kedvence a pia, és a nők, de szomorúságára az utóbbihoz nem jut hozzá.

Zigóta, az ikerpár egyik fele enyhe beszédhibájával fárasztja környezetét. Testvérével állandóan civakodnak, ami rendszerint KO-val végződik a kislány rovására, vagyis bátyja leüti őt. Ez olyan gyakran történik meg vele, hogy jobb szemét állandóan kékes monokli díszíti. A jóhiszemű Zigóta is tipikus viktimológiai eset, akárcsak a mamája. A megpróbáltatások ellenére mindig reménykedik valamiben, és alapvetően jól érzi magát. A családhoz csomagban érkeztek testvérével: Margit nyerte őket egy kolbászcsücsök-nyereményjátékon.

Rücsök a másik ikertestvér. Bal kezén általában bokszkesztyű van, ami azért nagyon praktikus, mert gyakran "kell" a húgát leütnie. Vörös raszta-haja, kerek napszemüvege, vagány beszédmodora kemény lelkét hivatott kifejezni. Eddigi megnyilvánulásaiból kiderült, hogy fokozottan vonzódik a lányokhoz, de nőnie kell még, hogy álmai beteljesüljenek... ja, és nem szereti az érzelmes dalokat.

Kanca, a szomszédnő nagyon csinos. Jóval nagyobb szája van, mint bárkinek, és az sem áll neki rosszul, ahogy selypít, bár nem lehet tudni, hogy ez igazi beszédhibája-e. Mindenesetre Margit nem örvendezett, amikor újdonsült szomszédjuk először megjelent ajtajukban. Besenyő úr annál inkább szimpatizál a fekete hajú jövevénnyel, aki nem utasítja vissza a férfi közeledését. Kanca tudatában van erényeinek, és az sem zavarja, hogy szellemi fejlődése, életének igen korai szakaszában megállt.

Pandacsöki Boborján mindig világcsúcsokat szeretne megdönteni. Mindezt edzője, Besenyő Pista bácsi ötletei nyomán teszi, de rendszerint felsül a próbálkozásaival. Az viszont mégiscsak nagy teljesítmény, hogy egy icipicit ferde szájcsücsökkel sikerült országos hírnévre szert tennie. Jellemét egy kölyökvizsla és egy öt éves kisgyerek tulajdonságaiból keverték össze egy ismeretlen génlaboratóriumban. Hencegő, gyámoltalan, sértődékeny, impulzív, irigy és meglehetősen oktondi, valamint a csoki a kedvence. Szexuális élete nincs, ugyanakkor nagy örömöt okoz neki egy lepke, vagy egy mikrofonzsinór, amíg el nem vonja a figyelmét egy falból kiálló "jó kis szög".

Tompika a Besenyő-ikrek játszótársa. Fújtatós hangjával állandóan narrálja saját cselekedeteit, hozzásegítve másokat szándékai megismerésében. Ha valamit csinál, azt szenvedélyesen teszi.
    Tompika egy technikai géniusz, aki képes arra is, hogy a családot kirepítse az univerzumba, Besenyő Pista bácsi legnagyobb megdöbbenésére. Sok borsot tört már környezete orra alá találékonyságával. Válogatott módokon bosszantja azt, aki a bögyében van. Sajátos világában megszületett ötleteit nehezen értik az evilágiak, ugyanakkor makacsságát erőteljesen megtapasztalják.
  • Christiansen
    Noooormáális??!
  • Viola90s
    Besenyő Pista bácsi, Evetke, Margit, meg a nagypapa
    jaj de jó volt az a műsor!
  • Christiansen
    Hááá!!
    Nem a Gryllus Dorka...
    Azt hiszem valami kisebbműsora volt utána egy darabig az m1-en(vmi. kultúrális)
    de sajnos nem néztem, így eltűnt.

Meg a 90-es évek állandó szilveszteri programja: A BESENYŐ CSALÁD.
  • Viola90s
    Sajnos itt az se volt, pedig van kábel tv, Philipre emlékszem de a Dorka az a Gryllus Dorka, vagy ez hülyeség?
  • Christiansen
    Ááá kizárt. A magyar vivának muszáj az aktuális(két hétnél nem régebbi)
    divatzenét nyomni.

Amúgy régen még Z+ volt, voltak jó műsorvezetők!!
    Dorka nekem nagyon bejött és Philipp is poén volt.
  • Viola90s
    Én is, sőt, nekem tele volt a szobám sportolókkal, meg mindenféle más egyébbel.
    Azt elfelejtettem mondani, hogy aki szeret régi videóklippeket nézni, akkor ha még eddig nem tudta volna anémet Viva Pluson egész héten 10-11ig ilyeneket nyomatnak. Én már egy csomót felvettem videóra. Sőt a német Viván vasárnap 11-től 1-ig Retro charts.
    A Viva Plus txt 375 oldalán mindig fenn van a következő nap playlistje.

A magyar Viván nincs még ilyen (sajnos nálunk ilyet nem lehet nézni)?
  • Christiansen
    Így van!
    Péntek du.-ig meglesz, csak mostanában nincs időm előszedni a dobozokat...
    Amúgy régen még posztereket is ragasztgattam belőle...
  • Viola90s
    Tök jó hogy ennyien hozzászóltak, pedig már azt hittem csak engem érdekl ez a téma.

Te igérted tegnap a Bravo Sport első számának a bevezetőjét, ugye?

Ne felejtsd ám el!
  • Christiansen
    Király ez a topic!...Egy nap alatt 100 fölé ért!

Komolyan annyi szép emlék jön elő!

• Viola90s
    És egy kis Diszkópatkányok
  • Viola90s
    Még mindig Maszk
  • Christiansen
    Ami viszont fura, hogy a 80-as évek csúcsfilmje, a Top Gun
    nekem (90-es évek) egyik maradandó emléke.
  • Viola90s
    Maszk
  • Viola90s
    Batman Forever, remélem megjeleníthető
  • Viola90s
    Batman Forever
  • Viola90s
    Diszkópatkányok-ban nagyon jó volt a zene, emlékszem Haddawy What is love című számával indítanak.

Jim Carrey filmjei közül szinte az összes tetszett.

dumb és dumber
  • Encore
    Beverly Hills-i zsaru 1-2-3 kimaradt Eddie Murphy legnagyobb alakítása
    Ace ventura tényleg király volt, pár hete néztem meg őket újra, Mortal Kombat film 95-ben...
  • EOX
    Tamagochi-őrület
  • Nadi
    Nekem az egyik legemlékezetesebb film a Maszk.
    Ja és a Diszkópatkányok
  • Christiansen
    Wow, király!

Ja és a D&D: Szegény Peti papagáj...

• Viola90s
    Remélem ez már megjeleníthető lesz.
  • Viola90s
    hát ezt a képet sajna nem nagyon sikerül megjeleníteni :-(
    Bölcsek kövére is jó volt, a Dumb és Dumber, pedig az idiotizmus felső foka volt, ráadásul olyan gáz volt amikor odaragadt a nyelvük az oszlophoz és ahogy húzták őket a nyelvük szétnyúlt.
  • Viola90s
  • Christiansen
    Igen!! Bölcsek kövére is nagyon emlékezetes volt.
    Ami még nagyon ott volt és hónapokig röhögtünk, meséltük a poénokat egymásnak
    az a Dumb és Dumber, hamarosan adja a TV, fel is veszem.

MR. SAMSONITE
  • Viola90s
    És Eddie Murphy filmjei? Az Amerikába jöttem-et nagyon sokszor megnéztem, és a Bumerángot is, ráadásul a film soundtrackje a Boyz II Men-től a Till the end of the road az egyik kedvencem.

Batman Forever, talán a legjobb rész, legalábbis nekem ez tetszett a legjobban.

Ace Ventura - az volt a legjobb rész, amikor jött ki az orrszarvúból, a turisták meg azt hitték, hogy szül
  • Christiansen
    A Jurassic Park kaszál ezerrel,
    a Star Wars-t felújítják(ekkor láttam először magyarul),
    Ace Venturán síkítunk a röhögéstől...

Mortal Kombat megy a játékteremben...
  • Encore
    Mozi a 90es években: Van damme spárgázik, Schwarzenegger még nem ráncos, Stallone fénykorát éli, Sandra Bullock beszáguld a féktelenülben, Travolta nagy feltámadása, Jackie még gyors mert fiatal, Seagal még nem kövér...
  • Yunx
    Telefonbetyár a Radio1-en,
    Este 8-kor, minden kedden...
  • _Vegeta_
    Arra nememlexem... reg volt mar. :)
  • _Vegeta_
    East17 kazim megis van még. Nagy notak vannak rajta. (Steam) :)
  • Emmegki
    Az egy fasza műsor volt. Én mondjuk a Juventuson még nem csak a Petőfin hallgattam.
  • Esrohnoil
    A 90-es évek számomra azzal kezdődtek h. a ruszkik haza lettek küldve... Azóta minden szarabb lett.
  • Loál János #93
    Pedig tényleg szórakoztató műsor volt, egész jó klipekkel, meg idióta telefonálókkal. :D