40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Viola90s
    Bármiről írhatsz ami 90-es, bár elvileg zenéről lett volna szó, már minderől beszéltünk.
  • Jano
    Nem zene, hanem ruházat: Puma Disc, Reebok Pump, Nike Air Max. :O)))2
  • Viola90s
    Egy kicsit hosszú, de még csak most jön az RTl Klub - folyt.
    Az RTL Klub október 7-én, kedden, kísérleti adással nyitott: klipeket sugároztak, Pumuklit futtatták, leadták a Koltai Róbert rendezte Patika egy részét, majd este két magyar film jött: a Szamba és a Woyczek. Másnap újabb magyar filmek jöttek (Boldog idők, Panelkapcsolat, Európa kemping), éjfélkor pedig a Labdába sem rúgnak című rövidfilm egyfajta ómen volt: mára már sehol nincs az akkori konkurencia, a Szív Tv, az M Sat, a Z+ sem a régi, de erősen megcsappant a három állami tévé nézőtábora is. A nyolc évvel ezelőtti Rádió és Televízió újságban a közszolgálati trió két egész oldalon terpeszkedett, a TV2 két hasábot, az RTL Klub egyet kapott: annyit, mint a HBO vagy a TV3.

• Viola90s
    Figyi, ez szerintme nagyon érdekes (forrás:origo)
    1997, amikor a kereskedelmi televíziók megjelennek Magyarországon:
    A TV2 (MTM-SBB) 1997 október 4-én, az RTL Klub október 7-én indult, bár nyáron már kisebb adók működtek: volt M Sat, Szív tévé, Spektrum, TV3 - a TV1, a TV2 és a Duna mellett.
    Akkoriban, 1997 nyarán Tolnay Klári még bőven címlapsztori volt, ámbátor pár héttel később már Gregor Bernadett tűnt fel. Az X-Akták pedig nem a Viasat 3-on mentek (ami nem is létezett), hanem a TV1 műsorkínálatát gazdagították Mulderék. Még ment javában a Szeszélyes évszakok (Antal Imre sem panaszkodott hetente arról, hogy milyen szegény), délutánonként a Homok titkai-t nézték a ráérő háziasszonyok, bár a Linda aranyhalas része már akkor is ismétlés volt. Pörgött a Szerencsekerék, ütemesen bólogattak a kamaszfejek a Klip-Mix-re, izgultak a nézők a Telemázli alatt, miközben egész estés volt az Interfolk fesztivál. Július derekán a Szomszédok 267. része pergett (Almával, Vágási Ferivel, Kutya úrral Taki bácsival), Friderikusz talkshow-t vezetett. Újra hajózott Az Onedin család, 343. epizódja ment a Dallas-nak. A Desszert akkor még nem az RTL-en, hanem a TV1-en volt fogyasztható, de bőven futott a Família Kft. is.
    Friderikusz a Másképpen beszélgetek című riportműsorát is futtatta, a Kisváros pedig főműsoridőben, este nyolckor jelentkezett. Vámos Miklós a Lehetetlen?-nel tűnt fel ekkoriban, vasárnap este riogatott az Uborka című politikai saláta, a későbbi m2 az Űrgammák-at játszotta. Ekkoriban volt negyvenéves a Magyar Televízió, még a Forma-1-et sem happolták el a riválisok, Frei Tamás Dosszié-ja is a TV1-en futott. "A Frei dossziéból kiderül, hogy a világ izgalmas, akár egy jó regény" - írta róla akkoriban a már megszűnt Kurír. Ment a Megperzselt szívek sorozat, potyogtak a könnyek, Vágó István a Mindent vagy semmit! vetélkedőben hozta kínos helyzetbe a versenyzőket, a Fradi pedig a Bohemians ellen játszott.
    A Szív Tv Karády-sorozattal, majd Kabos Gyula-szériával csábított, a TV3 adta a Csengetett Mylord? sorozatot, közben az MSat a Parti sétány-ra vagy az Elképesztő övezet-be invitálta nézőit. Ekkor még megélt Plitz Husi popműsora, volt terhestorna, Fiala pedig a TV3-on vezetett félórás műsort. Furcsa nyár volt: a tévéújságban Csonka Pici menő mobilt és trendi napszemüveget reklámozott, egész oldalon, Fabula meg egy utazási iroda arca lett, Olimpic Beach-et hirdette, 21 ezerért.
    1997 október 4-én, szombaton kezdte a TV2, a Jó Reggelt, Magyarország-gal. A csatorna a bemutatkozó filmét Képben vagyunk címmel háromszor is leadta aznap, miközben sorozatokkal (A hegyi doktor, A Guldenburgok öröksége, Marienhof, Az Acapulco-öböl, Csupa-csupa élet, Gazdagok és szépek) és Gulliver utazásai-val rajtolt. Aznap estére az MTV1 egy kabarét és egy amerikai akciófilmet tett, Kevin Costnerrel, aki persze erről semmit nem tudott, őt nem avatták be.
    Az október 6-i tévéújság-címlapon már a Tízórai című délelőtti tévés magazinból átigazolt Stahl Judit volt látható.

• Viola90s
    #342 - nő (ha ez volt a kérdés)
    #340 - a meglévő cikkek szerint igen, bár ezekben inkább táncosként emlegetik.
  • hmhm
    vááá time trax!!!!
    és azt a sorozatot még néztem is. aszem délután 5 től volt vagy hogy, máskor soha nem néztem ilyen korán tv-t, de azt igen :9
  • OPM
    :DDDDDDD ezek a képek

#342 - f/l?
    #340 - 19 éves volt a gyerek, aki a zenét csinálta?? :o
  • Narcotic Syntax
    hands up ravers !:)
  • Viola90s
    U96 Daisy Dee-s felállásban
  • Viola90s
    Scooter
  • Viola90s
    Marusha

• Viola90s
    Mark oh
  • Viola90s
    Képek a raverekről.

Das Modul
  • Daza500
    Pontosan. 2003-ban mindössze pár száz ember vett részt rajta, és ezzel nagyon sok pénzt buktak a szervezők. Tavaly meg már el is maradt az egész.
  • Jano
    Love Parade tavaly, vagy azelőtt még volt, nem? Csak nagy bukta lett, úgyhogy nem rendeznek többet.
  • Viola90s
    És én még nem is voltma Love Parade-on.

Nem is a zene, hanem az a feeling volt jó az egész. Szerintem azért sok embernek hiányzik ez az egész.

A Scooter elég jól felsorolta az akkori ravereket a Hyper Hyper című számában:
    Westbam, Marusha, Dj Dick, Carl Cox, Johnny D (?), Sven Vaeth, Gismo, hát nem jut eszembe több, ahhoz meg kellene most hallgatni a számot.
  • Daza500
    Jaja, voltak azér még előadók: Das Modul, WestBam, U96....és még sorolhatnánk :-)

A Love Parade-ra már nem járnak az emberek. Így már nemis rendezik meg.
    Sztem már megunták azt a mindössze 2 féle zenét, ami ott ment.
  • Viola90s
    Scooter, Marusha, Dj Hooligan, Mark oh - de Te biztosan többet tudsz
    Love Parade - miért nincs most? Még tv-n keresztül is jó volt!
  • Daza500
    '90-es évek ?

RAVE-KORSZAK !!!!! :-)
  • Viola90s
    Ha estleg az angol szöveget nme értenétek, akkor majd ha szükséges lefordítom.

Timetrax

It began in the future. A scientist turning to evil. A time machine called Trax. Criminals who vanish. The lawman with a mission. He has one weapon and a computer named Selma. With him will travel to a time more innocent that his own. Now he amongst us A special breed of man. A hunter - travelling through our world - searching for fugitives from his own - knowing he can't go home till he has found them all. His name is Darien Lambert and this is his story.

Captain Darien Lambert:Dale Midkif
    Selma:Elizabeth Alexander

• Viola90s
    Hm, én nem emlékszem erre a filmre, de lehetséges hogy a Time traxre gondoltok.
  • sapkafej
    Á, az marha jó sorozat volt! A címére nem emlékszem.
  • Trade
    szornyu hogy mennyit valtozott a vilag.Meg 90 elejen en is nagyon
    szerettem Amerikat.Volt egy jo elnokuk is:Bill Clinton.
    Mostmeg sugarzik az amerika gyulolet.

mas emelkszik vki erre a sorozatra:
    volt egy sorozat kb 98 korul.
    egy idoutazasos volt,egy trax nevu idogep,egy selma nevu szamitogep
    es meg a foszereplo nevere emlekszem:Darien Lambert
  • Viola90s
    Ezt már írtam az előzőekben, de én pl annyira sírtam hogy kihalatszott az utcára és a postás aggódva megkérdezte hogy mi történt.
    Nagy sokk volt ez akkor 10 évesen ám!
  • Szabi84
    94 körül ment a Dallas nemtom hanyadik része. Nyár volt otthon voltam néztem a TV-t(délelött), kis pisisek voltunk.Egyszer csak a szomszéd ordít át az erkélyen mint az állat hogy: MEGHALT A BOBBY!!!, MEGHALT A BOBBY!!!. Én meg alig hiszek a fülemnek gyorsan az M1-re kapcsoltam és tényleg megholt a Bobby autobalesetben, alig hittem el. Este 8-kor meg már az egész ország ezt nézte könnyes szemekkel.,hitetlenkedve, jó hogy nem mondtak be a hiradóban.Na nekem most epp ez jutott eszembe a 90-es evekből. Persze a Bobby feltamadt, de hát ezt mindenki tudja...
  • Kolbasz
  • Jano
  • Viola90s
    Szióka!
    Írtam neked az Msnre, remélem tudunk még ma beszélni!
  • Verus
    Szeva Viola!! Képzeld kaptam egy nap szabit és hazajöttem! de reggel már megyek is vissza! gondoltam írok ide neked mert az msn-en nem találtalak!! Eddig! Amúgy velem minden oké! egész jól elvagyok ott fenn! ja, köszike az sms-t! de sajna Erusnak még nem kell jönnie! És hogy megy a fórumod? remélem jóóó sokan írkálnak neked! na légy jóóó és vigyázz magadra!!!!! Puussssszsanat
  • Viola90s
  • Viola90s
  • Viola90s
    na még1x
  • Viola90s
  • Viola90s
    Hááát a képen nem épp ez volt de minegy itt egy igazi oroszlán
  • Viola90s
    Néhány rajzfilmes kép
  • zakika
    vukot en is szeretem. meg szeretnem szerezni a kis takonypocnak, o is muvelodjon. de megvenni qrva draga, pedig gondoltam a nevnapjara megveszem neki es akkor meg nem volt.

nalam is kimaradt az oroszlankiraly.
  • Viola90s
    Hehe, ilyen is megtörténhet?
  • Bandee1987
    Emléxem, épp a Pocahontast akartuk megnézni, de nem volt meg a tekercs a mozisoknak vmiért, és benyomták helyette a Dumb és Dumbert, és örülök neki, hogy így történt :)
  • Viola90s
    A Vukot nem rég néztem DVD-n, az biztos hogy az egyik legjobb mese. Bár ezek '80-as évek de most ezek jutnak eszembe: Süsü, a sárkány, Macskafogó.
  • Kolbasz
    Nekem Oroszlánkirály nem bejövős. Viszont a Kishableány még most is megérint. Hófehérke király. Vuk alap.