40685
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Viola90s #329 Ezt már írtam az előzőekben, de én pl annyira sírtam hogy kihalatszott az utcára és a postás aggódva megkérdezte hogy mi történt.
Nagy sokk volt ez akkor 10 évesen ám! -
#328 94 körül ment a Dallas nemtom hanyadik része. Nyár volt otthon voltam néztem a TV-t(délelött), kis pisisek voltunk.Egyszer csak a szomszéd ordít át az erkélyen mint az állat hogy: MEGHALT A BOBBY!!!, MEGHALT A BOBBY!!!. Én meg alig hiszek a fülemnek gyorsan az M1-re kapcsoltam és tényleg megholt a Bobby autobalesetben, alig hittem el. Este 8-kor meg már az egész ország ezt nézte könnyes szemekkel.,hitetlenkedve, jó hogy nem mondtak be a hiradóban.Na nekem most epp ez jutott eszembe a 90-es evekből. Persze a Bobby feltamadt, de hát ezt mindenki tudja... -
Kolbasz #327 -
#326 -
Viola90s #325 Szióka!
Írtam neked az Msnre, remélem tudunk még ma beszélni!
-
Verus #324 Szeva Viola!! Képzeld kaptam egy nap szabit és hazajöttem! de reggel már megyek is vissza! gondoltam írok ide neked mert az msn-en nem találtalak!! Eddig! Amúgy velem minden oké! egész jól elvagyok ott fenn! ja, köszike az sms-t! de sajna Erusnak még nem kell jönnie! És hogy megy a fórumod? remélem jóóó sokan írkálnak neked! na légy jóóó és vigyázz magadra!!!!! Puussssszsanat -
Viola90s #323 -
Viola90s #322 -
Viola90s #321 na még1x -
Viola90s #320 -
Viola90s #319 Hááát a képen nem épp ez volt de minegy itt egy igazi oroszlán -
Viola90s #318 Néhány rajzfilmes kép
-
#317 vukot en is szeretem. meg szeretnem szerezni a kis takonypocnak, o is muvelodjon. de megvenni qrva draga, pedig gondoltam a nevnapjara megveszem neki es akkor meg nem volt.
nalam is kimaradt az oroszlankiraly. -
Viola90s #316 Hehe, ilyen is megtörténhet? -
#315 Emléxem, épp a Pocahontast akartuk megnézni, de nem volt meg a tekercs a mozisoknak vmiért, és benyomták helyette a Dumb és Dumbert, és örülök neki, hogy így történt :) -
Viola90s #314 A Vukot nem rég néztem DVD-n, az biztos hogy az egyik legjobb mese. Bár ezek '80-as évek de most ezek jutnak eszembe: Süsü, a sárkány, Macskafogó. -
Kolbasz #313 Nekem Oroszlánkirály nem bejövős. Viszont a Kishableány még most is megérint. Hófehérke király. Vuk alap. -
Viola90s #312 Na én ebből az Oroszlánkirályosdiból kimaradtam, akkor nem szerettem rajzfilmeket nézni, épp abban a korszakomban voltam amikor zat cikinek tartottam, bezzeg most 20 éves fejjel, meg nézem őket!
Hehe, figyi a fiúbandák akkor élték a fénykorukat, nekem is a Backstreet Boys volt a kedvencem, de most ha rágondolok a zenéjükre...
Vagyis akkor tök mindegy volt mit énekeltek, az volt a lényeg hogy jól (?) néztek ki. Hát ha most néznének ki úgy, asszem figyelemre se méltatnám őket. -
#311 90-es évek legnagyobb rajzfilmje? Na, na, kitaláljátok?
Hát persze, hogy Az oroszlánkirály volt! :)
Kb. 3-szor néztem meg moziban, aztán megszereztem kazin is :)
Bár már kinőttem belőle, de akkor az volt a legjobb rajzfilm számomra. -
#310 Bekksztrít boyz
Az összes csaj azt hallgatta általánosban -
#309 87-től volt, de végülis vehetjük a 90-es évekhez -
Viola90s #308 Figyi az Egy rém rendes család is '90-es ugye?
Legalábbis én akkor láttam magyar tv-ben.
Most megy az rtlklubon, bár már nagyon sokszor láttam még mindig nagyon nagy, és rengeteget lehet rajta röhögni.
Jó beszólás:
Al (jön haza a munkánól): Pegg mi van am vacsorára?
Pegg: Te mocskos disznó!
Al: Tegnap is az volt.
-
#307 Érdekes volt újra látni ezeket a filmeket. De volt nemrég a 48 óra és a megint 48 óra. -
Viola90s #306 Nézte valaki tegnap a Bumerángot?
Imádom Eddie Murphy filmjeit, az Amerikába jöttem-et és az előbb említett Bumerángot rengetegszer láttam. De nagyon jó az Aranygyermek, a Bölcsek kövére vagy a Beverly Hills-i zsaru.
amúgy tegnap nagyon meglepődtem hogy Angela-t Halle Berry játszotta, nem igazán ismertem meg, csak amikor láttam a stáblistát. -
Viola90s #305 Oooops, sajnos hiáb anézem a képet nem ismerem fel őket! -
riviera #304
őket se felejtsük ki :) -
Viola90s #303 És ha már a múltkor szó esett a Guns' N ' Roses-ról, akkor itt egy kép Axl Rose-ról
-
Viola90s #302 És egy kép az Achimot játszó Wilfried Baasnerről
-
Viola90s #301 Így lett vége...
-
#300 A Guldenburgok Ökörsége. -
Viola90s #299 Méghozzá Achim Lauritzen. Az éjszaka folyamán eszembe jutott.
-
Viola90s #298 Achim -
Viola90s #297 Jaj ő volt a kedvencem, volt egy tök jó autója, asszem fehér volt. Csak a neve nem jut eszembe. -
#296 guldenburgokbol emlexem egy kopasz faszira -
Viola90s #295 A Boldog család az egy nagyon jó kis sorozat volt.
Aki nem emlékszik rá arról szólt hogy volt egy család, akiknek volt 3 lányuk, kettőnek a nevére emlékszem katja és tami - ő volt a legkisebb - és végül is az eseméynek mindig azok kötül forogtak.
És a másik ilyen német sorozatra a jószomszédi csiki-csukira emlékeztek?
Vagy például én a Guldenburgok örökségét is a '90es évek elején láttam, imádom ezt a sorozatot! -
#294 91-ben tért vissza a terminátor :) -
#293 nem emlexek ra -
#292 volt egy Boldog Csalad c. nemet sorozat is -
#291 meghalt freddie mercury
es volt neki egy emlekkoncert (nemreg kijott DVDn)
es utana meg a queen kiadott egy studio albumot az elveszett dalokbol + freddie solojai egy kicsit remixelve
kivancsi vagyok, ha nem hal meg, most milyen lenne a queen hangzasa -
Viola90s #290 Hm, most nem tudom eldönteni hogy ez a kis jel azt jelenti, hogy falnak mész tőlük, vagy azért jutottak eszedbe, mert szeretted őket. Ha utóbbi akkor ha lejebb mész van róluk kép a fórumon.