40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• Viola90s
    Így van.
  • Jano
    Szulák Andrea énekelte a főcímzenét.
  • Narancs
    ÁÁÁ köszi szépen ezek nagyon ott vannak! Még eszembe jutott a Xéni láz. Annak a zenéjét nem tudod ki csinálta?
  • Viola90s
    Tehát akkor a teljesség igénye nélkül leírom ami eszembe jut.

Carpe Diem:
    Alkalmi álom, Élj a mának, Álomhajó, Vége van már a hétnek, A filmünk véget ért
    4 F club: Tanga, Balatoni láz, Túladagolás, 4 F club
    Emergency House: Veled pörög a világ, Nyakig ér a holiday, Csúcs ez a party, Dübörög a ház, Ez legalább szex
    FLM: Megtalálak még, Rólad álmodom
    Happy Gang: Fiatal szerelem, Minő guminő, Kérek egy kulcsot,
    Hélium: kerek perec, piromantika
    Hip Hop Boyz: Ott várok rád, A hegyekben fenn, Nem az a tét, Tudom, tudom, 15 év, Adj esélyt,
    Kozmix: Buli van ma éjjel, Gyöngyhajú lány, Mátol fogva holnap után, Kis világ
    Ámokfutók: Bad man, Szomorú szamuráj,
    Mr Rick: Zárjon be a gyár
    Sipos F Tamás:Nincs baj baby
    Rapülök: Holiday rap, Piti wumen, Nem adom fel, Áj láv jú, Lesz még rosszabb
    Soho party: Gyere és táncolj, Szállj, Balatoni nyár, Dilis a lány, Álom, Baby nem kell más
    UFO: Katonadolog, Napolaj, Nyár van, Szerelemdoktor
    G-play: Gengsszterkorszak, ess eső ess,
    Kerozin: Kismalac
    Splash: Húzz magadhoz ha vázom
    Animal Cannibals: Takarítónő, Ülünk a vonaton, Yozsefváros
    Ganxsta Zolee és a Kartel: Rossz vér, Bumm a fejbe, Keleti oldal , nyugati oldal
    Dopeman: 8. kerületi mese
    Alvajárok: Crazy dance, Induljon a tánc

Húú már csak előadók jutnak eszembe: Kiwi, Groovehouse, Unisex, Hevesi Tamás

Egyenlőre ennyi.
  • Viola90s
    Figyi most megnézem a kézimeccset és utána még írok párat
    És gondolkodok az űrhajós klipen is, mert sajnos nekem sem ugrik be.
  • Narancs
    Igazad van, látod rosszul emléxem. Akkor a kozmixnak melyik volt az a száma mikor egy űrhajóban nyomták? Nekem már teljesen kiesett...
    Amúgy köszi pont ilyesmikre gondoltam. Mondj még párat kérlek!
  • Viola90s
    Kozmix-Induljon a banzáj??? Az Bonanza Banzai nem? Vagy a Kozmix átdolgozta?

Néhány:
    Emergency House- Dübörög a ház
    FLM - Megtalállak még
    Carpe diem - Alkalmi álom
    Fanny - Élj a maximumon
    Hip Hop Boyz - Ott várok rád
    soho Party - Gyere táncolj
    Happy Gang - Minő Guminő
    stb.

Nagyon sok van erzt most nem is lehet felsorolni.
  • Viola90s
    Robert Miles klipjei megvannak (Children 2 verzióban, Fable, One & One)
    És talán még Sash!tól is van klip.

• Narancs
    Hellász!
    Csinálni szeretnék egy 90s mixtape-et, csupa pop dallal. Csak már alig emléxem, ezek már vér cikik. Sztetek miket tegyek rá?
    Első két szám ár meg van:
    Kozmix - induljon a banzáj
    4F Club - balatoni láz

Hasonló, főleg magyar számokra gondoltam, de valahogy nem jutnak eszembe. Olyan rég volt már... Segítsetek plz, nosztalgiázzunk kicsit!
  • Viola90s
    Írd meg nyugodtam mi érdekelne akár e-mailben is [email protected]
    De ide is be lesz téve ha tudatod mi kell.
  • blackgamer
    Sash!-re emlékeztek, szerintem jó zenéket játszott a 90-es években (hamarosan kijön DVD-je, arra lecsapok majd)
    és Robert Miles zenéjéről is a 90-es évek jut eszembe
  • blackgamer
    az megvan nekem :)
  • hmhm
    Pár régebbi klip érdekelne. :9
  • Viola90s
    Hát nem igazán reagáltatok a klippes hozzászólásra, azért remélem valaki megnézi majd a topicot, ugyanis letölthető klipp-linkeket rakok fel.
    Első (remélem nem utolsó) körben Dj Hooligan (aki így nem ismeri a Da hool megnevezés biztos beugrik) System extasy 1996-os videóját tudjátok tölteni 7 napig. Ha valaki kedvet kap a a '90es évek videóinak gyüjtögetéséhez, akkor írja meg mi kellene és itt megtalálja (ált minden hét péntekjétől).
    Dj Hooligan - System extasy
  • Gabyee
    Románia
    Szarajevó
    Kuvait
    csupa szép dolgok jutottak eszembe...
    +megszületett Dolly az első klónállat(birka:)
  • Viola90s
    sziasztok!

Hát igen nagyon nem volt időm irogatni...

Szóval az lenne a kérdésem van-e olyan emberke rajtam kívül aki gyűjti a 90es évek klippjeit? Nekem már van egy csomó, de kellene még pár, jelenleg elsősorban 96osak. Esetleg ha valakit érdekel én is tudok átküldeni klippeket, ha megkerestek msnen: [email protected]
  • Viola90s
    Nincs időm most irogatni, de majd gondolkodm és feldobok egy témát amiről megint lehet beszélni.
  • Narcotic Syntax
    marusha nőőőőő teee! somewhere over the rainbows !
  • Super Mario
    Akkora össze-visszaság volt a '90-es években. Egy értelmes együttes volt, a The Corrs
  • Loál János #353
    Jaja, csak az utóbbi időben már teljesen a zene volt a téma. :)
  • Viola90s
    Bármiről írhatsz ami 90-es, bár elvileg zenéről lett volna szó, már minderől beszéltünk.
  • Jano
    Nem zene, hanem ruházat: Puma Disc, Reebok Pump, Nike Air Max. :O)))2
  • Viola90s
    Egy kicsit hosszú, de még csak most jön az RTl Klub - folyt.
    Az RTL Klub október 7-én, kedden, kísérleti adással nyitott: klipeket sugároztak, Pumuklit futtatták, leadták a Koltai Róbert rendezte Patika egy részét, majd este két magyar film jött: a Szamba és a Woyczek. Másnap újabb magyar filmek jöttek (Boldog idők, Panelkapcsolat, Európa kemping), éjfélkor pedig a Labdába sem rúgnak című rövidfilm egyfajta ómen volt: mára már sehol nincs az akkori konkurencia, a Szív Tv, az M Sat, a Z+ sem a régi, de erősen megcsappant a három állami tévé nézőtábora is. A nyolc évvel ezelőtti Rádió és Televízió újságban a közszolgálati trió két egész oldalon terpeszkedett, a TV2 két hasábot, az RTL Klub egyet kapott: annyit, mint a HBO vagy a TV3.

• Viola90s
    Figyi, ez szerintme nagyon érdekes (forrás:origo)
    1997, amikor a kereskedelmi televíziók megjelennek Magyarországon:
    A TV2 (MTM-SBB) 1997 október 4-én, az RTL Klub október 7-én indult, bár nyáron már kisebb adók működtek: volt M Sat, Szív tévé, Spektrum, TV3 - a TV1, a TV2 és a Duna mellett.
    Akkoriban, 1997 nyarán Tolnay Klári még bőven címlapsztori volt, ámbátor pár héttel később már Gregor Bernadett tűnt fel. Az X-Akták pedig nem a Viasat 3-on mentek (ami nem is létezett), hanem a TV1 műsorkínálatát gazdagították Mulderék. Még ment javában a Szeszélyes évszakok (Antal Imre sem panaszkodott hetente arról, hogy milyen szegény), délutánonként a Homok titkai-t nézték a ráérő háziasszonyok, bár a Linda aranyhalas része már akkor is ismétlés volt. Pörgött a Szerencsekerék, ütemesen bólogattak a kamaszfejek a Klip-Mix-re, izgultak a nézők a Telemázli alatt, miközben egész estés volt az Interfolk fesztivál. Július derekán a Szomszédok 267. része pergett (Almával, Vágási Ferivel, Kutya úrral Taki bácsival), Friderikusz talkshow-t vezetett. Újra hajózott Az Onedin család, 343. epizódja ment a Dallas-nak. A Desszert akkor még nem az RTL-en, hanem a TV1-en volt fogyasztható, de bőven futott a Família Kft. is.
    Friderikusz a Másképpen beszélgetek című riportműsorát is futtatta, a Kisváros pedig főműsoridőben, este nyolckor jelentkezett. Vámos Miklós a Lehetetlen?-nel tűnt fel ekkoriban, vasárnap este riogatott az Uborka című politikai saláta, a későbbi m2 az Űrgammák-at játszotta. Ekkoriban volt negyvenéves a Magyar Televízió, még a Forma-1-et sem happolták el a riválisok, Frei Tamás Dosszié-ja is a TV1-en futott. "A Frei dossziéból kiderül, hogy a világ izgalmas, akár egy jó regény" - írta róla akkoriban a már megszűnt Kurír. Ment a Megperzselt szívek sorozat, potyogtak a könnyek, Vágó István a Mindent vagy semmit! vetélkedőben hozta kínos helyzetbe a versenyzőket, a Fradi pedig a Bohemians ellen játszott.
    A Szív Tv Karády-sorozattal, majd Kabos Gyula-szériával csábított, a TV3 adta a Csengetett Mylord? sorozatot, közben az MSat a Parti sétány-ra vagy az Elképesztő övezet-be invitálta nézőit. Ekkor még megélt Plitz Husi popműsora, volt terhestorna, Fiala pedig a TV3-on vezetett félórás műsort. Furcsa nyár volt: a tévéújságban Csonka Pici menő mobilt és trendi napszemüveget reklámozott, egész oldalon, Fabula meg egy utazási iroda arca lett, Olimpic Beach-et hirdette, 21 ezerért.
    1997 október 4-én, szombaton kezdte a TV2, a Jó Reggelt, Magyarország-gal. A csatorna a bemutatkozó filmét Képben vagyunk címmel háromszor is leadta aznap, miközben sorozatokkal (A hegyi doktor, A Guldenburgok öröksége, Marienhof, Az Acapulco-öböl, Csupa-csupa élet, Gazdagok és szépek) és Gulliver utazásai-val rajtolt. Aznap estére az MTV1 egy kabarét és egy amerikai akciófilmet tett, Kevin Costnerrel, aki persze erről semmit nem tudott, őt nem avatták be.
    Az október 6-i tévéújság-címlapon már a Tízórai című délelőtti tévés magazinból átigazolt Stahl Judit volt látható.

• Viola90s
    #342 - nő (ha ez volt a kérdés)
    #340 - a meglévő cikkek szerint igen, bár ezekben inkább táncosként emlegetik.
  • hmhm
    vááá time trax!!!!
    és azt a sorozatot még néztem is. aszem délután 5 től volt vagy hogy, máskor soha nem néztem ilyen korán tv-t, de azt igen :9
  • OPM
    :DDDDDDD ezek a képek

#342 - f/l?
    #340 - 19 éves volt a gyerek, aki a zenét csinálta?? :o
  • Narcotic Syntax
    hands up ravers !:)
  • Viola90s
    U96 Daisy Dee-s felállásban
  • Viola90s
    Scooter
  • Viola90s
    Marusha

• Viola90s
    Mark oh
  • Viola90s
    Képek a raverekről.

Das Modul
  • Daza500
    Pontosan. 2003-ban mindössze pár száz ember vett részt rajta, és ezzel nagyon sok pénzt buktak a szervezők. Tavaly meg már el is maradt az egész.
  • Jano
    Love Parade tavaly, vagy azelőtt még volt, nem? Csak nagy bukta lett, úgyhogy nem rendeznek többet.
  • Viola90s
    És én még nem is voltma Love Parade-on.

Nem is a zene, hanem az a feeling volt jó az egész. Szerintem azért sok embernek hiányzik ez az egész.

A Scooter elég jól felsorolta az akkori ravereket a Hyper Hyper című számában:
    Westbam, Marusha, Dj Dick, Carl Cox, Johnny D (?), Sven Vaeth, Gismo, hát nem jut eszembe több, ahhoz meg kellene most hallgatni a számot.
  • Daza500
    Jaja, voltak azér még előadók: Das Modul, WestBam, U96....és még sorolhatnánk :-)

A Love Parade-ra már nem járnak az emberek. Így már nemis rendezik meg.
    Sztem már megunták azt a mindössze 2 féle zenét, ami ott ment.
  • Viola90s
    Scooter, Marusha, Dj Hooligan, Mark oh - de Te biztosan többet tudsz
    Love Parade - miért nincs most? Még tv-n keresztül is jó volt!
  • Daza500
    '90-es évek ?

RAVE-KORSZAK !!!!! :-)
  • Viola90s
    Ha estleg az angol szöveget nme értenétek, akkor majd ha szükséges lefordítom.

Timetrax

It began in the future. A scientist turning to evil. A time machine called Trax. Criminals who vanish. The lawman with a mission. He has one weapon and a computer named Selma. With him will travel to a time more innocent that his own. Now he amongst us A special breed of man. A hunter - travelling through our world - searching for fugitives from his own - knowing he can't go home till he has found them all. His name is Darien Lambert and this is his story.

Captain Darien Lambert:Dale Midkif
    Selma:Elizabeth Alexander