40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Na akkor nem értem
"szinte semmire nem tartom ezeket a lemezeket" akkor engem lehet érdekelne pár belőle én tartanám őket valamire
-
Unlimited2 #37326 Nekem is volt sok lemezem, (számomra sok) de már nem prioritás. Egy pár darab meg is van belőle, de egy részét elajándékoztam, erre, arra vannak. Pedig anno, 35 ezret kerestem, volt, hogy havi 20ezret elköltöttem lemezre. Nem is vagyok rá büszke!
Jó éjt!
-
Unlimited2 #37325 Én is hallgatok sok más fajta zenét is. Pl. Rap. Vagy Mike Oldfield, vagy Black Box, vagy napjaink napjaink zenéit, pl. Richie Hawtin mixeit.
De ezek csak hangulatom milyensége miatt. Legtöbbet 90'. -
A lemezeket én sem azért vásárolom hogy nézegessem a borítót !
Leírtál valamit amivel én nem tudok egyetérteni,ezért kaptál választ,a fórum erre is való hogy ütköztessük a véleményeinket!
Semmi problémám nincs veled,sőt ez a zenerajongásod kifejezetten szimpatikus!
Nálam 80s italo-disco az első,azután pedig minden ami club zene,legyen az 90s,2000s,de manapság is vannak jó club zenék!
Nincs két azonos zenei ízlésű ember,de ez így van rendjén!
Helló !
-
Unlimited2 #37323 De, hogy valamiben egyet értsünk!
A KLF, meg a Haddaway nekem is tetszik!
Sőt, meg is van és hallgatom, szinte naponta munkába menet, jövet, meg mikor olyanom van.
-
Unlimited2 #37322 Látom nagyon megsértettem lemezgyűjtői mivoltodat!
Én egy hozzám intézett kommnetre válaszoltam! Nem hiszem, hogy írtam én olyat valaha is, hogy neked, vagy hozzád hasonló embereknek meg kell húzódni valahol! Ha igen, mutasd meg, kijavítom, bocsánatot kérek!
Én a 90' eurodance, italodance, stb. zenéket szeretem. Amiket Te raksz ki, nekem meg azok a lemezek nem jelentenek sokat! Lehet az értéke 2 millió, akkor sem ér nekem egy forintot sem. Én a zenét hallgatom, nem a lemezt nézegetem. Ha nem tetszik a zene, akkor az számomra egy értéktelen kacat, egy porfogóval több.
Ezért vagy Te gyűjtő, én meg ezért nem az vagyok. Ilyen egyszerű ez!
Ismét hangsúlyozom, én egy nekem intézett kommentre válaszoltam, illetve javítottam ki, mert amit írtam sokféleképpen értelmezhető.
Ha Te ezt magadra vette, hát sajnálom!
Tényleg nem megbántva írom ezeket!
Soha senki által kitett, linkelt zenét nem kritizáltam. Ha tetszett, akkor véleményt nyilvánítottam, jót írtam, ha nem, akkor tovább léptem!
Az, hogy Te egy lemezgyűjtő vagy és mind azt, amit írtam sérelemként élted meg, azt sajnálom!
Abban igazad van, hogy ha nem lennének gyűjtők, akkor sok jó zene feledésbe merülne, merült volna.
Nem fogok megharagudni, ha nem mutatsz eurodance zenét, mert soha nem is kértelek, hogy mutass nekem.
Nekem ilyen Ian Van Dahl zene, sokat nem mond, 12 belőle pont egy tucat! De soha egy árva szóval sem írtam, hogy ez rossz!
Ahogy írtad is, hogy kinek mi a jó, az szubjektív!
Minden tiszteletem a tiéd, aki képes lemezekért 10,20,100 ezreket adni.
Remélem nem bántottalak meg!
Üdv.:
-
Azt elfelejtettem hozzáírni,egy fájl amit a netről leszed valaki,csak egy értéktelen vacak,de a fizikális korong mindig érték lesz!
Van a gyűjteményemben egy olyan CD album amit alig több mint 10 ezer ft-ért vásároltam anno,jelenlegi értéke több mint 300 ezer ft!
Nem viccelek!
-
OFF !
Ian Van Dahl - Try
kép2:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Végre egy nekem való zene ! -
Idézek tőled : "Én nem gyűjtő vagyok..."
Ha nem lennének lemezgyűjtők akkor ezzel a felfogással nagyon valószínű sok jó zenéről lemaradnál!
Azokat a zenéket,maxikat,albumokat amiket a neten találsz,valaki, egy lemezgyűjtő megvásárolta,így tudta megosztani!
Az már egy más téma hogy a neten található lossless zenék egy jelentős része valójából mp3,de erről a múltkor ha jól emlékszem egy fórumtársunk írt már.
Abban viszont biztos lehetsz ha valaki home képpel rakja fel a zenéjét az hiteles és valóban olyan minőség amilyennek jelöli!
Szóval ne hogy már azoknak kelljen itt szerényen meghúzniuk magukat akik sok pénzt költenek,költöttek lemezekre!
Az pedig hogy te mit tartasz zenében értéknek és jó zenének az egy dolog,privát dolgod,de el kell fogadnod lehet mások az általad mutatott zenéktől nem jönnek lázba!
Ezek az eurodance maxik nálam ömlesztve vannak,szinte semmire nem tartom ezeket a lemezeket,ezért mutattok inkább érdekesebb darabokat akár a 2000s évekből is!
Remélem nem sértődsz meg ,és tudok ,tudnék rengeteg 90s eurodance maxit mutatni ,de nem fogok,igaz most kivételt teszek,de csak mert Haddaway !
Haddaway - Life (Ez egyik legnagyobb 90s zene)
Kép2:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Unlimited2 #37316 Igaz, hogy nem abból a gyors fajtából van, de jó kis nóta, igazi klasszikus.
Tormesz barátom is nagyon szereti!
Jól emlékszem?
-
tormesz #37315 Köszi a múltkori Paradox nótát,hogy feltetted
nagyon patent
-
az enyémet biztos nem, én csak jót mosolyogtam az előttem szólok reakcióin, mondjuk az albumot csak emiatt raktam fel, ezzel viszont ma valakik jól jártak. 
-
Unlimited2 #37313 Látom nagyon felkorbácsoltam a hangulatot a megjegyzésemmel! 

-
Én meg akkor még halkabban jegyzem meg,
hogy ennek örömére feltettem ezt a tényleg remek CD-R (írott cédé) albumot lossless flac-be azoknak a eurodance rajongóknak, akik anno elmulasztották vagy hátrányosabb helyzetük miatt nem jutottak hozzá a megfelelő formában.
Az érdekes orgánumú Ira Vain hangja remekül passzol a stílushoz is és hát szerencsére másfelé is megállta a helyét.
ALBUM FLAC LOSSLESS DOWNLOAD
T01 Free 2 Night - Stay the Same
T02 Free 2 Night - Free Tonight
T03 Free 2 Night feat. B.P. - Lost Control
T04 Free 2 Night - Rise Up
T05 Free 2 Night - Music in Your Mine
T06 Free 2 Night - Against the Wind
T07 Free 2 Night - Under the Sun
T08 Free 2 Night - Sweet Lies
T09 Free 2 Night - Memories
T10 Free 2 Night - Power in Your Heart
T11 Free 2 Night - Life is Love
T12 Free 2 Night - Unity
T13 Free 2 Night - Under the Sun (extended remix)
T14 Free 2 Night - Rise Up (Hypothetic remix)
T15 Free 2 Night - Life is Love (Da Mask remix)
-
Halkan jegyzem meg hogy meg van...
Mondjuk nekem ez a dal tetszik róla!
-
tormesz #37310 Dr alban plastic smile
-
Hát van nálam nagyobb gyűjtő is nem is kevés
itt a fórumon is 
viszont én is hallgatom őket minden nap ,de nehéz mert annyi jó zene van hogy nem tudok mindet egyszerre 
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.30. 10:51:55 -
Unlimited2 #37308 Meghallgattam! Tényleg nagyon klassz nóta! Nem ismertem egyáltalán. Szeretem az ilyen ismeretlen csapat zenéit, ami jó is! Igaz, én keveset találok ilyet, kevés tetszik belőle. -
Unlimited2 #37307 Rosszul fejeztem ki magam! Olyan zenegyűjteménye van, amit kértem minden megvolt neki. Ami számomra érték és jó zenének tartok.Én nem GYŰJTŐ vagyok, én hallgatom is ezeket a zenéket szinte nap mint nap. Biztos vannak ITT olyanok, akik fel tudnak tenni ide olyan képeket lemezekről, amiből pár derab van a világon. De ez engem nem hoz lázba, mert a zene, ami rajta van számomra semmit nem ér. Az Ő zenei ízlése közel áll az enyémhez. Így remélem érthető! -
ItaloMucsacso70 #37306 Azért erre a kijelentésedre ITT ne vegyél mérget! 
-
Unlimited2 #37305 Nem is komolyan gondoltam, hogy nincs meg neked! De mondom hátha....... :-)
Ilyen gyűjteménnyel nem hiszem, hogy sokan rendelkeznek, mint Te! -
Hát megvan
de nyugodtan mond hangosan
-
Ezt én is szeretem 
-
tormesz #37302 

-
Unlimited2 #37301 A videó csak 2 perces, de itt van lossless-ben!
Hátha ez még Robinak sincs meg, bár ezt csak félve, halkan mondom!
Free 2 Night - Life Is Love BP Special Mix Wav
-
Unlimited2 #37300 Tormesz barátom a figyelmedbe ajánlom! 
Egy igazi gyöngyszem!!!
-
Unlimited2 #37299 Ezt bárhol, bármikor, bármennyi mennyiségben................
Az első 5-ben benne van a kedvencek közt!!!
Óriási!

-
Unlimited2 #37298 Ha már lendület és ritmus............. 
-
Unlimited2 #37297 A maxiról egy jó kis verzió! 
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:42:01 -
Unlimited2 #37296 Bírom az olyan nótákat is, ahol csajszi a Rapper! 
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:40:52 -
Unlimited2 #37295 Jóóóóóóó!
-
Unlimited2 #37294 Másik nagy kedvencem! 
-
tormesz #37293 akkor lendüljünk
-
Unlimited2 #37292 Nekem nagyon tetszettek, tetszenek a Basic Element zenék. Néger ide, vagy néger oda, van benne lendület! 
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.29. 18:25:39 -
tormesz #37291 Igen ök azok akik egész jó nótákat kreáltak de nekem a rapper egy kicsit mumus volt
mert talán nem néger volt mert ők annak idején jobban bele illetek a képbe de ez nem azt jelenti,
hogy a fehérek rosszabbak lettek volna sőt..........
ezt pedig még még unlimited 2 barátom rögzitete nekem annak idején azzal e régi
technics deckel

-
Jó ám de mennyire 
de ez is nagyon jó tőlök
T.H. Express - I'll Be Your Number One

-
Sok jó számuk van 94-95 albumokban 

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.29. 01:34:15 -
Hát igen nagyon jó
nemrég csúsztam le róla vinylben PESTEN 
Persze majd megszerzem