90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> <#worship>#worship> és attól még a saját eredeti cd-d megmarad, hol a gond evvel másoknak?
Annak idején, TLAN-os
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kérések 90%-a pedig olyan zenei rétegre vonatkozik, ami engem nem nagyon izgat - én 1995-ig
Az, ami a mai "zeneiparban" megy, több, mint selejttermelés...
Elõhozhatnám a sufni remixek témájától kezdve a más zenei alapokkal hivatalosan visszaélõ "nagy" zenészek sorát, de meddõ vita kerekedne belõle... ezenfelül, néhány remixet én is elkészítettem már, úgyhogy szinte "bagoly, mondaná verébnek" - igaz, én nem is dobom a netre úgy, hogy "DJ i2k... XYZ (YXZ verzió)"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem is sok lemezem van eredetiben.
Ha kérnek valamit szívesen feltöltöm, de mivel lassú a feltöltésem ezért nem wav-ban.Egy wav feltöltése ami általában 50-60ezer KB, nekem irtó lassan menne fel.De ha már egyszer elhatározom hogy segítek valakinek és megvan eredetiben ,semmiképp sem megyek 320-as minõség alá.
Akkor inkább meg sem szólalok mintha nekem se lenne meg.
Ezt most épp kérte valaki wav-ban.<#nevetes1>#nevetes1>
Chicco - Up & Down wav<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az internet "kéregetõ" társadalmában ahhoz nagyon komoly "ismeretség" kellene, hogy az akkoriban 6-8 ezer Ft-os albumokat és 9-10 ezer Ft-os <3 és 4 CD-s>3 és 4 CD-s> Trance és Italo válogatásaimat lerippelve átpasszoljam.
Van olyan Maxi Dance Sensation válogatásom, amit 1989-ban vettem meg a németországi Schwerin-ben... na, az már nem is kapható sehol, csak szaros MP3-ban.
Errõl beszélek
EURODANCE COLLECTION 1990 - 2002
http://clubmusic.in/dance/9189-eurodance-collection-1990-2002.html
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Azt is tudom, hogy itt a legmenõbb az, aki lopott linkekkel "feszít", a második legmenõbb pedig az, aki valamit kér. Akinek valamirõl véleményeme van, az pedig az utolsó lamer ill. éppen megtûrt személy. Úgyhogy a lamer szerepét magamra vállalva a zeneféltés témáról röviden, csak pár szóban... Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy az átlinkelõk zöme csupa aranyszívû félisten. Kíváncsi lennék, ha õk is drága pénzért vásárolnák a ritka, mások által keresett zenéket - mint páran eme szép világban-, akkor is ilyen adakozóak lennének? Vakon dobálnák a net-re a 10-20 ezer forintos új szerzeményeiket? Kétlem...
Szerintetek hogy van ez?
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Hát igen, tényleg szar dolog lesz öreg korunkra megsüketülni. Úgyhogy én úgy tervezem, hogy 60 éves koromban áttérek a numizmatikára...
Megjegyzem sokan úgy gondolják, hogy az euro/italo dance 1997 körül örök álomra szenderült, pedig ha tudnák...
Csak tudnam, hogy honnan a fenebol szerzel ilyen dalokat...???
Nagyon nagy koszonet erte!
Ezert minimum egy ilyen jar cserebe, bar meg lennek lepodve, ha pont ez nem lenne meg...
<#integet2>#integet2>
Sorry mégegyszer!
Igaz nem saját feltöltés de ez az.
Tommie Jenkins - Let Me Be Your Love (1995) <192 kbps>192 kbps>
01. Let Me Be Your Love (Radio Edit) (3:17)
02. Let Me Be Your Love (FM House Edit) (3:49)
03. Let Me Be Your Love (Steve Baltes Club Mix) (5:56)
04. Let Me Be Your Love (Steve Baltes House Mix) (4:45)
05. Let Me Be Your Love (Dance Edit) (6:00)
06. Let Me Be Your Love (Factory House Edit) (5:23)
07. Let Me Be Your Love (Factory Team Remix) (5:52)
RAPID letöltés lesz
Nagyon megköszönönném ha valaki tudna segíteni...<#worship>#worship><#worship>#worship>
L.E.V.E.L.-FALL IN LOVE
TOMMIE JENKINS-LET ME BE YOUR LOVE
szeretném kérni:
Tommie Jenkins-Let Me Be Your Love
elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Te félted a zenéidet?
Teljesen felesleges ilyen fos minõséget feltölteni, fõleg azért nem értem, mert Te tudomásom szerint tényleg minõségpárti vagy, talán ezért vagy ritkábban is a fórumunkon, mert ott meg lejelszavaztad a zenéket, amiért mindekinek napokig kellett könyörögni és én ezt szóvá tettem, de nem is ez a lényeg.
96kbps?!! Remélem, hogy csak a wav "gomb" helyett véletlenül rippelted így be, különben megvan a véleményem, azért én még 7 részre daraboltam volna és minimum "5gÁF4kjg9g4G7Égoi" hasonló jelszót nyomtam volna eme csodálatos feltöltésre.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
remélem egy fél délutánd melóztál vele!!<#nevetes2>#nevetes2>
Eurodance Forever
Elõször is köszi Mr.Sister tesó a 4 A.M. - Words On Wax dalát! Ritka jól sikerült kis zene...
Trexxhunter barátom: Sajna ez is "csak" 160Kbps minõség,de jobban szól kicsit,mint Pulykatoll kolléga által feltett lemez...
Libra - Dreaming Of You (CDM) (1996) (160 Kbps)
Nandika barátom: Sajna ez pedig csak egy Radio Version ebbõl a dalból,de több mint a semmi,és 192Kbps minõségû...
Wisdome - Off The Wall (Radio Version) (3:06) (192Kbps)
S hoztam ma éjjel én is 2 régi zenét,még 1992-bõl! Ez az úriember is nagyon eltûnt! Pedig szerintem egész jó kis zenéket csinált!Minõségileg 320Kbps,kellemesen is szól... <#bee1>#bee1>
Hammer bácsi...
-Hammer - 2 Legit 2 Quit (Legit Remix) (7:52) (1992) (320Kbps)
-Hammer - Addams Groove (LP Version) (3:58) (1992) (320Kbps)
Mindenkinek szép álmokat!
Sziasztok! Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
elõsször +ijedtem, hogy csak az egyiket tetted fel! vazze 3 nóta 9.3 MB,
gratulálok! remélem 96 kbps fölött azért nem hallgacc zenét!
ekkora fostalicska minõséget!!!<#levele>#levele>
"Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerõk)" HAHAHA
erõsítõdõn magas le, basszus csuma föl, aztá hagyszóljon....
Új lelõhelyem van.<#taps>#taps>
Stella - You & Me
A1. STELLA - You & Me (Dream Vocal Mix)
A2. STELLA - You & Me (Pop Mix)
B1. STELLA - You & Me (Instrumental Dream Mix)
B2. STELLA - You & Me (Grand Mix)
Download
hol találtad?<#wow1>#wow1>
nagyon köszönöm<#puszi>#puszi>
<#worship>#worship>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Sokszor próbálkoztam már vele de sose sikerült.<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Ma olvastam valahol,hogy van az http://eurodancemania.eu oldal ahonnan az ott található maxikat le lehet tölteni ... elvileg a rapidon vannak fent. Nem tudja valaki,hogy hogyan?
Köszi!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
192-224 VBR
Tracklisting :
01 debbie k - breath of life.mp3
02 vertical vibe - only you.mp3
03 s-sense - hallo (blackman mix).mp3
04 libra - another night (dance mix9).mp3
05 dj space'c - love train.mp3
06 texture - over the night.mp3
07 gimme 5 - flight 777 (destination heaven).mp3
08 kangaroo - feel so right.mp3
09 georgia lewis - hit the floor.mp3
10 dana e - i love want to be with you.mp3
11 shalira - close to me.mp3
12 falone - sarah's nights.mp3
13 nikita - la bruja.mp3
14 kulura - will pay for love.mp3
http://rapidshare.com/files/118801341/Best_Of_Eurodance_Protect_08-2004.rar.html
http://rapidshare.com/files/118807729/Best_Of_Eurodance_Protect_08-2004.rar.html
kedvencem róla a 6-os track! HAJ rá
JOCI
Tracklisting:
A Dreaming Of You (Onemeter Hair Mix) (5:00)
B1 Dreaming Of You (Factory Team Mix) (5:11)
B2 Dreaming Of You (Radio Edit) (3:00)
nótáit segítség itt
köszi JOCI
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem gyõznek!
ha valaki nem ismeri ,töltheti
Aztecca - Could it be love (dub remix)
Aztecca - Move (aztecca remix)
Aztecca - Move it
Aztecca - Music is the key
Aztecca - No fears l
Aztecca - Rythm is a dancer
Aztecca - Show me l
Aztecca.rar
320kbps
<#nyes>#nyes>
Valakinek meg van a :Tony Di Bart-the real thing c.száma,
nõi énekléssel.talán egy feldolgozás lehet.
hot tracks mix 8:15 256kbps
http://rapidshare.com/files/161527623/limahl.zip
What about the forests?
Kurva jó változat, de kivágtam... sajna nagyon gagyin szól... legalábbis nálam..
Na most ráhajtok a wav keresésre...
Kösz
What about the forests?
igaz szerintem letölteni nem lehet öket ,vagyis még nem jöttem rá hogy hogyan<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.eurodance.com.br/wp/index.php/archives/tag/24k
<#integet2>#integet2>
01.Be With You
02.Eee-Lie-Loe-Lie (If U Wanna Get)
03.Funk Around
04.Ride On The Beat
05.Prove Ya' Love
06.Love Is The Powa!
07.Feel The Groove
08.Raising My Family
09.I Like It
10.Love Is A Flowa
11.Be With You (Re-mix)
12.Eee-Lie-Loe-Lie (Jungo Powa Mix)
13.Love Is The Powa! (Backbeat Mix)
14.Love Is A Flowa (Hi Energy Mix)
15.Be With You (Sound of C.L.U.B.)
16.Eee-Lie-Loe-Lie (Rave To The Rhythm Mix)
17.Be With You (Piano Groove Mix)
Part I:
Part II:
nem saját up, de hátha épp ezt keresi valaki!!
üdv JOCI
Egy újabb feldolgozás...
DJ Maxx - You're In The Army Now (Radio Edit) (3:58)<256 kbps>256 kbps>
INFO
Katt! [nem saját feltöltés)
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Köszi hogy feltetted.<#finom>#finom>
Michael J. Gibbs - Save my soul 192
Nincs meg valakinek az Alvajárók De... c. albuma ?
Ha igen, megosztaná ?
128-ast is elfogadok !
Ja, és nem tudnjátok a Musicfond-ról mé nem lehet letölteni mostanában?
Alapû ide vagy oda, csak "ismerõs" a dal. De nem esküdnék meg rá, hogy annak idején ezt ismertem. De remek ez is. Úgy, hogy még egyszer köszönet érte.<#taps>#taps>
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER