90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coldseed
Köszi! Vittem. Jól jött a 128-as mp3 helyett<#wave>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

bigivan
Hálám jeléül itt egy remek zene egy olyan csapattól,amelyik nem sûrûn szerepel errefelé. Mivel nagy adatállomány, ezért a rapidra került.
Unisex: Szekeres Adrienn
Erdélyi László
Megjelent 1997. májusában

Unisex - Szebb holnap

3:51; wav

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Köszönöm! Ez gyors volt! Várok még változatokat, ha valakinek van!

coldseed
Egy hasonlóan balladisztikus remekmú
LOONA - Hijo de la luna (sentimento) 320

coldseed
Helló! Nagyon szeretem én is ezt a dalt. Csak radio edit-em van.
De azt szeretettel 320-ban viheted.
Last Unicorn (radio edit) 320

pulykatoll
Üdv!

Természetesen itt az sg-n továbbra is vagyok ez egy másik fórumnak lett címezve.

Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)

bigivan
Szevasztok Tagok !
IMYke, hosszu72: köszi szépen !!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Hello! Ezt keresem mindenfajta változatban!: In-Mood Feat. Juliette - The Last Unicorn

Szió!

A "jobb lenne ha táncolnánk" nekem zörejmentes,tiszta elég jól hangzik. 192-es csak hiányzott az utolsó 7 másodperc. Felrakjam? 😊
A Banális történet nem az eredeti! Azt a Szerelemre születtem bakeliten találod meg!!! Hova menjek jó szám, csak Neoton Familiától vette át Erika.

Eurodance Forever

Köszönöm szépen, gyors voltál!
coldseed

INFO, tracklist
Mp3/320/katt!
Remek válogatás 1993-ból, ajánlom mindenkinek.

N-force: All my life
Ezt szeretném kérni, ha valakinek van dobja fel legyen szíves.
Köcce, elõre is!
trexxhunter
ezekre a verziókra gondoltál?
minõség? egyébb észrevétel???

<#integet2>

Nagyon ari vagy, köszi a számokat!!!<#law><#puszis>

Eurodance Forever

trexxhunter
nekem nemkössz?????????<#rinya>

<#worship>

ALANA_-_move_to_the_groove_fm_mix hiba! légyszí utánanézni!<#wave>

Eurodance Forever

<#integet2>
Köszi neked, csak nem ezeket keresem.
Ennél lightosabb radio verziót! <#puszis>

Eurodance Forever

Jó reggelt Vietnááám!
Nah, és mi volt a bajuk azzal a jó kis muzsikával? Lehet, hogy az náluk olyan, mint itt a Dupla KáVé?
Örülök, ha neked bejött, most itt egy másik pörgõs anyag, remélem nem ismered...
La Strada-Zapisane w niebie(Album Version)/256/
Az általad keresett zenéket sajnos nem ismerem.

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

Szeva Mr.!

Nemcsak hogy elek, virulok is! :-))
Nem tudok erdemben itt lenni, mert a kis sultan08 minden idomet elveszi, de azert hatterbol figyelem a forumot, meg ha nehany napi kesessel is...
A multkori Alexander Kashtanoff-ot megmutattam itt oroszoknak, rendesen kirohogtek. Azok az idiotak nem tudjak mi a jo... :-)))

Meg mindig nem sikerult megtalalnom az alabbi zeneket, "valakinek" esetleg meglenne es meg is osztana onzetlenul?

Silver - Frederik
Slizzy Bob - Marry Me

Ezt is kerte valaki a multkor. Gondoltam atkonvertalom midibe es lejelszavazom heber karakterekkel, de tul sok idot vett volna igenybe, igy maradt a WAV.

Babies want to bang, bang, bang.... all the night

Hello mindenkinek,

Nagyon jo a tema, igy most nekem is megerett egy vegre ertelmesnek hitt hozzaszolas.
En szemely szerint azon zenegyujtok koze sorolom magam, akik nem szegyellik, hogy eppen orosz oldalrol, vagy barmilyen mas internetes forrasbol szerzik be a regota ahitott zenek nagy reszet. Szerencsere egyre tobb oldalon preferaljak a "lossless" formatumot, igy az mp3-ak szepen lassan cserelodnek lefele (ha valakit erdekel, itt pl. egesz jo eurodance zeneket talal arra a hulladek ifolder-re feltoltve). Azzal teljesen egyetertek, ha valaki a tobbezer Ft-os szerzemenyet nem osztja meg rogton a vilaggal, en sem tennnem, mint ahogy nem is teszem. Azt viszont nem hiszem el, hogy olyan onzetlen gyujto van a vilagon, aki a dragan (nehezen) beszerzett ritkasagat azonnal vilagga kurtoli, csak hogy masnak is jo legyen...
En szivesen segitek, ha olyan kerest latok, ami nekem megvan es meg senki nem rakta fel, mivel ekem is "konnyen jott", miert ne mehetne konnyen??
Sok jo zenet kaptam ettol a forumtol, ugy erzem megerdemli a viszonzast a csapat, megha ritkan is nyilik ra lehetosegem.
Ezzel a hsz-szel semmire nem celoztam, senkit nem allt szandekomban megbantani, pusztan a "szigoru maganvelemenyemet" mondtam el annak tudataban, hogy ez a szlogen mar le van vedve, igy az YMIke-nek jaro jogdijat privatban mp3-ban kuldom... :-)

LeAnn Rimes . But I Do Love You (Almighty Ext.)
Létezik még egy tempós "Motiv 8 Remix"-e is a nótának de az sajna nincs meg...

zalrobto
itt az egyik<#nyes>
Da_Blitz_-_Take_Me_Back_Radio_Edit
289kbps
"Legmenõbbek Baráti Körébõl"én az lennék? <#fejvakaras>
nem hinném
<#integet2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
nagyon jó kis szám
ALANA_-_move_to_the_groove_fm_mix
320kbps
<#ravasz1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
10 másodperc<#mf2>

coldseed
Sziasztok! Hozzászólván a témához, annyit jegyeznék meg, hogy szerintem akik ezt a fórumot böngésszük, többségünk nagy zenegyûjtõ és próbálunk ritkaságokat, érdekességeket megosztani ebbõl az (nekem a fiatalságomat jelentõ) évtizedbõl. Ha belegondolok régen azon bosszankodtam, hogy a vihar miatt picit sercegett a helyi kereskedelmi rádió, vagy beledumált a mûsorvezetõ a magnósblokkba, így kunyerálhattam újra a kívánságmûsorbõl vagy várhattam, míg újra lejátszák a napi szórásban azt a dalt, amit kerestem. (ez mondjuk a Maxx "No More" címû dalánál volt valamikor 1994-ben. Már 3-szor megvolt, csak vagy az elejébõl hiányzott néhány másodperc vagy a végét húzták le reklám miatt).
Szóval mielõtt még elveszteném a nosztalgiaroham miatt a mondandóm lényegét, mindenki próbáljon a lehetõ legjobb minõségben felrakni a dalokat, de az se baj, ha pl. 128 kbps-es, ha az valami ritkaság vagy csak egyszerûen nincs meg jobb minõségben.
Az a lényeg, hogy ezen idõszak zenéit szeretõ emberek megosszák egymással a zenei csemegéket.

De igazából hoztam egy régi-új kedvencemet...

B-CAP - Send Me An Angel 320

trexxhunter
File: 09 - Banalis Tortenet.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161947694/09_-_Banalis_Tortenet.mp3

egyelõre ennyi!

trexxhunter
File: 18 - Jobb Lenne, Ha Tancolnank.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161943676/18_-_Jobb_Lenne__Ha_Tancolnank.mp3
bakelitról 320-ban <#crazya>

trexxhunter
File: 02 - Hova Menjek.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161939787/02_-_Hova_Menjek.mp3

bakelitról 320-ban kiccsit serceg)/b]

mflex
Üdv Neked is!

Senki nem mondta, hogy mindig igazam lenne, sõt biztosan nincs is, csak éppen nem értelek, hogy miért ebben a fos minõségben töltötted fel?

<#wave>

What about the forests?

trexxhunter
pusszinyusszi! <#wave>
zoltánerika feltöltés olyamatban... <#pias>

mflex
"Vakon dobálnák a net-re a 10-20 ezer forintos új szerzeményeiket? Kétlem...
Szerintetek hogy van ez?"

Akkor én kivétel vagyok, mert én ha veszek egy lemezt 1 órán belül landol a fórumon 100%, de valószínûleg, ha úgy tartom jónak akkor itt is.

Mi a tkm-nek örizgessem, hogy el tudjam mondani pl azt, hogy ilyen meg olyan Cd-ét vettem és hú de jó nekem, de Ti basszátok meg keressétek meg a neten, ha hallani akarjátok, vagy pl, hogy van diszcsomagolású eredi Jean Michel Jarre aláírásával lemezeim és azok úgy szólnak, de Ti azt nem halljátok meg soha...Az elsõ volt, hogy feltöltöttem.

Mondjuk érdekes az is, hogy pont most jönnek az ilyen kommentek, dehogy nem csak a pofám jár, hanem adok is, az nemsokára kiderül...

<#integet2>

What about the forests?

Ha a "Legmenõbbek Baráti Körébõl" -átengedvén nekik a terepet- holnap estig senki nem rakja fel õket, akkor feltöltöm Neked a javát és priviben mennek a linkek. Most mennem kell...

Ha már témánál vagyunk😊
Én kérnék számokat hogyha lehet még!

Zoltán Erika (eredeti verzió érdekel):

-Banális történet
-Jobb lenne ha táncolnál
-Hova menjek

Da Blitz: Take me back
Leanne Lymes: But Do I love you (gyorsabb verzió)
<#help>

Eurodance Forever

Háborút, én?
Orosz oldal, én?
Legmenõbb, én?

Wind 67
Testvérem, ne szítsd a háborút ! (az igazi gyûjtõ nem az orosz oldalakról szerzi be gyûjteményét) Te csak nyugisan lapulj a háttérben , nem tartozol a legmenõbbek közé <#ejnye1>

Csak a WAV peregjen

Üdv!

Az azért mindenképpen vicces, hogy már itt is a minõség miatt púposkodnak. Ez eddig a 80-as topic sajátossága volt és a magam részérõl értékelném ha az is maradna. Az, hogy kinek milyen minõségben van meg az adott muzsika teljesen lényegtelen akkor, amikor egyedül ö hajlandó felrakni, miközben másnak esetleg ott pihen jobb minõségben...Fikázni mindig sokkal egyszerûbb, mint pl. 224-es mp3-at gyártani, bár idõben ez valószínûleg nagyjából ugyanannyi. A linkeléssel csak annyi a baj, hogy sokszor nem ellenõrzött minõség, de vagyok annyira karos gyerek, hogy túlteszem rajta magam. Ha pedig nincs jobb mint az adott (esetleg valóban silány) minõség, akkor nincs mit tenni, annak kell örülni ami van, amíg nincs jobb. A magam részérõl kizárólag köszönettel tartozom a feltöltõknek, sok régen keresett muzsikát kaptam tõlük. A háttérzajt és az arcoskodást pedig erõsen szûröm. Ez is egy magánvélemény, részemrõl a téma lezárva. A továbbiakban egyetlen ezzel kapcsolatos megjegyzésre sem reagálok. Bocs a sok betûért...

Mindenkinek köszönöm szépen az értékes és érdekes véleményeket. Régen volt már ennyi karakter két download link között!<#taps>

kaposi1
Én ennek az egésznek nagyon nem örülök.<#shakehead><#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

pulykatoll
Üdv Mike!<#integet2>

Igazad van cimbora mint mindig,úgy döntöttem nincs több jelszó és feltöltés...csá

Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)

Sziasztok!

Én nagyon szeretek másoknak segíteni alapból ilyen vagyok 😊
Így vagyok a zenekéréssel is. Mivel kezdõ vagyok a pályán nem rendelkezem még sok 320-as zenével, meg waw egyáltalán nincs, nemrég tudtam meg hogy ilyan is van 😊
Én is sok zenét kértem és kaptam meg tõletek aminek nagyon örülök a mai napig is, mert hiába van net nem biztos hogy megtaláltam volna, vagy fogalmam sem volt ki az elõadó vagy cím.
Nagyon király ez az oldal!!!!
Én szeretek adni és kapni is, bárkinek segítek ha tudok!!!
Ha csak nekem lenne meg egy zenei ritkaság habozás nélkül feldobnám én ilyen vagyok 😊 Mindenki úgy tesz ahogy akar! Jó csapat van itt!!!<#eljen>

Eurodance Forever

Köszönöm, ez gyors volt!

Ezt keresem! Orange Blue - If You Wanna Be (My Only).

Mindig a kisbetûs részekben van a lényeg. <#wink>

IMYke2.0.0.0
Pontosan, jól látod. A hozzászólásaim végére mindig odapasszol az aláírásom is. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Mindegyik silány, szar, tömegtermék."
"több, mint selejttermelés..."

Ez csak "Szigorúan magánvélemény"