40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• bojti

Bocsi az előző nem tudom honnan van . Ez lesz az .
  • bojti
  • lifesgood
    Köszi,nem erre gondoltam,de hasonló stilusban játszódhatott,nemrég egy IHM-es videoban hallottam egy rövid részletet belőle...
    Viszont ezt megtudnátok fejteni??
  • Howkeddlee #30731
    Sziasztok!

Lifesgood: Csak nem erre gondolsz? :-) 1994-95körül sokat játszottam én is...

Ha nem erre gondoltál,akkor sorry...

Üdv.Csaby
  • Howkeddlee #30730
    Sziasztok!

Ide is felteszem,hátha itt tud nekem valaki majd segíteni!
    Pet Shop Boys rajongók!! :-)
    Egy ritka és szerintem különösen jó verziót keresek losslessben,akinek meglenne,nagyon megköszöném ha segítene,és feltöltené nekem valahova!

Pet Shop Boys - Being Boring (Marshall Jefferson 12'' Mix) (9:03)

Nagyon nagyon hálás lennék érte,vagy akár az egész maxiért is,amin ez a verzió rajta van!

Köszönöm szépen! Üdv.Csaby
  • zalrobto

egy jó kis muzik
  • eurolacko
    Küldtem
  • Dióka
    nagyon jó kis remix, és a cymatics album is jó.
    kíváncsi lennék, a videót eredetileg milyen zenére készítették?!
  • Frequency
    Hú,ezzel a klippel nem tudok betelni:
  • trexxhunter
    nem hiszed el!!! :) MEGVAN!!
    pm-be dobj egy címet, ahova elküldhetem! (persze ha kell egyáltalán még)

üdv JOCI
  • zalrobto

remek verzió
  • eurolacko
    Csak nem festés van nálatok, és a pakolászás közben megtaláltad?
  • eurolacko
    Nekem bizony:)
  • trexxhunter
    Eurolackó!! az Erik a Viking : Crazy albumát neked ígértem??
  • lifesgood
    Ennek a számnak van egy külföldi technosabb verziója,ha jól tudom szöveg sincs benne...Nem tudjátok melyik az??
    köszönöm
  • zalrobto
    egy nagy kedvenc

VM-BEN (APE)-BAN 1 VERZIÓ
  • Laci975
    Sziasztok! Keresném a Soho Party - Best Of Collection című albumát loss.ban. + A Splash - Tedd fel a kezedet című számát szintén loss.-ban. Tudnátok ebben segíteni? Köszi előre is. :)
  • mflex #30717
    Jó lenne ezt a programot megtanulni, de sajnos nekem ehhez kevés az időm. Egyszer felraktam, de 2 óra bénázás után hagytam a picsba az egészet :/
  • Dióka
    természetesen biztos, hogy innen elvétve ismerik (én sem), de köszönöm, fantasztikus zenéket hihetetlen érzékkel nagyszerűen feldolgozó előadó.én így szájharmonikázni embert ritán látok-hallok így és még ritkábban gondolunk bele, milyen hangokat lehet kilehelni egy ilyen pici és mégis egyszerű, de azért valójában összetett hangszerből.
    bár a 'szépsége' csak zenéiben megfogó, de szerintem az is elég. szívni éa fújni eszméletlenül nagyon jól tud.
    Hogy egy ilyen valóban 'művésznek és zenésznek' miért kell kiadó után kujtorogni,azt nem is értem.
  • Howkeddlee #30714
    Sziasztok!

Aki még nem ismeri: Christelle Berthon
    Minden videója előbb megmutatja a hangszerét,egyben "tisztelve" azt!Nagyon sokrétű zenei stílusban tolja,érdemes rákeresni a neten,pláne annak aki szereti a harmónikás zenéket,mint pld ezt itt,így ezekben a verziókban,természetesen tőle...
    Nagyon veszélyesek!! :-)

Üdv.Csaby
  • zalrobto
    bár nem ez a stilus a kedvencem de jó azért
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, hogy itt "nyomatom" ezt, de bízom benne, hogy "értő" fülekre talál az ilyesmi is, még ha erősen off topik a cucc:

Ezt hallanotok kell - Ableton Live-al készült!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért fantasztikus az Ableton Live: Youtube videoklip.
  • zalrobto

Track List
    [03:57] 01. King Of Paradise - One Night Stand (Radio Version)
    [05:12] 02. King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version)
    [05:28] 03. King Of Paradise - One Night Stand (Dance Up Mix)
    [03:12] 04. King Of Paradise - Give Me Your Love (Radio Edit)
    [03:53] 05. King Of Paradise - Give Me Your Love (My Desire Mix)
    FLAC 1996
    LETÖLTÉS
  • Johncito
    enjoy people...

Tracks:

01. Indian Power (Radio Version) 3.42
    02. Indian Power (Rexanthony Mix) 4.23
    03. Indian Power (Maximal) 5.21
    04. Indian Power (Red Tribe Mix) 5.50

just wait 5 seconds & press ''saltar publicidad'' later download
  • zalrobto

• zalrobto

• zalrobto
    nekem is
  • zalrobto

jó zene
  • BaltásRém
    Köszi szépen Retromen ! Időközben a másik zene is előkerült, úgyhogy ÖRÖM, és BÓDOTTÁ' van ! :)
  • hosszu72
    Hello!
    A keresett változat:
    Redhead Kingpin And The F.B.I - Do The Right Thing (The Happiness Remix)
  • Retroman
    Az első keresett zene: JK - You & I
  • gyurep
    Szia. Ó,köszi a segítséget.
  • pityu0718
    Sziasztok!

Lehet ismeritek már, akkor bocs. Én ezt (is) hallgatom a melóhelyen..

Jó kis 90's zenék mennek itt is
  • Johncito
    another rare album :topz:

http://www.discogs.com/release/3441337

Track List:

1. Èeka te novi dan 4:11
    2. Ti si mi sve 4:04
    3. Bila sam ta 3:47
    4. Vodi me 4:07
    5. Hoæu dom 4:15
    6. Nisi sam 4:21
    7. Neka svira stvar 4:25
    8. Put 4:18
    9. Dodir èelika 4:21
    10. Idi sad od mene 4:10
    11. We are coming now 3:57
    12. My babe 4:41
  • Howkeddlee #30697
    Sziasztok!

Kicsit off,és bocs érte,csak segíteni próbálok!
    Lifesgood: Olvastam itt,hogy az LG házimoziszetted (jelen esetben LG HT503PH a szett típusa) 500w-os,mert hogy az LG ennyit ír rá! Érdekességként megemlíteném,hogy nekem ennek a "nagytesója" :-)) van (LG HT903TA) ami 1000!!!w-os. :-) Volt nekem is előtte az 503-as de nekem a 4 állóhangfalas verziója volt!
    Én nem bántom az LG-t,mert nekem jó filmnézésre teljesen,néha még zenét hallgatni is jó rajta! Ez a szett nekem 120 azaz százhúsz wattot vesz fel a hálózatból,ami ugye nem kevés,de nem is sok! Ez max 2x20w/4ohm-nak felelne meg! Tény,hogy nagyon szól a cucc (bőven hangosabb mint az 503 volt) de ez teljesítményben sajnos csak ennyi!
    Anno volt egy sokat tudó műszerész mérnök ismerősöm (már elment rég... R.I.P.) ő erősítőket is épített. Ő mondta még anno nekem,hogy az a wattszám,ami rá van írva pl egy erősítő hátuljára,az a bennelevő meghajtó trafó áramfelvétele! Ez ugye semmiképpen nem több,mint az összes kimenő teljesítmény! Van erre valami egyenlet is (ezt annyira nem vágom!) de a lényeg,hogy a gyakorlatban pl egy a hálózatból 200w-ot felvevő erősítő 2x30-35w teljesítmény leadására képes 8ohm-on! Itt az erősítőm példája,egy NAD 3130 ami 200w-ot vesz fel a hálózatból.Itt láthatod,hogy ez az erősítő max 2x45w/8ohm körül tud leadni! (max!!!) 4ohm-on 70w-t tud! De a folyamatos leadása 2x30w/8ohm. Az tény,hogy a 4db 60/80w-os preludium hangfalaimat szépen meghajtja,de még ez is nagyon messze van az 1000w-tól!
    Bocs az off-ért. Ha esetleg bármi kérdésed lenne,vagy kíváncsi lennél még valamire,priviben beszéljünk! Maradok tisztelettel...

Üdv.Csaby
  • BaltásRém
    Sziasztok !

Olyan jó zenék mennek a megadance rádióban, de a netrádióm nem írja ki az előadújukat ! :(((((((((

Nem ismeritek véletlenül ?
    Ez lenne az egyik, ez erősen 90-es évek:
    http://tukorgravirozas.hu/keresem/1.mp3

Ez meg a másik, ez valami újabb lehet:
    http://tukorgravirozas.hu/keresem/2.mp3

Előre is köszi !
  • Retroman
    Ez az eredeti dal, ami a Bárány mixben szerepel, az ennek valamelyik remixváltozata, vagy feldolgozása, de biztos, hogy ők az előadók, Bárány be is mondja a szám közben, hogy Redhead Kingpin.

• Retroman
    Az 100%, hogy Do The Right Thing a keresett szám címe, az előadót nem tudom megmondani, discogson néztem, de elég sok előadónak van ilyen című száma, a számcím az biztosan Do The Right Thing.
  • gyurep
    Sziasztok.Kis segítséget szeretnék. Az alábbi link alapján meghallgatva 6,20-nál kezdődő előadó+ számcím érdekelne.nem jut az eszembe,pedig 1 napig gondolkodtam rajta...:(
    http://ujhalaszkert.hu/allure/media/Barany_Attila_Live_At_Club_Allure_2009_11_07_Part_2.mp3