40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Bocsi az előző nem tudom honnan van . Ez lesz az . -
-
lifesgood #30732 Köszi,nem erre gondoltam,de hasonló stilusban játszódhatott,nemrég egy IHM-es videoban hallottam egy rövid részletet belőle...
Viszont ezt megtudnátok fejteni??
-
Sziasztok!
Lifesgood: Csak nem erre gondolsz? :-) 1994-95körül sokat játszottam én is...
Ha nem erre gondoltál,akkor sorry...
Üdv.Csaby -
Sziasztok!
Ide is felteszem,hátha itt tud nekem valaki majd segíteni!
Pet Shop Boys rajongók!! :-)
Egy ritka és szerintem különösen jó verziót keresek losslessben,akinek meglenne,nagyon megköszöném ha segítene,és feltöltené nekem valahova!
Pet Shop Boys - Being Boring (Marshall Jefferson 12'' Mix) (9:03)
Nagyon nagyon hálás lennék érte,vagy akár az egész maxiért is,amin ez a verzió rajta van!
Köszönöm szépen! Üdv.Csaby -
egy jó kis muzik
-
eurolacko #30728 Küldtem
-
nagyon jó kis remix, és a cymatics album is jó.
kíváncsi lennék, a videót eredetileg milyen zenére készítették?! -
Hú,ezzel a klippel nem tudok betelni:
-
nem hiszed el!!! :) MEGVAN!!
pm-be dobj egy címet, ahova elküldhetem! (persze ha kell egyáltalán még)
üdv JOCI -
remek verzió
-
eurolacko #30723 Csak nem festés van nálatok, és a pakolászás közben megtaláltad? -
eurolacko #30722 Nekem bizony:)
-
Eurolackó!! az Erik a Viking : Crazy albumát neked ígértem?? -
lifesgood #30720 Ennek a számnak van egy külföldi technosabb verziója,ha jól tudom szöveg sincs benne...Nem tudjátok melyik az??
köszönöm
-
egy nagy kedvenc
VM-BEN (APE)-BAN 1 VERZIÓ

-
Laci975 #30718 Sziasztok! Keresném a Soho Party - Best Of Collection című albumát loss.ban. + A Splash - Tedd fel a kezedet című számát szintén loss.-ban. Tudnátok ebben segíteni? Köszi előre is. :) -
Jó lenne ezt a programot megtanulni, de sajnos nekem ehhez kevés az időm. Egyszer felraktam, de 2 óra bénázás után hagytam a picsba az egészet :/ -
természetesen biztos, hogy innen elvétve ismerik (én sem), de köszönöm, fantasztikus zenéket hihetetlen érzékkel nagyszerűen feldolgozó előadó.én így szájharmonikázni embert ritán látok-hallok így és még ritkábban gondolunk bele, milyen hangokat lehet kilehelni egy ilyen pici és mégis egyszerű, de azért valójában összetett hangszerből.
bár a 'szépsége' csak zenéiben megfogó, de szerintem az is elég. szívni éa fújni eszméletlenül nagyon jól tud.
Hogy egy ilyen valóban 'művésznek és zenésznek' miért kell kiadó után kujtorogni,azt nem is értem.
-
Sziasztok!
Aki még nem ismeri: Christelle Berthon
Minden videója előbb megmutatja a hangszerét,egyben "tisztelve" azt!Nagyon sokrétű zenei stílusban tolja,érdemes rákeresni a neten,pláne annak aki szereti a harmónikás zenéket,mint pld ezt itt,így ezekben a verziókban,természetesen tőle...
Nagyon veszélyesek!! :-)
Üdv.Csaby -
bár nem ez a stilus a kedvencem de jó azért
-
Bocs, hogy itt "nyomatom" ezt, de bízom benne, hogy "értő" fülekre talál az ilyesmi is, még ha erősen off topik a cucc:
Ezt hallanotok kell - Ableton Live-al készült!
-
Ezért fantasztikus az Ableton Live: Youtube videoklip. -
Track List
[03:57] 01. King Of Paradise - One Night Stand (Radio Version)
[05:12] 02. King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version)
[05:28] 03. King Of Paradise - One Night Stand (Dance Up Mix)
[03:12] 04. King Of Paradise - Give Me Your Love (Radio Edit)
[03:53] 05. King Of Paradise - Give Me Your Love (My Desire Mix)
FLAC 1996
LETÖLTÉS

-
Johncito #30709 enjoy people...
Tracks:
01. Indian Power (Radio Version) 3.42
02. Indian Power (Rexanthony Mix) 4.23
03. Indian Power (Maximal) 5.21
04. Indian Power (Red Tribe Mix) 5.50
just wait 5 seconds & press ''saltar publicidad'' later download -
-

-
nekem is
-
jó zene
-
BaltásRém #30704 Köszi szépen Retromen ! Időközben a másik zene is előkerült, úgyhogy ÖRÖM, és BÓDOTTÁ' van ! :) -
hosszu72 #30703 Hello!
A keresett változat:
Redhead Kingpin And The F.B.I - Do The Right Thing (The Happiness Remix)
-
Retroman #30702 Az első keresett zene: JK - You & I -
gyurep #30700 Szia. Ó,köszi a segítséget. 
-
Sziasztok!
Lehet ismeritek már, akkor bocs. Én ezt (is) hallgatom a melóhelyen..
Jó kis 90's zenék mennek itt is -
Johncito #30698 another rare album :topz:
http://www.discogs.com/release/3441337
Track List:
1. Èeka te novi dan 4:11
2. Ti si mi sve 4:04
3. Bila sam ta 3:47
4. Vodi me 4:07
5. Hoæu dom 4:15
6. Nisi sam 4:21
7. Neka svira stvar 4:25
8. Put 4:18
9. Dodir èelika 4:21
10. Idi sad od mene 4:10
11. We are coming now 3:57
12. My babe 4:41 -
Sziasztok!
Kicsit off,és bocs érte,csak segíteni próbálok!
Lifesgood: Olvastam itt,hogy az LG házimoziszetted (jelen esetben LG HT503PH a szett típusa) 500w-os,mert hogy az LG ennyit ír rá! Érdekességként megemlíteném,hogy nekem ennek a "nagytesója" :-)) van (LG HT903TA) ami 1000!!!w-os. :-) Volt nekem is előtte az 503-as de nekem a 4 állóhangfalas verziója volt!
Én nem bántom az LG-t,mert nekem jó filmnézésre teljesen,néha még zenét hallgatni is jó rajta! Ez a szett nekem 120 azaz százhúsz wattot vesz fel a hálózatból,ami ugye nem kevés,de nem is sok! Ez max 2x20w/4ohm-nak felelne meg! Tény,hogy nagyon szól a cucc (bőven hangosabb mint az 503 volt) de ez teljesítményben sajnos csak ennyi!
Anno volt egy sokat tudó műszerész mérnök ismerősöm (már elment rég... R.I.P.) ő erősítőket is épített. Ő mondta még anno nekem,hogy az a wattszám,ami rá van írva pl egy erősítő hátuljára,az a bennelevő meghajtó trafó áramfelvétele! Ez ugye semmiképpen nem több,mint az összes kimenő teljesítmény! Van erre valami egyenlet is (ezt annyira nem vágom!) de a lényeg,hogy a gyakorlatban pl egy a hálózatból 200w-ot felvevő erősítő 2x30-35w teljesítmény leadására képes 8ohm-on! Itt az erősítőm példája,egy NAD 3130 ami 200w-ot vesz fel a hálózatból.Itt láthatod,hogy ez az erősítő max 2x45w/8ohm körül tud leadni! (max!!!) 4ohm-on 70w-t tud! De a folyamatos leadása 2x30w/8ohm. Az tény,hogy a 4db 60/80w-os preludium hangfalaimat szépen meghajtja,de még ez is nagyon messze van az 1000w-tól!
Bocs az off-ért. Ha esetleg bármi kérdésed lenne,vagy kíváncsi lennél még valamire,priviben beszéljünk! Maradok tisztelettel...
Üdv.Csaby -
BaltásRém #30696 Sziasztok !
Olyan jó zenék mennek a megadance rádióban, de a netrádióm nem írja ki az előadújukat ! :(((((((((
Nem ismeritek véletlenül ?
Ez lenne az egyik, ez erősen 90-es évek:
http://tukorgravirozas.hu/keresem/1.mp3
Ez meg a másik, ez valami újabb lehet:
http://tukorgravirozas.hu/keresem/2.mp3
Előre is köszi ! -
Retroman #30695 Ez az eredeti dal, ami a Bárány mixben szerepel, az ennek valamelyik remixváltozata, vagy feldolgozása, de biztos, hogy ők az előadók, Bárány be is mondja a szám közben, hogy Redhead Kingpin.
-
Retroman #30694 Az 100%, hogy Do The Right Thing a keresett szám címe, az előadót nem tudom megmondani, discogson néztem, de elég sok előadónak van ilyen című száma, a számcím az biztosan Do The Right Thing. -
gyurep #30693 Sziasztok.Kis segítséget szeretnék. Az alábbi link alapján meghallgatva 6,20-nál kezdődő előadó+ számcím érdekelne.nem jut az eszembe,pedig 1 napig gondolkodtam rajta...:(
http://ujhalaszkert.hu/allure/media/Barany_Attila_Live_At_Club_Allure_2009_11_07_Part_2.mp3