40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
-
-
Sziasztok!
Eladásra kerültek a következő maxijaim.Ha érdekel valakit privátban irjon.
-
Előbb hallgasd végig a Jam & Spoon albumokat.
Szerintem azokomn is találsz még hasonló stílusut. -
Jó kis zene bár a Right in the Night nálam toronymagasan jobb. Az, hogy mi volt ebben a klippben drága azt el sem tudom képzelni, nagyon egyszerűen kivitelezett klipp. -
Hát megint nem értünk egyet (és nem is veszek vissza az arcomból az mp3-at illetően). Elég sokáig gyűjtöttem kölökként mp3-at amíg apu által vett hangrendszerem volt. Aztán ahogy saját fizetésből lépegettem felfelé úgy kezdett el egyre szarabbul szólni az mp3. Sajnos TÉNY, hogy minél jobb hangrendszered van annál jobban kijön minden hiba (másik forumban már kibeszéltük, hogy ezért cseréltem le a CD-t is a vinylre). Saját CD lemezről ha csinálok egy 320-as legmagasabb minőségi beállításokkal készült Mp3-at sajnos ott is hallatszik, hogy a teteje vágva van és "nem kerek az egész". FLAC-nál szerencsére ilyen gond nincs.
A rossz mastering az meg rossz mastering (CD-n is nagyon sok ilyen van) azzal nem tudsz mit csinálni. Mondjuk zenefüggő is az mp3 kérdés mert nyilván egy italon, trance, dance zenén kevésbé jön ki hallható különbség mint egy jó kis jazz muzsikán, egy jól masterelt rockon, stb.
Ha árnyaltan kéne fogalmaznom akkor azt mondanám, hogy az mp3 alkalmazása függ
1, hangrendszertől
2, attól, hogy milyen zenéről beszélünk
3, Mastering -
Retroman #33588 Ehhez a Jam& Spoon - Find Me című dalhoz hasonló stílusú zenéket tudnátok még mondani?
Nagyon bejön ez a zene nekem, jó lenne találni még ilyeneket, ami ehhez hasonló stílusú. -
Ezen rajt van a 'Diamond in the Night' volt szerencsém meghallgatni,nagyjából olyan rossz minőség mint bármely korábbi original anyagon!
Olvasd el amit írtam,csak legvégső esetben cd-n elérhetetlen zenét veszek wav vagy 320kbps fájlként, és hivatalos oldalakról!
A warez jelenség átvágásairól szóltam,ha ez nem jön át és nem tudjátok értelmezni sajnálom!
-
Csak kérdezném erről a kiadványról hallottad már?
Felli - Palagianello Ricordi ( Vinyl 12'' I.D. Limited – I.D.L. 015 ) Italy 2012
Mondok én neked valamit.
Lehet hogy közel egyenértékű egy valós mp3 320-as mint az eredeti forrás wav. Csak elég hülyén tud mutatni egy lossless könyvtárban az mp3 kiterjesztésü file.
Én így gondolom sajnálom ha ezzel olyat írok ami neked szúrja a szemed.
Van aki így gyűjt zenét van aki amúgy.
Fordítva ez ugyan úgy igaz nálam.
Soha nem tennék mp3-as könyvtárba lossless minőségü nótát.
-
LEÍRTAM! -
Amikor elkészült akkor minden idők legnagyobb anyagi költségvetésű klipje volt Németországban!
A zene is egészen páratlan,számomra szinte megunhatatlan!
JAM AND SPOON-FIND ME
-
"Az mp3-at illetően vegyetek itt néhányan vissza a nagy arcotokból!"
Mért is
-
Az mp3-at illetően vegyetek itt néhányan vissza a nagy arcotokból!
Tény hogy fizikális adathordozóhoz képest,érzékelhető a különbség,pláne ha az egy eredendően a YT-ről lelopott 128kbps minőség amit pld. az oroszok előszeretettel,felkonvertálnak 320kbps fájlként,ami ugyebár attól még marad borzalmasan rossz 128kbps minőség!
Ám mondjuk egy beatport-on vásárolt igazi 320kbps fájlt összehasonlít valaki egy wav fájl minőséggel,alig érzékelhető különbséget fog hallani!
Már a soundcloud-on is lehet találkozni olyan fájlokkal amit egyszerűen a videómegosztóról loptak,s persze felkínálják 320kbps fájlként!
Nevetséges,és a hivatalos zenei oldalakról irtani való jelenség kéne hogy legyen!
Egyébként pedig a veszteség mentes fájlok esetében a 'wav' sokkal szebben szól mint a 'flac',de ez csak saját vélemény!
Végül:
Én cd minőség párti vagyok,ám sajnos vannak zenék melyek beszerezhetetlennek original cd-n,erre ott van megoldásként a wav vagy a hangsúlyozottan mondva igazi 320kbps mp3,ami azért még egy elfogadható és hallgatható minőség!
Akkor még nem is beszélve a már eleve rossz stúdió technikával rögzített felvételekről ami a 80s italo zenékre nagyon jellemző volt!
1 példa:Felli-Diamond in the Night (soha semmilyen fizikális eredeti adathordozón nem hallottam jó minőségben,mert már a dal rögzítését elcseszték!
-
Persze természetesen nekem is rengeteg olyan mp3 van ami arra vár hogy felcserélődjön egy jobb minőségre.
Kidobni addig nem fogom őket amíg nem lesz meg jobba.
Sajnos vannak olyan nóták is ami biztos hogy nem lesz meg , mert nem is jelent meg.
-

-
Hú én teljesen elfelejtettem ezt a zenét, pedig imááádtam! Na most jól meghallgatom :) -
Egyetértek. Nekem úgy egészében véve nincs is mp3-am csak néhány meselemez - meg más formátumban (eddig) be nem szerzett muzsika -
Jó az mp3-is egy barátom lánya a yutub-ról szedi a zenét és teljesen elégedett a minőséggel.
-
Pedig így van Laci.
Max kocsiban ahol nem szeretem sűrűn váltogatni a lemezeket.
De ezt pont neked bizonygassam?
-
ezt kevesen merik kijelenteni magukról
-
Nem nagyon hallgatok már mp3-t.
-
Köszi Robi! 
Küldtem este mailt a számlaszámmal.
-
szia
itt meg tudod hallgatni őket
http://mp3bee.ru/music/Clubfish/0/
letölteni nem fogod mert mp3 de hallgatásra jó lesz
-
pedig volt már szerintem itt anno mp3 ban
-
Iggy #33570 Ezeket én is szerettem anno meg még most is néha hallgatom, mint pl. ma ezt Alpha Town - The Power Of My Love (12'' Paris Version) -
Még csak a zenét se ismerem.
-
Szerintem is 
Tudsz esetleg erről a remixről valamit?
Hallottál már róla verziókat? -
Klasszisokkal dögösebb mint az eredeti.
-
Nagyon jó zene! 
A mélynövésű Ken Laszlo énekli a vokált!
Örülök ha azt látom hogy a 80s évek vége ill. 90s évek eleji italo-disco zenéket is kedvelik itt néhányan!
Nem kevés jó dal készült ebben a sokak által 'eurobeat' stílus jelzővel illettet korszakban!
A teljesség igénye nélkül néhány a legjobbakból!
Philip-Dream of Me
Mc Brian-Loving You Forever
Danny Keith-Lean on Me
De Niro-Give it Up
Blue Sunbeam-Before the Night is Gone
Danny Keith-One More Time
Wilson Ferguson-Sometimes
Pamela-Saturday Night
Fred Ventura-Heartbeat
Alan Barry-Innocent
Blue Sunbeam-Dreaming
Sophie-Love Never Slipping Away
Chester-Right Time
Mike Hammer-Hot Love
Max Coveri-I Wanna Love You
Aleph-Take My Life
Aleph-Bad Power
Ken Laszlo-Mary Ann
Ken Laszlo-Baby Call Me
Alphatown-Runaway
Derek Simon-Don't Stop Me
Derek Simon-Mania
Sissy Brown-Do It
Alphatown-Hey Robin
Alphatown-Body Rock
Aleph-Check It Up
Mike Hazzard-Stop Me Baby
Sophie-Tell Me Why
Silver Pozzoli-Love is the Best
David Essex-Victim of Love
Phil & Stan-Play the Game
Rose-I Wanna Be Your Lover
Fred Ventura-It's My Time
David R. Jones-More Than a Dream
Maio @ Co-Feel the Groove
Stop & Go-Your Love
Aleph-Doctor Doctor
Dex-Day By Day
Brian Ice-Heartbeat
Oscar-Japanese Joy
Jill Sander-Illusion
...........................stb
Ez csak néhány volt,a listát lehetne még sorolni!
Egy dal sajnos nekem is hiánypótlásra szorulna!
MINDY LOVE-IT'S a SHAME /1989/
Iggy,U have a new pm!
-
Iggy #33565 Okés, hátha valakinek megvan és megosztja! -
Úgy gondoltam hogy nálam igen, de sajnos tévedtem.
-
Sziasztok!
Ma újra meghallgattam ezt a remek remix albumot.
Ez róla a kedvencem:
-
Iggy #33562 Sziasztok! Volna egy kérésem, megvolna e valakinek jó minőségbe(wav) ez a szám? Maltese - It's All Right(Extended)(1991)
-
akkor rendben 
-
Igen meg van.
-
remek
és már megvan ?
-
sanyo71 #33558 Fasza kis remix Gyurikám
ezt még én is begyűjtöttem,pedig tudod hogy vagyok a 90-s dolgokkal
a mester pedig résen van és segít neked amint látom
-
Múlt idő Gyurikám , múlt idő. 
-
90'-es évek kezdete...Régóta vadászom ezt a remixet...(Pince Klub 1990)
Ice MC - Easy (Attack Remix)
-
Ricardo Snip #33555 ezt az albumot fel tudná tölteni valaki ? köszi
K.O.O.L. – Itt Van A Party