90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Track List
<03:39>03:39>Free 2 Night - Stays The Same (Radio Edit)
<04:38>04:38>Free 2 Night - Stays The Same (Extended Edit)
<04:04>04:04>Free 2 Night - Stays The Same (M Phasis RMX)
<06:07>06:07>Free 2 Night - Stays The Same (Adrian White Remix)
letöltés
320KBPS
<#wink>#wink><#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
The real DJ play vinyl!
SirPrize-Declaration (93) (ennek õrzött kópiája sajnos y2k környékén elkeveredett)
(ez a verzió!)
és ez már a stílusodon kívül esõ történet,de hátha...
Pump Up To Rhythm - Push It
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
tudtommal ez a verzió nem jelent meg CD-én.
az én gyûjteményem szerény (mint még néhányban, eurodance kategóriában is még néhány száz számnyi hiányérzteme van, minden, ami nekem is tetszik, sosem lesz meg semmibõl, ez már rég biztos), igaz, ami van, az viszont hq 'all & only the best' <#nyes>#nyes> <#wave>#wave> és sokaknak fáj rá a foguk. <#kacsint>#kacsint> vagyok ezzel én is néhány (akár itteni) gyûjtõ néhány remekjével.<#finom>#finom> azért alkalmadtán próbálok viszonozni vagy örömet okozni. <#nevetes1>#nevetes1>
ígérem, a végkiárusításnál mindenkit értesítek!<#vigyor>#vigyor>
másodszor:nem hittem és még most sem hiszem el hogy megvan hála neked hihetetlen
harmadszor: igérem nem adom tovább keletebre:)
ÉS ESETLEG CD-N IS MEGJELENT???
Részemrõl köszönöm szépen!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csak miattad, csak Neked! Aztán majd 'keletebbre' a fórumban nem felvágni vele!<#nyes>#nyes>
Europhoria feat. Debbie Fredericks-Listen To The Rain (Club Mix) (97)
hqaudience.com
6'52" egy 98-as évjáratú fekete lemezrõl
CSAK LOSSLESS BEN HIÁNYZIK DE NAGYON<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
http://www.niemanmusic.com/
EZEN AZ OLDALON
Europhoria Listen to the Rain
SAJNA SEHOL NEM TALÁLTAM A MAXIRÓL INFÓT HOGY LEHET -E MEGVENNI VALAHOL?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
LETÖLTÉS
SAJÁT BÁR NEM GYÁRI, ANNO KAPTAM EGY HAVERTÓL ÉS MOST NÉZTEM CSAK MEG HOGY LOSSLESS <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
<#finom>#finom><#papakacsint>#papakacsint>
Track List
Good Moov - Eurodance Era (Radio Mix)
Good Moov - Eurodance Era (Extended Club Mix)
Good Moov - Eurodance Era (Sfaction Mix)
Good Moov - Eurodance Era (Original Mix)
Good Moov - Eurodance Era
320kbps
<#smile>#smile>
ez is jóó a másik számuk:)
<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
egy remek zene<#nyes>#nyes>
Berguson: Itt a következõ amit kértél: Moho Sapiens - Angyalbõrben (2:54) (1990) (FLAC)
Töltse nyugodtan akinek így losslessben nem volt még meg!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Skorpió - Azt beszéli már az egész város (1985) (4:06) (FLAC)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Berg: ebben a verzióban ritkábban hallhattad,és nem fogod megbánni ha letöltöd! <#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy az általad keresett "rész" 4:27-tõl hallható benne,ami nincs a "normál" változatban! Akinek kell,nyugodtan töltse!
Double You - Dancing With An Angel (Na Na Mix) (1995) (5:53) ((WAV)
Üdv.Csaby
egy remek verzió
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Köszönöm szépen tisztelt GTR 2 pontosan így szerettem volna :)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Trance:
Trance zenék története 1. - 1990-1994
Trance zenék története 2. - 1995-1998
Trance zenék története 3. - 1999-2001
Hard trance zenék - A 90-es évek
Progressive trance zenék
House:
Hard House zenék
Progressive house - Transzba ejt és táncra perdít egyszerre
House-Trance keverék:
House-Trance keverék zenék
Sziasztok.
Keresném Digital Scream-Nagy szerelem címû dalát minnél jobb minõségben audio wav vagy mp3 formájában.
Ha valaki feltenné akkor elõre is köszönöm neki.
Sziasztok.
skypon:)
Lassan, de biztosan 20 éves lesz az egyik kedvenc eurodance számom,ami hangulatában akkor nagyon nagy hatással volt rám, és még mielõtt el fogom felejteni e pár gondolatot, ennek apropójaként szeretnék néhány írásos nyomot hagyni ezügyben és háttérinfóval szolgálni a nõi vokált biztosító (akkor még nagyon hamvas) Melina-ról, akit itt-ott mindig hallottunk, de a múltjáról szinte csak a nagyon elszánt rajongók tudnak érdekes infóval szolgálni, most néhány apróságot összeírtam:
Tehát Melina Bruhn német-kanadai énekes, zeneszerzõ, 'színész' és hang'kölcsönzõ' Hamburgban végzett, elöszõr diszkó vonalon próbált érvényesülni, aztán Õ tudja miért jónéhány éve New Yorkba költözött, azóta kisebb klubokban és együttesekhez kapcsolódva élõben szeret énekelni, persze vissza-visszatér németbe is, legutóbb a 2008-as tehetségshowban tûnt fel, de akkor ott nem jutott be az elõdöntõbe sem (mondjuk nem csodálom, ha Joe Cocker - You Are So Beautiful To Me számával akart ott valamit).
Pályája során néhány tucat reklámfilmben és rádió reklámban is feltûnt, kisebb jelenetek erejéig néhány filmben is szerepeltették. Legalább kéttucatnyi saját szerzeménye ismert, de ezek egészéban nem kerültek sem publikálásra, sem lemezre.
Számomra , illetve zenei szempontból ismert és megszeretett elõadásai közül ezek voltak a legnépszerûbbek és legemlékezetesebbek dance vonalon,amibõl akkortájt vagy azóta is szerintem csak keveseknek tûnt fel, hogy a hangja milyen produkciókban maradt meg az 'örökkévalóságnak.'
1993 Prince Ital Joe feat Marky Mark - Happy People, United (a lemez vezetõ nõi hangja)
1994 Unit - Move Your Body
1994 Double AA - Dancers In The Night
évekkel késõbb éppen itt is õ énekeli egy film betétdalát
Melina - "I WILL SURVIVE" (remix)
...és reméljük ez a száma is megér majd néhány jó verziót
Melina - On & On....
az idõ felette sem állt meg, de még mielõtt nagyon megöregszik.... <#kacsint>#kacsint>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak ezt a verziót keresném losslessben ???<#help>#help><#help>#help>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez remek muzsika, lassan 20 éve keresem ezt a remixet jó minõségben (wav,flac) lehetõség szerint cd-rõl: Jump around (Power Mix) Ha valakinek megvan és nem sajnálja megosztani, azt arra kérem, hogy ne habozzon :)
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix) - 9559 megtekintés
* Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 2 nap alatt 58 megtekintés -
A TNT-nek,a Bumm,Bumm cimü albumát fel tudnátok dobni? 1998-as köszönöm
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
keresem ezt a zenét lossless ben ha valakinek meglenne <#help>#help>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
A Radio verzió jött be legjobban nekem, így azt tuningoltam fel :)