11371
Virtuális autótuning
-
#11049 és kb 8000x próbáltuk meg, hogy legyen valami, de nem igazán jött össze semmi komolyabb. :) a lelkesedés kb addig tartott, amíg kiválasztottuk az autót, utánna kb jött 2-3 munka általában. felőlem mehet, de ahhoz megint kéne vagy 5 ember minimum, hogy élvezetes legyen valamennyire. -
#11048 CSÁTOOK
SKY 8000 éve volt az utolsó tuningolandó cucc nincs valami 5let hogy autót kapjunk tuningolni me má fél éve relax van kiírva...
kösz
SrAta -
Szabi1991 #11047 sajna elég rossz minőségű a kép.. de azért egy picit módosítottam rajta :D
(3 perces munka -.-") -
#11046 ez STi felni? -
#11045 hát az a felni kicsit durva, de lesz ez még jobb is :)
lehet, hogy én is nekilátok:) -
#11044 Ilyenre futotta elsőre. :S
-
#11043 Köszi :)
Azért vt lesz? :P -
ktomi22 #11042 tudom tudom.. nem azt mondom nemjó... itt szlovákiában mindenütt ezzel talakozok :)... csak nekem szemely szerint külsőre nemteccik -
#11041 Ez a fabia még faszányos.Viszont az újból van olyan példány,ami 2 hónap alatt 4x volt szervízben:D
Nekünk ilyen volt régen,1.4-es benzines motorral,2 év alatt 1x volt szervízben,eddig borat és megane-t veri bőven.Fasza kis autó ez:) -
ktomi22 #11040 skoda..grat hozzá... bár.. fabia nekem szemelyszerint nemteccik...uj fabia meg annyire se... uj octavia superb jöhet :P -
#11039 Valaki ha kicsit unatkozik egyik, másik kép.Nem kell túl csicsás, felni csere, sötétítés.. Sajnos csak telefonnal tudtam fényképezni, viszont lemostam(nagyon ráfért). :) -
#11038 de még mindig nem kaptam soruce-ot... -
#11037 Ez volt az alapháttér.
Árnyékkal szarakodtam 1 órát, aztán meguntam.
Ha lett volna időm sztem jobb lett volna. Ez van:) -
#11036 a festés meg a designe brutlisan jó
az meg hogy rátetted erre a háttérre de az autó jobban dől mint az út
gondolom nem ez volt az alap háttér vagy igen??
a kerék nemtud kanyarodi
nekem is kicsit matt
meg fura az árnyék
kicsit műnek tűnik a kaszni
nálam 10/6,5
Üdv
SrAta -
#11035 duplázás. szószot tudsz adni? -
#11034 akkor meg béna a kanyarodás íve :D vagy nemtudom de nekem olyan fura. -
#11033 A kocsi dőlése az megegyezik az alapképen lévő dőléssel... x)
Amúgy nekem is csak a színe miatt tetszik. -
#11032 nekem picitt matt a festéte. de ettől független tetszik. az hogy a kerék nemtud fordulni, meg hogy a kocsi jobban dől mint az út mellékes :) a színe viszont királyság. -
#11031 Üdv!
Unatkoztam:
Vélemyény?(: -
#11030 én 7.0-val alkotok, de szerintem még a 4.0-val is lehetséges. nem Photoshop verzió függő -
#11029 köszönöm:) -
#11028 Különben a cs2 tökéletes erre a célra
általában tutorial odalakon találsz tuning tutorialokat
pl:
ezen csak tuning tutorialok vannak:
Itt vannak más jellegűek is:
megköszönni nem szégyen:P -
#11027 nem:) -
#11026 te fenyegetsz???
vagy ez mi akart lenni?
ha igen akk:
EPIC FAIL
LOLXD
-
#11025 küldjelek a moderátor topikba? -
Mityu91 #11024 Ez esküszöm hihetetlen! Itt kb egy éve az megy hogy havonta ilyen kisgyerekek beírogatnak, hogy mivel lehet tuningolni...kalapáccsal.
Életében még a photoshopról sem hallott és le sem tudja írni a nevét hanem jobban megéri inkább kipontozni...funkcionális analfabéta.
Ha meg letudod írni de lusta vagy akkor meg megint nem fog menni mert mondjuk a pontokat leírni meg azt a 4 betűt ugyan annyi idő.
Lényegtelen de bocs az offért.... -
#11023 mindennel lehet ami tud rétegeket. -
#11022 photo... cs2 vel lehet tuningolni? -
#11021 kösz má rájöttem tegnap este:D -
#11020 ez most kb olyan kérdés volt, hogy hogyan kell vezetni. el kell kezdeni aztán útközben rájön mindenre az ember, kezdés ként szerezd be a Photoshopot. -
#11019 elmondanátok hogy csinéljátok ? -
#11018 én elkezdtem fotózni és azt photoshoppolom már és nem az eutókat...:) -
#11017 ok -
#11016 nekem most van 1 félkész
asszem holnap készlesz akkor dobom de a hétvégéig biztosan készlesz
szal majd akkor tolok egy honda jazz-t:D
előről hátulról rajtban a képen egy kék és egy sárga netkársón emgkereshetitek:D
már nincs sok vissza:D -
#11015 ha nem alkotsz akkor igen :D -
#11014 kihalt a topik? -
#11013 Ahhhha apum kamionos scania mániás vagyok:D -
#11012 sebaj de szereted a kamionokat? -
#11011 MÉg csak apróbb módosítások vannak rajta szép alssan készülget van benne hiba elég sok:P -
#11010 Eredeti[IMG][/IMG]
VT
[IMG][/IMG]