11371
Virtuális autótuning
-
carloelsa #11089 köszi :D -
#11088 aha -
Szabi1991 #11087 szép :) -
carloelsa #11086 Kiprobáltam az uj dolgokat.
Eredeti.
Kész.
-
#11085 gif be mentetted ? -
#11084 nem tom mér de a 2. kép szemcsés:=( -
#11083 első igazi VT-m
eredeti:
VT:
-
carloelsa #11082 a Felni.... Coolll nagyon durva :D -
#11081 kicsit szórakoztam :)
a bal oldalát kicsit szétkentem :S
-
carloelsa #11080 köszi, akkor gyakorlom a rajzolást rajzlapon :)
A felni nekem is teccik xD -
#11079 a felni elég jó lett -
#11078 Én annó megjelenés előtt néztem utoljára akkor 2000$ér volt kiírva... -
#11077 keress jobb forrásképet. amúgy meg igen, rád van bízva, profi vt-t lehet csinálni sima copy-paste-el is . csak jó forrás kell. -
carloelsa #11076 Hello! Most kezdtem el a photoshoppal munkálkodni ezért segitséget kérek:
Nem tudok nagyon árnyékolni, meg nem tudom megcsinálni azt, hogy az uj lökhárító élethű legyen ne matt :S ezt hogyan tudom megcsinálni?
van erre vlmi mod vagy a kézügyességemre van bízva? (ecset meg radir...)
Amugy a képem (nem vlmi fényes)
Eredeti.
Tuningolt.
-
#11075 160k a CS4, 240k az Extended. Nézz utána mielőtt hülyeségeket írsz.
Mellesleg számtalan cég árulja az előző, már nem használt verzióit, így hivatalos CS3-hoz hozzájutsz akár 50k Ft-ért is. -
#11074 jó lenne ha a másik oldalon is lenne beömlő de am. CSODA -
Mexx #11073 Hy! Kezdő vagyok VT-ben, persze alap dolgokat tudok. Tudna vki segíteni bodykit rajzolásban? Tudok ültetni, felnit cserélni, szinezni, matricázni. De ez a rajzolás kifogott rajtam.. köszi előre is :D -
Szabi1991 #11072 ja igen.. az oldalán nem tom mire van az a lyuk, meg a kipufogó is elég fura ott... teljesen logikátlan, és még nem is szép sztem.. :) -
Szabi1991 #11071 jó ötlet :)
csak picit magas a gép :p -
#11070 nem a lámpa egy tuning audiról van:D -
#11069 Tudom nem azén dolgom de ha kell Sky én szívesen vállalom a topik irányítását és teszek fel kihívásokat -
#11068 Helló! Itt egy új VT-m! Ez egy Concept autó amit a Bugatti adott ki. Aki ismeri az autót az tudja mi változott. Tömören: Hátsó szoknya, lámpák eltűntek, beömlő a kerék felett(én rajzoltam:D), kilincs eltüntetve és hátsó kerekek kiszélesítése. A rendszámtáblán a jelek jelentése: Csoda. Ez az autó így szerintem egy Csoda:D
#11065: a lámpát te rajzoltad????? Igen jó eddig! -
#11067 tehát
ALAP:
-
#11066 bocs nem ez az alap
mindjárt adom a képet
-
#11065 Oks ittvan félkész...
Ajtó illesztés és kerék nemfix eleje az
A feliratért bocs muszáj...
ALAP:
TUNING:
-
Szabi1991 #11064 jöhet a kép :D -
#11063 írd be gugliba, hogy grid és rácsozd be:D:D:D
én mindenre azt csinálom ha nincs 5letemXD
kül most nekem is van egy félkész saalenem ha akarjátok linkelem:D -
#11062 Köszi! Azért nincs kipufogó mert nem találtam jó alapot:D -
Szabi1991 #11061 szép lett a lámpa :)
a kipufogó hiánya nagyon zavar :p -
#11060 Ja és a Lexuslámpa az én művem! -
#11059 Helló! Nemrég kezdtem el a VT-zést ez eddig szerintem a legjobb művem!
[most sokan gondolják akkor milyen lehetett a legrosszabb:)]
eredeti:
Tuning:
( a rendszámtáblán található jelek jelentése: Fiatal Harcos) -
#11058 uhh...magyar -
rinyavas #11057 Okkés megvan. :) Súgóba be írtam és rá találtam. nagyon köszönöm a segítséget :) -
#11056 kiöntő vödör :D nemtudom hogy lehet magyarba :D -
rinyavas #11055 Aha, értem nagyon köszönöm már meg is vannak a dolgok, csak mivel is tudom ki önteni? Nem rég kaptam a programot azt nem igazán tájékozódok még benne, még úgy se, hogy az enyém magyar... :D -
#11054 image-canvas size beállítod mennyivel nagyobb legyen a vászon, aztán fogod és a kapott részt kiöntöd színnel. -
rinyavas #11053 Sziasztok
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Photoshoppal hogyan tudok a képeim köré keretet tenni?
Üdv :) -
#11052 a felni színe nem passzol az autóéhoz szerintem (meg az ablakoké sem), felni témában sokkal szebb lenne szerintem egy ezüst, vagy fekete. ablakok terén meg a hagyományos fekete sötétítés. de amúgy a munka rajta jó, azzal nincs baj :)) majd a másik képből kovácsolok valamit a mai nap -
#11051 érettségi után bennevagyok ;) -
#11050 Igen. Miután feltettem ide a képet megcsináltam egy másik felnivel, sötétebb ezüstös, teljesen más stílus.
Szabi, sajna csak telefon volt nálam, de úgyis lesz majd fényképezővel készített, idővel.
Nem lett rossz a vt, tetszik így összességében!
Ilyenre gondoltam. :)