11371
Virtuális autótuning
-
#8117 Nemtom :p De lehet ideje lenne már nekemis megpróbálni egyszer.. -
mikiking #8116 MSN -en !!!! -
#8115 árnyékolni kell - csillanásokat rakni rá
/miért akar minden kezdő egyből kasztnit rajzolni? -
mikiking #8114 na és ezen h lehet változtatni ? -
#8113 szine eléggé érdekes,túl mattos -
mikiking #8112 #8086 ? -
mikiking #8111 Amugy mien lett az autó ? -
#8110 bár ahátsó felni az eredetin nekem furán áll,mintha nem az lenne ott eredetileg:D -
#8109 enyém ilyen,nem tudom rakok-e még rá vmit,felnit meg direkt nem cseréltem -
#8108 Sziasztok ez az első munkám,sajnos jobb ötletem nem volt.
Még nem végleges de remélem sikerül megcsinálnom.
vfts -
#8107 de csak valami 20kb-es képet tölthetek fel -
Balka14 #8106 hali gabaly
ha rákantintasz a forumra
ott bal oldalt lesz egy olyan h saját galériád oda feltöltöd
megnyitod a képet és a linkével beszurod a képet -
#8105 Hali
Valaki segítene hogy hogy lehet ide képet linkelni?
A képfeltöltés.hu nem jó -
Balka14 #8104 KTOMI22 teljesen igazd van!!!
De bazz a te ladád lenyugóz sztem gecc jol nézki!!!
Létszi vegyél fel msn-re:[email protected]
majd ott mondom a többit mit akarok -
#8103 ok.. igazad van.. 13 vagyok.. és akkor mi van? végülis te is voltál ennyi nem? bár nem ez a lényeg.. egyébként meg igen, azt az un. "homályosító tool"-t használom, mert nemtudok mást.. de legalább ennyibe segithetnél hogy akkor mivel.. erröl ennyit, mert ugyse fogsz válaszolni.. -
#8102 Hali
Valaki segítene hogy hogy lehet ide képet linkelni?
A képfeltöltés.hu nem jó -
ktomi22 #8101 thx ember.. végre 1 norm 12 éves csákó ;) -
#8100 Én se vok több!:D de nem akarom magam dicsérni, de szentem nekem egész jól megy a Vt-zés ahhoz képest hogy csak 1 hónapja kezdtem és csak 12 éves vok!:DÉs van benne igazság amit Ktomi22 írt!!:D -
ktomi22 #8099 irtam..nem mostani üzidre írtam hogy "pattogsz".. szoktam olvasni mindig a hsz-ket itt... am meg.. enyem nem "lap" kérdezz sztem meg akárkit.. ha annak látod, baj van térlátásoddal.. és tudom hogy irtad hogy 1 hete vt zel.. látom is mióta irkalsz ide.. ez igaz.. kezdőtől elég szép eredményt produkálsz.. csak ugy irkodsz mint ha pro lennél.. na de nem fogom tovabb ismetelgetni magamat, mert ez az előző üziben is benn volt...
UI.: akármit írsz, má nem írok rá vissza, mert én nem OFfolom tovább a topicot.. na csavesz -
#8098 hát figyelj már.. nemrég irtam hogy kb 1 hete vtzek, nem vagyok jo, sőt.. kezdö vagyok.. senki nem pattog.. csak megkérdeztem.. -
#8097 tök mind1.. szerintem a tiéd is ugyan olyan "lap" -
ktomi22 #8096 mielőtt belekötnél.. (kisgyerekeknek szokásuk...) szöveg elején TV zni helyeztt VT zni) -
ktomi22 #8095 am meg.. ne csinalj ugy mintha ugy tudnál tv zni.. nem azér mint ha én prof lennék, de..csainalsz 1 két cuccot.. amiben van hiba és a hibát eltünteted "homályosító tool"-al, aztan itt pattogsz, hogy igy-meg ugy.. csak hogy picit néhol homályos.. .. (azér mert avval takarod a hibákat)... és azt hiszed tudtsz VT zni.. ugy irogatsz itt/meg kritizálsz (nem mostaniról van szok.. csa szoktam olvasni amiket irkodsz).. akkor tdssz vt zni, ha majd nem lesz homalyos..
UI.: irasaidbol itelve nem vagy nagyon több 10-13 évesnél.. -
ktomi22 #8094 am ..most néztem meg milyen a tied.. nem akarok dicsekedni/hasonló... de tiednek ugy nez ki az a haso uköző, mintha csak 1 lap lenne ott.. + nem hasonlít -
#8093 jajjj bocs hogy ránéztem a kocsidra -
ktomi22 #8092 persze.. csakis mást fogok utánozni..... minek nézel te engem? -
#8091 ezt a hátsö lökös eltávolitást tölem vetted? -
ktomi22 #8090 nah.. egy kis ujitas
NEM VÉGLEGES -
#8089 tényleg? izéé.. hol? :D -
mikiking #8088 o.k. Köszz szépen,már megköszöntem egyszer kétszer,de tényleg köszz -
#8087 jah, szivesen hogy adtam tanácsokat msnen.. -
mikiking #8086 Nah egy kicsit átráztam a gépet.Jobb lett mint az elődje ? Kérem a kommenteket :
-
#8085 jah hogy töled kérdezte.. jolvan -
ktomi22 #8084 ugy magamnak ugyazn azon a szinten 4honapja kb.. de csak ugy magamtol.. nem tutorial meg semmi... de most akarok fejlődni , szal el akarok kezdeni komolyabban foglalkozni vele. -
#8083 1 hete kb de még egy normális autot se sikerült csinálni..még ez a legjobb -
Balka14 #8082 jah az nem volt olyan jo de az átalakitásaid nagyon bejönnek
Miota ps-el? -
ktomi22 #8081 thx.. bár nekem nem teccik.. nem vok megelégedve a képminőséggel..az alappal -
#8080 megprobáltam kijavitani a hibákat,elsomottság és kockaság
kép -
Balka14 #8079 KTOMI22 nagyon jo lett nekem bejön -
#8078 lassan én is elkezdem :)