11371
Virtuális autótuning
-
#8157 Na, azt hiszem jövő héten én is indulok ismét, remélem nagyon jó kocsit választunk majd. És az elmúlt hetekben 4 művem is készült, ami miatt nem "versengtem", majd megmutatom, ha érdekel valakit, amint lehet... -
#8156 plz dobjál már 1 linket , hogy honnan vannak a felnik. Keresem keresem , de az istenért sem találok hasonlót. -
ktomi22 #8155 Nincs időm jobban megcsinálni.. ezért beadom, ahogy most van:
VERSENYRE:
-
#8154 ezért írtam hogy leszarom az egészet, versenyen kívül ...
rakosgattam rá mindent aztán más lett... ennyi -
#8153 Kafa lett.
De ez most mitől tuningolt lada?
Ennyi erővel beadok akármilyen képet,és mondom hogy lada volt.
Tudom hogy megcsináltad de ez már nem tuningolt lada kategória.
Bocs hogy pofázok de ez az én véleményem.
Amúgy nagyon jó lett.
-
#8152 Hali
Sajna idő hiány miatt csak eszt tudom beadni,remélem annyira nem gáz.
VFTS -
#8151 -
#8150 te egy állat vagy! -
#8149 ha valaki nem hinné hogy ladából lett annak ITTVAN a kisinyített PSD-m, lehet nézegetni a rétegeket :D -
#8148 :DDDDD Kira -
#8147 fogtam átformáztam a kasztnit, olyan oldtimeresre, aztán tettem rá alkatrészt innen, egy lökőst onnan, küszöböt amonnan, aztán most itt tartok :D hogy totál nem lehet ráismerni :D
na sebaj . nesztek .
-
#8146 7-ig tolhatja be mindenki az autóját a topikba, pár perccel utánna meg már indul is a szavazás a szavazó topikban! ha nagyon egyoldalú a szavazás, akkor hamarabb vége lesz, de ha 1 óra alatt jön 3 szavazat, akkor még várunk! de általában 8-ig eldől, hogy ki a befutó! aztán a nyertes tesz 3 autót ebbe a topika, és másnap hétig lehet róla szavazni, hogy melyik legyen tuningolva! értelemszerűen itt is ha hamarabb megvan a nyertes (pl az egyikre jött már vagy 6 szavazat, de a másikra csak kettő, a harmadikra egy sem), és akkor már lehet kezdeni a heggesztést, ami mindíg következőhét szombat este 7-ig tart! és így mindenkinek van nagyjából 6 napja, hogy alkosson valamit! -
#8145 csöppet torz lett a ladám :D nem nagyon lehet már ráismerni :D -
Balka14 #8144
Hali nekem is ez a végleges!! -
#8143 Hajrá :p -
mikiking #8142 Na itt a végleleges kocsim ! :
-
mikiking #8141 Amugy mikor kellesz szavazni ? mert nekem este mennem kellesz koncertra ! és mikor lesznek betéve a kocsik a szavazo topicba ? -
#8140 ma vana beadás, látván a munkákat ráröppenek énis a témára, ha jó lesz beadom, ha nem nyomok egy X-et :D -
Balka14 #8139 hali penec!
az ültetés se vmi jo!!felniket is rkd rá rendessen kasznik elég körbék -
#8138 Nos >itt< az én autóm is, de még nincs kész!:D Egyébként sok a hibája , ezeket én is tudom, de estleg ha vmit én nem vettem volna észre szóljatok!:D
Mattos a beömlő, a lökös is rossz...(ez volt az első rajzos próbálkozásom) meg ijen "kisebb" hibák XD -
#8137 Nem szóltam... :) -
#8136 Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lett.
Nem akarod megmutatni?
Próbátam én rajzolni de feladtam(elég ratyi lett)
Meg mondom először má mégse rajzolgatok. -
#8135 He? :) Ez kinek ment? -
#8134 LoL gabaly én is VFTS-t csináltam de én rajzoltam rajta mindent
-
#8133 vagyis egyformák a kerekek, de mint tudjuk ezen autóállás esetén a hátsókerék(a képen) kissebb... -
#8132 Egyik se... kissebb az első kerék... :) -
#8131 a hátsó kerékjárat kisebb az elsőnél, vagy a hátsó rugó rövidebb, a lényeg hogy közelebb van a hátsó kerék a kasztnihoz mint az első... -
#8130 Hát... szerintem egész jó... az a lökös nekem nem tetszik, attól függetelenül jól van megcsinállva... -
#8129 Bemásznak az ablakon...
Vagy lehajtják a hátsó ülést és a csomagtartón keresztül... :) -
#8128 Az nem baj, lényeg, ho megpróbáltad... -
ktomi22 #8127 nah.. véleményt várok.. vagyis inkabb kritikát, hogy sztetek még mit javítsak (ha tudok).. LINK -
#8126 Cáfolnám azt h minden kezdő kasztnit akar rajzolni!!:DMert én nem XD
Bár most ez lesz első rajzolt lökösöm, a ladán, és szentem nagyon gagyi lett...:S
-
#8125 És hol fognak beszálni??:D -
cucmalajmc #8124 ez kb 80%-os stádiumban van
-
#8123 Az enyém eddig ilyen... -
cucmalajmc #8122 eddig elnéztem az eddig beérkezett képeket, bár többnyire még nincsenek készen, de nem látok bennük sok fantáziát... Ültetés, felni. Nagyjából ennyi amit láttam, meg rally vonalúakat. az nem rossz. één teljesen másra gondolta. holnap belinkelem azt majd elválik milyen lesz. -
#8121 pedig télleg nem ártana segitség.... legalább van tutorialos oldal? digimods és hvtm-en kivül? -
ktomi22 #8120 írj nyugodtan PM et..szivesen válaszolok ha tudok...
..ami a Ladámat illeti.. hát.. én nekem nem tecik a munkám.. sőt.. 1 munkám se nagyon.. -
ktomi22 #8119 re.. előző dolgoról már nem papolok többet, mindent leirtam amit gondolok... a segítéshez meg annyit, hogy szivesen segitek, ha tudok, de én sem vagyok pro.. sőt.. sztem még átlagos ps-es sem...
ami a 13 éveseket illeti... hát rűhelltem magam amikor annyi voltam így utólag.. és most is rühellem az oly fajta 13 éveseket mint te, már bocs.. és tisztelet a kivételnek.. -
#8118 A multkor pont te mondtad, hogy attol, ho kezdő, lehet, ho tud jót...
Én nem vok kezdő, mégse tudom normálisan megcsinállni.... (de ezt már multkor megtárgyaltuk:))