11371
Virtuális autótuning
-
#8237 Nagyon sok helyen maszatos, a ködlámpa hát....nem találok rá szavakat, a bal lámpa alatt csak egy lila folt van, a carbon sem tökéletes.....lehet durva leszek, de én igy ezt egy Barbie autónak tudom elképzelni, tudom, hogy azok teljesen rózsaszinek, de ez is majdnem...Megint a kivitelezés minőségével van baj, az ötlet jó lenne...Szerintem minél hamarabb túl akarsz lenni rajta és emiatt kapkodod el, pedig ez olyan, hogy le kell ülni és időt kell szánni rá, különben ez lesz az eredmény... -
#8236 tetszik -
#8235 Nem egy dolog hibádzik még :( -
mikiking #8234 Na kijavigattam pár dolgot , még wan vmi ami nem jó ? :
Katt. -
#8233 -
Szabi1991 #8232 azt a végére szánom, mert sok réteg van, és nem akarom még egyesíteni őket az ültetéshez.. :) -
#8231 ültesd le és mégfaszább lesz;) -
Szabi1991 #8230 ok, linkbe tettem.. -
#8229 Az alváz láthatatlan? Hol a fék és hol a tengely? -
#8228 Ha nem végleges akkor linkeld...
Egyébként nem rossz... -
Szabi1991 #8227 bár az enyém se jobb :DD
kép
persze ez még nem végleges..
-
Szabi1991 #8226 az ötlet tetszik , de a festés rossz, a lökősek mint a papírlap, csak az egyik oldalon van meghosszabbítva lökös..
a lámpák középen túl pixelesek,és rossz szögben vannak,a felni nemjó , a tükrök se , jah és az egyik oldalon hosszú tetőcsomagtartó van, a másik oldalon nincs..
kb. ennyi ami zavaró hiba.. :)
-
mikiking #8225 mi a gond a kivitelezéssel ? -
mikiking #8224 és amugy mien a Kocsi szted ? -
Szabi1991 #8223 az ötlet jó..de a kivitelezés... -
mikiking #8222 Na aszem már csak pár dolgot fogok csinalni vele ,de véleményt kérek ! :
-
Balka14 #8221 Harly faszák nagyon!!
Ati a tied ngyon bejön nekem -
#8220 Na ezeket csinálgattam az elmúlt időben, ezért nem indultam itt, bár lehet nem kellett volna.
A fekete VW (alap egy A8-as) kb 1 óra alatt készült el, a szürkés kb 3 óra alatt (alap A6-os), az 5 ajtós alfa (alap alfa gt coupé) olyan 4 és a 3 ajtós (alfa romeo brera) kb 6-8 óra alatt...Nem változtak meg drasztikusan, kevés időm volt rájuk... :(
-
Szabi1991 #8219 fura, de teszik :) -
#8218 Na én azért is megcsináltam a Toyotát magamnak!
>Itt a kép<
Szerintetek milyen lett? -
Szabi1991 #8217 én csak most kezdtem el :DD
bár az orra már készvan.. -
#8216 Itt az enyém. Ez is végleges.
-
#8215 mindenkinek a saját galériájába -
Szabi1991 #8214 Balka14
-
Balka14 #8213 Chevi végleges
ha vmi hiba van lécci jelezzétek -
#8212 -
cucmalajmc #8211 70%-os stádiumban vagyok a versenyművel -
#8210 ha alapműveltség akkor ezzel az "amcsiból hozzák a cuccokat" ne nagyon erőlködj :DDD a VFTS a Vilnius Fabrik Tuning Sport rövidítése. ha tudjuk h merre is van ez a csodagyárváros akkor máris megdőlt amerika :D
aki nem hiszi járjon utánna :DD -
#8209 :D Hát nekem ojanom nincs :P nem szeretem amúgy se a ladákat!!:D(Most sokan megharakszanak rám:D) -
#8208 erről nem kell olvasni,és sem olvastam róla de ismertem:P ez alap műveltség:P :D -
#8207 hát bocsi, de én nem olvastam róla... meg amúgy is csk az amcsi autókat szeretem!:D(nem csak azokat) -
#8206 omg ezt netudni:O
a lada rallyváltozata,régen olvastam róla egy újságban(az igazi vfts-ről)abban azt írták hogy 1,5milla és amcsiból hozzák hozzá az alkatrészeket -
#8205 Elmondaná nekem vki hogy mi az a vfts?? :$ -
#8204 szerintem lehet nyertél volna ha tegnap beteszed:) -
#8203 huh :) -
#8202 Kár, mert szerintem ez lett az egyik legjobb :( -
#8201 Csáó! Sajna tegnap nem értem rá és nem tudtam beadni a munkámat de azért ha már elkészült berakom:
-
#8200 Odavágós nagyon ;) kár h a motorháztetőn nincs semmi -
#8199 Én kész is vokChevi -
#8198 na én azt bizti nem csinálom meg. majd a következöt hátha.