Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Milyen árnyék csillog és hol? o.0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sziasztok engem az érdekelne hogy az árnyékokat ti hogyan teszitek rá szépen, hogy így csillogjon mert nekem nagyon tetsziik és nem nagyon sikerül.
Azt tudom hogy a réteget overly ra kell tenii de biztos van valami technikája kérlek mondjátok el köszönöm!!😊

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Penec
Ja és 1ébként az nem a végleges kocsi!!😄

Penec
Én csak most ismerkedem...😄úgyhogy nem tudom ki mijen, de remélem jófejek vagytok!!!😄
És amúgy nem loptama felnid, mert találtam egy oldalon!!!és am láttam h neked is ojan, de akkor én már beraktam az enyémbe a felnit!!

Czdano
Ezen hiba? o.0 pl.:?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hassan B
Valóban szép, de én azért nem ezt vetném fel példának, mert jónéhány hiba található rajta...

][ ВАЗ ][

VRSDM
nem is várok én semmit 😊 alktok, berakom, savazok, alktok berakom, savazok. mind1, hagyjuk már

u dont have to listen anybody else but me

Harly18
Csak azt felejtik el néhányan, hogy ez a fórum nem profiknak szól elsõdlegesen, hanem azoknak, akik most ismerkednek a ps-sel és most kezdték el és segítséget várnak azoktól, akik már régebb óta csinálják, ezért nem lehet világra szóló kivételes munkákat elvárni senkitõl....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Ha én nem kedvelek valakit/valamit, akkor azt én elkerülöm...

VRSDM
3éve ps-ezek, miért mire számítotok egy kocsituningnál? repüljön? :S
bodykit.ültetés.felni ezekkel lehet operálni aztán vannak az apró kiegészítõk amik már csak a fantáziádon múlnak...
az meg hogy hány réteged van nem mondd semmit, a caddy-nél ha nem mergeltem volna folyton 100-150 réteg között kellett volna keresgélnem...

az meg hogy nem kedvelem a társaságot itt az nem a ti hibátok, másként jár az agyatok mint nekem ... -.-

norbi56
amit a sárvédõnél és a keréknél láttok hibákat az a 800x600-as felbontás miatt van a sárvédõn valójában nincsenek hibák!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
nem azé de kurva szar(lehet kezdõ vagy de akkoris)és leloptad a falnimet hogy kapnád be a...

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Harly18
Megnéztem, 1 hetet ír, de akkor õ biztos már nagyon régóta csinálja ezt, itt a többség meg szerintem nem ps-ezik évek óta...

Harly18
Persze, ez is igaz, ezt én sem szeretem, mert ezeket az általános tuningokat mindenki meg tudja csinálni és azt is tudom, hogy itt soha nem az nyer (általában), aki igenis ötletes és jó kocsit csinál. Ez a Fiesta is tényleg baromi jó, csak biztos nem 1 hete volt rá, hanem 1 hónap, arról nem beszélve, hogy ez is egy szokványos tuning, semmi extra dolog vagy új ötlet sincsen benne...

Czdano
Figyu..igaza van..
A legtöbb ember kicseréli a felnit, átfesti a kocsit, felrakja a carbont, rácsot rak, és néha látunk egy-két rajzolt spoilert. Ennyi. Ja és megcsinálja a leültetést. Az hogy ki nyer ar dönti el hogy hogy találja el a szineket meg milyen airbrusht rak 😊 Utána is nézek pár uj tutorialnak hogy legközelebb vmi ujat csináljak 😊

Czdano
Utána néztem h mien egy jónak mondható VT..

69 rétegbõl áll..link..

Szerintem ilyet az sg-n nem sokat fogunk látni 😊

Harly18
Mért mentegetõzõl? Mindenki olyan kocsit csinál, ami neki tetszik. Az hogy másnak nem tetszik és többet gondol a VT-rõl az magán ügy. Nem kell mindig átrajzolni szinte a felismerhetetlenségig egy autót, hogy az VT legyen...

Czdano
Amugy még az ablakot is leeresztettem a kocsin ráadásul a lámpa is világít <#crazya>

Czdano
Megértem a problémádat de sajnos nem találok egyszer se egy kiba****** kocsit amin ugy áll a bodykit ahogy kéne (rajzolni meg nem tudok psben :'( ). Spoilert erre nem akartam rakni..na majd legközelebb

Harly18
"ez nem az én társaságom" ... ez egy baromi jó beszólás volt, szerintem mindenki szívét melengeti...És még én hiszek magamról túl sokat egyesek szerint...

VRSDM
dehogy... sõõt, én inkább nem hangoztatok is semmi magasröptû igét... berakom a kocsim aztán ennyi, ez nem az én társaságom -.-

Csori
azt hiszem te pontosan tudod melyik autókról írtam, és azt is, h pont a tied maradt ki a szidalmazásból 😊 sajnálom de én 1 kivágást, és színcserét nem tudok értékelni ... lehet túl sokat akarok 😄DD

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

UnknownAsshole
ezt paint-el csináltad ? <#idiota>
Harly18
Épp a részleteit tekintve nem szép, maga az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás. Az, hogy valaki kezdõ, az nem mentség igazán egyes hibákra. Én is nemrég kezdtem, de az elsõ kocsim nem volt ilyen elnagyolt. Biztos sokat foglalkoztál vele, de fõleg kezdõként 3-szor annyit kell vele törõdni és akkor jó lesz...

huuuh ember

Penec
Nos itt az én kocsim is...szentem csak nekem teccik...ill nekem se!
Ha figyelek a részeltekre, akkor szentem szép lenne, de még elég kezdõ vagyok úgyhogy ennyi jött csak ki belõlem(kisebb képben nem látszott hogy ijen sok benne a hiba):
>>Katt<<

VRSDM
most szidod a csilli-villi tükörfényes kocsim?<#nyes>

Csori
hmmm... ezek aztán a komoly autók. kis matrica feldobálás, 1 kis felnicsere (ahogy esik úgy puffan), kicsi színváltoztatás és kész is. az igaz h a "zsûrinek" ez bõven elég, mivel a legjobban kikent erbrussos autóra szavaznak még akkor is ha "üvegház" módon van címkézve.
nem véletlen a kemény beszólás, de aki sajnálja sz idõt az sztem bele se kezdjen, ez nem a 10perces dolgok egyike.

norbi56
király

Czdano
Kösz..még rá akartam irni h Czdano's fruit shop de vhogy nem mutatott rajta 1 betütipus sem akárhogy torzitgattam..

xtuner1991
Nem is rossz<#wink>

Czdano
Gyümölcsöskocsi powaaaaaaaa..>enyim<

Czdano
<#hehe> Kiváncsi vok enyémre mit mondtok majd 😄DDDD

nállad is bõven 😛

Penec
Nekem teccik, csk ténylge vannak apróbb hibák!

norbi56
télleg

norbi56
Tudom hogy vannak benne hibák a festésen és a háztetõ(n)de ki fogomJAVÍTANI![/img]

norbi56
tény tényleg lapelni és a hátsó részen is van hiba"papírkasztni"

VRSDM
innen látom hogy lapfelnid van ;]

Czdano
Hali
Ilyen kis felbontásban nem látok belöle semmit de jónak tûnik...
Nagyobb képet plz!

Penec
Sziaszok!

Otthon összedobtam 1 autót, (ez az elsõm)nekem nagyon teccik és kiváncsi vagyok hogy nektk is teccik-e!
És plz mondjátok az igazi véleményt, mert ha azt mondjátok hú de király meg minden, akkor elbízom magam, és szarokat csinálok majd😄
itt a kép: http://gportal.hu/picview.php?prt=428228&gid=1796580&index=25

Harly18
Igen, én is sötétszürke/fekete színre szerettem volna csinálni és esküszöm nem csak azért modnom, de én is lángokat akartam rátenni, mert annyi hely van a kocsin. Csak nem találtam tûzrõl normális képeket, meg feketére sem nagyon tudom befesteni 😞

DJ Skyline
ájjj, ez az Impreza! fele árnyékban van, lehetett volna egy normálisabb képet is választani!

VRSDM
az enyém eredetileg, egy ilyen maffiózós, lángos festésõ, ültetett, nagy kívül fûzött felnis, gangxta kocsinak indult, aztán ahogy csináltam bejött a babakék színe 😉 akkor meg irány a beach 😄

Harly18
Amúgy hihetetlen mennyire egyfelé jár az agyunk 😊 Én 3 Caddy-be kezdtem bele (nem tudom miért....jött az ihlet) és az egyik nekem is egy buggy szerû, persze más formában, egyáltalán nem hasonlít a tiédre. Aztán lehet nem ezt fejezem be, majd meglátjuk mihez lesz kedvem....Megint szeretnék egy "nem" átlagos átalakítást csinálni....

Harly18
A Golfom és az Unom is fent lesz hvtm-en 😊 Most írt vissza 😊😊😊
Egyedül a Kis Polszkimat meg az Audimat nem tartották "méltónak" (az Audit megértem, mert kissé izé lett...) meg a Dodge, amit be sem küldtem, mert annyira kevéske rajta az átalakítás...

Csori
minek is tuningolni 1 imprezát !? ... sztem csak azért mert nincs olyan gyári autó amit ne lehetne MÉGSZEBBÉ tenni 1 - 2 okosan elhelyezett elemmel.

Csori
bakker, én már 1 órája szívom magam a subaruval, de még csak az 1ik lámpája érintett a dologban, és még csak le van fedve, nincs kilyuggatva a szép új búrája ... lehet télleg kevés lesz a 10 nap 😄

DJ Skyline
lehet én is megcsinálom, Scnitzer M6, már agyban körvonalazódik a kép! 😄 mondjuk ez lesz életem elsõ lökös cseréje, de kiderül majd

DJ Skyline
"Tilos más VT-jérol alkatrészt, részletet, hátteret stb. másolni!" az nem egyenlõ azzal, hogy nem szedhetem le a Schnitzer M6-ról a felnit, az nem VT 😄