11371
Virtuális autótuning
-
#8277 Ide rakd már fel legközelebb :))) -
#8276 na mind1.. nemtudom mért ilyen kicsbe teszi, itt a link -
#8275 én asszem készen vagyok.. sok kisebb dolgot csináltam rajta..
-
#8274 "Ha egy adott fázisról teszel be képet, azt URL ként tedd be a topik könnyebb átláthatóságának érdekében!" -
#8273 az első lökős homályos, (meg szerintem szebb lenne ha a hátsó felét az első lökősnek ráigazítanád a kerékjárat ívére ;] nem buziskodom csak mondom, amúgy szép-nagyon szép (te tartod a lelket a topicban ;]
[szin=red] -
#8272 Nagyon jó, főleg a színe tetszik :) Én csak holnap tudok nekilátni a kocsinak........remélem :( -
#8271 -
Szabi1991 #8270 semmi zavaró hibát nem látok :)
szép kis vas :) -
#8269 Nos közelít a véglegeshez. Kérem a kommenteket és hibákat!:
Chevrolet DUB tuning -
#8268 Nos itt a végleges...ugyanis szombatig nem leszek itthon... :(
De sebaj beadom a "remekművem" XD és ez versenyre megy!! -
#8267 Ja és mégse végleges...XD kijavítom a hibákat!!:D -
#8266 Nem értem hogy miért is koppintás??? -
tzsoltika #8265 Találtam valakit a deviantarton aki nagyon érti a photoshopot (cs2-vel dolgozik) és szerintem egy művész. Nagyon szép és jó munkát csinál, nézzétek meg le fog esni az állatok! -
#8264 Az eleján a "szák" csak simán felirat a képen.
Ha matrica lenne követné a sárvédő vonalát, az az megtörne. -
#8263 beömlő roszul áll -
Balka14 #8262
Végleges kis képecském!!Hibákat jelezzétek -
#8261 -
#8260 A második egyértelmű koppintás gyenge kivitelezésben... De ha dolgozol még rajta, akkor nem olyan rossz... -
#8259 ennyire beszéltetek róla , felkeltette az én érdeklődésemet is.
Íghát ma én is elmentem a tescoba és megnéztem. Nem lett v.mi XXL -es méretű kép :). -
#8258 Én is kész vagyok az autómmal:D és csináltam 1 rózsaszín hello kittys autót!!:D Eleinte komolyan gondoltam , de aztán csak egy 20 perc alatt összedobott Barbie autó lett XD Úgyhogy itt van nézzétek meg:D
Nos de hogyha nem adom be a Barbie auót akkor mit adjak be??:D:D Hát ezért csináltam egy szép kis autót:DAmi szerintem 10000X jobb mint a Barbie autó:D Ja és versenyre is ezt adom be!:D Úghogy itt van és kérem a kommenteket mind a 2-re!!:D -
Szabi1991 #8257 én madaras teszkóban néztem kb 5 napja :) -
#8256 Én is ma voltam a Tescoban és én is megnéztem az Imprezákat:) -
Szabi1991 #8255 jah, ezt a chevi-t lehet beküldeni a tuning magazinba is.. -
#8254 milyen impreza vt-m?:D imprezát nem tuningolod virtual:-) -
#8253 photoshop cs3 extended -
#8252 Hello-hello
itt ülök **** városába és a lakótelepen lopom a netet :D:D
tudjátok, vhogy muszály
grat a ladákhoz itt baromi sokat lehet belőlük látni( szeretem ezta helyet)
Bardocz:a tescoba megnéztem az imprezza VT-d a T&S-be
most ezt a kocsit lehet oda beküldeni??? -
#8251 Photoshop CS2 9.0 -
ledó #8250 hello mi a teljes neve annak amit használtok adobe photoshoop cs3 design vagy video vagy mi????
-
#8249 -
#8248 elég 2d-s a felni. -
#8247 picsab@ és pont én is elírom :( -
#8246 "rosszúl" ??---> risszul. -
#8245 Bocs, de nincs igazad. Meglehet anélkül is, csak több idő megcsinálni. Sokkal perecizebben kell, ezt tudom csak mondani. Nem az elmaszatolás a megoldás mindenre.... -
mikiking #8244 De elmosódással tudtam csak megcsinalni,mert kivetem egy darabot a kocsibol,hogy lehetett wolna megoldani máshoigy ? -
#8243 Jó persze, de az, hogy ez a második kocsid, az nem mentség az elmosódásokra. Mert ha kezdő vagy ha nem, csak azon múlik, hogy alapos legyél. Ha annyit foglalkoztál vele, akkor nem lenne szabad, hogy itt-ott tiszta paca legyen... -
#8242 Olyan mintha csak matrica lenne a gallytörő és a lámpa, a felnik rosszúl állnak. -
mikiking #8241 _Köce,de nem értem,h roszul rakta fel a gumikat ?????Meg azt a matrica dolgot sem ? -
#8240 sry -
#8239 egy-kettő van még -
mikiking #8238 Vasárnaptol küszködök fele kcisike szünetekkel ! ez a 2. kocsim