Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+fav 😊
REAL MADRID
ajajjj én alig csináltam vele valamit...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
én nekem már csak a színt kell lecserélni és készen vagyok! sokkal többet csináltam mint az eddigi munkáimon, de majd meglátjátok!
gyerekek, nagyot fogok alkotni 😄 meglátjátok majd, de nekem már most tetszik, pedig csak félig vagyok kész
Bocs majd holnap adok most hirtelen nem találom de valahol benn van a gépben 3 giga tutorial 100mbre tömörítve aasszem annyi😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Vmi linket nem tudtok adni ha szépen kérem, amin van vmi tutorial auto matricázására, vagy pl ha választok más hátteret, akkor annak a tükrözõdése az auton...Remélem érthetõen írtam...
...
Ráálltam a hibák javítására...De lehet, h elkezdem elölrõl, és több idõd szánok reá, mert ezt kb fél óra alatt raktam össze...
Most rászánok annyi idõt, amennyit csak kell...
És utólag/elõre köszönöm a segítséget...
Most rászánok annyi idõt, amennyit csak kell...
És utólag/elõre köszönöm a segítséget...
...
Hát... semmi ötletem sincs erre.. próbálgattam csinálni, de valahogy nagyon nem megy!Nah de vmit megpróbálok csinálni!
szia!
Bekarikáztam azokat a részeket ahol én hibákat találtam legföbbkép ezek az elmosott területek zavaróak meg a bmw embléma eltüntetése is lehetne preízebb... a képetitt megtalálod😊
Bekarikáztam azokat a részeket ahol én hibákat találtam legföbbkép ezek az elmosott területek zavaróak meg a bmw embléma eltüntetése is lehetne preízebb... a képetitt megtalálod😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Sziasztok!
Ha nem gond, akkor én is beszállnék!
Bár nem szavaztam még, de remélem nem baj, hogy azért csináltam én is egy képet a Bömbirõl...
Nyugodtan jöhet a ,,fikázás", mert hát az ember ugye a saját hibáiból tanul...
Ha nem gond, akkor én is beszállnék!
Bár nem szavaztam még, de remélem nem baj, hogy azért csináltam én is egy képet a Bömbirõl...
Nyugodtan jöhet a ,,fikázás", mert hát az ember ugye a saját hibáiból tanul...
...
Most nekifogtam a bmwnek, de semmi ötletem nincsen jelen pillanatban.. Talán majd holnap este 😄
szóval a merci nyert? <#zavart1>#zavart1>
BMW: 5
Volvo: 2
akkor eldõlt a dolog, az idõpont legyen vasárnap este 7 óra, ha kevés, akkor kitoljuk kicsit, de azért jó lenne ha nem 1 hónap múlva születne eredmény <#idiota>#idiota> akinek túl fakó, az a kontrasztot állítgassa!
Volvo: 2
akkor eldõlt a dolog, az idõpont legyen vasárnap este 7 óra, ha kevés, akkor kitoljuk kicsit, de azért jó lenne ha nem 1 hónap múlva születne eredmény <#idiota>#idiota> akinek túl fakó, az a kontrasztot állítgassa!
nekem nem tölti be az egész netcarshow.com-ot :S:S tegnap sem sikerült, nemtudok savazni...:S
volvo-ra szavaznék. de nem ígérem hogy megtudom csinálni.
am meg a bömös képe fakó, és fehéregyensúlyt sem ismerte a fotós, a merci meg zajos. így maradt a volvo 😊
am meg a bömös képe fakó, és fehéregyensúlyt sem ismerte a fotós, a merci meg zajos. így maradt a volvo 😊
u dont have to listen anybody else but me
szerintem eldõlt, de azért vájunk még estig, de azért gondolatban már lehet csinálgatni, ki mit tervez, stb 😊
ja igen, és természetesen él még mindíg az, hogy aki szavazott, annak köteles megcsinálnia! tehát így is alacsony a létszám most, ne legyen az, hogy valaki szavaz, és menet közben kitalálja, hogy mégsem
ja igen, és természetesen él még mindíg az, hogy aki szavazott, annak köteles megcsinálnia! tehát így is alacsony a létszám most, ne legyen az, hogy valaki szavaz, és menet közben kitalálja, hogy mégsem
bömös
na, hogy ne aludjunk el, ezért íme 3 autó, ami közül lehet választani holnap estig, ha kb 2 szavazat lesz, akkor kitoljuk keddig, és így tovább 😊 most kombi versenyt tartunk, olyan úgy sem volt még nagyon
BMW 3-Series Touring
Volvo V70
Mercedes-Benz E-Class Estate
BMW 3-Series Touring
Volvo V70
Mercedes-Benz E-Class Estate
Srácok tudnátok 2-3képek küldeni ilyen autós (Valós) hátterkrõl pl úti szakasz ahová be vághatom a képemet!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
akárhány kocsit nézel, meg semelyiknek sem lesz ilyen színe, semmilyen festék és semmilyen megvilágítás mellett... :]így értettem.
a felni míért ilyen színû? másrészt az egész szín nem valós.
tõled szokatlan, jobbakat is láttam már tõled ... :/
tõled szokatlan, jobbakat is láttam már tõled ... :/
Akit érdekel Tuning Magazinverseny (VT Bajnokság)ITT meg az autó
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Az én kocsim nem fehér volt 😄
Fehérbõl a legnehezebb feketét csinálni!
De próbáld meg azt hogy befested pirosra és kiveszed belõle a piros színt!
Fehérbõl a legnehezebb feketét csinálni!
De próbáld meg azt hogy befested pirosra és kiveszed belõle a piros színt!