11371
Virtuális autótuning
  • air12
    Versenyre!
  • bardocz
    ctrl+shift+u és aszem így lesz fekete,fehér a lökös,utána ctrl+u és ott colorizet pipáld ki,és akkor huzogasd a csúszkákat úgy hogy jó legyen,meg a kontraszot is érdemes ilyenkor baszogatni,hogy jó legyen

amúgy én is elkezdtem csinálni a kosit,csak sajna elakadtam ötlethiányban,szokásos ültetés tisztogatás lett belőle:S
  • dudu92
    csá
    van egy kis gondom. leszedtem egy lökhárítót ami más színű mint a kocsim.
    hogy tudnám úgy megcsinálni hogy egyszínű legyen???
  • Harly18
    Megjött a kedvem egy kicsit ehhez a dologhoz :) Az a nagy kár az, hogy nincs időm rá :( Bár ha az esetleges nyertes esetleg megvesztegethető, akkor következő héten lehet beszállok :D Ehhez csak egy győztes VW kellene :)
  • dmx
    Szép munka Skyline, nekem csak a kerekekkel voltak gondjaim de így javítva tényleg szép vt lett. Grat!
  • Harly18
    Én teljesen a lámpa mellé is felmennék... (Ez paint, gondoltam egyszerűbb így, mint magyaráznom...) Én kb igy csinálnám meg...

• DJ Skyline
    így sikerült
  • Harly18
    Ha egy kicsit a fehér részt bővíted ki, akkor máris jó lenne...Mert a fekete rész végülis hasonló, mint ezen a képen...Én kicsit ívesebbre csinálnám a kerék felett...
  • DJ Skyline
    köszi!
    hát nem volt könnyű, erről a képről van a lökös:

na nem pont erről, mert nagyobb volt a kép, de az alap itt is látszik! próbálok valahogy javítani rajta
  • Harly18
    Jobb oldalon a lámpa alatti fekete rész kicsit furcsa. Nagyon nehéz az ilyen szögben lévő elemeket megcsinálni, de kicsit lehet, hogy ívesebbre kellene, hogy jobban kövesse a fehér lökhárítórészt...Amúgy nagyon jó lett :)
  • DJ Skyline
    nem, sgupload.cwi.hu, feltöltesz egy képet, és betudod tenni ilyen kicsibe :D "Beszúrás thumbnail-el, linkként:" résznél van a kód amit ide bemásolsz
  • DJ Skyline
    így-e? apróbb változtatások, + dizán a rendszámon, reálisabb front (nem látni rajta, hogy színvisszavétel), felniről leszedtem a Hamann logót, árnyék sötétebb, kerekek kontrasztja megemelve
  • Goruck
    most vettem észre h rá is lehet kattintani, azthittem ilyen kicsi :D:D ezt hogy lehet, vmi VIPes dolog, vagy csak én vagyok buta? vagy mind2?

felnivel van a legnagyobb bajom, de viszont szép a beömlő az oldalán :)
  • dmx
    Szép , csak a kerék meg a felni kontraszját csavard fel egy kicsit
  • DJ Skyline
    :DD
    véleményt pls az autóra ^^
  • Goruck
    de aranyszíve van itt valakinek :D:D én azért nem szavaztam, mert tzdtam h nem lesz rá időm, meg mostanába nincs ihletem a VThez....:(
  • DJ Skyline
    szerintem hanyagoljuk ezt a büntis dolgot! mindenkinek a lelki ismeretére bízom ezentúl, legyen ott a gondolat hogyha már szavaztam akkor megis csinálom! maximum ha eljátsza zsinórban 3x az illető, hogy szavaz és nem csinálja meg, akkor megkérdezzük mire jó ez! de most 1-2 alkalomból nem fogok ügyet csinálni
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Sajnálatos módon megint nem tudom megcsiálni az autót! Tudom, h büntetés jár érte, mivel szavaztam, ezért bocsánat!
  • DJ Skyline
    na srácok mi a vélemény? több ötletem nincs mit lehetne rátenni
  • Penec
    Szerintem 1 sötét felni illene rá :)
  • DJ Skyline
    cseréld le a felniket nagyobbra, és teljesen jó lesz! meg a Ford logo szerintem nagy, a gyári tökéletes lenne
  • dmx
    NEm beszólásnak szántam komolyan rajzold át ha akarod(csak kicsit felbatta az agyam ez a kocsog kép)
  • VRSDM
    "engem csak az oltson aki nálam jobb" ... -_-

dmx - ebben a színben kevésbé torz. nemtudom fehérben nekem úgy tűnt mintha az orra meg lenne csavarodva. de mostmár nem zavaró első látásra.
    nomeg lehet csak az én szememmel van a baj.
    még így is királyság amúgyis :]
  • SrAta
    Minden kérésemnek tökéletesen eleget tesz de a ford logot komolyan gondoltad???
    Ekkora ilyen szar minőségű ugye azt csak poénbór raktad rá úgy???
  • dmx
    Na jóvan nem tom mivan velem de ezt a kókuszt nem tom normálisan megcsinálni szal..VRSDM nyugodtan rajzolgasd át ennél csak jobb lehet mind1 vasárnapig raktárra vele: Kókusz
  • VRSDM
    nem leszólás mert egyre jobbak a rajzolt alkatrészeid, az oldala kifejezetten tetszik. de-de. szerintem geometrialiag, vagy mivan már, szóval a térben az eleje nagyon csámpán áll. túlzottan jobb oldalon van. ha kell átrajzolom neked gyorsan, hogy hogy gondolom, de az én szemem nagyon bántja :$
  • SrAta
    Üdv!
    Én nem próbálkoztam még nagyon autótuninggal, de a véleményem elmondom így nem hozzáértőként de különben a photoshop az megy...:D
    Na szóval:
    Alapjába véve nagyon jó csak,
    Az első beömlőnél ott a széle nagyon ronda (ilyen apróságokon elbukni)
    Túl üres az eleje
    Szerintem egy ford jel azér még elfér az elején
    Még 1-2 beömlő kellene
    Egy felnicsere kellene
    Egy fasza festés kellene
    Az antenna az NEM kellene
    Háttércsere
    Ablakfestés
    Az oldala az állat
    Lámpa, hát izé jó is meg nem is látom hogy nem nyúltál hozzá de egy ledes lámpával meg kellene próbálkozni hátha véletlenül jól áll neki:D
    Úgy nagyvonalakban ennyi
    Szép kép lesz ez főleg így hogy még ez csak a fele:D
    Üdv SrAta
  • Penec
    nem is szavaztál:D akkor nem kötelező beadni, de azért jólenne ha csinálnál vmit :P
  • VRSDM
    úgy be szabad adni az accord-ot hogy nem alakítom? :$ max háttércsere? :P
    jaa nemis azt kéne alakítani :CC francos
  • DJ Skyline
    jó a szélesítés hatás keltés 0 szélesítéssel :D az első lökös nekem nem tetszik, túl üres, 1-2 beömlő mehetne még rá! akkor leszedhetnéd az antennát, legalábbis én szerintem lefogom (bár még hozzá sem kezdtem a dologhoz)
  • dmx
    Na 2 órám munkája (elnagyolt változat , fele sincs kész) de kifogytam az ötletekből nem tom hogyan folytassam, vágjatok már hozzám pár tippet -... a hibákról tudok(ki lesznek javítva) de azért karcoljátok le ha valami
    nagyon drasztikus!!Ford Focus
  • Penec
    Te az ilyen kocsikból mindig nagyon jókat alkotsz :)
  • dmx
    Nagyon jó kis tuningalany , csak kreatívan
  • DJ Skyline
    Focus - 5
    Accord - maradt a 3

Focus nyert, határidő vasárnap, sok sikert
  • Penec
    Nah még vki szavazzon accordravagy a
    focusra :D
  • dmx
    Focus, az accordon lenne gond a tükröződéssel
  • istenostora03
    Ford Focus
  • DJ Skyline
    ok, Opel szerintem kiesett, nem hiszem hogy itt 3 és 3/4 óra alatt jönne rá minimum 4 szavazat!
  • Penec
    focus - 3
    accord - 3
    opel - 0
    igy állunk most
  • John Cena
    Ford FOCUS!!