11371
Virtuális autótuning
  • DJ GamerGirL
    Amúgy:
  • DJ GamerGirL
    "annyit írsz,hogy pentool,oszt hadszóljon?!"
    Olvass lejjebb... #10907
  • bardocz
    És szerinted ezt egy kezdő honnan a faszból tudja,amikor annyit írsz,hogy pentool,oszt hadszóljon?!
  • DJ GamerGirL
    Szóval a szövegértésed egyenlő a nullával? Ki mondta, hogy én egyetlen rétegen dolgozom?
    Az eredeti réteg másolására baszottul nincs szükség, egy adjusment réteg kell csak rá, amivel színezed, de én inkább a pen toolt használom
    Mellesleg ne nézz már ennyire idiótának, ha kérhetném, nem most kezdtem el Photoshopozni...
  • bardocz
    Szóval te az eredeti rétegen színezel?Majd ha egyszer elkúrod,abbahagyod...
  • DJ GamerGirL
    Mi a sz@rért kéne már a réteget másolni, ha egyszer színezünk? És maszk sem kell, pen tool rulz!
    Mellesleg ajánlom neked, zagar, ha kezdő Photoshopos vagy, ne a VT-vel kezdd, mert csak össze fog zavarni!
  • bardocz
    Ha azt mondom maszkolja ki,akkor hátrébb van vele...És mivel úgy is új réteg,így tök mindegy,bármikor lemásolhatja újra.Attól függetlenül persze jobb a maszk.De mivel nem az eredeti réteget radírozza,hanem annak egy másolatát,így bármikor rá tudja másolni a rosszul vágott részt,ha későn veszi észre.
  • DJ GamerGirL
    Soha nem mond, hogy soha
    Gyakorlat teszi a mestert
  • DJ GamerGirL
    Radír nem a legjobb megoldás
  • zagar
    Nagyon szép sose fogok tudni ilyet csinálni
  • dav1d
  • dav1d
  • Goruck
    pénteken kaptuk meg az ilyen Focusunkat, de az nem ST, hanem sima kombi...
  • Goruck
  • dav1d

első vt-m versenyen kivül
  • zagar
    Megnéztem, de leragadok a Pen tool beállításoknál és nem értem...
  • bardocz
    Másold le az eredeti réteget,és ami nem kell,azt radírozd ki.Mert te most az egész kocsit beszínezted.
  • zagar
    nem megy a színezés mindent színezz eredetileg kék volt a kocsi...
  • DJ Skyline
    sőtt, faterom gépén még PS 4.0 van :D kőkorszaki darab.
  • DJ Skyline
    nem tudom, nekem 7-es magyar PS-em van és ugyanúgy tudok vele faragni mintha CS4 angol lenne kukk
    persze a hetes ma már eléggé elavult, de nekem megfelel
  • DJ GamerGirL
    Szerintem az egy sz@r... szendvicspozitív...
  • DJ Skyline
    miért, nekem is magyar van :D
  • DJ GamerGirL
    http://bonfire.blog.hu/2008/06/08/a_pen_tool_hasznalata_photoshop_video
    http://bonfire.blog.hu/2008/05/09/vagomaszk
    http://bonfire.blog.hu/2008/03/07/digitalis_autofestes
  • DJ GamerGirL
    Ne magyar Photoshopot használj.

1. Pen tool.
    2. Pen tool, vágómaszk.
  • zagar
    Üdvözlök mindenkit!

kb: 2 hónapja kezdtem a magyar nyelvű photoshop-al foglalkozni minden nap gyakorlok 1-2 órát. Amit most szeretnék elkezdeni az a virtuális tuningolás. Ami nehezen megy az 2 dolog ezeknél szeretném elkezdeni:
    1, kocsi átszínezése ennél a kijelölés nem megy nagyon bajba vagyok azzal, hogy mivel csináljam a kijelölést hogy pontos legyen illetve a szélvédőt és a lámpákat stb...t hogy tudom kivenni, hogy ne színezze át.

2, A karbont szeretném megtanulni nagyon, hogy tudom egy motorháztetőre pontosan ráilleszteni stb... Kérem aki ért hozzá és szánna egy kis időt arra, hogy egy kezdőnek utat mutasson nagyon megköszönném.
  • DJ Skyline
    de jó sok külföldi Corvette, mire behozza, forgalomba helyezi, átiratja máris a duplája kb :D
  • bardocz
    De akkor sem értem,hogy mi értelme van egy 200 lovas sportkocsiba automata váltót rakatni.
  • ChuckyHUN
    Évjárat szeriont nézzétek, a legújabbak azok
  • bardocz
    2-t megnéztem,mindkettő automata váltós
  • ChuckyHUN
    álmod valóra válik
  • DJ Skyline
    üdv
    az alap autó az egy Chevrolet Corvette C3. hogy hol lehet ilyet látni? hát nagyon itthon nem, esetleg amcsi autó találkozókon. utcán nagyon ritka, én talán 2x ha láttam életem során
  • mopsar
    sziasztok!gyerekkorom kedvenc autójáról találtam egy fasza kis videót és érdeklődnék, hogy esetleg hogyan tudnék egy ilyet élőben is látni, illetve, hogy mi az alapkocsi pontos típusa amit aztán felnyomtak.

videó

előre is köszi.
  • VRSDM
    amcsi gettós kocsit lehetne belőle :D
  • mikiking
    Helo..... nem él ez a topic ... Vettünk egy autot.. ami ilyen . inkabb linekelm a képet,mert nagy felbontásu.... Kia Clarus
    Aki ért hozzá nem próbálná meg,akár többen is kicsit feldobni a gépjármüvet ?? én annyira nem vagyok a szakmában
  • Karmen
    thx
  • VRSDM
    adobe.com
  • Karmen
    valaki elküldi azt az oldalt ahonnan ezt a progit lelehet tölteni?????
  • xtuner1991
    eddig
    én most evo 9-est csinálok ugyanebben a stílusban
    vmikor linkelem
  • IJIazz
    Amúgy haladtam egy kicsit a scooby-val:
  • bardocz