11371
Virtuális autótuning
-
#10929 Amúgy:
-
#10928 "annyit írsz,hogy pentool,oszt hadszóljon?!"
Olvass lejjebb... #10907 -
#10927 És szerinted ezt egy kezdő honnan a faszból tudja,amikor annyit írsz,hogy pentool,oszt hadszóljon?! -
#10926 Szóval a szövegértésed egyenlő a nullával? Ki mondta, hogy én egyetlen rétegen dolgozom?
Az eredeti réteg másolására baszottul nincs szükség, egy adjusment réteg kell csak rá, amivel színezed, de én inkább a pen toolt használom
Mellesleg ne nézz már ennyire idiótának, ha kérhetném, nem most kezdtem el Photoshopozni... -
#10925 Szóval te az eredeti rétegen színezel?Majd ha egyszer elkúrod,abbahagyod... -
#10924 Mi a sz@rért kéne már a réteget másolni, ha egyszer színezünk? És maszk sem kell, pen tool rulz!
Mellesleg ajánlom neked, zagar, ha kezdő Photoshopos vagy, ne a VT-vel kezdd, mert csak össze fog zavarni! -
#10923 Ha azt mondom maszkolja ki,akkor hátrébb van vele...És mivel úgy is új réteg,így tök mindegy,bármikor lemásolhatja újra.Attól függetlenül persze jobb a maszk.De mivel nem az eredeti réteget radírozza,hanem annak egy másolatát,így bármikor rá tudja másolni a rosszul vágott részt,ha későn veszi észre. -
#10922 Soha nem mond, hogy soha
Gyakorlat teszi a mestert -
#10921 Radír nem a legjobb megoldás -
#10920 Nagyon szép sose fogok tudni ilyet csinálni -
dav1d #10919 -
dav1d #10918 -
#10917 pénteken kaptuk meg az ilyen Focusunkat, de az nem ST, hanem sima kombi... -
#10916 -
dav1d #10915
első vt-m versenyen kivül -
#10914 Megnéztem, de leragadok a Pen tool beállításoknál és nem értem... -
#10913 Másold le az eredeti réteget,és ami nem kell,azt radírozd ki.Mert te most az egész kocsit beszínezted. -
#10912 nem megy a színezés mindent színezz eredetileg kék volt a kocsi... -
#10911 sőtt, faterom gépén még PS 4.0 van :D kőkorszaki darab. -
#10910 nem tudom, nekem 7-es magyar PS-em van és ugyanúgy tudok vele faragni mintha CS4 angol lenne kukk
persze a hetes ma már eléggé elavult, de nekem megfelel -
#10909 Szerintem az egy sz@r... szendvicspozitív... -
#10908 miért, nekem is magyar van :D -
#10907 http://bonfire.blog.hu/2008/06/08/a_pen_tool_hasznalata_photoshop_video
http://bonfire.blog.hu/2008/05/09/vagomaszk
http://bonfire.blog.hu/2008/03/07/digitalis_autofestes -
#10906 Ne magyar Photoshopot használj.
1. Pen tool.
2. Pen tool, vágómaszk. -
#10905 Üdvözlök mindenkit!
kb: 2 hónapja kezdtem a magyar nyelvű photoshop-al foglalkozni minden nap gyakorlok 1-2 órát. Amit most szeretnék elkezdeni az a virtuális tuningolás. Ami nehezen megy az 2 dolog ezeknél szeretném elkezdeni:
1, kocsi átszínezése ennél a kijelölés nem megy nagyon bajba vagyok azzal, hogy mivel csináljam a kijelölést hogy pontos legyen illetve a szélvédőt és a lámpákat stb...t hogy tudom kivenni, hogy ne színezze át.
2, A karbont szeretném megtanulni nagyon, hogy tudom egy motorháztetőre pontosan ráilleszteni stb... Kérem aki ért hozzá és szánna egy kis időt arra, hogy egy kezdőnek utat mutasson nagyon megköszönném. -
#10904 de jó sok külföldi Corvette, mire behozza, forgalomba helyezi, átiratja máris a duplája kb :D -
#10903 De akkor sem értem,hogy mi értelme van egy 200 lovas sportkocsiba automata váltót rakatni. -
#10902 Évjárat szeriont nézzétek, a legújabbak azok -
#10901 2-t megnéztem,mindkettő automata váltós -
#10900 álmod valóra válik -
#10899 üdv
az alap autó az egy Chevrolet Corvette C3. hogy hol lehet ilyet látni? hát nagyon itthon nem, esetleg amcsi autó találkozókon. utcán nagyon ritka, én talán 2x ha láttam életem során -
mopsar #10898 sziasztok!gyerekkorom kedvenc autójáról találtam egy fasza kis videót és érdeklődnék, hogy esetleg hogyan tudnék egy ilyet élőben is látni, illetve, hogy mi az alapkocsi pontos típusa amit aztán felnyomtak.
videó
előre is köszi. -
#10897 amcsi gettós kocsit lehetne belőle :D
-
mikiking #10896 Helo..... nem él ez a topic ... Vettünk egy autot.. ami ilyen . inkabb linekelm a képet,mert nagy felbontásu.... Kia Clarus
Aki ért hozzá nem próbálná meg,akár többen is kicsit feldobni a gépjármüvet ?? én annyira nem vagyok a szakmában -
Karmen #10895 thx -
#10894 adobe.com -
Karmen #10893 valaki elküldi azt az oldalt ahonnan ezt a progit lelehet tölteni????? -
#10892 eddig
én most evo 9-est csinálok ugyanebben a stílusban
vmikor linkelem -
#10891 Amúgy haladtam egy kicsit a scooby-val:
-