Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(még nincs kész):
eredeti
enyimé!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
én nem szoktam mostanába VT-zni
de ma csináltam egyet, megmutatom holnap
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Ez egy kereskedelmi szoftver, kb. 179 ezer forintért (szimpla magyar változat)/299 ezer forintért (kibõvített magyar változat) meg is vehetõ.
Van 30 napos próbaváltozat, hivatalosan innen némi ingyenes regisztráció után letölthetõ.
Ha teljes funkcionalitású progi kell ingyen, akkor meg fájlcserélõ hálózatokon (DC++, Torrent, eMule) nézz szét. Ez nem nem warezfórum.
Sziasztok! Kezdõ vagyok.. Szerkesztgetek autókat. De eddig csak Gimp 2-vel és Paint.NET-tel vki meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni ingyen a Photoshopot. Ha lehetne akkor CS3.. Olvastam, hogy az tud a legtöbbet.. Elõre is Köszi!! <#nevetes1>#nevetes1>
én már rég nem VT-ztem, most megyek ki lefotózni a kocsim és halszem effektet fogom próbálgatni 😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Mellesleg megjegyezném, hogy ettõl függetlenül az autóval is valahogy így kéne bánni. Az a felni nagyon bejön ami rajta van, még meg kell tanítani pattogni és tökéletes lesz. 😊
][ ВАЗ ][
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Logitech G25 tulajos!!
állítsd át és fasza lesz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
u dont have to listen anybody else but me
Az autónak ez az eredeti színe mer nem akartam át festeni
Kösz
Logitech G25 tulajos!!
jah és a festéseket nyomd átt screenre ne normál legyen a leyer mod
különben faja lesz😛
Feltuningoltam az autónkat. Tudom nem a legjobb meg van benne egy pár hiba mer kezdõ vok, de nekem teccik 😊

Logitech G25 tulajos!!
vagy külsõleg szétbombázni hogy rá se ismerjenek szinte?
ha neki rászánnám magam hogy nekiüljek akkor órákon át, szanaszéjjel szedni az egészet csavarokig 😛 no de erre rászánni magam 😄
Tudom van ben hiba de tényleg nem voltrá sok idõm ez lett belõle azért remélem tényleg nem annyira rossz😄DDDD
Megcsináltam az autót de nem vol túl sok idõm ugyhogy nem lett a legjobb😞
Remélem azért tetszik 😊
tényleg nem volt idõm.

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!