11371
Virtuális autótuning
  • Goruck
    én sem szavazok pont e miatt, és a NeatImage használata engem is érdekelne! tudtommal DjSkyline az egyetlen ember a földön aki eztet kezelni tudja:)
  • bardocz
    felőlem legyen nem szavazok mert egyik kocsi se testzik,meatimaget meg el tudja valaki magyarázni hogy hogyan kell használni?
  • Goruck
    ha megnézitek EZ A CHARGER kicsit sokkal jobb minőségü, mint a netcarshow-s indítványozom, h ezt kelljen tuningolnunk, ha már ez nyer...

ja és Harly, teis add be! :)
  • Goruck
    ja és hogy nemtudok összeszedni egyetlen egy magyar értelmes mondatot, az csak rám tartozik :D:D:D
  • Goruck
    nemán, ee ne rontsuk itt a morált, most itt nem személyre, vagy személyekre gondolok, hanem úgy egyáltalán, mindeki (énis :D) tök komoly hangvételű HSZeket ír, épphogy bennvagyunk a TOP10be. Fel kéne dobni vmi on témát :D
    Harly: mindenki úgy "dobja" össze ahogy épp ideje, vagy kedve van hozzá, szerintem add be a chargert is és a többit, elég furcsa izlése van a szavazó bizottságnak (?nekünk?) az biztos. énis gyakran megdöbbenek néha egy-két szavazatnál.Örülj annak h te többet tudsz dolgozni rajta mint mások. és így jobbá válsz náluk PONT
  • UnknownAsshole
  • Harly18
    "csatlakoznék hozzátok" - ez úgy hangzott, mintha külön lennénk választva. :) Szó sincs erről, én csak megemlítettem, hogy sokan elnagyolják és ez nekik a VT. Épp ezért nem csinálok egy ideig több VT-t itt, mert ezzel az erővel én is csinálhatnám azt, hogy fél óra alatt összedobok egy olyat, ami nálam a vázlat kategória jelenleg és beadom. Lehet többen szavaznának rám, mint eddig...
  • VRSDM
    corolla
  • Goruck
    mond csak az én nevemet a festésre, de a felnim jó volt :D:D:D mégis kaptam szavazatot :D :S amit újra köszönök szépen
    amúgy (eclipse kivételével) mindíg ügyelek a részletekre s próbálok nem hiányos hibás munkákat beadni, de ha már sokat bámulom, nem mindíg veszem észre, mostis a Subarumnál nem vettem észre egy-két dolgot, ezért dobtam be, mert ti mindíg-mindent észrevesztek !!!
  • UnknownAsshole
    azért énis csatlakoznék hozzátok, nagyon sokáig figyeltem hogy hol van még akár kis hiba is a képen és minnél jobban elsimitani, nevet nem akarok mondani de néhány képen a festés vagy épp felni hát igencsak furcsán volt oda biggyeztve, na de mind1. azért egy tuningra biztos nem fél órát kell áldozni
  • Goruck
    én még nem szavaztam, de nincs is értelme szavaznom, de szerintem aki a chargerre szavazott az nem nézte meg a kép minőségét....

Sky: nekem is megvan azóta a NeatImage csak nem nagyon tudom használni :D:D
  • Goruck
    én nem leszólni akartalak, csak lemaradt a sok szmájli és azt írtad nem nagyon láttál még carbonos pickupot, de subarut sem :D

kicsit erős lett az a carbon eleve...
  • Goruck
    lesz ez még így se..
  • DJ Skyline
    szerintem felesleges tovább szavazni, 10-1-re vezet a Charger
  • Szabi1991
    lol, azt akartam írni hogy nem akartam beadni (azért nem is felyeztem be..) !
  • LeePí17
    nem láttam még sztem nem is fogok..
    magával a pick up stílussal nincs bajom..
    csak 1 pickupra sztem nem kell carbon..de te tudod..ha neked teccik akkor minden rendben :)
  • Goruck
    és milyen gyakran láttál Subaru Forester PickUpot?
  • Goruck
    ebből látszik hogy én jó vagyok, még sosem nyertem :D
  • Dénes é
    DA elvtárs
  • Harly18
    Előfordulhat, de a nagy átlag nem :( Mégis ők vannak általában a "dobogó" legtetején :(
  • Goruck
    off: elkezdődött a futam, de nem láttam az elejét...se a köepét :D
  • Goruck
    én meg nem :D, de mégis beadtam
  • Szabi1991
    én be akartam adni az Eclipse-t :PP
  • Dénes é
    hát lehet, bár 1-2 emberke talán van aki még ilyen
  • Harly18
    Sokakat nem izgat a sok hiba, s be is adják....Lehet ketten vagyunk, akik addig csinálják, amíg minél kevesebb hiba van benne...
  • Goruck
    én ezt most megpróbáltam alaposra csinálni, a carbon csakúgy ráesett
    bukócső meg, most nem találtam meg az eredeti képet, vmi mazda volt, de örülök h megtaláltam és én nem tudom kipótolni úhgy, hogy jó legyen, nekem tetszik a munkám, (nemúgy mint az eclipse...)
  • Dénes é
    hát ha arra mennék hogy fél óra alatt mi mindent tudnék rádobálni akkor be sem adnám a képeket, mert nem bírnék rá nézni annyi hiba lenne, mert nem nagyon izgatnám magam a pixeles meg krix kraxos szélekkel
  • Harly18
    Sajna itt nem az számít, hogy ki milyen alapos, hanem ki tudja hamar összekapkodni fél óra alatt...
  • Harly18
    Ha bele akarnék kötni a hibákba, akkor listát tudnék írni minden induló képe mellé...
  • Dénes é
    hát igen én is ezért nem nagyon szoktam leírni, de itt nincs annyi hogy 1 napig tartson leírni
  • Goruck
    nemis szögletes(már, nézd csak meg jobban
  • Harly18
    Ha arról kellene beszélnünk, hogy melyik kocsiban nekem mi szúrja a szemem...húúú....1000 szálka állna benne...
  • LeePí17
    nemrossz DE
    1. carbon tetős pick upot ritkán látni
    (felesleges carbonnal vacakolni meg mondjuk nekem nem is tetszik de ez az én véleményem)
    2. a "bukó cső" mehetne tovább az anyósülésig.

de amúgy jó.
  • Dénes é
    a jobb oldalt a motorháztatőnek a sarka a lámpánál kicsit szögletes sztem és az én szemem piszkálja picit (sztem)

ennek ellenére sztem cool lett a gép
  • Harly18
    Közben Szabi1991 vállalkozott rá, de ettől még megcsinálhatod, ha szeretnéd, akkor max cserélem hét közepén....
  • Goruck
    eddigi legszebb(szerintem) és legbüszkébb VT-m
    várom a kritikát :D
    eredeti
  • Goruck
    KÖszönöm szépen a szavazatokat!!!!!bevallom őszintén 25percnél többet nem foglalkoztam vele, mert nemérdekellt és nem hittem volna h kapok érte bármit is
    nem voltam gépközelbe azért nem szavaztam...
  • Dénes é
    én lehet csinálok majd (még ma) csak egy kicsit késöbb mert még van 1-2 dolgom
  • Harly18
    Aki szeretne bannert csinálni a szavazó topicba az eheti nyertes autójából, az jelezze!
  • Dénes é
    nagy 20" fölötti felnit kell rá rakni :))))