11371
Virtuális autótuning
  • madtolyy
    Akkor megkérjük Skyline mestert, hogy cserélje ki az autót a bannerben!
  • Harly18
    Szerintem is. Úgyhogy neki lehet állni szerintem a gyárinak :)
  • madtolyy
    Akkor sztem zárjuk is le a szavazást. Ellenvélemény?
  • Harly18
    7-0 a gyári javára :)
  • madtolyy
    gyári
  • tzsoltika00
    gyári
  • Harly18
    Ha az a kép, amit én raktam be a gyári, akkor legyen a gyári. Több kedvem van ahhoz a képhez...
  • Dénes é
    gyári
  • DJ Skyline
    ja, ezentúl bevezetjük ezt is, jó ötlet!

ha több embernek nem tetszik a kép az adott autóról, akkor lehet kérni új képet ugyanarról a kocsiról! de csak akkor ha több embernek, egy ember miatt nem lesz új kép!
  • LeePí17
    3-0 :)
  • DJ Skyline
    támogatom!

mivel megoszlanak a vélemények, ezért legyen egy gyors szavazás arról, hogy a Daytona Chargert, vagy a gyárit csináljuk
    szavazni nem tudom meddig, még ma lezárjuk az tuti, ha szavaztok, akkor meg annyit írjatok, hogy daytona, vagy gyári

eddig 2-0 a gyárinak!
  • Harly18
    Ja és itt baromi sok háttérkép van...Ikarustól a Trabantig minden... :)
  • Harly18
    Ezt nem lehetne tuningolni? Sokkal klasszabb a kép. Elvégre ugyanaz a kocsi...
  • Harly18
    Szépet nem tudok :) Csak elfogadhatót. Új réteg - autó alatt kijelölöd az árnyéknak szánt terület körvonalait - jobbgomb (Feather=8) - fekete színnel kifested. Csak arra kell figyelni, hogy egy húzásra fesd ki, mert utána már rá fest újra és sötétebb lesz. Meg az volt a gond, hogy nekem a kerék alatti résznél, ahol nagyon vékony rész volt kijelölve, ott eltűnt és lekerekítette a végét, tehát nem egy egybefüggő kijelölés volt, hanem három. Lehet nem érthető így, de majd tapasztalod....:)
  • Goruck
    aha... :D na most ne nevessetek ki...mivel csinálsz SZÉP árnyékot a kocsi alájae
    láttad a csajt a chargeren?

jó lenne egy másik beállítású kép...
  • Harly18
    Simán az autót ráraktam, leradíroztam a fölösleget, ahol kilátszott a Tiguan, oda másoltam a környezetben lévő dolgokat. A kocsi alatt kilátszott még a Tiguan kereke, azokat befestettem, aszfalttal pótoltam itt-ott és árnyékot csináltam a kocsi alá. Nem nagy dolog. Az ablakokat hál istennek nem kellett megváltoztatni, mert olyan sötét, hogy nem látszik benne semmi...persze 1280-as képre kellett rámásolnom az Eclipse-t, mert túl nagy lett volna az 1024-esre. Végül lekicsinyítettem a képet 1024-re...
  • Picar77
    ez nem lenne rossz :) (mert ez valami szörnyü :DD)
  • Goruck
    <kérdés>
    lehet olyat szavazni(nem mostanra gondolok, csak kérdezem) hogy ha a többségnek valahogy nem tetszik a kép akkor, választunk egy új képet ugyanerről az autoról?)
    </kérdés>
  • Goruck
    nekem nagyon tetszik az az "egyik"
    valahogy eeszembejutott h megnézzem h mi van a hvtm-en hoy megmutassam mit is lehet kihozni ezekből, de nem volt ugyanez a kép, sejtem miért
  • LeePí17
    az "egyik" sokáig wallperként volt nálam :)
  • Goruck
    megnéztem hvtm.hu-n a "mi" kis chargerünket, de nem csináltak abból a beállásból amiből nekünk kell(vajon miért...) de találtam két érdekes munkát:
    egyik
    a másikat HARLY figyelmébe ajánlom, és üzenem neki, hogy ilyen csajok kellenek a győzelemhez!!! :D:D
  • Goruck
    hogy raktad rá a háttérre?? :S
  • Harly18
    Elképzelhető, de én nem nézem a Hősöket, szóval nem azért választottam, csak megtetszett. De lehet ez az, mert ezt a kép Amerikában fotózták...
  • Kicsikiraly
    :O ugyanez a lépcsős bigyó van ott is :O ugyanilyen színnel :D érdekes :)
  • DJ Skyline
    csárdzser nyert, határidő szombat este 7
  • Hassan B
    De ronda az az autó... ISTENEM! Miért teremtettél ilyen idióta embereket?
    :)
  • norbi56
    CHARGER
  • Harly18
    Szerintem nem, ez a VW Tiguan Concept egyik háttere....
  • Czdano
    Pl én :) Mindig a valósághű VTket probálok gyártani...
  • Kicsikiraly
    OFF: Hősökből van a háttér? :) ON:
  • Goruck
    aham... LÁTOD BARDOCZ!!!
    értem, köszi ez a "huzigálod neked tetszően a csúszkákat" ez már megy, mármint nekem tetszik ahogy jobra balra mennem a csúszkák, sikerült egyszer már kihoznom egy nagy elmosódott pacát :D:D
    köszi VRSDM
  • VRSDM
    neatimage - fogod megnyitod majd ha kezdő vagy rányomod felül hogy: autoprofile, keres egy területet ahol minden féle színforrást talál, majd köv. fül, huzigálod neked tetszően a csúszkákat, aztána végén apply, és elmented :S kb. ennyi :)
  • Goruck
    na már a TOP8 ba is bentvagyunk, GO GO GO , Fire in the Hole
    csak így továbbö hol van mindenki? én megyek most el pályára, na majd jövök és rontom a levegőt :D
  • Goruck
    igazad van Harly és fel a fejjel, lesz ez még jobb is! (nem a VT)
    csak azok hányhatnak a VTjükre akiknek kakaóbiztos számítógépük van! Figyelmüket köszönjük
  • Goruck
    már megint kezdi :D:D:D: HÁHÁHÁ :D:P egyszer szerintem ezt már mondtad :) még tavaly valamikor
  • Harly18
    Ilyet nem lehet megkötni. Mivel viszonylag kevés induló szokott lenni, kicsit nehéz. Azt sem lehet megszabni, hogy élethű legyen és megvalósítható átalakítások, mert ez is szubjektív mindenkinél. Szerintem elég lenne annyi, hogy mindenki a képességeihez mérten törekedjen arra, hogy minél aprólékosan és hibamentessen csinálja meg. Ha festi a kocsit, akkor ne legyen a fél háttér is kocsi színű és ha csinál valamit a kocsira, akkor ne úgy nézzen ki, mintha ráh*nyták volna....
  • Szabi1991
    sztem úgy kéne legyen , hogy van egy kikötés , szóval pl. csak festeni szabad , vagy megvalósítható tuningot , esetleg csak tuningcsodákat , mert így nagyon széttagolt a mezőny..
  • Harly18
    Lehet kicsit komoly hangvételű, de legalább Top10-ben vagyunk. Már ezért is megérte. Különben s*ar kedvemben vagyok, ezért irogáltam ilyeneket, ettől függetlenül így gondolom. De ezzel fejezük be ezt tényleg :)
  • Szabi1991
    :DD
  • bardocz
    lehet ő csinálta:D