11371
Virtuális autótuning
-
Kepek #11371 renerelt kép, 126-os Fiat, vagyis a kispolszki
-
Kepek #11370 Egy borsodi srác a fantomképkészítés világhírű pápája -
Kepek #11369 Mai sportkocsik, legendás elődök orrával
-
#11368 Senki sem szokott tuningolni?
-
#11367 I love stickerbomb!!
-
#11366 Tulajdonképpen ezek nem is vettem komolyan, mert nem a minőségre mentek... csak ábrázolás céllal készültek. -
#11365 Az első az nagyon rossz :D sry :D a Második az reálisabb de az meg a kettő között áll valahogy :) De elsőre NOT BAD :D én multkor néztem végig a régi virtuál tuningos képeim :D és hát majdnem leestem a székről h mekkora faszságokat csináltam :D -
#11364 a második egyáltalán nem, igaz ott is lehetne még részletesebben az árnyékolást, de az első nekem nagyon irreális, a kerekek rontják el az egészet szvsz :) -
#11363 Úgy elsőre nagyon szarok lettek?
-
#11362 Szép napot!
Új vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet így "virtuálisan" feltuningolni a járgányomat mert megakarom nézni hogyan nézne ki jól :)
Köszönöm! -
#11361 Honda Dekorobogó Pályázat!
Álmodd meg saját robogódat, Tiéd lehet a Honda Vision 50, amit megálmodtál.
-
#11359 hát jah... mostmeg félévente 1 üzi...:S -
#11358 múltkor én is visszanéztem ide, ezeréve PS sem volt a gépemen...:) -
#11357 Emlékeztek milyen élet volt itt régen? :) Tök sokan csináltak jó képeket. Azok a régi szép idők! :D -
#11356 Photoshop -
5665 #11355 Helló milyen progival tuningoltok??, -
#11354 Ez csak egy 5perc alatt összedobott vázlat... -
carloelsa #11353 "kicsit elsiettem"... Nem időre kellett megcsinálnod, szal nem kell kiírni ilyet... -
#11352 Hogy lehet ilyen ocsmanyra tuningolni valamit? Raadasul egy olyan autot ami gyari allapotba a legszebb.....bazdmeg mekkora izlesficam... -
#11351 nemrossz, psel kéne és nem painttel:D painttel figyelemreméltó:D -
#11350 ez olyan mintha mellérakták vna az elemeket és fotózták vna...
ne gányoljatok... lécci... psel lehet szépeket, igaz 2-3óra feletti munkaidővel... -
#11349 Paintal.... nagyon gáz?(kicsit elsiettem)
-
#11348 -
carloelsa #11347 Eddig tökéletes (kivétel a 2 kerék xD) -
#11346 lesz lesz minden lesz.
csak most van más dolgom is :D -
Szabi1991 #11345 háttércsere is lesz, vagy egy helyben pörög ki mind a 4 kerék ? :p
eddig nagyon jól haladsz.. :-) -
#11344 még sok helyen kell elsimítani a maszatolásokat
meg konkrétan még hátravan az oldala meg hátulja aztán az egész egyberakása hogy egységesen is jól mutasson
de eddig...[center]
-
#11343 na akkor én is rákezdek aztán megnézem mire jutok :) -
carloelsa #11342 Jajj... Hogy "MA" nem folytatom... Máshol jár az eszem... Holnap úgyis nagy eső lesz, lesz időm rá :D -
carloelsa #11341 Thx, =) Ma nem hiszem, hogy folytatom, mert az ötletek a fejemben nagyon nem tudnak kavarogni Máson jár az eszem xD -
#11340 Vuuhhh,nagyon jo lesz!:) -
carloelsa #11339 xD jaja :D -
#11338 XDaz ötlet akkoris jön le róla szépencsak fogynak el az elemek tudod amikor a bicikliből csak a lánc meg a kerék maradXD -
carloelsa #11337 Hihi köszi :) Akkor védekezek a lopás ellen és leláncolom a verdát :D -
#11336 széép:d
vigyázz lopok:D
-
carloelsa #11335 Nah, az jó lenne :D
Amúgy én kicsit haladtam :) (nem egy csúcs verda, meg még vannak hibái és nem is fejeztem be...)
-
#11334 lehet bepróbálok egyet énis ha lesz időm:P -
carloelsa #11333 Az a gáz, hogy alapvető hibákat elkövetsz már... Én is kezdtem valamikor, de nagyon szembetűnő hibákat nem követek el, ha én lettem volna a készítő, akkor már bökte volna a szemem :S (pl szoknya..., kimentés...)
VRSDM: Oké =) Szerintem szép munkát fogunk látni =) -
#11332 hú én ma utazok és hétfőn jövök haza, de utána szeretnék beszállni :) -
carloelsa #11331 Elkezdtem egy VT-t =) Szerintem egy tök jó alap, amiből ti is alkothatnátok valami csodálatosat =) (az enyém nem csodálatos)