Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként meg mitõl vagy oda egy NDA-tõl? Eddig az összes munkahelyemen alá kellett írnom ilyesmit. Persze el tudom képzelni, hogy téged még nem alkalmaztak felelõsségteljes és komoly szellemi munkakörben, ezért az NDA-t vmi óriási szent dolognak tartod. Pedig az manapság alap.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most akkor kivonata az egésznek vagy részletes vallomások??
HAHAHA pénzéhesek jellemzõje az ilyen: Download or watch the press conference here (ingyen)
Dr. Greer az egyik interjúban mondta, hogy a katonai-politikai-titkosszolgálati-hírszerzõ komplexumban a népet tájékoztatni akarók vannak kisebbségben, ezért nincs semmi hivatalos reagálás, de õ a háttérben kap tõlük segítséget. A bevett módszer egyébként:
no comment, a téma vagy az adott hír/esemény hiteltelenítése, a tanú(k) hiteltelenítése, a dokumentumok eltüntetése, tanúk megfélemlítése, végsõ esetben a tanúk eltüntetése.
Itt ez azért nehéz, mert több100 belsõssel van dolguk, akik szintén ismerik ezeket a módszereket konkrétan, (titoktartási szerzõdés aláírói, nem piri néni, aki látott valamit) és így együtt, szervezetten nem sokat tehetnek ellenük, gyanús lenne, ha sorban mindenki szívrohamot kapna, meg balesetben meghalna, ezért az agyonhallgatás, no comment amit követnek.
Te sem vagy egy Colombo hadnagy, mégis mit vársz, hogy csak neked egy személyes bejárást fognak tartani az összes titkos bázison, (kezdve az Area51+S4) esetleg betekintést az utóbbi 50-60év nem nyilvános dokumentumaiba? (hahaha lenne mit olvasni, kérdés, hogy képes lennél-e feldolgozni, vagy azt hinnéd, hogy a világ legnagyobb, legdrágább átverõshowjában veszel részt?)
Vagy sztori nem volt, vagy senkit nem érdekelt a köztes idõben. (amit nehezen hiszek el. Inkább az elõbbire teszem a voksomat.)
Ha esetleg volt, de maga az esemény nem nyilvános, azért valami eredményekrõl beszámolhatna a doktor. (Melyik történet hiteles, melyik nem, stb)
Ha mégis a 2001 május 9-én megtartott összejövetel volt a kongresszusi meghallgatás, akkor kb egy ép fogazatú, egész magas végzettségû szereplõkkel leforgatott Mawneeca-show hitelességi szintje: bemegyek, mesélek, meglobogtatok pár dokumentumot (be nem mutatom), ezeket se pro se kontra nem ellenõrzi senki, megtapsolnak, kimegyek.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
"nagyon erõsen minuszban van"
És már 15 éve csinálja... Respect. Éhen nem halt még?
"és nem egy életbiztosítás ezzel foglalkozni"
Jah, azért jár már 15 éve minden héten ilyen-olyan showmûsorokba haknizni.😊 És már lassan 8 év eltelt az ominózus sajtótáj. óta is. Nyilván bármikor megölhetik a 'gonoszok', én is félnék a helyében.😊
"A meghallgatásra várnak, vagy már megindult"
Ennyire nem vagy képben a dédálmoddal? Nekem 5 percbe telt kideríteni, hogy még franc se indult meg. Miért is indulna, nem veszi õket komolyan senki.
"Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsõvezetésben is."
Ahhoz képest elég harmatos (mondjuk ki: nulla), amit eddig elért...
"Te nagyon hülye (és szûklátókörû vagy)"
Ha elfogytak az érvek, akkor jöhet a személyeskedés? Ennyit tudsz, kicsihuszár?
A meghallgatásra várnak, vagy már megindult, de valami történt, mert a sok titoktartási szerzõdést megszegõ nem a sitten mesélte el a tapasztalait.
official FAA cockpit records of UFO sightings
Van még ilyen dokumentum pár ezer órányi, ezeket szedte össze Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsõvezetésben is.
- Semmi nyoma annak, hogy valaha is lett volna vagy tervben lenne kongresszusi meghallgatás. Semmi.
- A faszi (Greer) 15 éve tolja ezt a bizniszt, és az eddigi legnagyobb durranás az a bizonyos sajtótájékoztató volt (amire te korábban kongresszusi meghallgatásként hivatkoztál, ez nem volt valós állítás)
- Biznisz tényleg van: http://www.disclosureproject.org/shop.htm - Könyvek, DVD-k, CD-k, adományok, amit csak akarsz. Nem lehetsz igazi UFO-hívõ, ha nem veszed meg ezeket a remekmûveket.😊
- 15 éve ide vagy oda, a faszi nem nagyon sürgeti ezt a dolgot. Jól elvan a rádiós szerepléseivel, cikkek írásával.
Gratulálok, hogy ezt is beszoptad.😊
Ettõl hiszi azt, hogy fontos amit mond...
911 után kit érdekelt bármi , ami nem tálib, meg afgán, iraki, arab, terrorista volt? Megzakkant a fél világ egy idõre, van aki azóta sem tért magához, mindenhol terroristákat lát.
Egy bizonyítás konkrét mások által lellenõrizhetõ adatokat követel, nem pedig paranoid téveszmék végtelen belinkelését. Eddig minden Holdraszállás-tagadásról szóló állításod tételesen meg lett cáfolva.
Most nézem csak ezt az offtopik gyöngyszemet. Tudod ha dolgoznál és nem csak összeesküvésekkel foglalkoznál, illetve nem adott népcsoportokat gyanúsítanál azzal, hogy a szánalmas sorsod állítólag nekik köszönhetõ, akkor talán pénzed is lenne. Ez ilyen egyszerû.
Én láttam már néhány kongresszusi meghallgatást, és azok nem így néznek ki. És most nem csak olyan formai dolgokra gondolok, hogy pl. ezek semmilyen esküt nem tesznek le, de megnyugtatlak, a kongresszusi meghallgatásokon nem is tapsolják meg a felszólalókat / meghallgatottakat.
Újabb BUKTA. Egyre mélyebbre süllyedsz.😊
BTW ezek közül melyik illik rád? Ugyanakkor egy félmûvelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívõ, vagy bármely szélsõséges eszme követõje szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erõsíti õt tévhiteiben. Egyáltalán miért reagáltál rá? Nem úgy van, hogy akinek nem inge...?
Nem csupán összejöttek egy alkalmas teremben és kifejezték szándékukat, hogy ha egyszer majd tanúskodniuk kell, hát majd tanúskodnak? (és ez még azóta sem következett be?)
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Tudod:"Bolond lukból bolond szél fúj."
Okkultistnál még a 90 éves elmeroggyant nagyanyám is értelmesebben tette össze a világ részleteit...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
sajnos az idõpont nem a legszerencsésebb, de ezt akkor még senki(?) sem tudta, különben nem ezt a hónapot/évet választják.
LEGYENEK, csak NE AZ ÉN PÉNZEMBÕL!!!!!! (az Area-51-et nem én fizetem, DE HA van ott valami olyan fejlesztés, ami kiválthatja az olajat és olcsóbb, akkor közvetve ezzel MINDENKINEK KÁRT OKOZNAK, ha nincs ott semmi, akkor meg a titkosság fenntartására elköltött 100milliárdok okoznak kárt)
A bankszámládat az APEH bármikor megvizsgálhatja, és meg is kérdezheti, hogy honnan van a lóvé? ELVILEG el kell tudni számolni vele. (sajnos nekem olyan kevés van ott, hogy nagyon gyorsan el tudom mondani az eredetét)
A lényege az lenne az egésznek, hogy a gazdasági és a politikai hatalom nem fonódhat össze ,de ez már régen el lett qúrva, sõt még hozzájött a katonai is. Valami hasonlóval riogatta az embereket EISENHOWER is:
a military-industrial complex veszélyei
mert akkor talán értenéd is mi a faszról hadoválsz....
Mikor?
„Az internetre még inkább érvényes, ami egyébként a tömegmédia mûsortartalmaira: jó, ha a felhasználóban, nézõben, hallgatóban van némi háttértudás és egy adag szkepticizmus a dolgok állását illetõen.”
A jól strukturált mûveltségû, alapvetõ ismeretekkel és kritikai érzékkel rendelkezõ ember persze ügyesen elválaszthatja a talmit az igazitól, és betömheti a neten mûveltsége réseit. Ugyanakkor egy félmûvelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívõ, vagy bármely szélsõséges eszme követõje szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erõsíti õt tévhiteiben.
A világhálón ki-ki azt kapja, amit akar. A neten a legvadabb gondolatok is fellelhetõk – attól kezdve, hogy a Föld lapos, egészen a holokauszt megtörténtének cáfolatáig –, s az emberi természet sajátja, hogy az elõfeltevéseinket igazoló információkra jobban odafigyelünk.
(Ami titkos, az általában onnan kapta a pénzt)
Sajnálatos, de nem az 51-es körzetben dolgozok.
De azt hinni,hogy titokban nem tudják megoldani, az óvodás elképzelés.
A Manhattan project óta ez a bevett szokás, csak azóta a számok elszálltak kicsit, csak repkednek a 100milliárdok. (dollárban)
A csapatok is megszaporodtak, mindenkinek van saját titkos részlege:
ezek közül szinte bárki lehetett
Ha mást állítasz, akkor add meg hozzá a konkrét adatokat is, nem csak az ufós blablát.
Másrészt ha jól értem (mivel nem reagáltál rá), most már elfogadod, hogy át lehet haladni a Van Allen övezeten, illetve talán azt is felfogtad, hogy a fényképeken látható artifactok nem feltétlenül jelentenek cenzúrázást, csupán a rádiós kapcsolat hibázása miatt maradtak ki egyes részek.
6.TITOKBAN nem tudtak semmit legyártani? Ennyire kispályásnak nézed õket? Akár egy komplett Houstoni központ is lehet egy lezárt sivatagi bázison, ahol nincsenek nézõk, újságírók, stb.. A mûholdakról van infó, tehát akár jöhetnek-mehetnek anélkül , hogy a NORAD-on kívül bárki tudna róla. Van rá példa: a világ legnagyobb(leghosszabb kifutópálya) repterérõl sincs egyetlen felvétel sem, ahol fel-vagy leszáll valami. (kivéve, amit õk adtak a sajtónak)
2.lehetõség: ittasak
3.lehetõség: megõrültek a Holdon(?)
Le lehet fordítani,csak minek.
Közben benéztem aranylaci fórumára, hát ott erõsen látszik, hogy bezárt az OPNI...:/ A legjobb, hogy épp ma linkelte az egyik butuska azt a négy marsi képet, amit még a #2080-ban hoztam fel példának a hibás rádiós adattovábbításra. Persze totálisan félreértelmezve (idézet: "Jó vastag bõr van a pofájukon, hogy ki mernek ilyet adni!")
Ezek tényleg elmeorvosi esetek.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Peticiót nem lehetne indítani, hogy visszaminõsítsék a csókát Asztalos- és Vasipari Szövetkezet segédmunkássá?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)