Holdra szállás- mi az igazság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem értem miért nem bannolták ki eddig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
hozza a formáját.. nincs érv jöhet a nettó személyeskedés.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Fura módon rajtad röhögnek és nem rajtam. Diplomám még nincs, mert a nyelvvizsgát azt március végén próbálom megcsinálni. Tudod veled ellentétben van referenciám, hogy kik tartanak komoly önálló mérnöki munkára alkalmasnak. Te viszont eddig egy büdös szót sem árultál el magadról. Vajon miért is? Van egy sejtésem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tanulj már meg angolul... Megint félreértelmezel egy csomó mindent.

Egyébként meg mitõl vagy oda egy NDA-tõl? Eddig az összes munkahelyemen alá kellett írnom ilyesmit. Persze el tudom képzelni, hogy téged még nem alkalmaztak felelõsségteljes és komoly szellemi munkakörben, ezért az NDA-t vmi óriási szent dolognak tartod. Pedig az manapság alap.

Bucser
Valszeg te odáig sem jutottál el... (vagy megbuktál rajta..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"de megnéztem a tanúk részletes vallomásait, ami szintén kivonata az egésznek,"

Most akkor kivonata az egésznek vagy részletes vallomások??

VAN ÉRETTSÉGID? Ennyit a magyar iskolarendszerrõl, Timbuktu is lehagyott minket. Még a végén kiderül, hogy diplomád is van, de következtetni, vagy logikusan gondolkozni azt nem tudsz.
Nem követem napi szinten, de megnéztem a tanúk részletes vallomásait, ami szintén kivonata az egésznek, ami sokezer oldal dokumentum, benne egy csomó vallomás, ami a titoktartási szerzõdést megszegi, mert a tanúk nagyrésze ilyen munkakörben dolgozott. (tt mert a nyugdíjkorhatárt megvárták, necces ilyen vallomásokat tenni, katonai vagy kormányzati munkakörben, ha nem akarsz mindent bukni, de a sírba sem akarod vinni a titkokat)

HAHAHA pénzéhesek jellemzõje az ilyen: Download or watch the press conference here (ingyen)

Dr. Greer az egyik interjúban mondta, hogy a katonai-politikai-titkosszolgálati-hírszerzõ komplexumban a népet tájékoztatni akarók vannak kisebbségben, ezért nincs semmi hivatalos reagálás, de õ a háttérben kap tõlük segítséget. A bevett módszer egyébként:
no comment, a téma vagy az adott hír/esemény hiteltelenítése, a tanú(k) hiteltelenítése, a dokumentumok eltüntetése, tanúk megfélemlítése, végsõ esetben a tanúk eltüntetése.
Itt ez azért nehéz, mert több100 belsõssel van dolguk, akik szintén ismerik ezeket a módszereket konkrétan, (titoktartási szerzõdés aláírói, nem piri néni, aki látott valamit) és így együtt, szervezetten nem sokat tehetnek ellenük, gyanús lenne, ha sorban mindenki szívrohamot kapna, meg balesetben meghalna, ezért az agyonhallgatás, no comment amit követnek.
Te sem vagy egy Colombo hadnagy, mégis mit vársz, hogy csak neked egy személyes bejárást fognak tartani az összes titkos bázison, (kezdve az Area51+S4) esetleg betekintést az utóbbi 50-60év nem nyilvános dokumentumaiba? (hahaha lenne mit olvasni, kérdés, hogy képes lennél-e feldolgozni, vagy azt hinnéd, hogy a világ legnagyobb, legdrágább átverõshowjában veszel részt?)
OK, ezt is kitárgyaltuk, ezt is buktad, öblíthetsz. Következõ?

Molnibalage
Sõt, az összes 2001-ben született ember nem eválasztható 2001-tõl. Sõt. Én akkor érettségiztem! Micsoda összeekvés!

Bucser
Igen itt vége is a közös pontnak... A sajtótájékoztató 2001 májusban volt. volt a médiának 4 hónapja, hogy lecsapjon a szenzációs sztorira, hogy kiderült nem voltunk a Holdon... És szerinted 9.11. nyomta el??

Vagy sztori nem volt, vagy senkit nem érdekelt a köztes idõben. (amit nehezen hiszek el. Inkább az elõbbire teszem a voksomat.)

szarva közt a tõgyét? 2001 május a sajt.tájékoztató idõpontja, sajnálatos de nem elválasztható 911-tõl. (ami szintén 2001-ben volt, ha még rémlik)
Ha jól olvasom az oldalát, még mindig maximum a képviselõk levelekkel való bombázásánál tartanak, meghallgatás még mindig nem volt.

Ha esetleg volt, de maga az esemény nem nyilvános, azért valami eredményekrõl beszámolhatna a doktor. (Melyik történet hiteles, melyik nem, stb)

Ha mégis a 2001 május 9-én megtartott összejövetel volt a kongresszusi meghallgatás, akkor kb egy ép fogazatú, egész magas végzettségû szereplõkkel leforgatott Mawneeca-show hitelességi szintje: bemegyek, mesélek, meglobogtatok pár dokumentumot (be nem mutatom), ezeket se pro se kontra nem ellenõrzi senki, megtapsolnak, kimegyek.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Teljesen offtopik ez itt, a disclosure projekt névsora szerint egyedül Ed Mitchell miatt köthetõ a holdraszálláshoz a dolog. Nyiss neki külön topikot, ha ennyire odavagy érte.

"nagyon erõsen minuszban van"

És már 15 éve csinálja... Respect. Éhen nem halt még?

"és nem egy életbiztosítás ezzel foglalkozni"

Jah, azért jár már 15 éve minden héten ilyen-olyan showmûsorokba haknizni.😊 És már lassan 8 év eltelt az ominózus sajtótáj. óta is. Nyilván bármikor megölhetik a 'gonoszok', én is félnék a helyében.😊

"A meghallgatásra várnak, vagy már megindult"

Ennyire nem vagy képben a dédálmoddal? Nekem 5 percbe telt kideríteni, hogy még franc se indult meg. Miért is indulna, nem veszi õket komolyan senki.

"Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsõvezetésben is."

Ahhoz képest elég harmatos (mondjuk ki: nulla), amit eddig elért...

"Te nagyon hülye (és szûklátókörû vagy)"

Ha elfogytak az érvek, akkor jöhet a személyeskedés? Ennyit tudsz, kicsihuszár?

Bucser
Ez még midnig Holdraszállás topic. ne keverd ide 911-et...

Te nagyon hülye (és szûklátókörû vagy) ha azt hiszed ez üzlet neki, nagyon erõsen minuszban van,(és nem egy életbiztosítás ezzel foglalkozni) nem fog belõle megélni, de legalább az olyan beszûkült kéktablettások is hallanak a témáról. (hahaha Neo a pirosat választotta)
A meghallgatásra várnak, vagy már megindult, de valami történt, mert a sok titoktartási szerzõdést megszegõ nem a sitten mesélte el a tapasztalait.
Rosszul írtam, NEM MERT SZÓLNI A SZAKMA. Fõleg 911 után, más sem hiányzott nekik. Rengeteg hasonló nagy durranásra nem volt válasz azóta sem, 911miatt. A légiirányító, aki vall, az konkrétan elmondja, hogy az adatokat tartalmazó több kilós dossziékat hazavitte mikor nyugdíjba ment, úgy féltek tõle, mint az ebolástól. (a dosszié tartalmazta az egyik ilyen 90fokos kanyarokat bemutató valamit, amit több radarral, a földrõl és a levegõbõl is, és szabad szemmel is megfigyeltek, szintén több egymástól független forrásból, de nyilván az összes tanú be volt lõve, vagy a pénzért és hírnévért kockáztattak) A pilóták sem igazán szeretik jelenteni ha érdekességet látnak, mert utána könnyen kirughatják õket, ha érdekel van egy pár órás dok.film, CSAK a légiirányítók és a pilóták beszélgetései vannak rögzítve, nem semmi anyag:
official FAA cockpit records of UFO sightings
Van még ilyen dokumentum pár ezer órányi, ezeket szedte össze Dr. Greer, meg vannak kapcsolatai katonai/politikai felsõvezetésben is.
Na rászántam 5 percet, és utána kerestem ennek a te disclosure projectednek.

- Semmi nyoma annak, hogy valaha is lett volna vagy tervben lenne kongresszusi meghallgatás. Semmi.
- A faszi (Greer) 15 éve tolja ezt a bizniszt, és az eddigi legnagyobb durranás az a bizonyos sajtótájékoztató volt (amire te korábban kongresszusi meghallgatásként hivatkoztál, ez nem volt valós állítás)
- Biznisz tényleg van: http://www.disclosureproject.org/shop.htm - Könyvek, DVD-k, CD-k, adományok, amit csak akarsz. Nem lehetsz igazi UFO-hívõ, ha nem veszed meg ezeket a remekmûveket.😊
- 15 éve ide vagy oda, a faszi nem nagyon sürgeti ezt a dolgot. Jól elvan a rádiós szerepléseivel, cikkek írásával.

Gratulálok, hogy ezt is beszoptad.😊

Bucser
"Egyébként tényleg leszokhatnál már a nagybetûkrõl"

Ettõl hiszi azt, hogy fontos amit mond...

Gundark 1 1
Úgy látom gondok vannak az értelmezéssel. Tehát vannak a nyugdíjas irányitók emberek akárkik, akik elmondják a szerinted igazságot, mely szerint nem volt hódra szállás. A szakma, tehát a mostani aktív geológusok, ûrhajósok, pilóták, csillagászok, egyebek, pedig egy szót sem szól. Sem a neten, sem az õ szakmai lapjaikban, de még a bulvárban sem. Sem pro sem kontra. Elõbb meg még májusban volt ez a dolog. Májustól szeptemberig azért volt idõ. No meg azóta is. Hacsak sokkot nem kaptak és elfelejtették hogy átverték õket. Egyébként tényleg leszokhatnál már a nagybetûkrõl, ha már számitógép guru vagy saját bevallásod szerint.
SZAKMA? Nem mert, akik a Disclosure Projectben résztvettek, szerinted miért NYUGDÍJASOK nagyrészt? (ill. már NEM OTT DOLGOZNAK ahol megtörténtek az érdekességek!)
911 után kit érdekelt bármi , ami nem tálib, meg afgán, iraki, arab, terrorista volt? Megzakkant a fél világ egy idõre, van aki azóta sem tért magához, mindenhol terroristákat lát.
Gundark 1 1
Na akkor. elfogadom hogy volt szenátusi meghallgatás. Legyen. De. Akkor hogy van az hogy a szakma egyáltalán nem foglalkozott vele? A szakma alatt az ûrkutatókat, a csillagászokat, a pilótákat értem. Nem háborodtak fel a geológusok hogy átverték õket hamis holdkõvel. És ne gyere azzal hogy rossz idõben volt.. A május olyan mint az augusztus. Ennek igen nagy hirverése kellett hogy legyen, ha más nem is a bulvármédia hiénái biztos hogy rávetik magukat a koncra. Mégsem hallottunk semmit. Ha meg titkos meghallagatás volt akkor nem is beszélhetnének róla. Akkor most hogy van ez?
Ez tehát azt jelenti hogy semmi bizonyítékot sem tudsz felmutatni. Tehát ezt is tisztáztuk.

Egy bizonyítás konkrét mások által lellenõrizhetõ adatokat követel, nem pedig paranoid téveszmék végtelen belinkelését. Eddig minden Holdraszállás-tagadásról szóló állításod tételesen meg lett cáfolva.
Molnibalage
Nem bevesszük. Látjuk, hogy miért igaz. De viszont minden világmegváltó hülyeséget beveszed akiket egy okosobb 16 éves lealázna aki ért a természettdománykohoz, vagy csak kinyitja a csípáját.

Még a végén te mondod meg, hogy a szabadidõmben mivel foglalkozzak? nektek (bucser, zacskó) is lehet valami szörnyû tragikus törés az eddigi életetekben, ha csont nélkül beveszitek a hivatalos dumát. Vagy egyszerûen így születtetek? HAHAHA, megannyi NEO, aki mind a kék bogyót választotta.
NYILVÁN NEM a meghallgatás a sajtótájékoztató, de az lett belõle, ugyanis a vallók nagyrésze (párszázan) aláírt mindenféle titoktartási szerzõdést, és a meghallgatás felmenti õket a következmények alól,vagy legalábbis addig mentességet kapnak, amíg tart az ügy. Még tart, és évente õárszor ránézek Dr. Greer oldalaira, és még nem csuktak le senkit.(de be sem pereltek, hogy hazudik) Azok akik ezt a rizikót vállalták, (nyilván a hírnévért és a pénzért😊 valószínû megunták, hogy ekkora súlyú titkokat hurcoljanak életük végéig, nem megy az úgy mindenkinek, mint pl. Ede bácsinak. (Teller) Valahogy minden ilyen projectben felmerült a neve az öregnek, a MAJESTIC 12-ben is benne volt, ha igaz, ha nem, akkor meg valamiért mindenki õt találta ki, mint kontakt ember, beszervezõ, stb..
"sajnos nekem olyan kevés van ott"

Most nézem csak ezt az offtopik gyöngyszemet. Tudod ha dolgoznál és nem csak összeesküvésekkel foglalkoznál, illetve nem adott népcsoportokat gyanúsítanál azzal, hogy a szánalmas sorsod állítólag nekik köszönhetõ, akkor talán pénzed is lenne. Ez ilyen egyszerû.

Na most már tényleg iratkozz be egy angoltanfolyamra. Ez nem kongresszusi meghallgatás, hanem valami vicc, amit a 'National Press Club'-ban tartottak. Az pedig egy sima épület sajtótájékoztatók rendezésére.

Én láttam már néhány kongresszusi meghallgatást, és azok nem így néznek ki. És most nem csak olyan formai dolgokra gondolok, hogy pl. ezek semmilyen esküt nem tesznek le, de megnyugtatlak, a kongresszusi meghallgatásokon nem is tapsolják meg a felszólalókat / meghallgatottakat.

Újabb BUKTA. Egyre mélyebbre süllyedsz.😊

BTW ezek közül melyik illik rád? Ugyanakkor egy félmûvelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívõ, vagy bármely szélsõséges eszme követõje szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erõsíti õt tévhiteiben. Egyáltalán miért reagáltál rá? Nem úgy van, hogy akinek nem inge...?

Biztos, hogy az kongresszusi meghallgatás volt eskü alatt és minden ami ezzel jár?

Nem csupán összejöttek egy alkalmas teremben és kifejezték szándékukat, hogy ha egyszer majd tanúskodniuk kell, hát majd tanúskodnak? (és ez még azóta sem következett be?)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Bucser
nem tudja.

Tudod:"Bolond lukból bolond szél fúj."

Okkultistnál még a 90 éves elmeroggyant nagyanyám is értelmesebben tette össze a világ részleteit...

Papirzacsi
Abszolút offtopik, szorítkozz a holdraszállás tagadására, vagy a nem tagadására! Hoppá, ideje lenne már eldöntened, hogy akkor most volt vagy nem volt, és használható bizonyítékokkal alátámasztani.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Disclosure Project 2001 MÁJUS
sajnos az idõpont nem a legszerencsésebb, de ezt akkor még senki(?) sem tudta, különben nem ezt a hónapot/évet választják.
HAHAHAHA Mindenkinek megvannak a titkai
LEGYENEK, csak NE AZ ÉN PÉNZEMBÕL!!!!!! (az Area-51-et nem én fizetem, DE HA van ott valami olyan fejlesztés, ami kiválthatja az olajat és olcsóbb, akkor közvetve ezzel MINDENKINEK KÁRT OKOZNAK, ha nincs ott semmi, akkor meg a titkosság fenntartására elköltött 100milliárdok okoznak kárt)
A bankszámládat az APEH bármikor megvizsgálhatja, és meg is kérdezheti, hogy honnan van a lóvé? ELVILEG el kell tudni számolni vele. (sajnos nekem olyan kevés van ott, hogy nagyon gyorsan el tudom mondani az eredetét)
A lényege az lenne az egésznek, hogy a gazdasági és a politikai hatalom nem fonódhat össze ,de ez már régen el lett qúrva, sõt még hozzájött a katonai is. Valami hasonlóval riogatta az embereket EISENHOWER is:
a military-industrial complex veszélyei
VAGY az internet az , ahol nincs cenzúra,(annyi) és olyan hírek is eljutnak az érdeklõdõkhöz, amiket a MAINSTREAM MÉDIÁBAN soha nem fogsz megtudni. kb. mint 1990 elõtt, amikor a sorok között kellett olvasni a népszabit, csak itt max. a szervert kapcsolják le a netrõl, de szerencsére ezzel semmit nem érnek el. Helyette inkább a beszivárgó-belülrõl bomlasztó eljárást választja a központ, a zsindex egyes topikjai a legsúlyosabb példák erre.
Gundark 1 1
Csak én érezem az ellentmondást? Azt mondod nem lehet bizonyitani hogy mire költötték a pénzt mert titokban tették. Rendben. De akkor honnan vesszük hogy arra költötték amire gondolsz? Ami meg a százmilliárdokat illeti.. Manapság sõt még 20 évvel ezelõtt is a projektek sok sok millióba kerültek. Szinte bármelyik. Nézd csak meg a 22esét, vagy a mostanában futó UAV kutatásokat. Gondolom a Virginia osztályt sem olcsóból hozták ki. Ez már nem a I. Vh, hogy teszünk egy motort valamire, aztán csak repül. Ami meg az 51 körzetet illeti tényleg elhiszed hogy ufókokat tartanak ott? Nem kétlem sok igen elõre mutató projekt folyik ott prototipus szinten. De valószinûleg egyik sem a "csodagép". Nézd meg a DFRC oldalát, mennyi kisérlet folyt ott is mára szinte természetesnek ható dolgokkal. És akkor nem is beszélve a sok igen furi szerzetrõl amik nem váltak be. És persze az 51esben folyó dolgok titkosak. És ne kezdjük el az adófizetõs baromságot. Mindenkinek megvannak a titkai. Ha viszont hiszel az információs szabadságban akkor kiteheted ide a bankszámlaszámodat, meg a kártyád pin kódját, mert nekünk adófizetõknek jogunk van mindent tudni. És becsszóra nem élek vissza vele 😊
Bucser
"Le lehet fordítani csak minek"

mert akkor talán értenéd is mi a faszról hadoválsz....

"...de nem ez a lényeg, hanem a kongresszusi meghallgatás (Disclosure Project) ahol eskü alatt vallottak..."
Mikor?

Zseniális: Butává tesz az internet?

„Az internetre még inkább érvényes, ami egyébként a tömegmédia mûsortartalmaira: jó, ha a felhasználóban, nézõben, hallgatóban van némi háttértudás és egy adag szkepticizmus a dolgok állását illetõen.”

A jól strukturált mûveltségû, alapvetõ ismeretekkel és kritikai érzékkel rendelkezõ ember persze ügyesen elválaszthatja a talmit az igazitól, és betömheti a neten mûveltsége réseit. Ugyanakkor egy félmûvelt, paranoid vagy éppen hipochonder, összeesküvéselmélet-hívõ, vagy bármely szélsõséges eszme követõje szintén megtalálja ott a maga „szellemi táplálékát”, ami tovább erõsíti õt tévhiteiben.

A világhálón ki-ki azt kapja, amit akar. A neten a legvadabb gondolatok is fellelhetõk – attól kezdve, hogy a Föld lapos, egészen a holokauszt megtörténtének cáfolatáig –, s az emberi természet sajátja, hogy az elõfeltevéseinket igazoló információkra jobban odafigyelünk.

Honnan adnék konkrét adatokat valamihez, ami a Black Budget része????
(Ami titkos, az általában onnan kapta a pénzt)
Sajnálatos, de nem az 51-es körzetben dolgozok.
De azt hinni,hogy titokban nem tudják megoldani, az óvodás elképzelés.
A Manhattan project óta ez a bevett szokás, csak azóta a számok elszálltak kicsit, csak repkednek a 100milliárdok. (dollárban)
A csapatok is megszaporodtak, mindenkinek van saját titkos részlege:
ezek közül szinte bárki lehetett
Nem tudták legyártani sem titokban sem titok nélkül. A rakéták gyártósorát Nixon állíttatta le még 1970-ben. Utána már csak az elkezdett darabok összeszerelése folyt. A pénzügyi támogatást megvonták. Az embereket más üzemekbe és az ûrrepülõ programba helyezték át. A NASA költségvetését harmadára csökkentették

Ha mást állítasz, akkor add meg hozzá a konkrét adatokat is, nem csak az ufós blablát.

Azért fordítsd csak le már a kedvünkért, mert szerintem se érted mirõl beszélnek. Én most végignéztem a videót, nincs azzal semmi baj.

Másrészt ha jól értem (mivel nem reagáltál rá), most már elfogadod, hogy át lehet haladni a Van Allen övezeten, illetve talán azt is felfogtad, hogy a fényképeken látható artifactok nem feltétlenül jelentenek cenzúrázást, csupán a rádiós kapcsolat hibázása miatt maradtak ki egyes részek.

1. KÜLSÕS bedolgozó volt(voltak) , de nem ez a lényeg, hanem a kongresszusi meghallgatás (Disclosure Project) ahol eskü alatt vallottak, persze nyilván a pénz és a hírnév volt a háttérben.

6.TITOKBAN nem tudtak semmit legyártani? Ennyire kispályásnak nézed õket? Akár egy komplett Houstoni központ is lehet egy lezárt sivatagi bázison, ahol nincsenek nézõk, újságírók, stb.. A mûholdakról van infó, tehát akár jöhetnek-mehetnek anélkül , hogy a NORAD-on kívül bárki tudna róla. Van rá példa: a világ legnagyobb(leghosszabb kifutópálya) repterérõl sincs egyetlen felvétel sem, ahol fel-vagy leszáll valami. (kivéve, amit õk adtak a sajtónak)
Nem nyert, tényleg nem, mert nem repülésirányító volt, hanem a Houstoni csapat tagja, (elnéztem, de csak emlékezetbõl ment) sokan ültek ott monitorok elõtt, fejhallgatóval, azok közül az egyik. (még keresem)
1.lehetõség: be vannak lõve
2.lehetõség: ittasak
3.lehetõség: megõrültek a Holdon(?)
Le lehet fordítani,csak minek.
Volt már.

Közben benéztem aranylaci fórumára, hát ott erõsen látszik, hogy bezárt az OPNI...:/ A legjobb, hogy épp ma linkelte az egyik butuska azt a négy marsi képet, amit még a #2080-ban hoztam fel példának a hibás rádiós adattovábbításra. Persze totálisan félreértelmezve (idézet: "Jó vastag bõr van a pofájukon, hogy ki mernek ilyet adni!")

Ezek tényleg elmeorvosi esetek.

degenerator
link

(mielõtt a hülyék megtalálnának: nem érdekel a téma, csak beraktam.)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Papirzacsi
Magam is szeretnék belelátni eme éleslátású, billáns elme fejébe. Talán egy baltával sikerülhetne...

Peticiót nem lehetne indítani, hogy visszaminõsítsék a csókát Asztalos- és Vasipari Szövetkezet segédmunkássá?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ha ez tényleg tanár valahol, akkor nem lehet megakadályozni, hogy terjessze a téveszméit? Oktatási Minisztérium, üzemeltetõ önkormányzat?

Gundark 1 1
Ez a történet zseniális. Kérdezhetek Virág Elvtárs? 😊 Neil-el megjátszatták a hódraszállást, miközben ott voltak már a hódbázisaik (ezt szegény majdnem leleplezte amikor kicsúszott a száján a dolog) De eddig meg az volt hogy Neil nem is vót a holdon. De minek kellett megjátszani ha már 57ben voltak a holdon? 57-ben bejelentik és nagy népi hurrá van. Kennedy pedig bejelenti hogy irány a Mars. Tehát Neil és Buzz voltak a holdon. 69-ben. (4.5 órán át vitatkoztak hogy ki legyen az elsõ. Titkos felvételek jutottak a birtokomba állitólag a BBC is leadta õket egyszer. Tehát- Én megyek ki elsõnek. -Nem, én. -Miért mennél Te ki? - Mert Te egy kocsog vagy- Te vagy a kocsog- Nem, te vagy. (részlet a 4.5 órás beszélgetésbõl) De elõtte két "irással" meg az volt hogy az egész apolló program nem is volt. A következõ a baj. Rendben hogy az ember kitalálja a hülyeséget. De akkor ragaszkodjon is hozzá a következõ történetben, ha már ez a "történelem" szerinte. De minden történet új. (és akkor is a nácik voltak a zûrben elõször. Mert megmondta 😊
Molnibalage
Krisztusom. Ha a NASA-nal tudták volna, hogy ki az ez ember... Páros lábbal rúgtam volna ki. Aki a házamat és munkámat mocskolja azt én be nem engedem. Persze akkor erre rögtön kontránza, hogy igen! Itt a bizonyíték. Azért nem engednek be engem, mert akkor lebuktatnám õket! Elképesztõ, hogy ennyire gyökér emberek vannak.