5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
High end PC #5090 Én viszont szeretnélek tájékoztatni, hogy ne butítsd el a tudomány iránt érdeklődőket az áltudományosnak is csak mint pozitív hangnemben minősíthető szenny bulvárlap-szintű fantazmagóriákkal. -
patiang #5089 Hova-hova?
Hát a fekete lyukba vagy lukba. Választásod.:DD -
Saintgerman #5088 ha hozzá tetted volna, hogy: "az én értelmem szerint" akkor valami értelme is lett volna... -
Saintgerman #5087 Arról, hogy hová vezet az utad épp oly kevéssé szeretnélek tájékoztatni, mint ahogyan azt sem ismétlem el, amit eddig írtam... -
High end PC #5086 Ó, épp, hogy csak belecsöppentem ebbe a topikba, fogalmam sincs eddig miről ment a téma hosszú távon az elmúlt években, de folytasd kérlek, nyitott szemmel figyelek :D
No, és hova vezet az utam? -
#5085 :) Kezdve ott, hogy a "már képesek az időutazásra" mondatnak -a dolog természetéből adódóan- épp semmi értelme. -
Saintgerman #5084 Őszinte részvétem... még fogalmad sincs hová vezet az utad..... -
High end PC #5083 " Némelyek már képesek idöutazásra, teleportálásra "
Hű, nem azért, hogy megbántsalak, de elég csúnyán áldozatául eshettél jó pár szenny havi búlvárlapnak, és áltudományos könyvnek.
Ezt mint fizika-csillagász szakos mondom. -
#5082 Áruld már el, milyen létforma képes arra, hogy alakot váltson? Pláne hogy mi melegvérűek vagyunk, egy humanoid hüllő pedig hidegvérű, szóval nem kis változásokról beszélünk.
Az meg milyen okosság már, hogy ehhez emberi szerveket kell fogyasztaniuk? Mi célból? Az offolás befejezem, de kérlek privát üzenetben világosíts már fel, mert komolyan érdekel hogy mivel magyarázod ezt :D -
#5081 Ejj, eskü a legjobb idióta flémtopikok a tudományosban vannak.
-
patiang #5080 "rég olvastam ekkora hülyeséget."
Akkor viszont nagyon-nagyon ritkán fórumozol:)) -
Cef #5079 Arra próbáltam finoman utalni, hogy rég olvastam ekkora hülyeséget. -
patiang #5078 Egyik fórumtársunknak mondtam, hogy nagyságrenddel többen vannak. Tévedtem az arányt illetően :((((((((((((((((((((( -
Saintgerman #5077 Pedig ha jól értelmezed, megkellene erösitsen benne, ugyanis nincsen semmi más, csak SZELLEM. Amit magadon hordasz az az illúzió, vagy árnyék, önmagad árnyéka... -
Cef #5076 Ezt olvasva odalett az emberi szellembe vetett maradék hitem is. -
patiang #5075 Kihajít bennünket CIFU, de mivel említetted a Hold szót, talán nem.
Hogy vagy még mindig életben, és honnan tudsz ennyi mindent adatra, névre egyezően???????
Ja és ki vagy Te?? Alien ?!
A választ tedd át egy másik topicba, a lebaszás elkerülése okából---------- -
Saintgerman #5074 Ez, amit életnek hiszünk itt, olyan mint egy játékfilm a mozivásznon. Azzal a külöbséggel, hogy a vetítö lencséje nem fenn a gépházban van, hanem a galaxis közepében. Igen. ez a fekete lyuk. Ez sugározza az infokat a galaxis napjainak, a napok a bolygójainak azok pedig az élölényeinek. Ezt mi a szív csakránkon vesszük, ami továbbítja az agynak és vetíti nekünk ezt a hologrammot, amit szilárdnak hiszünk...
És itt jön képbe a Hold, ami öregebb mint a Föld. Hogy kerül ide, és mért van itt ?
Képzeljük el, ha a galaxis közepéböl sugárzott infokat nem direkt a Fold kapja, Hanem a Hold és ez megváltoztatott infokat küld tovább... !
Nem látsz összefüggést a vallások és e-között ? -
Saintgerman #5073 Igaz, hogy már többször is elmondtam az NWO-n, de itt van OFF-ban röviden úra:
Az emberiség manipulátorai a számunkra érzékelhetö frekvencia tartományon túlról irányítanak, vagyis számunkra egy más világból. Az élölények evilági megjelenési formáját a DNS variációja határozza meg. Ennek a démoni energiának, ami ezen a világon, ebben a galaxisban, a Draco konstellációban van, és hüllö formában nyilvánul meg. A földi reprezentálásukhoz klónoltak egy hibryd fajt 50/50% humanoid-hüllö, mely mindkét formában képes megjelenni itt közöttünk, de a tartós emberi fomához emberi szerveket és vért kell fogyasszon. Ez az az általam sokat emlegetett 13 vérvonal, Windsor, Rothschid, Bush, Rockefeller, Habsburg..stb. Ezek a Royal Elit magva, és ezek határozzák meg a földi történéseket, vagy vitelezik ki a démoni utasításokat. És a céljuk nem más (mint már írtam) a félelmünkön keresztül gerjesztett energia, ami a természetes tápláléktól elesett társaik eledele.
ON -
patiang #5072 Csak azért kérdeztem, mert az öregek mesélték, hogy akkor a fák között ruszki terepjárók rohangáltak, és a kínaiak vagy hullottak, vagy menekültek. Azt mondják olyan igazi fegyveres összecsapás elenyésző volt. -
#5071 Ez már megtörtént a Nixon-kormányzat idején, amikor először az Apollo-programot és a nukleáris-hajtómű programot vágták meg, aztán a Skylab-programot és az Űrsikló-programot.
Igazság szerint már az 1970-es évek elején lehetett látni, hogy a drága űrkutatás, amit alig pár éve a nemzeti büszkeség zászlóhordozójának kiálltottak ki, hamarosan csúf mostohagyerek lesz.
Az USA a Szojuz-Apollo űrrepülés (1975) után az STS-1-ig (1981) már egyszer elvesztette a képességét az emberes űrutazásra... -
#5070 Nem hiszem, ezek (két járműről tudni) csak az 1980-as években készültek el, a határkonfliktus pedig 1969-ben volt. -
patiang #5069 De azok akkor politikai holdjárkálások voltak. Hogy be voltak tojva amikor a ruszkik fellőtték Szputnyik–1-et. -
patiang #5068 "hogy még a látható világ sem az, aminek hisszük.."
Azért erre is írhatnál pár sorocskát. -
Pares #5067 Azért kíváncsi lettem volna az arcokra, ha valaki '69-ben Armstrong nagy lépését követően azt mondta volna a NASA-soknak Houstonban, hogy 2011-ben nem hogy a Marson, de még a Holdon se lesz semmilyen bázis, sőt az Apolló-program után senki nem járt ott azóta, erre meg még egy lapáttal rátenne, hogy azt mondja, hogy az USA elveszti azt a képességét, hogy embert juttasson az űrbe, és mindezt a ruszkikon keresztül kell megtenniük. Az illetőt valószínűleg jobbik esetben csak kiröhögték volna és elmebetegnek nézték volna. Te jó ég, ha az ember belegondol, hogy mi mindent képzeltek, hogy létezni fog 2000-ben és azután, aztán ezekből a nagy tervekből szinte semmi sem valósult meg. Ráadásul az egész technológiai fejlődés teljesen más irányba mozdult el, mint arra számítottak... -
patiang #5066 Igaz, hogy ez kissé nem a "Holdra szállás", de kik írányítják a Földet, illetve nem is azt, mert ő hatalmasabb annál, hanem bennünket????? -
Saintgerman #5065 öt éven át a legkiválasztottab és legaktuálisabb linkeket hoztam pontosan erről... de ehhez több kell, hogy felfogd, mint a te "habajdos" viselkedésed ! -
Saintgerman #5064 mennyi időt adsz rá ? két percet ? ott van rá az egész életed ! -
#5063 Ő nem ebben az értelemben használta. -
patiang #5062 Légyszi árulj el vmit, hogy ne lükén dobjam fel a pacskert--------------- -
patiang #5061 A "rezgést" pedig használják gyógyító eszközként. Csak vedd a legegyszerűbbet a zene hatását a szervezetre. Azt pedig nem tagadhatod, hogy a muzsika a rezgések harmóniája. Persze lehet negatív hatással is. Légkalapács. -
patiang #5060 "szilárdtest-lézerrel felszerelt harcjármű a szovjeteknél"
Ezeket használták a Kína-Szovjetunió határincidensnél? -
patiang #5059 BAMMEG Te miket rejtegetsz a sapkád alatt?? -
#5058 Minek kellene megragadnia? Hol vannak a tények és bizonyítékok?
Hol egy működőképes időgép? Hol egy máűködőképes teleportáló gép?
Hol van ezek műszaki dokumentációja vagy alapvető működési elve ismertetve? Vagy legalább verifikált matematikai modell?
Hm...?
Kényelmes lehet úgy élni, hogy neked nem kell semmit bizonyítani, de a marhaságokban való hit = tény számodra.
Sajnos ez a fajta szemlélet utat tör. Múlt héten a szájam szélét harapdáltam, hogy ne röhögjem el magam, ahogy egy nőszemély a HÉV-en magyarázta, hogy mindenféle csodaszer rezgéseival hogyan fejti ki pozitív hatását a szervezetre és hogyan áramlik a mittomén milyen energia. Na, kb. a konetósok is ilyen kifinomultan operálnak a szavakkal és bizonyítékokkal... -
Saintgerman #5057 Én néha azért odafigyeltem mit írogatsz itt az elmúlt 5 évben, de amint most is bizonyítod, abból amit én hoztam ide semmi nem ragadott meg, mert valsz. figyelmen kívül hagytad.
Nem ismétlem el újra, de itt nem országokról van szó, hanem arról, hogy ezt a bolygót nem mi irányítjuk emberek.. nembeszélve a többi "konteóról", hogy még a látható világ sem az, aminek hisszük.. -
#5056 Molni, vagy ne jelentkezz be, vagy ne nézz ide. Ezt a hangnemet nem tűrőm el. Ezzel pedig te is tökéletesen tisztában vagy, úgyhogy ne feszítsd túl a húrt! -
#5055 Még 1x: bizonyíték, tényszerűség.
Hidd el elég alapos rálátásom van a katonai és űrhajzósái/űrkutatási témára az Egyesült Államok, Oroszország, EU/ESA illetve kisebb mértékben Kína esetében. (Japán, India, Brazilia, Izrael pedig követőlegesen). Itt nem arról van szó, hogy bevallják-e, hanem arról, hogy mire költenek, mire fordítják az erőforrásokat.
Ha te rendelkezel például antigravitációs eszközökkel, akkor nem fordítasz 10 milliárd amerikai dollárt a jelenlegi helyzetben az ARES / EELV hordozórakétákra. Nem fordítasz évi egy milliárdot olyan repüléstechnikai fejlesztésekre, amelyek elavultak. Nem állsz neki egy (hosszú távon) 300 milliárdos vadászgépprogramnak, amely csak egy lépéssel jár a többiek előtt, ha közben neked két-három lépéssel előre mutató technológia van a kezedben.
Ha technikai fölényed van, akkor kihasználod. Az USA kihasználta az A-12/SR-71 kémrepülőgépek esetében (Mach 3 sebesség), kihasználta az U-2 kémrepülőgép esetében (nagy repülési magasság), kihasználta az F-117A / B-2A / F-22A / F-35 esetében (alacsony észlelhetőség, köznyelvben lopakodó technológia). Oroszország kihasználta a P-500/P-700/P-800 esetében (szuperszonikus robotrepülőgépek), kihasználta a VA-111 esetében (200+ csomós sebességre képes torpedó), soroljam tovább?
Ha az USA vagy bármely állam ekkora technológiai fölénnyel rendelkezik, akkor azt ki is használja, és nem áll neki olyan technológiákkal foglalkozni, amelyek azonos lehetőséget biztosítanak. Hogy egy példát mondjak, az USA azért nem foglalkozott / foglalkozik a hagyományos / AIP (levegőfüggetlen, nem nukleáris) meghajtású tengeralattjárókkal, mert úgy véli, hogy a nukleáris meghajtás fejlettebb. Emiatt viszont technológiai hátrányba került az oroszokkal, svédekkel, németekkel, kínaiakkal szemben, ezért lizingeltek egy svéd tengeralattjárót, hogy annak előnyeit és hátrányait alaposabban megismerjék, és gyakorlatozhassanak ellene. Az USA számára egyszerűen nem éri meg ugyanis az AIP tengeralattjárók fejlesztésébe pénzt ölni, az ő céljaikra ugyanis nem megfelelő.
Érted mi a probléma ezzel az érvvel?
Igen, vannak eltitkolt fejlesztések, Tacit Blue (lopakodó technológia), az F-117 az 1980-as években az amerikai oldalon, a VA-111 torpedó vagy a szilárdtest-lézerrel felszerelt harcjármű a szovjeteknél. Ezek a valódi titkolt képességek, amelyek valóban előre mutattak a maguk idejében. Mégis tudtak róluk. Az F-117A-ról vagy a Tacit Blue-ról mendemondák voltak, látni lehetett őket a költségvetési listákban, stb. A VA-111-ről és a lézer-harcjárműről pedig elég megbízható hírszerzési információk terjengtek már a hivatalos felfedésük előtt is. -
Saintgerman #5054 aranytálcán kéred, vagy jó lesz ezüstön is ? -
#5053 Elmeorvos látott már? Kérlek mutass időutazást és teleporációt makroszinten, bizonyíthatóan és reprodukálhatóan. A határidő tengapelőtt. -
Saintgerman #5052 Biztos vagy te abban, hogy ezekben a "konteós" dolgokban megtalálod a hibát Cifu ?
Ha az egészet leszûkítjük a a te müszaki szakterületedre biztos vagy-e, hogy naprakész vagy benne ?
Egy bizonyos technikai szinten valóban kifogástalanok a megállapításaid, de ez a szint 100 évet levan maradva, a már létező szinttöl. Némelyek már képesek idöutazásra, teleportálásra ti pedig azon tökmagoltok, hogy járt-e ember a holdon, vagy melyik kép hamis... képzeld el, ha ezt a csontot azok dobják elétek, akik mindezekre képesek... -
#5051 Saját blog? Hm... Akkor epikurosz álregje...?