A legjobb Sci - fi filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek V és VI. Az V-rõl mondják, hogy nagyszar, de szerintem benne van az a "trekkes" filozófia. A VI meg olyan, mint 1986-89, csak csillaghajókkal. Királyak!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
M. Night Shymalan épp most fogja bemutatni új filmjét
Lady in the Water címmel ... elég jónak néz ki, pedig az elõzetes semmit nem mutat, de a végén a felirat : "It's not a Fairy Tale." Majd pedig a fõszereplõ hangja: "Who are you, people?" nekem már elérte h mozijegyet vegyek...
Filmelõzetesek, háttérképek, képernyõvédõk, stb.
legközelebb odaírom hogy aki nem látta a filemt ezt ne olvassa el..
de azért nézd meg a filmet, mert nagyon jó
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
tényleg félelmetes volt..
- meg amikor a padláson vannak az idegenek, és le akarnak jönni. cc
arról nem is beszélve amikor a pincében majdnem elkpapják a kisfiút. Úúúú
remélem ez az Indidai rendezõ csinál még hasonló filmeket, mert
ehhez a mûfajhoz nagyon ért..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(Bár láttam két horror-vámpíros ázsiai filmet. Nem kellett volna, de én szétröhögtem a fejem mindkettõn. Aztán visszagondolva, animeben talán ütöttek volna, de így inkább csak idétlen volt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Valamit olvastam, de nem tudom mikori volt
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Jelek - amikor Mel Gibson megpillantja az idegent a háztetõn, vagy amikor az idegen ujját vágja le. DD
6. érzék
A Falu - hát ezen mekkorát beparáztam. DDDpedig nem vagyok már gyerek - annál a résznél amikor a Falu -t megtámadják a szörnyek, meg amikor az erdõben / erdõszélen vannak a fiatalok. DDD
Sebezhetetlen - nem parázós, de ezt is õ rendezte.
Nem vagyok parázós, de .... brrrr
Arachofóbia (vagy valami ilyesmi a címe. gondolom mindenki ráismer az a pókos)
King - Az
Napersze ez mind nagyon régen volt, mostmár nem paráznék egy filmtõl, legalábbis még nem láttam olyat 😊
Yang: Skandi- senior shao wari
- Alien 1,2
- kedvencek temetõje
- Jelek, de most tényleg pedig ezt mostanában láttam, elsõre tök félelmetes volt. D
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ennek ellenére nem bántam meg 😊
Meg úgy 11 évesen láttam egy hororfilmet, a címét nemtudom. De valami erdöben játszódott, ahol valami izé olyan kagylószerü izéket dobált a srások homlokára, ami megölte öket. Na ettöl a filmtöl jópárévig féltem még....
Yang: Skandi- senior shao wari
de sztem amúgy a 2001, Blade Runner, Stalker, Donnie Darko, Orange Clockwork... a Solyaris-t még nem láttam, de gondolom, ha Tarkovszkij csinálta akkor rossz nem lehet.
(amúgy még Akira, GiTS)
Világok harca
K-Pax
Mátrix 1
Terminátor 2
A.I. Mesterséges Értelem
Jurrasic Park 1
Jelek
Az ötödik elem (nekem is nagy kedvencem <#smile>#smile>)
A 6. napon
Kapcsolat
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ha megláttam egy képen az alient, üvöltve kifutottam a szobából 😄
Ha belegondolsz pont emiatt vannak a korhatárok....
Nem mertem utána a földközi tengerben fürödni 😊
hogy jó helye legyen az embernek. DD
Stephen(Sing Chi) Chow forever
emlékszem amikor kisiskolás voltam akkor ment a moziban a
8. utas a halál, és egypáran elmentek rá - az igazgató meg ott várt a mozi kijáratánál, akit meglátott annak másnap osztályfõnökit adott/ adatott. c
ez komoly, merthogy korhatáros volt "kissé" a film. DDD
meg jó nagy kommunista is volt méghozzá az igazgató. DDD
amikor a Hazárd megye ment a tévében, akkor lehettem kb.5-6 éves. DD
de máig emlékszem a Rosco sherrif -re,
meg hogy mindig akkorákat ugrattak a Pontiac -cal.
Ahhoz képest, hogy bugyuta volt, azért elég jól nézhetõ 😊
Nagyjából a Hazárd megye Lordjaival egy idõben kb. Talán.
Bobby -t azt ismerem, volt még egy sorozata : 5-rõl a 6-ra.
már kb 20 rész megvan a Sherlock Holmes sorozatból......
bár igazából nem is dvd, hanem SVCD, de ennyiért akkor is megéri,
remek kis sorozat.
Kedden tehát a Napi Ász -ban a Sherlock,
pénteken az Angyal megy, fõszerepben természetesen a Roger Moore.
Egy Enterprise -nak örülnék azért ezután,
vagy esetleg McGyver ? Hazárd megye Lordjai ? Knight Rider ?
gyerekkorom legjobb sorozatai...
Á, hagyjuk, undorító bagázs, csak felhúzom az agyam 😊