411
Szerinted melyek a legjobb sci-fi -k ?
  • WestR
    Nagyon szépen köszönöm!!!!!
  • Sawyer2
    1 Battlestar Galactica
    2 Star Wars
    3 Stargate
    4 Star Trek
    5 Csillagközi Invázió I
  • Dougie
    Gyermek az időben (Flight of the Navigator) (színes magyarul beszélő amerikai sci-fi kalandfilm, 90 perc, 1986)
  • WestR
    Hello! Remélem tudtok nekem segíteni. Egy filmnek a magyar címét keresem, a film angol címe Fight of the navigator. Az van benne hogy egy kis srác több évre eltűnik és mikor visszatér nem öregedett egy percet sem majd elviszik a kormány emberei és egy űrhajó fogja szólítgatni mert az ő fejében vannak a térképek. Asszem egy kis szörmók is van a filmben.
    Előlre is kössz!
  • Maco13
    itt próbálkozz
  • Da Flava
    Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égből, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettől ők átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.

Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
    Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok :). Előre is köszönök mindent!
  • allied
    HELLÓ! KERESEK EGY FILMET! A FILMBEN VAN EGY HARCIROBOTOKAT GYÁRTÓ CÉG AHOVÁ ÖKOTERRORISTÁK CSAPATA BETÖR AZ ÉPÜLETBE HOGY ELPUSZTÍTSANAK VALAMIT(nem tudom hogy mit).RÁJUK USZÍTANAK EGY ROBOTOT DE KÖZBEN AZ ELROMLIK ÉS MÁRIS MINDENKI VESZÉLYBEN VAN!A ROBOT AZ EMBEREK PULZUSSZÁMÁT MÉRI BE,DE VÉGÜL SIKERÜL ELPUSZTÍTANI NAGY VASZTESÉGEK ÁRÁN! SEGÍTSETEK HA TUDTOK!! A FÍLM CÍME KELLENE!!!
  • allied
    HELLÓ! KERESEK EGY FILMET! A FILMBEN VAN EGY HARCIROBOTOKAT GYÁRTÓ CÉG AHOVÁ ÖKOTERRORISTÁK CSAPATA BETÖR AZ ÉPÜLETBE HOGY ELPUSZTÍTSANAK VALAMIT(nem tudom hogy mit).RÁJUK USZÍTANAK EGY ROBOTOT DE KÖZBEN AZ ELROMLIK ÉS MÁRIS MINDENKI VESZÉLYBEN VAN!A ROBOT AZ EMBEREK PULZUSSZÁMÁT MÉRI BE,DE VÉGÜL SIKERÜL ELPUSZTÍTANI NAGY VASZTESÉGEK ÁRÁN! SEGÍTSETEK HA TUDTOK!! A FÍLM CÍME KELLENE!!!
  • alien5
    A Star Trackról mondják, hogy nagy szar, de ha ők csinálnák, azt mondanák, hogy tiszta happy!
  • Directors
    Én nemigazán rajongok a horror filmekért:D
  • Loál János #321
    A Gömb feltétlen, esetleg az Event Horizon. Abban kicsit több a horror.
  • Directors
    jól mondod a Kapcsolat az nekem is a kedvenc filmem és egy darabig az is marad.köszi a segítséget.
    Más is ajálhat valami jó kis filmet
  • Magoo
    Hát akkor javaslom a Gömb-öt. Imádom!
    Bár sztem a Mars Mentőakció egy rakás......
    Viszont a Kapcsolat életem kedvenc filmje...és az is marad ;)
  • Directors
    Hali tudnátok segíteni?
    olyasmi film kellene mint a Kapcsolat vagy a Mars Mentőakció.
    Tudnátok segíteni?
  • LittleL
    Megvettem a régi Solaris -t, 1972 -es,
    elég elvont, de van mondanivalója.
  • MrSpock
    Tudomm elyikre gondolsz,valami japán volt.Vagyis volt bene az tuti.
    7-vagy 9 dió volt amit összekellett szedni.Mert akkor uralni tudják a világot.
    Olyan lézerostoros is volt benne.
    Sajnos a címe nemjut eszembe.
  • Radir
    Köszi, szerencsét próbálok:)

R
  • Maco13
    nemtom sajnos, de itt kérdezd meg, hátha tudnak segíteni
  • immovable
    Babylon5
    K-Pax
    Kapcsolat
  • Radir
    Sziasztok!

Lehet rossz oldalon kopogtatok, e +próbálom.
    Egy régebbi filmet "keresek". Valamikor még az őskorban (198x) le is adták nálunk is.

Sok infóval sajnos nem rendelkezem, de hátha valamelyikőtök ráismer.

Szóval ez egy sci-fi;), valami aranydiót gyűjtögetnek a jó és rossz heroikus küzdelmében a szereplők. Van benne egy R2d2-szerű robot is (már amennyiben jól emlékezem), űrhajók/csata stb.

Akkor (ha jól melékszem;) nagyon megfogott a film, de sajna sehol sem találtam róla utalást...?

Köszi előre is a segítséget!
    R
  • KnightRider

Star Trek V és VI. Az V-ről mondják, hogy nagyszar, de szerintem benne van az a "trekkes" filozófia. A VI meg olyan, mint 1986-89, csak csillaghajókkal. Királyak!
  • angelus
    OFF

M. Night Shymalan épp most fogja bemutatni új filmjét
    Lady in the Water címmel ... elég jónak néz ki, pedig az előzetes semmit nem mutat, de a végén a felirat : "It's not a Fairy Tale." Majd pedig a főszereplő hangja: "Who are you, people?" nekem már elérte h mozijegyet vegyek...
  • tomibayern
    Új weblap indult el: tommygoal.freeweb.hu!
    Filmelőzetesek, háttérképek, képernyővédők, stb.
  • Dosia
    Üdv !Segitséget keresek valaki +tudná mondani hogy ezt a filmet Invasion Of The Body Snatchers 1978 magyarul honnan tudnám letölteni ?ui:vagy ha valakinek + van a magyar felirata és elküldené azt +köszönöm
  • LittleL
    affenébe bocs..

legközelebb odaírom hogy aki nem látta a filemt ezt ne olvassa el..

de azért nézd meg a filmet, mert nagyon jó
  • PLaci #306
    kösz, még nem láttam a Jelek-et, jól elrontottad a meglepetést! :P
  • Ottto
    Tény. A Jelek egy fantasztikusan megcsinált film!
  • LittleL
    na meg az...
    tényleg félelmetes volt..

- meg amikor a padláson vannak az idegenek, és le akarnak jönni. cc
    arról nem is beszélve amikor a pincében majdnem elkpapják a kisfiút. Úúúú

remélem ez az Indidai rendező csinál még hasonló filmeket, mert
    ehhez a műfajhoz nagyon ért..
  • Ottto
    A Jelekben egyetlen jelenet volt, amikor megált bennem az ütő. Amikor a gabonásban a lámpa fényénél, bemozdult az idegen lába. Egy pillanatra leálltam működni, de komolyra!
  • Ottto
    Köszi a tippeket. Utánuknézek. Ázsiai horrorokról csak jókat hallok, pedig még nem láttam egyet sem, vagy csak nem tudtam róla :@
    (Bár láttam két horror-vámpíros ázsiai filmet. Nem kellett volna, de én szétröhögtem a fejem mindkettőn. Aztán visszagondolva, animeben talán ütöttek volna, de így inkább csak idétlen volt)
  • mrzed001
    Danke, akkor valahonnan leszedem :)
  • Loál János #300
    Igen, már feldolgozták, lassan jön a második rész is.
  • mrzed001
    Grudge-ot feldolgozták, vagy fel fogják dolgozni amcsik?
    Valamit olvastam, de nem tudom mikori volt
  • gdevil
    Apropó! A régi "nagy magyar klasszikust" PIRX kapitány kalandjait nem adják ki dvd-n? Szívesen mosolyognék mai szemmel a filmben szereplő hamutál, kávéfőző, autó-lámpa díszleten... hiába, alacsony volt a költségvetés. De akkoriban gyerekfejjel szívesen néztem...
  • gdevil
    Akkor javaslom (ha még nem láttad) A The Grudge-ot, vagya Shutter című ázsiai horroroat. Én bevallom, nem vagyok már tini, de kellően parázgattam rajtuk...
  • LittleL
    M. Night Shymalan filmjei első nézésre énbelőlem is maximálisan kihozzák a félelmet :

Jelek - amikor Mel Gibson megpillantja az idegent a háztetőn, vagy amikor az idegen ujját vágja le. DD

6. érzék

A Falu - hát ezen mekkorát beparáztam. DDDpedig nem vagyok már gyerek - annál a résznél amikor a Falu -t megtámadják a szörnyek, meg amikor az erdőben / erdőszélen vannak a fiatalok. DDD

Sebezhetetlen - nem parázós, de ezt is ő rendezte.
  • mrzed001
    6. érzék
    Nem vagyok parázós, de .... brrrr
  • LittleL
    az Arachnofobia -ban tényleg voltak ilyesztő részek .DD főleg a végén.
  • sweech
    Én a robot ruleZ
  • sweech
    én az átoktól paráztam