A legjobb Sci - fi filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Wing Commander nem volt rossz, de õszintén szólva nekem a játék sokkal jobban tetszett, mint a film. Különösen mivel az utolsó részekben több óra filmbejátszás volt. A IV. rész az all time kedvenceim egyike.
Rykov
Azám! :D A Szárnyas Fejvadász az abszolút Ász! Mindörökké Blade Runner! :)

err... http://cryptozone.extra.hu

[Jakuza]
Latom senki nem irta a Wing Commandert, pedig illo lenne azt is megjegyezni a listaban, a mai napig megallja a helyet a mostani CG-k mellett is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Talán még nem volt:

Szárnyas fejvadász
KÖszi. Segítettek. Galaxy of terror :D
Maco13
Itt próbáld meg
Én kiskoromban láttam egy scifit, de nem emléxem a címére, csak képek rémlenek. Sci Fi horror mûfajba tartozhat. Úgy rémlik, hogy ûrhajósok egy csoportja zuhan le egy bolygón, és egyenként haláloznak el különbözõ lényektõl.
1. Van benne egy olyan rész amikor szûk alagúton mászik az egyik keresztül, és nyaka meg a teste köré tekeredik egy csápos lény, és addig szoritja amig felrobban a feje.
2. Van valami puci csiga :D szerû hatalmas lény, ami egy nõt öl meg.
3. A fõszereplõt meg valami fekete szörny támadja meg, ami egy résznél vele párhuzamosan megy egy hidszerûség alatt, de nem az Alien :D

Ennyire emléxem csak. Valaki nemtudja mi ez?
Szaszura
A hármas számú ûrbázis
Igazi old de én imádom rengetegster láttam már ,csak ajánlani tudom!!!!!!!!<#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

ûrgammák
Beast Machine
Aeon FLux rajzfilmsorozat(!)

Gattaca.

...vágod?

Jrex
Alien 1-4
predator 1,2
Alien vs predator 1,2
Pitch black-22 évente sötétség
Starship troopers (Csillagközi invázió) 1 (a 2. része nem jó)
Most ennyi jutott eszembe:)

Meg még egy csomó jó sci-fi film van nem is lehet mindet felsorolni!:D

Smallville kimaradt!:)

Babylon 5 a sorozat+látatlanban a Babylon 5: The Lost Tales!!!!
Csillagkapu:SG-1
Csillagkapu:Atlantis
+Starwars természetesen
Transformers!!!!
Terminator 1-3+a sorozat
Hõsök!
Új Knight Rider Pilot!

Hedgehunter
Megneztem nem rossz...
1. Star Wars
Alien osszes meg meg egy halom masik.....
LittleL
Aeon Flux -ot látta valaki. szerintem jó volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Világpolgár
Babylon 5<#alien2>

Kontrakcio
a hold sötét oldalát láttam :DD még anno a TV3-on láttam , na az se semmi :)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

immovable
Babylon 5 sztem.
akkor tudok jobbat:

Dark side of the Moon

Nightflyers

de pl még robotos: Prototype,Death Machine,R.O.T.O.R,Crash and Burn,Digital Man,Lady Terminator

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Kontrakcio
tyüü de gáz volt :))

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

2001-Ûrodüsszeia. 2010-A kapcsolat éve. Nekem ezek tetszettek nagyon. +természetesen a star-wars.

Ati

Kontrakcio
:D köszi, nosztalgiázom 1et, bár lehet nem fog bejönni a film

szerintem erre gondolsz:

Chopping Mall

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Kontrakcio
sziasztok! vki emléxik egy olyan filmre ami arrol szol h 1 bevásárló kp-ba belecsap a villám és a benne lévõ robotok bekattannak és halomra ölik a besurrano fiatalokat 1 éjjszaka alatt? lánctalpas robotok vannak benne :I

A Star Trek a Stargate a legjobbak de a Star Wars se rossz.
Loál János
A nyomozós-drogos történet miatt gondoltam erre az Alien Nation-re, egyéb nem rémlik. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nortai
Nem sajnos! :( De vmi hasonlo, társának még ennél is groteszkebb, lilás, barnás fej, és fején egy uszony szerüség! Azé volt "cápafej" vagy hasonlo! :) Azért köszönöm a fáradozásod!

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Loál János

Nortai
Nem tom hova irjak! Hát ha itt vki ismeri:
Keresek egy filmet de a cimére nem emléxek sajnos és nem mai darab több mint 10éves kb.! Annyira emléxek hogy a jövöben játszodik és egy "krimi" szerü film és egy õszes haju emberke nyomoz, columbo szerü kabátban és kap egy társat akit ugy becéz "cápafej" (mert ugy is néz ki a feje, ilyen groteszk cápa szerü feje van, nem emberi) És vmi nagy cég ellen végeznek nyomozást, akik embereiket inekcioval turboznak fel vagy ilyesmi... vami nagy épületben! :( a storyra nem emléxek, pedig soxor néztem meg, kedvenc filmem volt! és most hirtelen eszembe jutott! ha vkinek lenne ötlete mi a cime ossza meg?! háthaaa

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nagyon szépen köszönöm!!!!!
1 Battlestar Galactica
2 Star Wars
3 Stargate
4 Star Trek
5 Csillagközi Invázió I

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Hello! Remélem tudtok nekem segíteni. Egy filmnek a magyar címét keresem, a film angol címe Fight of the navigator. Az van benne hogy egy kis srác több évre eltûnik és mikor visszatér nem öregedett egy percet sem majd elviszik a kormány emberei és egy ûrhajó fogja szólítgatni mert az õ fejében vannak a térképek. Asszem egy kis szörmók is van a filmben.
Elõlre is kössz!
Maco13
Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.

Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok :). Elõre is köszönök mindent!
HELLÓ! KERESEK EGY FILMET! A FILMBEN VAN EGY HARCIROBOTOKAT GYÁRTÓ CÉG AHOVÁ ÖKOTERRORISTÁK CSAPATA BETÖR AZ ÉPÜLETBE HOGY ELPUSZTÍTSANAK VALAMIT(nem tudom hogy mit).RÁJUK USZÍTANAK EGY ROBOTOT DE KÖZBEN AZ ELROMLIK ÉS MÁRIS MINDENKI VESZÉLYBEN VAN!A ROBOT AZ EMBEREK PULZUSSZÁMÁT MÉRI BE,DE VÉGÜL SIKERÜL ELPUSZTÍTANI NAGY VASZTESÉGEK ÁRÁN! SEGÍTSETEK HA TUDTOK!! A FÍLM CÍME KELLENE!!!

HELLÓ! KERESEK EGY FILMET! A FILMBEN VAN EGY HARCIROBOTOKAT GYÁRTÓ CÉG AHOVÁ ÖKOTERRORISTÁK CSAPATA BETÖR AZ ÉPÜLETBE HOGY ELPUSZTÍTSANAK VALAMIT(nem tudom hogy mit).RÁJUK USZÍTANAK EGY ROBOTOT DE KÖZBEN AZ ELROMLIK ÉS MÁRIS MINDENKI VESZÉLYBEN VAN!A ROBOT AZ EMBEREK PULZUSSZÁMÁT MÉRI BE,DE VÉGÜL SIKERÜL ELPUSZTÍTANI NAGY VASZTESÉGEK ÁRÁN! SEGÍTSETEK HA TUDTOK!! A FÍLM CÍME KELLENE!!!

A Star Trackról mondják, hogy nagy szar, de ha õk csinálnák, azt mondanák, hogy tiszta happy!
Én nemigazán rajongok a horror filmekért:D

Loál János
A Gömb feltétlen, esetleg az Event Horizon. Abban kicsit több a horror.

jól mondod a Kapcsolat az nekem is a kedvenc filmem és egy darabig az is marad.köszi a segítséget.
Más is ajálhat valami jó kis filmet

Magoo
Hát akkor javaslom a Gömb-öt. Imádom!
Bár sztem a Mars Mentõakció egy rakás......
Viszont a Kapcsolat életem kedvenc filmje...és az is marad ;)

Hali tudnátok segíteni?
olyasmi film kellene mint a Kapcsolat vagy a Mars Mentõakció.
Tudnátok segíteni?

LittleL
Megvettem a régi Solaris -t, 1972 -es,
elég elvont, de van mondanivalója.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

MrSpock
Tudomm elyikre gondolsz,valami japán volt.Vagyis volt bene az tuti.
7-vagy 9 dió volt amit összekellett szedni.Mert akkor uralni tudják a világot.
Olyan lézerostoros is volt benne.
Sajnos a címe nemjut eszembe.

Go Jeff Go!!!!

Köszi, szerencsét próbálok:)

R
Maco13
nemtom sajnos, de itt kérdezd meg, hátha tudnak segíteni
immovable
Babylon5
K-Pax
Kapcsolat
Sziasztok!

Lehet rossz oldalon kopogtatok, e +próbálom.
Egy régebbi filmet "keresek". Valamikor még az õskorban (198x) le is adták nálunk is.

Sok infóval sajnos nem rendelkezem, de hátha valamelyikõtök ráismer.

Szóval ez egy sci-fi;), valami aranydiót gyûjtögetnek a jó és rossz heroikus küzdelmében a szereplõk. Van benne egy R2d2-szerû robot is (már amennyiben jól emlékezem), ûrhajók/csata stb.

Akkor (ha jól melékszem;) nagyon megfogott a film, de sajna sehol sem találtam róla utalást...?

Köszi elõre is a segítséget!
R