Jövőre Intel chipekre vált az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoppá-hoppá
alig telt el két hónap és 😊
azért én erre nem mernék mérget venni... azét mert a hírekben azt olvasod, vagy Jobs azt nyilatkozza, még nem biztos hogy úgy is lesz - mert ez nem ám csak rajtuk múlik 😊
"Alig van aki a témában kompetensen hozzá tud szólni. "
Kedves Fairfax!
Ebben sajna igazad van. Azért gondolkodj azon el, hogy a kezdõk (most pl.: én, valaha Te) miért nem Mac-en próbágatják a kicsi designer, zenész, videvágó, VR, multimédia szárnyacskáikat?
Az okok sztem mindenkinek világosak.
Én tisztelem az Almakompjútert, mert x86-ra is elérhetõvé tett egy csomó nagyon is innovatív, és érdekes technológiát.
Equ! Igazad van. Szerintem mindanyiunk gépében van legalább egy olyan hardver összetevõ, ami legalább egy kis icipici csuklásra kényszerítené a tigrist (ha van driver, ha nincs).
Egyébként miváncsi vagyok, hogy reagál erre a hírre a DTP "kaszt".
Nos akkor mindegyiken futni fog mint a szél."
Gondolod te...
"Alig van aki a témában kompetensen hozzá tud szólni. "
LOL 😊)
Figyeld majd a híreket és rájössz, hogy meg se fog nyikkani az osx nem apple hardveren... (az apple se hülye, az osx eladásából egy hónap alatt lehúzhatná a redõnyt, kutya se venné a hardvereit, arról nem beszélve, hogy hol lenne egy osx, ha annyi hardvert kéne támogatnia mint a winnek... el se indulna.)
/*WTF?!*/
Ha egy P4-en ( legyen single vagy dual magos) elfut az OSX akkor???
Nos akkor mindegyiken futni fog mint a szél.
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Alig van aki a témában kompetensen hozzá tud szólni. pont
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Így értettem.
/*WTF?!*/
Nézz meg egy PPC emulátort, rakj be alá egy OSX Panther imaget és meglátod
1.Felhasználóbarátabb
2.könnyebb telepíteni
3.Használhatóbb
4.nem hal le sosem ( nekem még egyszer sem sikerült fagyiba tenni)
Stb, Stb...
Valahol jó is ez a váltás, meg nem is.We'll see...
Szerintem sem maga a halál (legalábbis gyors halál) ez a Mac számára, mert ugye nem mellékesen van itt egy igen jó OS is.
Na, most az a kérdés, hogy olyasmi szoftverházzá alakul-e az Apple, mint pl. a Microsoft, vagy olyasmi lesz, mint pl. a Dell, HP, stb., csak épp saját OS-t tesznek a gépeikre. (Ekkor nem kellene kismillió driverrel sem szórakozni.) Utóbbi eset azt jelentené, hogy illegális lesz más gépen futtatni azt. Valószínûleg valamilyen védelem is be lesz ekkor építve - amit persze idõvel majd feltörnek, stb.
Ehhhh, hogy ebbõl mi lesz senki sem tudja...
Részemrõl MAC forever.De kész, végr , game over...😞(((((((((((((
Várjuk ki mi lesz.Az IBM is elõállhat vmi ütõkártyával, de ebben nem hiszek.
Mindegy.Számomra akkoris egy számítógéprõl a MAC jut eszembe.Mert az egy igazán felhasználóbarát, kezelhetõ, stabil, kiforrott rendszer.Mégegyszer, félreértések elkerülése végett, én MUNKÁRA használom mert abban a legprofibb.
Mellékesen Bill Getzi is az apple oprendszerérõl ( akkor még csak OSx.x néven futott) koppintotta a kis ringyózát. Roszabb nem lesz, de akkoris presztízsveszteség az apple kicsiny táborának.
Ezzel csak a microfos veszíthet, hiszen a tiger minden tekintetben veri.Aki nem hiszi próbálja ki...
Viszont, aki eddig MAC-et használt, óriásit csalódott most az Apple-ben. Mint én is😞
Kiváncsi leszek OSX panther vagy OSX leopard inteles átirataira. Mert az eredetit power procira találták ki, nem játékokra hanem multimédiára és grafikai munkákra voltak kihegyezve.Most mi lesz?There's no way back...
- It's a Mac.
- Is PowerPC in this Mac?
- No, it has an Intel.
- Where is PowerPC?
- PowerPC's dead, baby, PowerPC's dead.
Forza.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát ez beteg. Alig várom a következõ almalapot<#vigyor2>#vigyor2>
http://live.macobserver.com/article/2005/06/wwdc2005_keynote.shtml
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
1. Chipsetrõl van szó, vagy egyébb vezérlõrõl? (Chip az sok minden lehet ...)
2. "Hagyományos" Intel CPU-ról van szó
3. Nem hagyományos Intel CPU, direkt Applenak gyártva? (Lásd. spéci P3-as proci az XBOX-hoz, vagy az egyre jobban specializált PPC procik az IBM-tõl.)
Nem fényezem az AMD-t mert intelem volt vagy 3 évig most upgradeltem...
De ez a mostani helyzet...intel levan maradva és a Pentium M-en kívül nincs olyan processzoruk ami nem 200W-ot zabálna és nem tupoljev hajtómû kell hogy emberi hõfokon tartsad...Ez van
De mivel nagy cég megbírja...nekünk tesz jót hogy az AMD-nek most jól megy mert így verseny van 😊
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Ez igaz, de ha már az AMD-t fényezed, akkor írd oda, hogy azért abban is benne vannak ezek 😊
Az intel manapság szarban van kéremszépen...
NEM FLAME, CSAK A TISZTÁN LÁTÁSÉRT
-P4-es processzoraik lasabbak az azonos árú AMD-nél ez tény !
-AMD-nek már 1 éve van egy stabil platformja és még 1 évig stabil is lesz ez a s939
-P4-hez új LAP+MEMÓRIÁT kell venni ha DUAL magos procit akarsz....AMD DUAL MAG még mindig a jó s939-be fog belemnni, legalábbis az elsõ sorozat biztosan
-AZ azonos teljesítményû AMD max terhelésen FELE annyi áramot zabál, illetve fele annyira meglegszik mint az INTEL
-AMD-bõl könyebb sokkal halk rendszer építeni mivel jóval kevesebb hõt disszipál ergo kisebb olcsóbb halkabb hûtés is elég rá
-MMX SSE SSE2 SSE3, alig van olyan szofti a piacon amelyik használná....semmire sem jó csak egy újabb parasztvakítás amit a hülye usereknek el lehet adni....RobinHoodnak PL <#mf2>#mf2>
-AZ AMD az A64 óta jelentõsen növelte a piaci részesedését...
-A Pentium M ellenfele a Turion64 most jött ki és ugyanazt tudja sebsségben mint a Pentium M csak már van benne 64bit
-A HyperTransport és a processzorba épített memóriavezérlõ is az AMD találmánya, megjegyzem hogy szakemberek szerint is ez a két technológia évekre elõre mutat, ez meghatározó fejlesztés és az INTEL PAPA is átfog térni rája...ezt õk mondták ugyanis ez a két olyan fejlesztés ami egy mérföldkõ az x86 életében....hatalmas távlatok vannak benne és lehetõségek....
AZ APPLE-nek mellesleg valszeg azzal van tele a töke hoigy nem kap elég proccot illetve sebssségben már 2 éve nincs változás lassan...
Alapból vízhûtés kell bele...az azért nem piti 😄
De ennyi erõvel akkor mindenki csak a FORD-ot koppintja gyártásban mert ugye a Ford találta ki a T modellel a gyártósort....Tehát a Mercedes a BMW etc etc csak egy gyenge FORD KLÓN és a Skorpió meg a Focus csak az igazi autó mi ? 😄
Forza.
AMD meg kényszerbõl követte, mivel a k6 után kissé rossz hirneve volt, nagy ujitásokra sem anyagilag, sem piaci pozicio okán nem volt lehetõsége 😊
Forza.