LAN tábor - 2005 Augusztus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk nekem kicsit bõvebben D:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pont ez jutott nekemis eszembe, csak nem akartam geci lenni hogy beírom 😄D:😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tigeroo
kockulás > nyáron > rulez..:l
Sephi
"Azt észrevettem, hogy neked mindenhez van vmi hozzáfûznivalód."

MEg csak most ?😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vannak olyan játokok amelyek amúgy se engednének 8 fõnél többet egy játékban játszani. Viszont amiben lehet többen (pl. CS, MOHAA, COD, stb.), ugyis akad majd elegendõ jelentkezõ a megfelelõ pillanatban, így ezeknél nem szokott gond lenni hogy 20-nál többen játszanak egy játékban.

Köszi!
na igen, bár én mindig utáltam a helyi lanpartykat, örültünk ha egy tucat havert(meg havernak haverja) össze tudtunk szedni
manapság viszont 20 ember alatt nem is lépek be FPS játékszerverre
persze ez a saját véleményem, tudom sokan szeretik a 3vs3 5vs5 játékokat
Sok sikert kivánok a rendezvényhez!

Csak belsõ emberkék játszhatnak, ezért tábor (idõtartama 1 hét), akkor éppen a lényegét vesztené el a rendezvény. Mi nem a versenyekért csináljuk, hanem a hangulat miatt és szerintem az online játék összehasonlíthatatLAN egy LAN-os játékkal, ahol utána egybõl dumálhatsz róla, esetleg megdumáljátok egy sör mellett, hogy hol b*sztad el, vagy kapod a dícséretet, hogy milyen q**va jó voltál.
és online be lehet lépni az ottani szerverekre? (tehát aki nem a táborban van)
mert ha egy játékszerver nem lenne tele a táborlakókkal, akkor ha neten is lehetne játszani azon a szerveren az poén lenne
bár nem tudom van-e egyáltalán internetelérés, vagy ez csak offline belsõ háló?

Minden infót megtudhatsz az oldalról, ha komolyabban érdekel, de azért kiírom ide a kedvedért:

- és ez a tábor helyileg hol van?: egy, egyébként is táborként mûködõ objektum Békés-megyében, városon kívül Békéscsabától 12-13km-re, egy 250 m2-es helység (székekkel és asztalokkal), egy büfével, tusolóval, WC-kel, és mindenkinek szállási lehetõséggel (faház 4 ágyas szobákkal).

- Milyen játékok lesznek: Mivel senkinek nem mondjuk meg, hogy ki mivel játszon, ezért mi se tudjuk pontosan, hogy milyen játékok lesznek idén, de ha kedvelsz egy pár nevesebb játékot(nem kell jól játszanod bennük), akkor egy fél perc unalmad sem lesz. Ha viszon csak egy kedvenced van, akkor a többi jelentkezõ érdeklõdését a játék felé megtudhatod az oldal fórumában feltett kérdésed alapján. Ezeken felül hírdetünk versenyeket is tavaly csak CS-volt, de idén szeretnénk több ketegóriát indítani.

- és itt mindenki viszi a gépét?: IGEN
pedig kurvára igaza van 😄

biztos jobb a ping, bár én csak unalomból játszok (és fórumozok)
profiknak/klánoknak biztos jó dolog leruccani táborozni
apropo, minden évben új topic?...
és ez a tábor helyileg hol van?
milyen játékok lesznek? és itt mindenki viszi a gépét?

BEAST
<#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PResident Evil
ezt nevezik: LAN-feelingnek 😊

BEAST
énse ... túl lusta vagyok ... meg ha már kimozdulok a gép elõl 😊)))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
igazad van , úgyanúgy a gép elött döglik a sok fiatal de nem fél országnyira egymástól hanem együtt ... sokkal jobb ha személyesen látod/ismered azt akivel játszol ... anno ezért szerettem a LAN clubbokat

sapkafej
Jó, csak megjegyeztem. 😛

Amúgy én nem mennék ilyen táborba.

György

BEAST
és had legyen 😊 ... amig nem kötekedõ stílusban teszi semmi baj sincs 😄

sapkafej
De legalább társaságban...

Azt észrevettem, hogy neked mindenhez van vmi hozzáfûznivalód.

György

Tudom, hogy a hozzáállásom nem kellõképp pozitív, de ha jól értem, akkor ez egy olyan tábor, ahol a kedves kisfiú/kislány fizet azért, hogy gép elõtt ülhessen egész nap, ugyanúgy, mintha otthon tenné ezt ingyen?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülõ GAME-BRDIGE LAN Tábor-t, ahol a résztvevõk önfeledt játszanak a kedvenc játékaikkal. A rendezvény szervezõi a hálózatot, áramot, szállást, ebédet, vacsorát, büfét és más programokat biztosítanak.
Az idei tábor 2005. Augusztus 1-tõl 7-ig kerül megrendezésre.

A további információkat megtudhatod a http://www.game-bridge.hu oldalon.

Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel szervezõk!