1139
INGYENES NETTELEFON
-
#539 ja bocs
azt nem írtam, hogy a villanyszámlád :) -
#538 ez így van
fix összegnél hogy számlázzák ki?
vannak olyan honalpok, amikben úgy kell fizetni, hogy csillagászati összegű lesz a számlád
reméljük ez se valami ilyesmi...
de végül is a leírásában az van, hogy ingyenes, tehát annak is kellene lennie -
#537 A Deal az alku, üzlet. Szóval a 0 eurocentre akar célozni, hogy szuperajánlat. -
#536 vezetékesért biztos nem, mivel az mindenhol le van irva, hogy ingyenes bizonyos országokban (pl. itt is). Mobilért meg nemtom....Azt inkább egy ideig hagyjátok, és csak 1-2 hivást csináljatok. Ha nem jön 1-2száz forint pluszról számla, ami a voipbusteren keresztül ment, akkor ingyé van :))))
De akkor is felmerül egy nagy kérdés: Akinek kábeles nete van, annak hogy számláznák ki ezt a dolgot? Hisz fix összegű a netszámla...De az adsl-nél is kérdéses a dolog... -
#535 thx:) -
#534 :)
szerintem nem csak te járnál rosszul... -
#533 thx -
#532 SuperDeal! az mi? -
#531 nem. Mivel az R beszélgetés előtt a hívó féltől MINDIG megkérdezi egy operátor, hogy vállalja -e a hívás költségét.
Itt egy szolgáltató-féle akciójáról van szó, arról, hogy 0 ft-ért hivhatsz vezetékest, de csak 2 percig, és erre jön a sok nép. Viszont a szolgáltató mondja, hogy ha előfizetsz erre, akkor viszont végtelen ideig beszélhetsz velük, sőt a mobilosokat is olcsón hívhatod, csak ennyiért és ennyiért. És ilyenkor jópáran befizetnek pár kreditet. Csak mi nem :) -
#530 ha ez tényleg teljesen FREE (ami tényleg annak néz ki) akkor ez nagyon nagy!!!
már csak tényleg 1 SMS-küldő progi kéne... -
#529 hát, ha fizetni kell, ugrott ajogsim jövöévig..:) -
#528 meg lett nézve, pannonra és vezetékesre tuti nem... 30/70 nemtom...pedig ott ingyenbes meg lehetne nézni. -
#527 VAT=ÁFA
Include VAT= Áfával (bruttó ár)
Exclude VAT=Áfa nélkül (nettó ár) -
#526 ez a poén benne!
ezek szerint tényleg ingyen van!
azért a sikeres próbák után megvárom a hóvégi számlákat...
szeretnék még 1 pár évig ithhon lakni...(még a végén kitesznek ha sok a számla)
-
#525 1 éve várok , hogy tudjak netről sms-t küldeni ingyen...:(:(:( és még most sem lehet... csak telefonálni.. -
#524 a hívott félnek vajon nem kell fizetni érte?
mint pl ha én külföldön vagyok és itthonrol hívnak a mobilomon nekem kell akkor is fizetni... -
#523 VAT = Value Added Tax, magyarul áfa -
#522 többször átfutottam az instruction részt. Azt irják, hogy mobilra fizetni kell, viszont előtte vásárolni kell krediteket(bankkártyn meg máshogy). Szóval ez olyan, mint a kártyás telefon, ott sem küldenek ki semmilyen számlát, hanem levonják az egyenlegedről. Itt viszont nem tudnak honnan levonni, mivel 0 euró az egyenleged. -
#521 és ezek mik?
Incl.
VAT Excl.
VAT -
#520 -
#519 nézzétek meg a táblázatot:
http://www.voipbuster.com/en/rates.html
A magyar fixed (azaz vezetékes) telefonra free-t ir ki.
A mobilephone-ra pedig 19.4, 18 eurocentet ir ki. -
#518 á pedig de jó progi de nem hallanak a világért se :( -
#517 a progi nagyon powa!
felhívtam a vezetékest és a mobilt is, minden tök jól megy!
kérdés hogy kerül-e ez majd vmibe?
elméletileg az internetszolgáltatónál fix havidíj van, annak pedig nem tudom lehet-e számlázni akit hívnak...remélem nem... -
#516 Vezetékesért tuti nem számláz fel, mivel ki is van emelve, hogy tökingyenes.
Mobilért meg...Asszonták, hogy 18 eurocent/minute, tehát az eurónak az 1 százeléka*18, azaz 18*2,5= 45 forint 1 perc mobil. Tehát inkább mobillal ne kísérletezgessetek, hanem maradjatok vezetékesnél, az tuti ingyenes. -
#515 Valaki mondja már meg az otthoni számát proba kedvéért hogy hallotok-e mert elvileg állítottam valamit. -
#514 :D -
Darkboy #513 na:D má 2 perce nem íratok!!:D -
Darkboy #512 akkor matáv.hu :D -
#511 És ebben az arany oldalak keresőbe ki van bennt mert akinek van vezetékes senki sincs benne ismeröseim közül?? -
#510 jha:D -
Darkboy #509 :D ja! és ne töltsük le a rendest :D -
#508 Tehát vezetékesre ingyenes, mobilért fizetni kell, de ahhoz viszont kredit kéne, és arról veszi le a lóvét. De ha valami nincs, akkor arról hogy lehet levenni? :) Sztem amúgy ez a bétának egy bugja -
Darkboy #507 miez? -
For a call to any regular phone, enter the desired number in the textbox and click the dial-button. If you are calling a land line in one of our free destinations, the call will be placed at no costs at all. For all other calls, you will be asked to but credit first.
-
#505 Szerintem meg kiesik a kapa a szájából... -
Darkboy #504 sztem jó :D -
Takezó #503 az, hogy nem vicces ::D:DD -
#502 ezt ki csinálta bazeeee? :) -
#501 Mi van a fájlal? -
#500 király