Army Racer (Road To Fame 2)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Valószínûleg a hibajelentés szövege lehet az ok.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Annak mi lehet az oka, h elindítom a játékot, elsötétül a képernyõ és hibajelentéssel kidob. Lécci segítsetek.
takysoft
vista?
azalatt nem akar menni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

shumika
Sziasztok nekem az a bajom vele hogy elinditom és egy fekete képernyõ és kiirja hogy vmi memo nem hajthato a köv alkalmazás:read.
Pls segitsetek!!!<#szomoru1><#confused><#help>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

takysoft
jah, eredeti a játék, nem másolt.
anyámék kapták a Family Frost-tól, mert vettek jégkrémet:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Nekem Vista alatt nem fut.
Kidob, mikor indulna a video az elején.
lehet, csak kodek gond, azért kérdem, másoknak vista alatt megy?

most belebuherálok egy másik video-t, hátha úgy menni fog:D

én inen töltötem le elindítom fekete lesz utána pisi méretû lesz a képernyõ és végül semi nem lesz
<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gunyos1><#gunyos1>
valaki tud hozzá kódokat?
Nekem eredeti van és nálam is ez a probléma.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

ngcsnet
amúgy meg másolt játéktól ne várj semmit......

ngcsnet
és vissza tudod nyomni a monitort?

sziasztok Van egy problémám' Le tõltõtem a teljes játékot egy torent oldalról és játék kõzben egyszer csak kikapcsolja a monitorom. Játék még meggy hangja van de a monitor ki kapcsol. a Játék német nyelven van. Segitsetek hogy mi lehet a baj. kõsszi
zsolti001
<#merges2><#eljen>

ngcsnet
lol.

quakerman

Quake 4 The best FPS game!

ngcsnet
ja bocs. nem 2000! hanem 1999 :DDDDDDDDDDD

ngcsnet
például most jelent meg a starsky&hutch meg a totalimmersionracing, amit tök jók s 2000ft-sek...

ngcsnet
az evm-ben az összes gém 2000

M@TriX
de nem megjelenéskor voltak többnyire 2e Ft-osak. ez pedig lényeges momentum

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ngcsnet
amúgy igazad van végülis...<#idiota>

ngcsnet
azér ug-val ne vesd össze. az mégis tizen nemtudomhány ever volt..é.

ngcsnet
az evm sorozat teli van jó 2000ft-s játékokkal...

Minoseget. Ha nem tudok normalis jatekot kesziteni, akkor nem keszitek gagyit "De csak 2000 Forint" felkialtassal. Lattam mar nehany jatekot, amit nem a hiperszuper grafika, vagy a belefeccolt hatalmas mennyisegu penz tett jatszhatova, hanem az otlet. Na ebbol az is hianyzik. Igy meg tok mindegy, hogy huszezer, ketezer, vagy tizenot Forint.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gercse
sok fax van itt, 2000 ft-ért mit vártok,ehh

ngcsnet
szerintem is gagyi

Leszedtem a demot. Megneztem. Na az. Komoly jateknak nagyon gyenge, poennak szinten. Meglehetosen lapos jateknak tartottam az NFSU-t, de azert ezt azzal osszevetni, haaaaat...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ngcsnet
mi????gáz? de mi?

Ize... Hat... Hogy is mondjam? Ez nagyon gaz.

ngcsnet
az 576.hu oldalán biztos "címlapszori" lesz ha kiadják.

ngcsnet
nemtom.

Mustang2005
Mikor jelenik meg???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

ngcsnet
<#nezze>

ngcsnet
me2

Gregorius
Én sem vagyok oda nagyon az ilyen játékokért, ezért nem játszom NFSU-t sem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ngcsnet
ngcsnet
hááááátt...nemtom...nekem nem nyerte meg a tetszésemet..<#shakehead>. pedig jó lenne, de nagyon erõltetett..

ngcsnet
nincs.

Gregorius
Nálam nincs.

Törés nincs bent ugye ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Gregorius
Melyiket? <#vigyor>

ngcsnet
kipróbálom

Gregorius
Szerintem tök jó. <#vigyor0>
Egy kicsit rosszabb csak véleményem szerint, mint az NFSU. Van benne néhány dolog, amire egy kicsit jobban odafigyelnek, és akkor ott van kb az NFSU szintjén. Csak az a különbség, hogy az annak idején 12000 volt, ez meg 2000 lesz. <#vigyor>

grebber
Nekem az 1 megvan fullba de még nem probáltam ki.

Next PC upgrade: 2022

ngcsnet
ngcsnet
A FRANCBA!

ngcsnet
ngcsnet
azér nem lesz olyan rossz game...megállja a helyét most is.

Az a baj hogy nagyon nem akarok rosszat irni róla,de jót meg nem tudok.
Igazából nem is tudom mihez képest értékeljem.Mert mint autós játék,bárki felsorol kapásból 10 jobbat.De mivel ez eleve EVM-es lesz,igy talán hiba lenne a teljes áru játékokkal hasonlitani.
Az EVM kategóriához meg nem értek hogy ott mi a szinvonal.
Ezek miatt a Skoda,Trabant,stb autók miatt lehet hogy lesz akinek tetszik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

báttyó02
vabazeg milyo gamma <#wow2><#vigyor1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ngcsnet
oké majd meglesz..

Oldal 1 / 3Következő →