Army Racer (Road To Fame 2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadták a demot hozzá , keressetek rá!
Amugy a demoban indokolatlanul lemegy az FPS 3ra , de hogy miért.....
Amugy a demoban indokolatlanul lemegy az FPS 3ra , de hogy miért.....
valamit nem értek..a road to fame-ban asszem 29 kocsi volt, honda civic, s2000, lancer meg sok más egyéb..ezek az Army Racer-bõl kimaradtak!
szerinted én mit mondtam, jaj
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem rosszallásból mondtam, tök jól hangzik :-)
mert orosznak orosz név vagy vmi ilyesmi, de lehetett volna mondjuk Zsiga 2107, ugyanis ez nem jogköteles.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Végre szocc autók játékban, alapból, nem gyengusz minõségû modként! ( a névadókkal elbeszlégetnék, miért lett a 2107-esbõl Sputnik - átkeresztelem az enyémet is :-)
na a skoda lehagyta a Skyline-t hajrá!!!! 😊
Ezt sehonnan sem fogod leszedni.
Magyar gameket nem nagyon fognak feltörni.
Tehát warezról letenni.
Magyar gameket nem nagyon fognak feltörni.
Tehát warezról letenni.
Next PC upgrade: 2022
na, már alakul, ez azért mindjárt más, rendes kerekek, megfelelõ ültetés... azért megnyugodtam, hogy mégsem annyira vakok a fejlesztõk 😊
ha az ár marad és a játszhatóság ok lesz, akkor versenyképes lesz a kategóriájéban végre.
ha az ár marad és a játszhatóság ok lesz, akkor versenyképes lesz a kategóriájéban végre.
gaygi a fizikája...én mindig is a nagyon kemény roncsolós FlatOut stílusú állatira élvezetes játékokat csíptem
Eza játék lesz az...
Kis prünty, sufnitunning téma.
Atomkirályság.
Mint az oldalszkrollozós shoot 'em up-ok...
Kis prünty, sufnitunning téma.
Atomkirályság.
Mint az oldalszkrollozós shoot 'em up-ok...
Þór vígi þessi rúnar
hááát....igen az idõ, amibõl sosem elég...jajaja...azér ilyen gagyi az oldal....idõ...idõ....idõ..az kellele ja<#nyes>#nyes>
Nem rossz az oldalad, de még van mit rajta fejleszteni <#ravasz1>#ravasz1>
Mondjuk neked legalább volt idõd feltölteni tartalommal, úgyhogy gratz <#eljen>#eljen>
Mondjuk neked legalább volt idõd feltölteni tartalommal, úgyhogy gratz <#eljen>#eljen>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.