109
Army Racer
-
#109 Valószínűleg a hibajelentés szövege lehet az ok. -
mate0130 #108 Annak mi lehet az oka, h elindítom a játékot, elsötétül a képernyő és hibajelentéssel kidob. Lécci segítsetek. -
#107 vista?
azalatt nem akar menni -
shumika #106 Sziasztok nekem az a bajom vele hogy elinditom és egy fekete képernyő és kiirja hogy vmi memo nem hajthato a köv alkalmazás:read.
Pls segitsetek!!! -
#105 jah, eredeti a játék, nem másolt.
anyámék kapták a Family Frost-tól, mert vettek jégkrémet:D -
#104 Nekem Vista alatt nem fut.
Kidob, mikor indulna a video az elején.
lehet, csak kodek gond, azért kérdem, másoknak vista alatt megy?
most belebuherálok egy másik video-t, hátha úgy menni fog:D -
vibrocil34 #103 én inen töltötem le elindítom fekete lesz utána pisi méretű lesz a képernyő és végül semi nem lesz
-
mafia fiúcska #102 valaki tud hozzá kódokat?
-
VL1 #101 Nekem eredeti van és nálam is ez a probléma. -
#100 amúgy meg másolt játéktól ne várj semmit...... -
#99 és vissza tudod nyomni a monitort? -
KARDVIRÁG #98 sziasztok Van egy problémám' Le tőltőtem a teljes játékot egy torent oldalról és játék kőzben egyszer csak kikapcsolja a monitorom. Játék még meggy hangja van de a monitor ki kapcsol. a Játék német nyelven van. Segitsetek hogy mi lehet a baj. kősszi -
#97 -
#96 lol. -
#95 -
#94 ja bocs. nem 2000! hanem 1999 :DDDDDDDDDDD -
#93 például most jelent meg a starsky&hutch meg a totalimmersionracing, amit tök jók s 2000ft-sek... -
#92 az evm-ben az összes gém 2000 -
#91 de nem megjelenéskor voltak többnyire 2e Ft-osak. ez pedig lényeges momentum -
#90 amúgy igazad van végülis... -
#89 azér ug-val ne vesd össze. az mégis tizen nemtudomhány ever volt..é. -
#88 az evm sorozat teli van jó 2000ft-s játékokkal... -
Nagydög #87 Minoseget. Ha nem tudok normalis jatekot kesziteni, akkor nem keszitek gagyit "De csak 2000 Forint" felkialtassal. Lattam mar nehany jatekot, amit nem a hiperszuper grafika, vagy a belefeccolt hatalmas mennyisegu penz tett jatszhatova, hanem az otlet. Na ebbol az is hianyzik. Igy meg tok mindegy, hogy huszezer, ketezer, vagy tizenot Forint. -
#86 sok fax van itt, 2000 ft-ért mit vártok,ehh -
#85 szerintem is gagyi -
Nagydög #84 Leszedtem a demot. Megneztem. Na az. Komoly jateknak nagyon gyenge, poennak szinten. Meglehetosen lapos jateknak tartottam az NFSU-t, de azert ezt azzal osszevetni, haaaaat... -
#83 mi????gáz? de mi? -
Nagydög #82 Ize... Hat... Hogy is mondjam? Ez nagyon gaz. -
#81 az 576.hu oldalán biztos "címlapszori" lesz ha kiadják. -
#80 nemtom. -
#79 Mikor jelenik meg??? -
#78 -
#77 me2 -
#76 Én sem vagyok oda nagyon az ilyen játékokért, ezért nem játszom NFSU-t sem. -
#75 DEMÓ ITT -
#74 hááááátt...nemtom...nekem nem nyerte meg a tetszésemet... pedig jó lenne, de nagyon erőltetett.. -
#73 nincs. -
#72 Nálam nincs. -
Szabyka #71 Törés nincs bent ugye ? -
#70 Melyiket?