89
  • toza #48
    igazabol az is vicces h single a jatek neve..es alapbol parokkal inditasz...szal mar ezert is sekejes..viszont ismerve az amerikaiak inteligenciajat hamarossan szamithatunk jatekhoz kiadott "seged "ezkozore nyilvan ha "realisabbak"lehessenek az elmenyeik...szal itt befigyel a matrix..kicsit kesz van...

mellesleg sims utan idegesito barmijen hasonlo mufaju "probalkozas"....
  • p00h
    ,,Mindig sokat gondolkodtam azon, hogy miért jó valakinek, hogy a monitor előtt ülve csinálja mindazt, amit azon kívül kellene." - mondjuk énis így látom a dolgokat, de tényleg nem ilyen felfogású cikkíróval kellett volna teszteltetni a gamét, hanem mondjuk 1 sims b*zival...
  • NEOreg3
    azér elég népszerű ez a topig:D
  • zander6
    nem semmi
  • KIP
    1ébként ez a gamma nem nagyon jó sőt...
  • KIP
    akkor én is beszállok ebben a ménes koncepcióba:)
    remélhetőleg nem kocka kancák lesznek benne
  • Phoseidon
    mer miért ne lehetne benne ibron?:P
    feltételezem ebben a game-ben sem az a lényeg hogy minden emberkét ami él és mozog megdugjunk...
  • Ibron
    ja,de akko minek van benne??
    Ibron
  • Ibron
    nemááááá....csesszék meg:(.Akko vhogy szereznem kéne egyet a valóságba:D.
    Ibron
  • aDannyBoy
    a ferde szemű lányka nagyon jó benne... egyből 'ráhajtottam' tesztelés közben, aztán rájöttem, hogy inkább a másik csajra kéne koncentrálni a questek miatt. Na ez a diszkrimináció. Nem választhatod a japcsi csajt. :))
  • M2
    Az első résszel csak addig az 5 percig játszottam amíg a női szereplőket sikerült zuhanyozni küldenem, megállapítottam, hogy ez sem olyan dolog amit virtuálisan lehet modellezni... és uninstall.
  • Fender
    ez remek játék lehet :-)
  • TommyC
    nem is igaz:)
  • arty
    szal akkor tiltsuk törvényileg? sőt! legyen inkvizicio! ;)
  • Shadow_THH
    koczka fun lol
  • Ibron
    Aha és?Amúgy fasza h van benne ez a távol keleti csajszi..bírom az ilyeneketSims 2-be se tudtam,h lehet ilyen ferde szeműeket kreálni:D:
    Ibron
  • Mihail
    csodás. nem utálom a melegeket, de alapvetően az etika könyvben is le van írva, h a társadalom alapvető intézményét a családot veszélyeztetik, ugyanis nem tudnak vér szerinti utódot nemzni, a vérségi kapcsolat pedig minden esetben erősebb(pszicho tesztek is bebizonyították)
  • Ibron
    tudom,jácottam a Sims 2-vel is.
    Ibron
  • NEOreg3
    sims 2-ben ezt simán megcsinálhatod, csak két azonos korú (felnőtt vagy öreg) embert kell a családfánál összeházasítanod, nemtől függetlenül, és így már kapásból woohoo-zhacc is
  • sz4bolcs
    Jóhogy.. rendeltem a zegész falunak a lovas kiegészítővel...
  • Ibron
    LOL.....bakke...na mind1...miko jön ki ez a cucc?lehet,h leszedem,vayg megveszem....amúgy azé elmegy.
    Ibron
  • akyyy
    nem vices(ez már a második rész, nem az első)
  • sz4bolcs
    Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a terméketlen öreg éveiteket a lovas kiegészítővel töltitek el?
  • sz4bolcs
    Tudjátok, mire gondoltam?

Majd jön a kiegészítő, amiben lesznek állatok, mert diszkrimináció, hogy kihagyták őket belőle...
  • jointeer
    ez valamilyen szinted beteges
  • TheZsenyka
    Micsoda szánalmas őrület!
  • Anteris
    nagyon trendi a cucc, még divatleszbikus picsák is vannak benne..
  • Anteris
    ez neked jó mell????
  • Mihail
    ez a fucking game is a pozitív diszkrimináció jegyében született a "salad bowl" usában..
    ott figyel az African American aki 2000es népszámlálás szerint a populáció 12%át tette ki
    ott figyel a kínai punci aki 3,6%át teszi ki a népességnek(de ők leggyorsabban növekedő rassz amcsiban)
    ja és még a leszbik mozgalmát is támogatja játék (4. oldal 1. kép)
    egyék csak meg ezt az a progit amcsik..
  • Cicero
    De mondjuk az árnyék katasztrófális [i](lásd 4. oldal utolsó előtti kép :])
  • Cicero
    Hát, de legalább a ruha nem csak egy textúra rajtuk :|
  • Cicero
    Jah, az a minimum :)))
  • Ombika
    000000000000000 program!!! :)
  • akyyy
    :DDDDDD
  • mEkLaU
    64 MB-os videókártya (Geforce 5400
    Ez sztem kemény!
  • Cicero
    pfff.. Sims2 majmolás, nah jó nincs cenzúra
  • akyyy
    jah, tied a WoW
  • kissmic
    végre egy ilyen gameee!
  • Cactus
    De mivel jobb a Sims ennél? Szerintem semmivel. Mondjuk nem is az én stílusom ez a játék.
  • NEOreg3
    az 1. rész megvan, és kb 2 napot játszottam vele, mert számomra elég unalmas, hogy 1 órán át viccetmesélek, beszélgetek az illetővel, de még a barátjának sem hajlandó elfogadni. És az 1 grafikájával kapcsolatban: szép, talán még a sims 2-nél is szebb, de valamiért csak 1280-as felbontásban hajlandó teljesképernyőben pompázni, mert annál alacsonyabb felbontáson rohattul széthúzza az egész képet, mondanom sem kell a 9200-asom mennyi FPS-t produkált...