89
-
toza #48 igazabol az is vicces h single a jatek neve..es alapbol parokkal inditasz...szal mar ezert is sekejes..viszont ismerve az amerikaiak inteligenciajat hamarossan szamithatunk jatekhoz kiadott "seged "ezkozore nyilvan ha "realisabbak"lehessenek az elmenyeik...szal itt befigyel a matrix..kicsit kesz van...
mellesleg sims utan idegesito barmijen hasonlo mufaju "probalkozas".... -
p00h #47 ,,Mindig sokat gondolkodtam azon, hogy miért jó valakinek, hogy a monitor előtt ülve csinálja mindazt, amit azon kívül kellene." - mondjuk énis így látom a dolgokat, de tényleg nem ilyen felfogású cikkíróval kellett volna teszteltetni a gamét, hanem mondjuk 1 sims b*zival... -
azér elég népszerű ez a topig:D -
zander6 #45 nem semmi
-
1ébként ez a gamma nem nagyon jó sőt...
-
akkor én is beszállok ebben a ménes koncepcióba:)
remélhetőleg nem kocka kancák lesznek benne -
Phoseidon #42 mer miért ne lehetne benne ibron?:P
feltételezem ebben a game-ben sem az a lényeg hogy minden emberkét ami él és mozog megdugjunk... -
Ibron #41 ja,de akko minek van benne??
Ibron -
Ibron #40 nemááááá....csesszék meg:(.Akko vhogy szereznem kéne egyet a valóságba:D.
Ibron -
aDannyBoy #39 a ferde szemű lányka nagyon jó benne... egyből 'ráhajtottam' tesztelés közben, aztán rájöttem, hogy inkább a másik csajra kéne koncentrálni a questek miatt. Na ez a diszkrimináció. Nem választhatod a japcsi csajt. :)) -
M2 #38 Az első résszel csak addig az 5 percig játszottam amíg a női szereplőket sikerült zuhanyozni küldenem, megállapítottam, hogy ez sem olyan dolog amit virtuálisan lehet modellezni... és uninstall. -
Fender #37 ez remek játék lehet :-)
-
nem is igaz:) -
szal akkor tiltsuk törvényileg? sőt! legyen inkvizicio! ;) -
Shadow_THH #34 koczka fun lol -
Ibron #33 Aha és?Amúgy fasza h van benne ez a távol keleti csajszi..bírom az ilyeneketSims 2-be se tudtam,h lehet ilyen ferde szeműeket kreálni:D:
Ibron -
Mihail #32 csodás. nem utálom a melegeket, de alapvetően az etika könyvben is le van írva, h a társadalom alapvető intézményét a családot veszélyeztetik, ugyanis nem tudnak vér szerinti utódot nemzni, a vérségi kapcsolat pedig minden esetben erősebb(pszicho tesztek is bebizonyították) -
Ibron #31 tudom,jácottam a Sims 2-vel is.
Ibron -
sims 2-ben ezt simán megcsinálhatod, csak két azonos korú (felnőtt vagy öreg) embert kell a családfánál összeházasítanod, nemtől függetlenül, és így már kapásból woohoo-zhacc is -
Jóhogy.. rendeltem a zegész falunak a lovas kiegészítővel... -
Ibron #28 LOL.....bakke...na mind1...miko jön ki ez a cucc?lehet,h leszedem,vayg megveszem....amúgy azé elmegy.
Ibron -
nem vices(ez már a második rész, nem az első) -
Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy a terméketlen öreg éveiteket a lovas kiegészítővel töltitek el?
-
Tudjátok, mire gondoltam?
Majd jön a kiegészítő, amiben lesznek állatok, mert diszkrimináció, hogy kihagyták őket belőle...
-
ez valamilyen szinted beteges -
TheZsenyka #23 Micsoda szánalmas őrület! -
Anteris #22 nagyon trendi a cucc, még divatleszbikus picsák is vannak benne.. -
Anteris #21 ez neked jó mell???? -
Mihail #20 ez a fucking game is a pozitív diszkrimináció jegyében született a "salad bowl" usában..
ott figyel az African American aki 2000es népszámlálás szerint a populáció 12%át tette ki
ott figyel a kínai punci aki 3,6%át teszi ki a népességnek(de ők leggyorsabban növekedő rassz amcsiban)
ja és még a leszbik mozgalmát is támogatja játék (4. oldal 1. kép)
egyék csak meg ezt az a progit amcsik.. -
Cicero #19 De mondjuk az árnyék katasztrófális [i](lásd 4. oldal utolsó előtti kép :]) -
Cicero #18 Hát, de legalább a ruha nem csak egy textúra rajtuk :| -
Cicero #17 Jah, az a minimum :))) -
000000000000000 program!!! :) -
:DDDDDD -
mEkLaU #14 64 MB-os videókártya (Geforce 5400
Ez sztem kemény! -
Cicero #13 pfff.. Sims2 majmolás, nah jó nincs cenzúra
-
jah, tied a WoW -
kissmic #11 végre egy ilyen gameee! 

-
De mivel jobb a Sims ennél? Szerintem semmivel. Mondjuk nem is az én stílusom ez a játék. -
az 1. rész megvan, és kb 2 napot játszottam vele, mert számomra elég unalmas, hogy 1 órán át viccetmesélek, beszélgetek az illetővel, de még a barátjának sem hajlandó elfogadni. És az 1 grafikájával kapcsolatban: szép, talán még a sims 2-nél is szebb, de valamiért csak 1280-as felbontásban hajlandó teljesképernyőben pompázni, mert annál alacsonyabb felbontáson rohattul széthúzza az egész képet, mondanom sem kell a 9200-asom mennyi FPS-t produkált...