Egyesül az ECS és a PCChips
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felsoroláshoz hozzá tartozik a Matsonic nevû csoda-board is!
Felfoghatatlan számomra hogy ilyen alaplapot minek gyártanak!
Felfoghatatlan számomra hogy ilyen alaplapot minek gyártanak!
...sose azt nézd...
Aha, de van egy kimondhatatlan nevû kínai cég, valami 27!!! "márkanév" alaplapjait gyárjta. Köztük a Mercury(Kobian), Amptorn, meg a hírhedt "Sectort" is. 😉
Nem látszat, felvásárolta az eggyik megrendelöjét. A PC gyártásban nem szokatlan dolog a bérmunka. Pl. az Abit lapokat is az ECS gyártja bérmunkában, és szerintem még sok másnak is. Ezáltal, hogy felvásárolta, megkapta a piacát is.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
És miért meglepõ az AMD-s rendszer stabilitása ? Nem értem , nekem anno a K6-2 350 -is stabil volt. Igaz annak a teljesitménye elmaradt a P2-tõl. Nekem mindig stabilak voltak az amd-k.
Szerintem sem rosszak az ECS alaplapok, én már 4 gépet építettem ilyenekre és mindeggyiket gond nélkûl használják! (pegig AMD-s rendszerekrõl van szó)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Nekem egy ECS K7VTA3 van a gépben és nagyon stabil. A legolcsóbb volt szinte és megérte.
Vicces hír, mivel a PCChips összes cuccát az ECS Elitegroup gyártota eddig is. 😊
Milyen sokat jelent a Business-ben a látszat.
Milyen sokat jelent a Business-ben a látszat.